XpH
משתמש סולידי
- דירוג
- 21
הרשת גועשת לאחרונה מאז שהסולידית הודיעה שפחות משליש מהתיק שלה מושקע בקרנות סל מחקות מדד (התורה שגדלנו עליה), בין היתר בגלל שה S&P 500, לטענתה, יקר. במקום זאת, מעל 60% מהתיק שלה מורכב ממניות דיבידנד של חברות נבחרות בצפון ארה''ב.
אנשים טוענים שהשינוי של הסולידית נובע נטו מסטטוס חדש שהגיעה אליו שבו היא רוצה תזרים מזומנים, אבל אני חושב שהיא התכוונה לאפיק השקעה שאפילו מייק צריך להתחיל להשקיע בו, ואצטט:
שאלות:
1. האם מניות דיבידנד צריכות לעניין כל אחד מאיתנו?
2. באילו חברות היא משקיעה? בשונה מקרנות סל, הסולידית לא האכילה אותנו בכפית, כך שאני מרגיש קצת באפלה.
תודה לכולם
"אני כבר לא משקיעה פסיבית טהרנית. פחות משליש מתיק ההשקעות שלי מושקע כיום בקרנות סל צוברות מחקות מדדי מניות גלובליים. במקום זה, אני משקיעה בעיקר במניות דיבידנד צפון-אמריקניות שלוקטו באופן אקטיבי (כן, כן) לפי קריטריונים של איכות וצמיחה. המטרה שלי כעת היא לבסס זרם הכנסה פסיבית מהחברות החשובות בעולם, שאמור להכפיל את עצמו, בשאיפה, אחת ל-7 שנים, מבלי לוותר על פוטנציאל עליית ערך."
אנשים טוענים שהשינוי של הסולידית נובע נטו מסטטוס חדש שהגיעה אליו שבו היא רוצה תזרים מזומנים, אבל אני חושב שהיא התכוונה לאפיק השקעה שאפילו מייק צריך להתחיל להשקיע בו, ואצטט:
האסטרטגיה הזו מאפשרת לי לקצור את פירות ההשקעה שלי באופן שוטף, ככסף מזומן שמתקבל מדי חודש, ולא כרווחי הון רעיוניים שעלולים להתפוגג כלעומת שבאו.
שאלות:
1. האם מניות דיבידנד צריכות לעניין כל אחד מאיתנו?
2. באילו חברות היא משקיעה? בשונה מקרנות סל, הסולידית לא האכילה אותנו בכפית, כך שאני מרגיש קצת באפלה.
תודה לכולם