• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

צים מכריזה על דיבידנד מיוחד לרבעון 3 2020 של 2.5 דולר (~5% תשואה מובטחת?)

• פותח הנושא פותח הנושא Tor50
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
אם אני קונה עכשיו מניה של צים מובטח לי חמש אחוז תשואה בעוד חודש
זה אתה כתבת. תשואה גבוהה מאוד ומובטחת. עם זה כולם התווכחו.

מה שאני מניח שיקרה זה שהמחיר ימשיך לעלות בשבועות הקרובים בעקבות התוצאות המעולות + הדיבידנד שצפויים לקבל
התוצאות והדיבידנד הם בהחלט סיבה לעליה, אבל העליה הזאת נמצאת בעבר. אין שום סיבה שאותו מידע יוביל לעליה מתמשכת.
כמובן שיכול להיות שהחברה תשגשג והמניה תעלה עוד. ואם קראת ולמדת ואתה מעריך שכך יקרה אז אולי כדאי לך לקנות. השקעת ערך היא גישה לגיטימית.
אבל ודאי שהמידע שיש לא נותן שום ודאות שתהיה עליה, או שיהיה רווח מובטח של 5% (או 1%, או רווח בכלל).

מה שאני מניח שיקרה זה שהמחיר ימשיך לעלות בשבועות הקרובים בעקבות התוצאות המעולות + הדיבידנד שצפויים לקבל,
רק אם השוק אינו יעיל ושאר השחקנים עדיין לא הבינו שכדאי לקנות מנייה של חברה מעולה.
קצת יומרני.

בוא נכליל טיפה: נסתכל על אסטרטגיה שקונה חברות אחרי שהן מציגות מאזן מרשים, ומוכרת אותן אם התוצאות מאכזבות.
אתה חושב שהיא תכה את השוק?

אני די בטוח שהיא תקנה ביוקר ותמכור בזול, ולאורך זמן תצבור הפסדים.

אולי השימוש במילה "מובטח" הלהיט את היצרים. ברור ששום דבר לא מובטח.

אתה מניח שהמחיר לא יזוז עד תשלום הדיבידנד ולכן אם קניתי ב-50, אני אוכל למכור ב47.5 ככה שהדיבידנד יתקזז עם הירידה במחיר ואני אשאר עם תשלום המס על הדיבידנד. מה שאני מניח שיקרה זה שהמחיר ימשיך לעלות בשבועות הקרובים בעקבות התוצאות המעולות + הדיבידנד שצפויים לקבל, ככה שהירידה של ה2.5 דולר תהיה ממחיר גבוה יותר.
בעולם אידאלי (?), שוק המניות מגיב ביחס ישר לביצועי המנייה וללא ספקולציות. ההנחה שלך (באופן כללי) אולי נשמעת הגיונית לצופה הפשוט אבל היא לא מובטחת במקרה הטוב ושגוייה במקרה הרע.
לגבי צים, נשמע הגיוני שככל שמשבר הקורונה ימשך ועלויות השילוח ימשיכו להיות יקרות, הרווחים שלה ימשיכו לעלות, ללא קשר לדיבידנד. אבל שוב, זה לא מובטח.

אתה מניח שהמחיר לא יזוז עד תשלום הדיבידנד ולכן אם קניתי ב-50, אני אוכל למכור ב47.5 ככה שהדיבידנד יתקזז עם הירידה במחיר ואני אשאר עם תשלום המס על הדיבידנד. מה שאני מניח שיקרה זה שהמחיר ימשיך לעלות בשבועות הקרובים בעקבות התוצאות המעולות + הדיבידנד שצפויים לקבל, ככה שהירידה של ה2.5 דולר תהיה ממחיר גבוה יותר.
אוקיי, אז למה שהירידה ממחיר גבוה יותר, לא תהיה תלולה יותר, עכשיו שמתאספים הרבה יותר אנשים בזמן הזה, שרק מנפחים את המניה כי הם רוצים את הדיבידנד, ויותר ויותר מממשים נהיים יותר בקטע של לצאת, וכולם ביחד יוצאים?
האמת, קראתי את הכתבות על צים. "הטסלה הישראלית", או משהו כזה, לא פחות.
ורציתי לכתוב כמה שורות על זה, אבל אז ראיתי שכולם כבר סיכמו את זה יפה. היה להם רבעון טוב כשהשילוח בשמיים, אוקיי, כל הכבוד.

חלוקת דבידנד של 2.5$ למניה, בהכרח מורידה משווי המנייה
אפשר להסתכל על זה בצורה של קופה שיש לחברה והיא מחליטה לחלק מהקופה כסף, ערך הכסף עכשיו הוא נמוך יותר
52-2.5 (שווי המנייה - שווה הדבידנד)

דוגמה מספרית:
רכשת 10 מניות בשווי של 52$. סה"כ 520$
אם תחזיק במנייה לתווך ארוך עד שתגיע לצורך העניין לשווי של 550 ואז תמכור, אז התשואה שלך תהיה 10.5%
(2.5*10)+520-550 / 520 = 0.1057
(520 במכנה)

היה להם רבעון טוב כשהשילוח בשמיים, אוקיי, כל הכבוד.
מהסתכלות מעטה נראה שיש פה יותר מזה. הם קנו מלא ספינות וציוד והרחיבו מאוד את פעילותם. בינתיים ההימור שלהם משתלם מאוד כי מחירי התובלה היו גבוהים מאוד בדיוק בזמן הנכון בשבילם. השאלה היא איך זה ילך בעתיד. צריך להבין טוב בעסקי הספנות כדי להעריך. אני לא מבין בזה. אם מישהו מבין בזה, מעניין לשמוע תובנות. עד עכשיו הדיון פה היה שטחי מאוד.

מהסתכלות מעטה נראה שיש פה יותר מזה. הם קנו מלא ספינות וציוד והרחיבו מאוד את פעילותם. בינתיים ההימור שלהם משתלם מאוד כי מחירי התובלה היו גבוהים מאוד בדיוק בזמן הנכון בשבילם. השאלה היא איך זה ילך בעתיד. צריך להבין טוב בעסקי הספנות כדי להעריך. אני לא מבין בזה. אם מישהו מבין בזה, מעניין לשמוע תובנות. עד עכשיו הדיון פה היה שטחי מאוד.
טוב ויפה , אבל אין קשר לדיבידנד.

טוב ויפה , אבל אין קשר לדיבידנד.
גם לא למניה טובה או רעה. על כל מניה אני יכול לומר "הם קנו ציוד חדש והרחיבו פעילות, ההימור שלהם השתלם כי עסקי הX היו מוצלחים בדיוק בזמן הנכון. השאלה איך זה ילך בעתיד. צריך להבין טוב בעסקי הX כדי להעריך. אני לא מבין בזה."
אל תשקיע במה שאתה לא מבין, גם כשאתה כן מבין, אין ביטחון שהחברה תצליח.

אולי השימוש במילה "מובטח" הלהיט את היצרים.
כנראה.
אנשים פה לקחו קשה כאילו שמתי את הפנסיה של אמא שלהם על צים בלי לשאול אותה... מפתיע מאוד לרעה האווירה פה.
זה באמת מפתיע אותך? אותי זה לא מפתיע, ככה זה לרוב בשרשורים דומים כאן.
אני די בטוח שהיא תקנה ביוקר ותמכור בזול, ולאורך זמן תצבור הפסדים.
אז אתה לא מאמין בשוק יעיל? או שזה רק לכיוון אחד (קשה למצוא מניות זולות) ולא לכיוון השני (קשה למצוא מניות יקרות). אני דווקא חושב שיש סיבות טובות למה יותר קשה להוריד מניות יקרות מאשר להעלות מניות זולות, אבל זה כבר לא בדיוק "שוק יעיל".
גם כשאתה כן מבין, אין ביטחון שהחברה תצליח.
לכן מפזרים.

יש משהו בדבריך, אני חוזר בי.
האסטרטגיה כנראה לא תפסיד לשוק (עד כדי עמלות) אבל גם לא תנצח.
אני דווקא חושב שגם אם היא כן מפסידה לשוק, זה לא בהכרח אומר שקל לנצח אותו ע"י שימוש באסטרטגיה ההפוכה (שורט מניות "גרועות", לונג שוק) כי צריך לקחת בחשבון: ריבית על השורטים, פוטנציאל עליית ריבית בעתיד, סיכון MC ובאופן כללי תנודתיות שעלולה להתגבר. אולי כבר משתלם יותר להתמנף על השוק מבחינת סיכון/תשואה.

עוקב אחרי הסקטור מזה כמה חודשים, ואישית מושקע בצים, אנסה להוסיף את השנקל שלי לדיון.
קודם כל לגבי עניין הדיבידנד, צים חילקה באוגוסט דיבינד מיוחד של $2 לנוכח התוצאות הפנומנליות שהיו לה לQ2, ובנוסף אז הכריזה על מדיניות חלוקה של 30-50% מהרווחים שיהיו לה ב2021 כדיבידנד בQ1 של 2022.

בדוחות שפורסמו אתמול, היא החליטה לשנות מעט את המדיניות (הערכה שלי - כמויות מזומן בלתי נתפסות שהתחילו להצטבר בקופה), ולמעשה לחלק $2.5 כבר בדצמבר 2021, אך עדיין לדבוק במדיניות החלוקה הראשונה שהתוותה ולחלק בQ1 2022 דיבידנד שישלים לכך שסך החלוקה יהיה 30-50% מהרווח השנתי.
לפי ההערכות השמרניות, הרווח השנתי למניה ב2021 יהיה מעל $30, משמע רף תחתון של דיבידנד $10-12~, שזה אומר שיישאר לה לחלק עוד סביבות $7.5-8 ברבעון 1 של 2022 (שוב, הכל שמרני ויכול להיות שיהיה יותר אפילו).

יכול להגיד שאחרי הדוחות של יולי הייתה נהירה גדולה מאוד של משקיעים וגם כאלה מרדיט (עלייה של קרוב ל50% במחיר המנייה תוך פרק זמן של חודש וחצי בערך), גם בגלל מחירי השילוח הגבוהים וגם בגלל הדיבידנד. אמה מה... כאשר הדיבינד של ה$2 חולק, בפועל המשקיעים קיבלו 1.5 כי צים רשומה כחברה ישראלית ולכן היא ניכתה מס של 25%. לי כישראלי זה לא הפריע כי גם ככה הייתי משלם 25%, אבל למשקיעים אמריקאים זה סרט אחר. כתוצאה מזה, נוצרה העדפה ברורה לזה שצים תעשה BB במקום חלוקת דיבידנדים, בעיקר בגלל המשקיעים הזרים.
אתמול בשיחה המנכ"ל נשאל האם הם שוקלים לשלב buybacks והוא די התחמק מזה וענה שזה לא על השולחן כרגע (עידן עופר כנראה מעדיף דיבידנדים לכיס.....)

בכל אופן, אחד הדברים המשמעותיים בצים לעומת חברות ספנות אחרות הוא שצים למעשה חוכרת את מרבית האוניות שלה, מה שמאפשר לה להתנהל בשולי רווח משמעותית גבוהים יותר מאשר המקבילות שלה. דוגמה לכך היה ניתן לראות בדוח שפורסם שאתמול, שלמרות שמחירי הדלק עלו, ההוצאות עלו בשיעור מזערי בהשוואה לQ2, לעומת ההכנסות שעלו משמעותית (אמנם כמות המטען שהועברה הייתה נמוכה במעט מאשר בQ2 ונבעה בעיקר מעיכובים גדולים שנוצרים בנמלים הגדולים בעולם ומזה שספינות פשוט עוגנות ומחכות ימים ושבועות ארוכים עד שיפרקו מהם את המטען, אבל המחירים הגבוהים פיצו על כך).

דבר נוסף, במהלך הרבעון השלישי צים רכשה 8 אוניות יד שנייה (משהו שהיא בד"כ לא עושה) כדי לענות על הביקוש הגבוה שיש כרגע. בנוסף היא הורידה את החוב שלה לסכום מזערי של $22M, מזערי לחלוטין וניתן להתייחס אליה כ debt free. כל אלה רק מראים שחוץ מזה שהיא מדפיסה כרגע סכומים פסיכיים למדי ומחלקת דיבידנדים, היא כן עושה שימוש נוסף במזומן שלה בראייה האסטרטגית של החברה.

לכולם ברור שכל הדבר הזה הוא לא בר קיימא, אבל כרגע אין צפי לזה שמחירי השילוח יחזרו לטווחים הנורמליים, לא עד אמצע 2022 לפחות, מהרבה סיבות שחלקן קשורות גם לעובדה שחברות שהזמינו אוניות חדשות לא צפויות לקבל אותן בזמן הקרוב (לבנות אוניה זה לא מהיום למחר), והצפי הוא לקראת סוף 2022-תחילת 2023, כל שכן כל בעיות ההיצע החמורות שפשוט לא עומדות בקצב של הביקוש (למשל מדיניות ה zero covid שסין החליטה להנהיג ושהיא סוגרת שם מפעלים כמו שאני סוגר את האור בסלון)

ג"נ: מחזיק
אין המלצה כמובן

אחד הדברים המשמעותיים בצים לעומת חברות ספנות אחרות הוא שצים למעשה חוכרת את מרבית האוניות שלה, מה שמאפשר לה להתנהל בשולי רווח משמעותית גבוהים יותר מאשר המקבילות שלה
אוסיף לגבי זה,
החכירות של צים הם לפרקי זמן קצרים (1-3 שנים), עכשיו שהם צריכים לחדש חוזים המחירים כמובן גבוהים בהתאם.
האסטרטגיה הזו בממוצע שומרת על מרווח תפעולי צפוי - אך שיש עליות חדות היא מרוויחה וכשיש ירידות חדות במחירי השילוח הי מפסידה.
זה להערכתי חלק מהעניין לגבי מחיר המניה - השוק חושש מירידה במחירי השילוח כאשר החברה תחדש חכירות במחירים גבוהים.

יחס הסיכון/סיכוי של צים אטרקטיבי מאוד בנקודה הנוכחית. נראה מה קורה בחודשים הקרובים. האנליסטים הנחשבים ביותר בתעשייה הזו נותנים מחיר יעד של 80 דולר. בהינתן בכמויות המזומן העצומות שהחברה הרוויחה וצפויה להרוויח בחודשים הקרובים לא סביר שהמחיר ירד מתחת ל45-50 דולר.

נערך לאחרונה ב:
אני תוהה למה רוב האנשים רואים הזדמנות אחרי שמניה כבר עלתה. בפברואר כתבת שאתה חושב ש-ROKU היא השקעה ממש טובה. מאז היא ירדה כמעט פי 2. צים לעומת זאת עלתה מאז פי 2.5. איך עכשיו אתה רואה הזדמנות ואז לא ראית?
צים כרגע ב74 דולר אז עלייה של כמעט 50 אחוז מאז שכתבתי את הפוסט (עם הכותרת המטופשת), אם אתה כולל את ה2.5 דולר שחולקו בסוף 2021 העלייה היא 53%. הם נתנו תחזית חזקה מאוד ל2022 והכריזו על דיבידנד של 17 דולר שיחולק בתחילת אפריל.

אני גם עוקב אחרי צים כמה חודשים, ומושקע בה לא מעט משער 45, עם שינויים בחשיפה (בין 5% ל-15% מהתיק שלי, מנסה להגדיל בירידות).
בדיווח היום, לצים יש הון עצמי של בערך 39 דולר למניה, מתוכו כ-32 במזומנים ושווה מזומנים (ותחלק 17 דולר כדיבידנד).
רבעון 1 תכף מסתיים, ויש הרבה מדדים שונים שמראים כל שבוע את השינוי במחירי השינוע הימי.
לפי המדדים האלו, סביר להניח שצים תדווח על רווח של 14-15 דולר למניה ברבעון 1 שכאמור תכף מסתיים - ולכן, שווה בפועל 53 דולר (39+14).
עכשיו, חצי מהחוזים של צים הם לרבעון קדימה, וחצי לשנה קדימה.
אלו שלשנה קדימה, נחתמים באפריל/מאי.
המדדים שמשקפים את המחירים בשוק גבוהים היום בבערך 80% מלפני שנה, ואם לא יירדו בחודשיים הקרובים - צים תבטיח חוזים לעוד שנה בחצי מההכנסות שלה בתעריפים האלו.
בגלל שהחצי השני של החוזים נחתמים לרבעון (לא כל יום עושים מו"מ, מקבעים מחיר טיפה קדימה) - גם רבעון 2 מובטח במחירים הנוכחיים, ולכן - גם שם יש בערך 14 דולר למניה.
לכן כבר 67 דולר למניה.
החוזה שצים תחתום על חצי מהקווים שלה באמצע השנה יבטיח לעוד 4 רבעונים (רבעון 3 2022 עד רבעון 2 של 2023) עוד בערך 8-9 דולר למניה לרבעון, אז עוד 32 דולר, וזה בהנחה שהמחירים במאי צונחים ב-80% למצב שבו צים לא מרוויחה עוד דולר נוסף. לכן - 99 דולר למניה כבר.
בקיצור, היום השוק מתמחר שמחירי השילוח יצנחו מאוד בחודשיים הקרובים (לפני שצים תחתום על חוזים לפני שנה), או ייצנחו בעתיד הקרוב (2023) באופן שיגלם הפסד לצים על כל קו שהיא תוציא.
צים היא לא חברת SAAS ולא המציאה שום דבר, אבל לעשות את החישוב עליה זה קל.
השוק כל הזמן מתמחר קסטרופה מבחינת צים (מחירים צונחים מחר בבוקר ונתקעים שם), ולכן כל יום שזה לא קורה - צים אמורה לעלות.
זה כבר לא קורה מעל חצי שנה, ולכן צים מזנקת, אבל זה עדיין לא בקצב מספיק.
צים עשתה הרבעון 14 דולר למניה, זה 1.1 דולר בשבוע רווח נקי.
במחיר של 75 דולר זה שם אותה על מכפיל רווח של 1.5, כאשר ההון העצמי שלה, שרובו במזומנים, הוא כבר 0.6 מהשווי, ברבעון 1 תרוויח עוד 0.2 מהשווי שלה, על רבעון 2 היא קשורה בחוזים כמעט על הכל או תכף תהיה, וזה עוד 0.2 - וזה כבר 1 (יש לה 75 דולר).

בקיצור, הדאון-סייד של צים נמוך מאוד, כלכלית לא הגיוני שתרד פתאום בשליש ל-50 - רק אם מחירי השילוח יירדו למחירים שיגלמו לה הפסד.
עם המלחמה באוקריאנה והעובדה שעדיין יש קורונה שמשבשת את שרשרת האספקה (גם אם מדברים עליה פחות) - לא סביר שזה יקרה בזמן הקרוב.

צים היא לא השקעה לטווח ארוך, אין מה להחזיק בה עד 2024 כנראה, אבל עד אז יכולה לחלק כמעט את כל השווי שלה רק בדיבידנדים..
מי שקונה אותה היום משריין לעצמו 23% מהסכום בדיבידנד (דיבידנד של 17 דולר על 75 דולר למניה), ויהיו בטוח עוד דיבדינדים השנה, גם אם המניה תקרוס. יש פה הרבה בטוחות לדעתי + יש מדדים שמתפרסמים כל שבוע, אם הם יקרסו יהיה אפשר לצאת ממנה בזמן (או לצמצם לאט לאט חשיפה פשוט)

אני חושב שהירידה במחיר תהיה הדוידנד שקבלת פחות המס ששלמת עליו.

אני חושב שהירידה במחיר תהיה הדוידנד שקבלת פחות המס ששלמת עליו.
נכון זה קורה באופן אוטומטי ולכן הניסוח לא היה נכון. אבל במקרה של צים העלייה למחיר לפני הדיבידנד הייתה מהירה מאוד ותוך שבוע גג כיסתה את הירידה בגלל הדיבידנד

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
תסכול מהשוק, שוב!

צים יצאו בדוח ממש טוב הרבעון והמניה צונחת ב 7%, מישהו יכול להסביר לי מדוע?
מעבר לסנטימנט של השוק, מה אני מפספס?

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
T מניית צים ZIM שוק ההון 2
C מס דיבידנד מחברה שנסחרת בבורסא בצרפת מיסים 9
M קרנות דיבידנד איריות/נסחרות בלונדון שוק ההון 1
guesto ירידת מחיר בעקבות חלוקת דיבידנד שוק ההון 85
N מס על דיבידנד ועל פקדונות של עוסק מורשה מיסים 2
N שאלה על עמלות על שורת דיבידנד בבית השקעות + שאלה על העברת IRA שוק ההון 0
מ דיבידנד על מניות espp לאחר עזיבת העבודה מיסים 0
J השקעה בקרנות סל של מניות דיבידנד, ללא גידור מטח, מישראל בשקלים שוק ההון 7
כ טופס W-8BEN הפחתת מס דיבידנד שוק ההון 1
ב קרנות דיבידנד צוברות ? שוק ההון 13
W קיזוז הפסד הון בארץ מול רווח דיבידנד בחו"ל מיסים 25
S מניות דיבידנד: איפה מתחילים? שוק ההון 5
T דיבידנד אצל ברוקר זר שוק ההון 2
א תיק מניות דיבידנד ישראליות שוק ההון 29
V - צמיחת דיבידנד SCHD שוק ההון 2
XpH הסולידית מזיזה את הכסף: מעל ל 60% מהתיק במניות דיבידנד. מה זה אומר עלינו? דיוני עומק על פוסטים מהבלוג 91
כ מיסוי דיבידנד במניות ישראליות שוק ההון 2
B מישהו מכיר את MSTY? נראית טוב מידי כדי להאמין מבחינת דיבידנד שוק ההון 20
S כיצד מדווחים על דיבידנד שקיבלתי, שנוכה ממנו מס במקור? מיסים 0
S קרנות דיבידנד לא אמריקאיות שוק ההון 1
Y קרנות דיבידנד שנסחרות בתל-אביב, או השקעה בוולסטריט שוק ההון 2
D תשואות דיבידנד פרישה מוקדמת והחיים שאחריה 1
ט לפני שאני מרים טלפון , עמלה של הברוקר על תשלום דיבידנד? שוק ההון 4
S כיצד יתכן הבדל לא זניח באחוז דיבידנד של שתי קרנות המשקיעות באותו המדד ? שוק ההון 3
algo.il יש הגיון כלשהו בשילוב גישה של השקעה במדדים ובגישה של מניות דיבידנד? שוק ההון 5
I מניות דיבידנד בארץ שוק ההון 6
F קיזוז דיבידנד בחול כנגד הפסדים השנה לעומת הפסדים מועברים מיסים 32
U קיזוז רווח דיבידנד בחול כנגד הפסד במניות בארץ מיסים 9
R קניית מניות דיבידנד שוק ההון 39
S מיסוי על דיבידנד מסוג Return of Capital מיסים 21
D מנסה להבין דיבידנד של VT שוק ההון 13
Y רווחי דיבידנד לא ממוסים במקור ב-IB מיסים 27
דו דו שנת דיווח דיבידנד בברוקר זר מיסים 1
yossik דיבידנד null שוק ההון 4
R חלוקת דיבידנד באופן לא שווה בין בעלי המניות מיסים 13
D דיבידנד מנכה מס במקור? שוק ההון 16
יבגני וולף אינדקס עולמי של מניות שמחלקות דיבידנד לפי DGI שוק ההון 13
א מניות דיבידנד ומס ירושה שוק ההון 16
י תכנון מס דיבידנד זר מעל גיל 60 מיסים 8
T שאלת מתחיל- דיבידנד וחסכון עמלות שוק ההון 1
O דיון תיאורטי - מניות שלא מחלקות דיבידנד שוק ההון 3
O איך אני יודע כמה דיבידנד התגלגל בתעודה iShares Core S&P 500 UCITS ETF 1159250 שוק ההון 4
M אזהרה על תקופת האקס - דיבידנד שוק ההון 7
Y קיזוז הפסדי הון עם דיבידנד וריבית מחו"ל מיסים 10
Z דיווח מס על דיבידנד מחברה שרשומה במדינת מקלט מס מיסים 1
דו דו השפעת דיבידנד על שערי קניה ומכירה בחישובי דף עזר 1325 מיסים 1
מ קיזוז הכנסה דיבידנד מחו"ל בהפסד הון בישראל מיסים 16
E המלצה לקרן/נייר דיבידנד ביורו פוסטים מאיכות נמוכה 1
S מס על דיבידנד שמקורו ב גמל ב IRA פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
ברק א. חישוב תשואת דיבידנד כוללת של תיק מניות דיבידנד שוק ההון 1

נושאים דומים

Back
למעלה