• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

ירידה מהארץ

• פותח הנושא פותח הנושא ליאו
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.
ממש לא, הם לא תמכו במיעוט חרדי דורסני שישלח את הילדים שלהם למות בעוד הם לומדים שקר כלשהו.....
הבעיה במפלגת הליכוד והעומד בראשה.
הם תמכו ויתמכו ב100%.
כאשר הם שמו פתק מחל הם ידעו בדיוק מה יקרה.
כל מצביע ליכוד מאמין אמונה עיוורת במנהגי העליון.
ראית הפגנה של תמוכי ליכוד נגד הקיצוניות החרדית שעתידה להיות כאן? אני לא.

• אהבתי
Reactions: Roi
לפחות חצי מחברי הקואליציה העתידית מחנכים את ילדיהם לא לשרת או לעשות שירות קומבינה מקוצר כזה או אחר, כך שהסיפור של השתמטות הוא כבר מזמן לא עניין של הקהילות הלא ציוניות בארץ.
היה כתבה שצהל החליט לגייס גם את מי שקיבל פרופיל 21 , ולתת להם תפקידים מותאמים, כנגד תופעת ההשתמטות. אמרו גם ש6% יוצאים על פרופיל 21 כיום.

אני חושב שכל היהודים הלא חרדים מעט חוטאים לעצמם.
אבל אשמח לשמוע מדוע אני טועה.
היהודים החילונים במדינה הינם יהודים חילונים רק בגלל שהגויים שונאים את היהודים באופן כללי.
אם לא היו שונאים אותנו, אזי אותם יהודים חילונים לא היו יהודים חילונים.
אסביר, אני טוען שכל ההגדרה העצמית הזו בתור יהודי (יהודי-חילוני) הינו סיפור כיסוי לרצון האמיתי שלו שהינו רווחתו בלבד. היהודי החילוני מצא לעצמו טרמפ לעבר מטרותיו האמיתיות שהינם חיי נוחות ושרידה כך שהינו רואה במדינה רק כמדינת מנגנון לצרכיו האישיים.
הגדרת זהותו בתור יהודי היא מפאת תגובתו המכונה תופעת הקיפאון הפיזיולוגית אשר נשקפת במצב של סכנה, אותה סכנה אשר מרחפת תמיד בארצות הניכר - האנטישמיות.
כך שכל עוד הסכנה קיימת עדיין היהודי החילוני יגדיר עצמו בתור יהודי. ובנוסף, לולא הייתה האנטישמיות והתנכרות ליהודי ולעצם ההבדלה בין היהודי לאחרים הוא לא היה בעצם יהודי - היה חיי חופשי מזהות.
ההתקרבות של היהודי החילוני אל הערכים הליברליים מראה את טיבו האמיתי - שאינו יהודי, אלא אדם מערבי
זאת מכיוון שאינו מעוניין כבר בערכים היהודיים כי הינם תפלים ופרימיטיביים - אני מצדיק זאת.
כך שלדעתי, האזרחים בישראל חלוקים, בין ההפרדה למדינת יהודייה לבין חזרה לשלטון הבריטי (עדיין לא ירד להם האסימון).

היהודים החילונים במדינה הינם יהודים חילונים רק בגלל שהגויים שונאים את היהודים באופן כללי.
אסביר, אני טוען שכל ההגדרה העצמית הזו בתור יהודי (יהודי-חילוני) הינו סיפור כיסוי לרצון האמיתי שלו שהינו רווחתו בלבד. היהודי החילוני מצא לעצמו טרמפ לעבר מטרותיו האמיתיות שהינם חיי נוחות ושרידה כך שהינו רואה במדינה רק כמדינת מנגנון לצרכיו האישיים.
הגדרת זהותו בתור יהודי היא מפאת תגובתו המכונה תופעת הקיפאון הפיזיולוגית אשר נשקפת במצב של סכנה, אותה סכנה אשר מרחפת תמיד בארצות הניכר - האנטישמיות.
כך שכל עוד הסכנה קיימת עדיין היהודי החילוני יגדיר עצמו בתור יהודי. ובנוסף, לולא הייתה האנטישמיות והתנכרות ליהודי ולעצם ההבדלה בין היהודי לאחרים הוא לא היה בעצם יהודי - היה חיי חופשי מזהות.
ההתקרבות של היהודי החילוני אל הערכים הליברליים מראה את טיבו האמיתי - שאינו יהודי, אלא אדם מערבי
זאת מכיוון שאינו מעוניין כבר בערכים היהודיים כי הינם תפלים ופרימיטיביים - אני מצדיק זאת.
כך שלדעתי, האזרחים בישראל חלוקים, בין ההפרדה למדינת יהודייה לבין חזרה לשלטון הבריטי (עדיין לא ירד להם האסימון).
זה קביעה מאוד עצובה, אני בטוח שאתה גם לא מקפיד על כל המצוות. יש אנשים שהם חילונים שהמשפחה שלהם נרצחה על היותם יהודים, זה חלק מהתרבות שלהם. אפילו אם זה לאכול מצות בפסח, היחס שלך ושל הרבה לחילונים - זה שאנחנו פחות ״יהודים״ מכם.
יהודי זה לאום יותר מאשר דת. כן, יש אנשים שיוצאים מהלאום, אבל ההפרדה הזאת מאוד לא במקום.

אין לי מקור, קשה עד בלתי אפשרי לכמת דבר כזה.

אבל סתם כדוגמא - תוספת הרמטכל (הלא חוקית) שניתנה לכל אנשי הקבע הותיקים, זה עשרות מיליארדים בעבר, בהווה ובעתיד.
הפנסיות של ההסתדרות שהמדינה חילצה?
הקיבוצים שהמדינה חילצה במשבר הקיבוצים?
משבר הבנקים שבו גם המדינה הכניסה את היד עמוק לכיס.

כל אלו לא קשורים לחרדים, אבל אלו דוגמאות גדולות ויקרות מאוד למצבים שבהן הציבור החילוני משלם המיסים העביר סכומי כסף אדירים, חלקם נפרסו על פני כמה עשרות שנים לטובת חילוץ חילונים מאוגדים אחרים.

מבחינתי הדיון מיצה את עצמו, אין כל כך טעם להתווכח על ניואנסים כשהתמונה הרחבה ברורה.

בכלל לא באתי לכאן כדי להיגרר שוב לדיון, אלא כדי לנסות להעיר על כך שהדיון נהיה הזוי למדיי בעמודים האחרונים.
אתה מצדיק עוול , בעוול אחר לכאורה?
ואם היו עבדים בארצות הברית אז זה בסדר עכשיו?

הסיבה הזאת לא עלתה במוחי פעם אחת כשהחלטתי להיות חילוני ולא שומר מצוות

שמחתי לעזור לך לגלות לך שאתה טועה

אתה מצדיק עוול , בעוול אחר לכאורה?
ואם היו עבדים בארצות הברית אז זה בסדר עכשיו?
אבל למה לא לקרוא את ההודעות שלי?
האם אני כזה "פרובוקטור" שכל מי שקורא חייב לקפוץ בראש?

כאשר הם שמו פתק מחל הם ידעו בדיוק מה יקרה.
כל מצביע ליכוד מאמין אמונה עיוורת במנהגי העליון.

האמת היא שזה כנראה לא נכון.

גם אני בתור "0מאלני בוגד" הרגשתי קצת לא נוח עם מעשים של הממשלה הקודמת.

להכשיר ישובים בדואים לא חוקיים זה פרס לעבריינות.
לתת להם לקבוע איפה יהיו נטיעות ואיפה לא זו כניעה.
בתקופה של ברלב לא היה שינוי בהיקפי הפרוטקשן בדרום ובצפון. אולי בשנה אחת אי אפשר לשנות... ואולי הוא לא עשה מספיק.
מיכאלי שמתעסקת עם הטרמפרטורה במזגן במקום להקצות נתיבים לתחבורה ציבורית...
מרצ שמעודדים איחוד משפחות (= זכות השיבה) - פשוט התאבדות

אני לא חושב שכל מצביעי הליכוד הם מטומטמים. מה שכן, הם מאוד קצרי רואי.

אני לא חושב שכל מצביעי הליכוד הם מטומטמים. מה שכן, הם מאוד קצרי רואי
אני אסתכן בתגובה באקו-צ'יימבר כאן ולא אגיב הלאה לכולם (מתנצל מראש).

מה אם בוחרי הליכוד אינם כה קצרי רואי?
אולי כל מה שציינת, פלוס העברת הכספים לרשויות הערביות ללא מנגנון בקרה נאות שיוודא שזה מגיע ליעד ולא לאן שלא צריך, פלוס הכניעה לטרור בדמות הסכם הגז עם לבנון מהווים עדות ברורה למה שיקרה אם יהיה כאן ראש ממשלה רופס מהשמאל שלא מבין כלום בגיאופוליטיקה ובענייני הסכסוך לאורך זמן?

אולי בוחרי הליכוד שבעי כשלונות מדיניים שהגיעו מהשמאל (לא מתווכח אם זה נכון אם לא, אבל כך זה נתפס בציבור) ולא מעוניינים בעוד ניסויים מדיניים, עוד ויתורים ללא תמורה ועוד עידוד טרור שבטווח הארוך יביאו לנזק גדול יותר?

אולי בוחרי הליכוד לא מעוניינים באדם כמו לפיד על הגה ההנהגה והשיקולים האחרים, שאינם בטחוניים ומדיניים, הם משניים עבורם?

בסוף זה עניין של פרספקטיבה וסדר עדיפויות. כשאנשים אומרים ש"כל בוחרי הליכוד בבונים וטיפשים", זה מעיד רק עליהם. זה אומר שהם לא מספיק פרגמטיים מחשבתית כדי אפילו לדמיין מה האידיאולוגיה מאחורי ההצבעה.

הרבה יותר קל לומר שהצד השני מטומטם מאשר להתמודד עם הטענות מהצד האינטלקטואלי של הימין.

אני לא חושב שכל מצביעי הליכוד הם מטומטמים. מה שכן, הם מאוד קצרי רואי.
הליכוד זו מפלגה בלי מצע ובלי תוכניות בנושאים הבוערים. גם היום אחרי הבחירות אומרים בליכוד שטרם גיבשו תוכנית לטיפול במערכת המשפט למשל.
אני מסכים שהמצביעים לא מטומטמים, אלא הם סומכים על המנהיג שיידע מה טוב לעמו והשאר לא מעניין. הם גיחכו כשגנץ האמין לו שקורונה היא שעת חירום ולכן צריך אחדות, לא הבינו מה הבעיה כשהשותף הקרוב קרא לו שקרן בן שקרן. לזה הם הצביעו.
קצת מזכיר הערצה ואמ6נה במלך בעולם העתיק.

חלק ניכר מההיסטוריה, בילו היהודים בנפרד מהדת היהודית, כולל בתקופת התנ"ך, וזה מתועד היטב בספר מלכים.

הרבה יותר קל לומר שהצד השני מטומטם מאשר להתמודד עם הטענות מהצד האינטלקטואלי של הימין.
אני חושב שלטעון שהצבעה לליכוד משקפת חשש מויתורים מדיניים ללא תמורה זו לא טענה מאד אינטלקטואלית בהתחשב בכך שהליכוד הוא שיזם את ההתנתקות והעומד בראשו הצביע בעד התוכנית (שלא לדבר על שחרור מחבלים, העברת כספים לחמאס ושאר נושאים שלעמדת הימין פגעו מאד בבטחון ישראל). אם אכן זו הנקודה החשובה למצביעים, אז אנשים כמו בנט או סמוטריץ' בטוחים יותר בהיבט הזה.
על הטענה שאנשים הצביעו ליכוד כדי לקבל מנגנון בקרה נאות בהעברת כספים בשלטון המקומי כדי לקבל את אריה דרעי כאחראי על הנושא, אני לא יודע איך להתחיל להסביר בלי לצחוק, ונראה לי שלא התכוונת כבדיחה.
עדיף תמיד ההסבר הפשוט - בתקופתו של המנהיג המצב הכלכלי היה טוב, לא היו הרבה מלחמות והוא כבר יידע איך לתמרן את שותפיו הטבעיים שעכשיו יש להם משטרה משלהם והשפעה על מערכת החינוך החילונית וכו'. הלוואי והשיקול הזה יתברר כנכון.
ומעבר לזה, לא כולם אינטלקטואלים. יש גם כאלו שמצביעים כמו תמיכה בקבוצת כדורגל בלי קשר להרכב.

נערך לאחרונה ב:
הדבר השגוי הוא לשים דגש או בכלל לדון בעניין הקצבאות כאילו הוא מהותי למשהו. הוא לא.
זה מאד מאד מהותי להרס המדינה.
״קיצבת אברך והרבה מאד אחר ״ זה הכסף שמאפשר לקבוצה גדלה והולכת באוכלוסיה לא לעבוד, לא ללמוד ולא להתגייס.
״קיצבת אברך והרבה מאד אחר ״ זה אמצעי לחץ קבוע ומתמשך על הבוחרים. ההפך מבחירה חופשית. אם לא תגלו נאמנות, אם לא תצביעו לי, ברז הכסף שבו אתם תלויים יעצר. אתם תאלצו לפרנס את עצמכם וילדכם יצטכו להתגיס להגנת המדינה.
״קיצבת אברך והרבה מאד אחר ״ זה המנגנון שמגדיל את מספר המצביעים החרדים משנה לשנה.
״קיצבת אברך והרבה מאד אחר ״ מאפשר את ההשתלטות הדתית על המדינה.

נערך לאחרונה ב:
אולי כל מה שציינת, פלוס העברת הכספים לרשויות הערביות ללא מנגנון בקרה נאות שיוודא שזה מגיע ליעד ולא לאן שלא צריך, פלוס הכניעה לטרור בדמות הסכם הגז עם לבנון מהווים עדות ברורה למה שיקרה אם יהיה כאן ראש ממשלה רופס מהשמאל שלא מבין כלום בגיאופוליטיקה ובענייני הסכסוך לאורך זמן?
https://www.srugim.co.il/676643-האמת-על-הכספים-שאושרו-שקד-בהודעת-הבהר

עוד היא טוענת כי גם בהחלטת הממשלה הקודמת בשנת 2015 בממשלת נתניהו הכספים הללו חולקו באופן ישיר לרשויות התוכנית לתקציבן השוטף ללא מנגוגני בקרה מיוחדים.

לדבריה, בשונה מתוכנית החומש בממשלת נתניהו וכדי לנהוג בה באחריות, בתוכנית הנוכחית, על מנת לצמצם את הפשיעה והאלימות ברשויות הערביות, לאחר שהתקבל מידע מודיעיני לפיו משפחות פשע זוכות בחלק מהמכרזים, נקבעו בצוות מיוחד, בראשות מנכ״ל משרד הפנים, בשיתוף משרדי רה״מ, המשפטים, האוצר והשוויון החברתי והמשטרה, בנוגע למכרזים ברשויות הערביות, מנגנונים להקצאת כספי הפיתוח בתחומי התשתיות האשפה והפסולת.

עוד היא מוסיפה כי בכספי הפיתוח ההמלצות ימומשו במלואן והתקציבים יעברו דרך מנגנונים על רשותיים בלבד, כגון חברות ממשלתיות, החברה למשק וכלכלה והאשכולות האזורים. בנוסף, יוקם מאגר קבלנים שיאושרו על ידי המשטרה, תוך בקרה ופיקוח של משרד הפנים.

פלוס הכניעה לטרור בדמות הסכם הגז עם לבנון מהווים עדות ברורה למה שיקרה אם יהיה כאן ראש ממשלה רופס מהשמאל שלא מבין כלום בגיאופוליטיקה ובענייני הסכסוך לאורך זמן?
איזו כניעה לטרור? העובדה שהדרום נשרף בזמן כהונת נתניהו? שחיזבאללה התעצמה לרמה שהיא הגיעה בגלל הפחדן הדי גדול הזה?
להסכם עם איראן שנחתם בתקופתו בלי פיצוי לישראל כי הוא טעה קשות?
עשו מבצע בעזה? עצרו גל פיגועים בלי אינתיפדה?
מכל הטיעונים, הטיעון הבטחוני בעד נתניהו תמיד היה החלש ביותר...הוא פשוט מנסה לבעוט בעיות קדימה...מה לעשות שלפעמים הן מתפוצצות לו בעת ניסיון בעיטה.

בסוף זה עניין של פרספקטיבה וסדר עדיפויות. כשאנשים אומרים ש"כל בוחרי הליכוד בבונים וטיפשים", זה מעיד רק עליהם. זה אומר שהם לא מספיק פרגמטיים מחשבתית כדי אפילו לדמיין מה האידיאולוגיה מאחורי ההצבעה.

אני חושב שאתה מתאר כאן בדיוק דוגמא ל"בעיה"...אין לי בעיה להתמודד עם "טיעונים אינטלקטואלים" של בוחרי ימין...הבעיה היא שרוב הזמן זה פשוט דף סיסמאות שקל להעביר שהוא לא קשור למציאות בשטח אבל נשמע טוב "53 מילארד לעבאס!" "ביבי חזק בבטחון" וכו...זה מה שמוכרים...כי ככה משיגים קולות "קלים" אף אחד לא בודק כלום גם ככה.

אני לא מסכים עם סדר העדיפיות של בוחרי הליכוד(התנהלות העסקונה החרדית היא בעיני דרך בטוחה להשמיד את המדינה...אוכלוסיה חזקה -> כלכלה חזקה -> בטחון)
וגם לא עם "הטענות מהצד האינטלקטואלי של הימין"...אני לא רואה שום יתרון מבחינה חברתית/כלכלית/ביטחונית בהתבסס על השנה של הממשלה הזו וה12 הקודמות של נתניהו שבה הממשלה הקרובה תשפר את הבטחון/כלכלה.
בעיני הממשלה היוצאת הייתה ממשלת מרכז-ימין עם השפעה זניחה של השמאל מדיני/כלכלי שהתחילה לטפל בהצלחה בבעיות שורש במדינה...והלוואי והיתה ממשיכה.

בעיני כן, מי שמצביע לליכוד והוא משלם מיסים חילוני שאינו מקושר למוקדי הכוח...עושה טעות קשה.

נערך לאחרונה ב:
קצת מזכיר הערצה ואמ6נה במלך בעולם העתיק.
לא סתם הסיסמא שלהם זה "רק ביבי".
לדעתי מצביעי הליכוד מחפשים שיהיה כאן מלך, דמוקרטיה לא רלוונטית להם.
זה גוש שלא מסוגל להפנים שקיום המדינה לא תלוי באדם יחיד.
כל דיון שלי עם מצביע ליכוד תמיד נגמר ב"הערבים", תפירת תיקים ולפיד לא סיים תיכון.
גם ההרס שלה לא נעשת ע"י יחיד, הוא אומנם מוכן לשרף כל חלקה טובה כאן אבל אם לא היו שותפים שירצו את החלקות האלה אז לא היה קורה כלום.

היה כתבה שצהל החליט לגייס גם את מי שקיבל פרופיל 21 , ולתת להם תפקידים מותאמים, כנגד תופעת ההשתמטות. אמרו גם ש6% יוצאים על פרופיל 21 כיום.
אתה חושב שהחילונים ימשיכו להתגיס, כשהחרדים משתמטים במספרים הולכים וגדלים ?
בתקופה של ההורים שלי מספר החרדים היה קטן וההשתמטות היתה זניחה. כולם התגיסו.
כשפרצה מלחמה ואבא שלי לא קיבל צו גיוס הוא הלך להתיצב.
אני התגיסתי לצבא באמונה מלאה שזה המצב, כולם מתגיסים להגן על המדינה.
בצבא הבנתי שלא. לי אין שמץ של בחירה, אבל דתיים יכולים לבחור בחצי שירות, חרדים לא לשרת בכלל.
לדעתי גיוס חובה הכרחי למדינה, אבל זה חייב להיות אחיד לכולם. או שכולם מחוייבים, או שכולם מתנדבים, אבל לא יכולה להיות כאן אֵיפָה ואֵיפָה.
לאבא שלי היה ברור שכולם מתגיסים. אתה חושב שזה המסר שאני מעביר לילדי ??

נערך לאחרונה ב:
אולי בוחרי הליכוד לא מעוניינים באדם כמו לפיד על הגה ההנהגה והשיקולים האחרים, שאינם בטחוניים ומדיניים
אם עיניך בראשך אתה בטח יודע שהשיקולים של ביבי הם, איך לומר את זה בעדינות, לא כל כך ביטחוניים ומדיניים אלא יותר על ה ז שלי כולם העיקר שאני אהיה ראש ממשלה ואמלט מאימת הדין בכל צורה אפשרית.
הוא מוכיח את זה שוב ושוב בכל החלטה או אי החלטה שלו.

אני אסתכן בתגובה באקו-צ'יימבר כאן ולא אגיב הלאה לכולם (מתנצל מראש).

אולי בוחרי הליכוד שבעי כשלונות מדיניים שהגיעו מהשמאל (לא מתווכח אם זה נכון אם לא, אבל כך זה נתפס בציבור) ולא מעוניינים בעוד ניסויים מדיניים, עוד ויתורים ללא תמורה ועוד עידוד טרור שבטווח הארוך יביאו לנזק גדול יותר?

אולי בוחרי הליכוד לא מעוניינים באדם כמו לפיד על הגה ההנהגה והשיקולים האחרים, שאינם בטחוניים ומדיניים, הם משניים עבורם?

אתם פה בשלטון כבר קרוב ל40 שנה, עם מעט הפסקות קצרות. הגיע הזמן להפסיק להאשים את השמאל ולהסתכל בפנים של עצמכם. מדינה מהיקרות בעולם, הכיבוש מאוד יקר(יכול להיות שהוא טוב מבחינתכם אבל הוא מאוד יקר)

כמה ציטוטים ברשותך:
"נעבור לחוץ לארץ. שהמדינה הזאת תישרף"
"מה שקרה לנו לשמחתי בבחירות האחרונות זה שלמרות שאביחי (מנדלבליט) יצא שבועיים לפני הבחירות והצהיר מדובר בעבריין, אה, הוא (נתניהו) עלה ב-20 אחוז. זאת אומרת, זה כמו אצל איווט. אם אתה לא גנבת, מי אתה? בשביל מה באת?... לתדהמתי. בדקנו את זה גם. זאת אומרת, הם לא מבינים את זה שהלכת לפוליטיקה בשביל לעשות טוב לעם. הלכת לפוליטיקה כי הלכת לגנוב ואתה צריך להיות גבר... עכשיו, בציבור הזה - אני קורא לו אפילו הלא-אשכנזי הזה, כן – מה מחמם אותו? הרי הוא אומר: מה? הם? יעשו לי בזה? נראה להם. למה הם שונאים את התקשורת? למה הם צעקו הו הא מה קרה נוני אכל אותה אחרי הבחירות? הם שונאים הכל. הצלחנו להטריף את ה... השנאה הזאת היא מה שמאחד... את המחנה שלנו. ואנחנו מסתכלים על המחנה שלנו".

"ומירי רגב עושה עבודה מצוינת. זאת אומרת זה שהיא בהמה בכלל, עזוב את... אה, אבל היא עושה עבודה מצוינת. כי היא מלהיבה את... כמו ההוא בכדורגל שעומד ועושה לקהל ככה עם הידיים. זה מה שהיא עושה. וזה מצליח. זה מצליח. היינו עשרים וכמה אבל היינו שלושים, היינו שלושים עלינו לשלושים ושש. ואתה שואל אותי, נעלה גם הלאה אם ירצה השם. אז זה מה שקורה כרגע. והעם לגמרי מתנתק מהדברים האחרים. להיפך. עוד מרוויחים אותו יותר ויותר. לכן אין לנו ברירה. אנחנו צריכים ללכת על הכסאח... הזה..."

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
להכות מפגיני שמאל.. להשתמש באלימות נגדם,
לחוקק חוקים שמשנים את צורת המשטר(נגד בגצ).
פרשות של פלילים אצל הרבה מחברי הקואליציה.
שומר חומות לדעתי היה בתוקפה של בנימין נתניהו, מעניין איך היה אז הימין החזק? איזה הגנה הוא סיפק לתושבים?
אני צופה שאם הימין ימשיך להתחזק בסוף יהיו פה מלחמות אזרחים.
אין שם אף גורם שקול, או ממלכתי, שלא יכניס אותנו לגרעון.
את בניהם הם לא שולחים לצבא(החרדים)
נשותיהם מקבלות פטור.
ההתנחלויות מתוקצבות יפה, בזמן שה פריפריות נשכחו מזמן.
כן אגב נכון כל הפרוטקשן בדרום? זה היה גם בתקופת נתניהו…

• אהבתי
Reactions: HHH
מצב
הנושא נעול.
נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
ל ירידה מהארץ 2 פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 3531
-michael- ניהול מוצרים פנסיונים לאחר ירידה מהארץ פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 15
פשוט התנהלות פיננסית בעת ירידה מהארץ פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 31
C ירידה מהארץ - לאן, למה, ואיפה לקרוא על זה? אוף טופיק 44
doc29 האם אכן יש כזו ירידה במחירים? נדל"ן 37
P ירידה חדה בשכר מ 22000 ל - 8500 התפתחות אישית 23
בן מלך ירידה בשוק ההון - מבצע? שוק ההון 63
T האם ירידה בכמות העסקאות אמורה לגרור ירידה במחיר? נדל"ן 40
D קרנות רייט למגורים - ירידה בהתחלות בניה, ביקוש גדל שוק ההון 19
י סנופי 500 מגודר מפני ירידה בערך הדולר פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 16
ג האם שוק ההון מתמחר בוודאות ירידה במחירי הדיור? נדל"ן 38
ImCarryGG עליה של אג"ח בעת ירידה של השוק הכללי שוק ההון 9
Yos השפעת ירידה במס רווח הון על שינוי הקרנות שוק ההון 8
Modric19 ירידה חדה בVCIT שוק ההון 3
O ירידה בשכר לצורך עלייה בקריירה התפתחות אישית 15
ETL ירידה דרמטית בשער בליש"ט - הזדמנות לקניה במחירי רצפה? שוק ההון 3
newbie ירידה חדה (מדי?) בקרן השתלמות צרכנות פיננסית 33
ל מתי ירידה/עליה הופכת לצלילה/זינוק? אוף טופיק 18
P זכות הצבעה של יורדים מהארץ פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 76
E מכירת RSU לאחר מעבר מהארץ ברוקרים ופלטפורמות מסחר 0
מ האם לא יתנו להוציא כסף מהארץ? אוף טופיק 101
S עבודה מהארץ, מעסיק בחו"ל יזמות והגדלת הכנסות 9
צ הגירה מהארץ לאירופה אוף טופיק 7
A ניתקו לי תושבות מהארץ, איך זה משקיע על האפיקים הפנסיוניים? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 12
yossik יציאה מהארץ עם דרכון זר אוף טופיק 40
D העברת כספים מהארץ לחו"ל ביורו צרכנות פיננסית 0
ה העברת תיק השקעות מהארץ לIBRK שוק ההון 1
ד האם הגיע הזמן להוציא את ההשקעות מהארץ? ואם כן, אז איך? פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 145
M העברת דולרים מהארץ ל IB צרכנות פיננסית 8
P הפקדת אישור יציאה מהארץ, כשבחו"ל? אוף טופיק 1
א חשבון וייז - לא מבין איך מעבירים אליו כסף מהארץ פוסטים מאיכות נמוכה 9
N הוצאת כספים מהארץ כאקט מחאה על הרפורמה המשפטית פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 176
Cleo הצהרה במשטרת הגבולות על יציאה/כניסה מהארץ בנתב"ג באותו יום (עבור תיירים) - אולי מישהו יודע אוף טופיק 1
F תואר מהארץ נחשב בארהב ? אוף טופיק 0
J בדיקת PCR ביציאה מהארץ למחוסנים מנה שניה? אוף טופיק 7
S איך משקיעים בוול סטריט או נאסדק מהארץ? שוק ההון 6
U האם ניתן להשקיע בונגארד (VTSAX) מהארץ? שוק ההון 34
T העברת מט״ח מהארץ לחשבון בחו״ל צרכנות פיננסית 20
I פתיחת חשבון בנק ברוסיה מהארץ צרכנות פיננסית 4
ק מקלט מס לחברה שלא מתנהלת מהארץ שוק ההון 4

נושאים דומים

Back
למעלה