את מקבלת הבדל בין הפלייה ששני הצדדים (גברים ונשים) רוצים בזה לבין שרק צד אחד?
את מקבלת הבדל בין הפלייה ששני הצדדים (גברים ונשים)רוצים בזה מחמת "דת" לבין סתם?
ברגע שהתשובה כן על שאלה אחד ושתיים את מבינה שאין קשר לדגמאות שכתבת, וברגע שהתשובה היא לא, את מבינה שמבחינתך דת זה סתם המצאה ושגעון, ואין לנו איך לשוחח אחד עם השני על זה.
דווקא בהודעה המקורית שאלתי אם זה בסדר מבחינתך להחליף את המילה אישה במילה שחור *בכל* חוק שאתה רוצה בעינייני מגדר. זה לא מקרה פרטני.
אם אתה מוכן לעשות את זה אשמח אם תגיד לי, בכנות, אם אלו חוקים ראויים מבחינתך.
יש הבדל בין עניני מגדר שזה מגזענות או מעלינות, או שזה מגיע מרקע דתי, והשותפים בדבר רוצים את זה, (כמו למשל הפרדה על רקע דתי לציבור החרדי, לא דיברתי על אזורים שאין לזה דירשה משתי המינים) ומצידי שהמיעוט באזורים הנ"ל יעברו לאזורים אחרים, זה הדרך היחידה מצידי לקיים אורח חיים מושתף.
כמו למשל במקרה שיהיה חוק שאוסר שחיטה יהיה צריך לתת לבעלי כשרות לעשות שחיטה.
ואם תשימי לב דיברתי על דברים של דת, ולא על שגעון,
{וכאן טמון הנק' שהמון חילונים מסתכלים על דעת כשגעון,}
ולכן אני חוזרת לשאלה. בהינתן *שאין* ״שיוויון״ (זמינות וכו׳).
אתה בעד חוקים כאלו?
אני מדבר קודם על מקרים שיש אופציה לזמינות ושיוויון.
טוב אני חושב שמיצתי עם הנקודה שלי, ואין לי מה להוסיף,
רק לפני שאני עוזב אני חייב לענות כאן לכמה שאלות
אבן פינה של האקדמיה היא שיתוף פעולה בינלאומי. הדרישה ליצור אקדמיה מבודדת לחרדים בגלל חוקים שהם המציאו לעצמם היא אבסורד שמנוגד לכל הגיון.
רוצה לקחת חלק באקדמיה המערבית שהתפתחה ללא קשר לדת היהודית? תשחק לפי חוקי המשחק.
מה הקשר בין תואר שני למדעי המחשב לשוויון, עד הבג"ץ ששלא הפשר את זה, היה אקדמיה כזאת,
זה שחילוני חושב שחרדי טיפש והם המציאו חוקים לא הופך את זה לנכון,
אם אדם מאמין מאמין שעל חילול שבת צריכים לסקול אותי למוות, האם אני אמור לחשוש מזה שהציבור שלו יהיה הרוב?
הסתפקתי אם להגיב, אבל אני הגיב, אפילו שאני יודע מה יהיה התשובה שלך,
קראתי את הטקס הנפלא הזה כמה פעמים, האם ידוע לך האם ע"פ ההלכה מותר היום לסקול ולהקיים סהנדרין?
אתה שואל מה יקרה שמלכותו של ה' יתברך תתפרסם בהעולם ומשיח צדקנו יגיע, מקווה מאוד שתכיר אז את האמת.
בדיוק כמו שבארצות הברית מי שהאמין שהעבדות ראויה סבל מכך שהרוב חשב שהיא פשע ואסר אותה. הסבל היה כה גדול שהייתה צריכה לפרוץ מלחמת אחים בשביל להסדיר את זה.
האם לדעתך היה ניתן לישב זאת אחרת? למשל ״לאפשר״ מדינות שבהן העבדות מותרת?
אגב, לשיטתך אתם כבר עכשיו סובלים ומופלים (כשאתם עכשיו המיעוט). אז בעצם זו הוכחה שאכן כל צד צריך לחשוש מהיותו מיעוט, לא?
עבדות אין לה קשר לדת, וכל השתופים בדבר המעביד ועבד לא רצו את זה. כאן אני מדבר על דבר שהשתופים בדבר רצו.
אגב, לשיטתך אתם כבר עכשיו סובלים ומופלים (כשאתם עכשיו המיעוט). אז בעצם זו הוכחה שאכן כל צד צריך לחשוש מהיותו מיעוט, לא?
אני יענה לך בכנות עד עשור אחרון די הרגשתי במצב טוב, אפילו שאנחנו מיעוט, כל צד ישב על שלו, פחות או יותר לא היה פרסומי תעובה בציבור החרדי, לא הפריעו להם לקיים אירוע בהפרדה, לא ניסו לדחוף להם בכוח דברים, בעשור האחרון שארגוני השמאל בעולם התחיל להיות יותר מטורף, והתחיל גל ענק של עתירות לבג"ץ, והפרה לציבור הדתי בצה"ל, והפרה לציבור חרדי במסגרות שלו, התחלתי לחושש, שהוקם ממשלת לפיד/בנט ידעתי שאם היה להם רוב של 70 חכי"ם המצב שלי יהיה יותר קשה,
היום אני חושב שיחזירו קצת סדר למערכת, וכל צד ישב על מוקומו בשלום.
נ.ב. כל מה שכתבתי מיצג אותי,