• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

ירידה מהארץ 2

• פותח הנושא פותח הנושא ליאו
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
כלומר, אותן סיבות שמובילות אתכם לעזוב, תומכות במידה מסוימת גם בהנזלת נכסים. לא מתוך חשש להשמדה, אלא מסיבות כלכליות. אין בזה דחיפות, בטח לא לפני שעברתם וראיתם (בתקווה) כי טוב. אלו תהליכים של שנים, אבל הם לא בהכרח לינאריים
בהחלט, אם נעבור ונראה כי טוב נמכור את הדירה שלנו בישראל לאחר מספר שנים.
לגבי הפנסיה, אני מושך כרגע את מה שיכול למשוך ללא מס אבל נראה לי (לפחות כרגע) מאוד קיצוני לשלם קנס ולמשוך חצי.
השאלה מה לדעתך יהיה כאן-כלכלית- אם אנשים כמוך יעזבו, ויישארו האוכלוסיות שמנית- רועי צאן ביהודה ושומרון, תלמידי ישיבה וציבור בפריפריה שלא מגיע לרף המס. מה יקרה לישראל כלכלית ובטחונית- וכתוצאה מכך למחיר הדירה שלך ואולי למיסוי על הפנסיה שלך. חברתית כבר פחות חשוב לכם.
למען הסר ספק, אני לא חושב שאלה האוכלוסיות שיישארו פה, יישארו פה עוד רבים נוספים לדעתי.
האוכלוסיות שציינתי הן האוכלוסיות שעבורן ישראל העתידית תהיה גרסא משופרת של ישראל העכשווית לדעתי.

נערך לאחרונה ב:
@ת.אוקהם
פנסיות- זה מה שאנחנו עשינו. אני חושב שזה 35% קנס אגב. אציין שיש הגיון מסויים במשיכה למרות הקנס, מעבר לשיקולים היסטריים יותר או פחות, למי שלא צריך לחיות מהפנסיה- הקרן נשארת לדורות הבאים.

דירה- לנו היו נסיבות קצת פרטיקולריות, מניח שאחרת היינו עושים כמוך. אציין ששכירות בצפון אמריקה הרבה - הרבה- פחות משתלמת מאשר בישראל. פחות בקיא ביעדים אחרים. אולי שיקול כלכלי בעד מכירה וקניה במדינת היעד לחלק מהאנשים.

בהצלחה!

בהחלט, אם נעבור ונראה כי טוב נמכור את הדירה שלנו בישראל לאחר מספר שנים.
לגבי הפנסיה, אני מושך כרגע את מה שיכול למשוך ללא מס אבל נראה לי (לפחות כרגע) מאוד קיצוני לשלם קנס ולמשוך חצי.

למען הסר ספק, אני לא חושב שאלה האוכלוסיות שיישארו פה, יישארו פה עוד רבים נוספים לדעתי.
האוכלוסיות שציינתי הן האוכלוסיות שעבורן ישראל העתידית תהיה גרסא משופרת של ישראל העכשווית לדעתי.
איך אפשר למשוך מהפנסיה ללא קנס?

ושאלה צדדית, האם כדאי להעביר פנסיה למסלול 90% מניות חו"ל?

אתה קשקשן
מי שהחליש את צהל זה לא החרדים
לא טענתי שהחרדים החלישו את צה"ל. מי שהחליש את צה"ל הוא נתניהו. כמובן ששותפיו, כמו גנץ והחרדים עזרו לו בכך.
כמות הגזלייטינג מהולה בשנאה שיוצאת מההודעות שלך פשוט מרתקת, באמת

ניתן לראות שיש בך שנאה עמוקה, אתה אפילו לא יודע איך להסתיר אותה, אמנם אתה מנסה חזק מאוד, אבל ככל שאתה מנסה, אתה נכשל חזק יותר
זה איבחון קצר שלי, מה שנקרא דעתי על גופו של טוען, אני ממשיך לקרוא את דברייך בפרספקטיבה הנכונה, אוסף של הבלים מאדם שטוף שנאה
זה לא עניין של שנאה. זאת פשוט המציאות. אני חושב שמדינה לעם היהודי היה רעיון טוב. בתחילת הדרך היא גם הייתה הצלחה יוצאת דופן. עצוב שעלו פה לשלטון אנשים, שפועלים בנחישות להחריב אותה, ועצוב שהם הצליחו להעביר חלקים גדולים מהעם שטיפת מוח, כך שהוא תומך בפועל בהשמדת מדינת היהודים.

תגיד, @Leo1 חשבת פעם על הרעיון שלצד הפוליטי השני יכול להיות היגיון?
לא אומר שאתה חייב להסכים איתו.
אני ממש לא מסכים עם רוב הדברים בשמאל, והרבה אני אפילו לא מבין את ההיגיון. אבל אני יוצא מנקודת הנחה, שרוב בני האדם פועלים ע"פ היגיון.
אתה מדבר כאילו כל הצד הפוליטי השני הוא עדר בבונים חסר שכל והיגיון, המופעל רק על ידי שנאה ואלימות.
יכול להיות שיש לנו קצת שכל?
קצת היגיון? (גם אם הוא לא מבוסס על אותה מערכת היגיון שלך בדיוק)?

פנסיות- זה מה שאנחנו עשינו. אני חושב שזה 35% קנס אגב. אציין שיש הגיון מסויים במשיכה למרות הקנס, מעבר לשיקולים היסטריים יותר או פחות, למי שלא צריך לחיות מהפנסיה- הקרן נשארת לדורות הבאים.
אם המטרה היא הורשה, אז גם קרן פנסיה נשארת לדורות הבאים. משיכה שלא כדין נובעת מהיסטריה בלבד, בעיני.

לא אומר שאתה חייב להסכים איתו.
אני ממש לא מסכים עם רוב הדברים בשמאל, והרבה אני אפילו לא מבין את ההיגיון. אבל אני יוצא מנקודת הנחה, שרוב בני האדם פועלים ע"פ היגיון.
אתה מדבר כאילו כל הצד הפוליטי השני הוא עדר בבונים חסר שכל והיגיון, המופעל רק על ידי שנאה ואלימות.
יכול להיות שיש לנו קצת שכל?
קצת היגיון? (גם אם הוא לא מבוסס על אותה מערכת היגיון שלך בדיוק)?
אני מעולם לא ראיתי את עצמי כשמאל. דווקא את ההיגיון של השמאל אני לא הצלחתי להבין, לא משנה כמה ניסיתי. את ההיגיון של הימין אני חושב שאני דווקא יותר מבין. זה היגיון מעוות מאוד, שמוביל להשמדת מדינת ישראל. הם אבל לא חושבים על זה עד הסוף. יש שם בגדול שתי קבוצות: קבוצת כוח, כסף, כבוד, שעתידה של מדינת ישראל מעניין אותם כקליפת השום, וקבוצת הקנאים הדתיים, שהם אומנם חושבים שהם ציונים, והם חושבים שמדינת ישראל חשובה להם, אבל הם התנתקו מהמציאות, ופועלים בכיוון ההפוך.

הם אבל לא חושבים על זה עד הסוף.
כלומר, אתה אומר שהם לא פועלים מתוך מחשבה.
הבנתי.
אולי אם תבין שאנשים פועלים מתוך מחשבה, אז תבין שהם לא רוצים להחריב את המדינה?
כמו שלי ברור, שרוב מוחלט במחנה השמאל - ואל תגיד אני לא שמאל, זה לא יהיה רלוונטי למה שאני אומר עכשיו - מעוניין בטובת העם והמדינה האלו.
יש לנו מחלוקת על הדרך.
ולכן אני גם לא שונא אותם או מדבר עליהם בתיעוב.

* למה רוב מוחלט? מטורפים יש בכל מקום. ובכל צד פוליטי אוהבים להדגיש את המטורפים של הצד השני, שיטה הרסנית מאוד בעיני.

אם המטרה היא הורשה, אז גם קרן פנסיה נשארת לדורות הבאים. משיכה שלא כדין נובעת מהיסטריה בלבד, בעיני
לא חושב שקרן פנסיה נשארת אם מתים אחרי גיל הפנסיה, כמתוכנן. בן/בת זוג מקבלים לשארית חייהם קצבה חלקית, וזהו. מי שחי הרבה מרוויח, מי שמת מעט אחרי היציאה לפנסיה מפסיד, במסגרת הערבות ההדדית. למי שיורד מהארץ המיסוי על קצבת הפנסיה גבוה יותר מאשר בישראל, כי אין פטור, ומהווה הכנסה לכל דבר ועניין. כל אחד יכול לחשב לפי תוחלת חיים ומיסוי אינדיבידואלי את האלטרנטיבות השונות- כלומר, כמה זמן צריך לחיות כדי שישתלם למשוך/לא למשוך. אני לא אומר שאני בעד משיכה לכל מי שיורד מהארץ. רק כתבתי שיש יתרון שלא ראיתי שהוזכר קודם: מי שלא זקוק לקרן לצורך מחיה, אפשר להוריש אותה.

כלומר, אתה אומר שהם לא פועלים מתוך מחשבה.
לא. הם פועלים מתוך מחשבה. אני חושב שאני גם מבין פחות או יותר איך המחשבה שלהם הולכת. כאמור, אבל יש שם כמה קבוצות שונות עם צורת מחשבה שונה לחלוטין. בסוף אבל הם כולם מובילים לחורבנה של המדינה. חלקם כי לא אכפת להם וחלקם בגלל כשלים בהבנת המציאות.
הבנתי.
אני מאמין שרובם המוחלט לא רוצים להחריב את המדינה, אבל הם מחריבים את המדינה. הלואי והם היו מבינים את ההשלכות של מה שהם עושים, אבל רובם לא מבינים. זה המצב.
כמו שלי ברור, שרוב מוחלט במחנה השמאל - ואל תגיד אני לא שמאל, זה לא יהיה רלוונטי למה שאני אומר עכשיו - מעוניין בטובת העם והמדינה האלו.
יש לנו מחלוקת על הדרך.
ולכן אני גם לא שונא אותם או מדבר עליהם בתיעוב.
אני לא שונא אף אחד. אני פשוט מתאר את המציאות, והמציאות עצובה מאוד.
* למה רוב מוחלט? מטורפים יש בכל מקום. ובכל צד פוליטי אוהבים להדגיש את המטורפים של הצד השני, שיטה הרסנית מאוד בעיני.
זה לא נכון. למיטב הבנתי הצדדים הפוליטיים בישראל הם ציונים, אנטי-ציונים, וכאלה שלא אכפת להם. הקואליציה הנוכחית הם אנטי-ציונים. הם מחריבים את המדינה ומובילים לכיבוש ערבי. גם אם הם רוצים משהו אחר, זה מה שהם עושים בפועל. ה-"אופויזיציה" בכנסת ברובה זה משהו לא ברור לכיוון של לא אכפת להם. המפגינים נגד הממשלה הם ציונים שפועלים למען המשך קיומה של מדינת העם היהודי. הסיבה היחידה שהם יוצאים להפגין היא ציונות. יש גם הרבה שמתייאשים ועוזבים, ועליהם השרשור.

נערך לאחרונה ב:
בוא תסביר לי איזה מחשבה עומדת מאחורי :
- פטור לחרדים בזמן שיש מלחמה והחילונים נשחקים
- שיטת ה"יהלומים" של רגב לחלוקת תקציבים במשרד התחבורה
- גרירת העם למלחמת אחים בסביבה שלנו
- חוק הרבנים
- אסטרטגיית "החמאס הוא נכס"
- מהלכים שמביאים לירידת דרוג אשראי - עוד לפני המלחמה

יכולתי להמשיך אבל נתחיל בזה

- פטור לחרדים בזמן שיש מלחמה והחילונים נשחקים
תפיסת העולם החרדית שהתורה מעל הכל ותגן עלינו.
תפיסה עם היגיון פנימי, גם אם אני לא מסכים איתה בהכל (בחלק כן, אבל אני לא חרדי, ורואה בצבא מצווה, אבל להסביר את ההבדלים מורכב מידי, סליחה)
- שיטת ה"יהלומים" של רגב לחלוקת תקציבים במשרד התחבורה
לא מכיר
- גרירת העם למלחמת אחים בסביבה שלנו
תשאל את שקמה ברסלר.
- חוק הרבנים
הרעיון העקרוני שצריך לכל שכונה רב הגיוני מאוד בעיני.
את פרטי החוק איני מכיר.
- אסטרטגיית "החמאס הוא נכס"
נתניהו רצה לבדל בין עזה לבין יו"ש כדי למנוע הקמת מדינה פלסטינית, שתהיה אסון בטחוני שלידו שמחת תורה יראה משחק ילדים.
הוא לקח הימור, הגיוני לחלוטין - צה"ל מול חמאס.
היה כשל קריטי בכך שהצבא פשוט לא היה שם,
אבל האסטרטגיה הגיונית מאוד.
- מהלכים שמביאים לירידת דרוג אשראי - עוד לפני המלחמה
תשאל את מי שהוציא את דיבת ישראל רעה בעולם - ואגב, רק חברה אחת מ3 חברות הדירוג הורידה, והיא הורידה את התחזית ולא את הדירוג עצמו, ודיברה גם על הרפורמה וגם על המחאה.

תשאל את מי שהוציא את דיבת ישראל רעה בעולם - ואגב, רק חברה אחת מ3 חברות הדירוג הורידה, והיא הורידה את התחזית ולא את הדירוג עצמו, ודיברה גם על הרפורמה וגם על המחאה
אתה מבין @חתול לילה ....רוב התשובות שלו נובעות מבורות... חוסר ידע של המציאות סביבו, חלק מהתשובות נובעות מפרופאגנדה נבזית.

נראה שבמת אין עם מי לדבר, היא אפילו לא טרח להבין את הנקודות שכתבת ולגבי הרבנים הוא עוד הביע דיעה אבל לא קרא את החוק!
Face palm

רק לוודא שהבנתי:
חרדים גורמים נזק למדינת העם היהודי יותר מאשר מחבלי הנוחבה של חמאס?
מילא אם היית אומר את זה ב6.10
אבל עכשיו?
החרדים הם נזק כלכלי ונזק ללכידות הישראלית(הם אנטי ציונים והדבר הכי רחוק מפטריוטים ישראלים שיש) שארגוני טרור או מדינת אויב יכולים רק לחלום עליו.
אני לא @Leo אבל איך העובדה שלצד השני יש מערכת לוגית משנה משהו? כאילו גם דאעש, המפלגה העממית של סין והנאצים וג'ין ביידן הם לא אוסף של יצורים חסרי בינה שמונעים על ידי רעב עייפות והצורך להתרבות... גם להם יש מערכת לוגית שבה הם משתמשים בשביל לפרש את המציאות ולפעול בתוכה.

לא חושב שקרן פנסיה נשארת אם מתים אחרי גיל הפנסיה
כתבת על מי שלא זקוק לכסף ולכן לא מושך קצבה
למיטב ידיעתי, במקרה כזה הקופה עוברת במלואה למוטבים / יורשים.

כתבת על מי שלא זקוק לכסף ולכן לא מושך קצבה
למיטב ידיעתי, במקרה כזה הקופה עוברת במלואה למוטבים / יורשים.
לינק? לא מכיר אפשרות למשיכה מלאה ללא מס (של התגמולים)

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
⌄
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
⌄
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
⌄
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
כתבת על היהלומים של רגב.

תשאל את שקמה ברסלר
אמרה רעה, היא לא הביאה את המדינה למלחמת אזרחים, זו הממשלה שניסתה לעשות מחטף על ניסיון ההפיכה המשפטית... שוב, בורות.

לא הבעתי דעה בנוגע לחוק
כתבת כך
הרעיון העקרוני שצריך לכל שכונה רב הגיוני מאוד בעיני.
את פרטי החוק איני מכיר
זו הבעת דעה+בורות כי לא טרחת לקרוא את הצעת החוק.

מקווה שזה ברור עכשיו

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
-michael- ניהול מוצרים פנסיונים לאחר ירידה מהארץ פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 15
ל ירידה מהארץ התפתחות אישית 1364
פשוט התנהלות פיננסית בעת ירידה מהארץ פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 31
C ירידה מהארץ - לאן, למה, ואיפה לקרוא על זה? אוף טופיק 44
doc29 האם אכן יש כזו ירידה במחירים? נדל"ן 37
P ירידה חדה בשכר מ 22000 ל - 8500 התפתחות אישית 23
בן מלך ירידה בשוק ההון - מבצע? שוק ההון 63
T האם ירידה בכמות העסקאות אמורה לגרור ירידה במחיר? נדל"ן 40
D קרנות רייט למגורים - ירידה בהתחלות בניה, ביקוש גדל שוק ההון 19
י סנופי 500 מגודר מפני ירידה בערך הדולר פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 16
ג האם שוק ההון מתמחר בוודאות ירידה במחירי הדיור? נדל"ן 38
ImCarryGG עליה של אג"ח בעת ירידה של השוק הכללי שוק ההון 9
Yos השפעת ירידה במס רווח הון על שינוי הקרנות שוק ההון 8
Modric19 ירידה חדה בVCIT שוק ההון 3
O ירידה בשכר לצורך עלייה בקריירה התפתחות אישית 15
ETL ירידה דרמטית בשער בליש"ט - הזדמנות לקניה במחירי רצפה? שוק ההון 3
newbie ירידה חדה (מדי?) בקרן השתלמות צרכנות פיננסית 33
ל מתי ירידה/עליה הופכת לצלילה/זינוק? אוף טופיק 18
P זכות הצבעה של יורדים מהארץ פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 76
E מכירת RSU לאחר מעבר מהארץ ברוקרים ופלטפורמות מסחר 0
מ האם לא יתנו להוציא כסף מהארץ? אוף טופיק 101
S עבודה מהארץ, מעסיק בחו"ל יזמות והגדלת הכנסות 9
צ הגירה מהארץ לאירופה אוף טופיק 7
A ניתקו לי תושבות מהארץ, איך זה משקיע על האפיקים הפנסיוניים? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 12
yossik יציאה מהארץ עם דרכון זר אוף טופיק 40
D העברת כספים מהארץ לחו"ל ביורו צרכנות פיננסית 0
ה העברת תיק השקעות מהארץ לIBRK שוק ההון 1
ד האם הגיע הזמן להוציא את ההשקעות מהארץ? ואם כן, אז איך? פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 145
M העברת דולרים מהארץ ל IB צרכנות פיננסית 8
P הפקדת אישור יציאה מהארץ, כשבחו"ל? אוף טופיק 1
א חשבון וייז - לא מבין איך מעבירים אליו כסף מהארץ פוסטים מאיכות נמוכה 9
N הוצאת כספים מהארץ כאקט מחאה על הרפורמה המשפטית פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 176
Cleo הצהרה במשטרת הגבולות על יציאה/כניסה מהארץ בנתב"ג באותו יום (עבור תיירים) - אולי מישהו יודע אוף טופיק 1
F תואר מהארץ נחשב בארהב ? אוף טופיק 0
J בדיקת PCR ביציאה מהארץ למחוסנים מנה שניה? אוף טופיק 7
S איך משקיעים בוול סטריט או נאסדק מהארץ? שוק ההון 6
U האם ניתן להשקיע בונגארד (VTSAX) מהארץ? שוק ההון 34
T העברת מט״ח מהארץ לחשבון בחו״ל צרכנות פיננסית 20
I פתיחת חשבון בנק ברוסיה מהארץ צרכנות פיננסית 4
ק מקלט מס לחברה שלא מתנהלת מהארץ שוק ההון 4

נושאים דומים

Back
למעלה