• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

ירידה מהארץ 2

• פותח הנושא פותח הנושא ליאו
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
כתבת על היהלומים של רגב.
אכן, שם לא ידעתי.
אמרה רעה, היא לא הביאה את המדינה למלחמת אזרחים, זו הממשלה שניסתה לעשות מחטף על ניסיון ההפיכה המשפטית... שוב, בורות.
כן.
הממשלה מנסה להעביר חוק.
והוא רע מאוד בעיני קהל מסויים.
אז הקהל הזה מנסה להרוס את המדינה.
מספר לכל העולם שקרים על המדינה, מאיים לפרק את הצבא ואת הכלכלה. ואז הממשלה אשמה במלחמת אזרחים.
וואלה יופי.
אם זו דעתך, אין לי איך לסתור אותה.
ולדעתי אתה זה שטוען טענה מגוחכת.
זו הבעת דעה+בורות כי לא טרחת לקרוא את הצעת החוק.
אז לא הבנת אותי נכון.
אני בפירוש חילקתי בין הרעיון העקרוני , לבין החוק שיכול להיות שהוא רע שאותו אני ציינתי בפירוש שאני לא מכיר ולכן לא מתייחס אליו.

וזה שאני לא יודע ה-כ-ל לא הופך אותי לבור.
בדרך כלל מי שחושב שהוא יודע הכל, הוא בעצם בור.

תפיסת העולם החרדית שהתורה מעל הכל ותגן עלינו.
תפיסה עם היגיון פנימי
לא. זו לא תפיסה עם הגיון פנימי. אלוהים עוזר רק למי שעוזר לעצמו. אלוהים הוא לא משרת של בני האדם, גם לא של אילו מהם שרואים בעצמם את העם הנבחר, והוא לא נוצר בשביל לתקן את טעויותיהם.
- או שאולי בדיוק בשביל זה הוא נוצר ?
תשאל את שקמה ברסלר.
האוצר בידי סמורטריץ, המשטרה בידי בן-גביר, הליכוד והדתיים בשילטון כבר עשרות שנים כמעט ברצף והם מחלקים כככ לכל מי שמוכן לתת להם מה שהם רוצים, אבל מי שאשם בכל הצרות של המדינה זה פיסיקאית אחת - שקמה ברסלר.
הפרוטוקולים של זיקני ציון כבר יותר הגיוניים מזה.
הרעיון העקרוני שצריך לכל שכונה רב הגיוני מאוד בעיני.
למה שכונה חילונית צריכה רב ?
למה שכונה רפורמית צריכה רב של ש״ס?

רק חברה אחת מ3 חברות הדירוג הורידה, והיא הורידה את התחזית ולא את הדירוג עצמו,
2 חברות הורידו את הדירוג עצמו, כל השלוש שינו את התחזית שלהן מ"יציבה" ל"שלילית". כלומר 2 החברות שכבר הורידו דירוג(מודיס וS&P) צופות הורדת דירוג נוספת.

שאני לא יודע ה-כ-ל לא הופך אותי לבור
לא טענתי שאני יודע הכל.
גם לא אמרתי שאתה צריך לדעת הכל.

אבל, העלו בפניך כמה נקודות, צא ולמד, תקרא לפני שאתה מגיב.

אם אתה מגיב בלי ידע, זה נקרא בורות, למען הסר ספק, מצ"ב ההגדרה המילונית של המילה, שמא נעלבת ללא צורך.

@אפר ,למה נפלו פניך בתגובה שלי?

1000061040.jpg

זה שיש פילוג בעם זה עובדה קיימת ומצערת.

הפרשנות האם הצד שמנסה לחוקק או הצד שנלחם נגד החקיקה היא פרשנות וככה היא תישאר.

כל צד שמאשים את הצד השני בתוצאות הפילוג בעם משקר על עצמו, הפילוג נובע מאי הסכמה דו צדדית על האיזון הנכון בין הרשות השופטת לרשות המחוקקת והמבצעת, גם על השאלה מי הראשון שהפר את האיזון אין תשובה חד משמעית, האם מערכת המשפט לאורך שנים נגסה בסמכויות כך שהאיזון הופר, או שהאיזון תקין ויש מטרות אחרות לחוק המוצע.

התומכים ברפורמה לא רואים בעצמם כאלו שעושים מהפכה ופוגעים בדמוקרטיה, כמו שאין ספק שהצד השני נלחם במה שנראה לו כפגיעה בדמוקרטיה.

2 חברות הורידו את הדירוג עצמו, כל השלוש שינו את התחזית שלהן מ"יציבה" ל"שלילית". כלומר 2 החברות שכבר הורידו דירוג(מודיס וS&P) צופות הורדת דירוג נוספת.
במלחמה. דיברנו על לפני.
אבל, העלו בפניך כמה נקודות, צא ולמד, תקרא לפני שאתה מגיב.
קראתי והגבתי, אתה זה שהתעלם מחלקים בתגובה שלי.
אם אתה מגיב בלי ידע, זה נקרא בורות, למען הסר ספק, מצ"ב ההגדרה המילונית של המילה, שמא נעלבת ללא צורך.
בשני מקומות לא ידעתי, ועליהם לא התיימרתי להגיב.

אבל אתה מנסה (לפחות ככה זה נראה) לפסול אותי אד הומינם.
בהצלחה, תדון עם מישהו שתרבות דיון מהסוג הזה מקובלת עליו.

אין ספק שהתומכים ברפורמה לא רואים בעצמם כאלו שעושים מהפכה ופוגעים בדמוקרטיה
בוא ידידי, שוב אתה פוסק בפסקנות מוחלטת שאין ספק, צא ולמד, אמרתי את זה לעמיתך הוירטואלי ואומר גם לך.

בבקשה, קטע וידאו, של אדריכל ההפיכה, מודה בקולו שיש אמת בטענה שהחקיקה תביא לפגיעה קשה בדמוקרטיה.

אבל אתה מנסה (לפחות ככה זה נראה) לפסול אותי אד הומינם.
אוי, נעלבת? הבהרתי לך שהמילה בורות היא חוסר ידע והיא כוונה לנקודות של טרחת לקרוא עליהם, אתה שב ובוחר להתעלם מהתגובה שלי שמראה באופן ברור כלל מראי מקום את התגובה שלך וההסבר שלי לתגובה שלי...

לא היה פה שום אד הומינם, שאלת שאלה על עצמך וקיבלת תשובה.

ואחרי שהבהרתי לך שיש לך חוסר ידע, האם הלכת והשלמת? או בחרת להתנגח מולי...?

אוי, נעלבת?
הגחכה של הצד השני.
הבהרתי לך שהמילה בורות היא חוסר ידע והיא כוונה לנקודות של טרחת לקרוא עליהם, אתה שב ובוחר להתעלם מהתגובה שלי שמראה באופן ברור כלל מראי מקום את התגובה שלך וההסבר שלי לתגובה שלי...
לא.
אתה טענת שכל התגובה שלי היא בורות.
ב2 מקומות ספציפיים אכן לא ידעתי, לא הסתרתי את זה ולא הבעתי עליהם דעה.
אם אתה רואה פסול בזה שאני לא יודע הכל, זו הבעיה שלך בלבד. אני לא יודע ומודה בזה.
אין לי יכולת לדעת הכל, כמו לכל בן אדם.
לא היה פה שום אד הומינם, שאלת שאלה על עצמך וקיבלת תשובה.
הגחכה וטענה שהשני בור - אד הומינם.
ואחרי שהבהרתי לך שיש לך חוסר ידע,
לא אתה הבהרת לי, אני כתבתי שאני לא יודע ולכן לא מגיב.
---------------------------
אד הומינם לא מקובל עלי.
שלום.

בוא ידידי, שוב אתה פוסק בפסקנות מוחלטת שאין ספק, צא ולמד, אמרתי את זה לעמיתך הוירטואלי ואומר גם לך.
האמת שאין לי ספק אבל ערכתי את תגובתי עוד לפני שהגבת...
בבקשה, קטע וידאו, של אדריכל ההפיכה, מודה בקולו שיש אמת בטענה שהחקיקה תביא לפגיעה קשה בדמוקרטיה.
יריב לוין הוא אדם אחד קטן, הוא לא מערכת שלמה שתומכת בחוק (רוב העם).

אני חייב לציין שאני מתחבר להרגשתו של המגיב לעיל, אין לכם שום סיבה לתקוף ולהגחיך שוב ושוב את מי שמנהל מולכם דיון, חבל.

תודה על הלינק. להבנתי הוא עוסק בסטטוס פטור ממס לקצבת שארים- כלומר אם אני מתי אשתי/ילדי ממשיכים לקבל קצבה (חלקית) עד מות אשתי/ התבגרות ילדי. את הקרן הם לא יקבלו. מתנצל מראש אם פספסתי/לא הבנתי.

יריב לוין הוא אדם אחד קטן, הוא לא מערכת שלמה שתומכת בחוק (רוב העם).
אין לי מושג מה דעתו של רוב העם. סביר שרובו לא תומך בהפיכה המשטרית, אבל נניח שהרוב היה תומך. האם אפשר להסיק מכך שלדעתך זה שרוב העם הגרמני תמך בהשמדת העם היהודי אומר שהשמדת העם היהודי היה הצעד הנכון? דמוקרטיה, לא?

אין לי מושג מה דעתו של רוב העם. סביר שרובו לא תומך בהפיכה המשטרית, אבל נניח שהרוב היה תומך. האם אפשר להסיק מכך שלדעתך זה שרוב העם הגרמני תמך בהשמדת העם היהודי אומר שהשמדת העם היהודי היה הצעד הנכון? דמוקרטיה, לא?
רוב העם הגרמני תמך בהשמדת העם היהודי?
לא מדובר כאן על שאלה מאוד מורכבת, יש כאן בכל מקרה שאלה של איזון בין 2 רשויות, אני לא רואה את הדוגמה של הנאצים דוגמה טובה אלא דוגמה שמטרתה החדרת פחד.

שוב, דבר ראשון זה אני, ביחיד, לא לכם ואתם... הבנת הנקרא.

שנית, לא הגחכתי, ציינתי עובדה, משהו שאין עליו עוררין, בנוסף טרחתי והבאתי באור למילה בורות, שמא הצד השני לא יעלב.

לצערי הוא בחר להעלב, להכחיש ולעוות.

אין לי צורך להמשיך להסביר את עצמי ולמי שלא מבין, פה אני כבר טוען לגופו של אדם.

רוב העם הגרמני תמך בהשמדת העם היהודי?
לא מדובר כאן על שאלה מאוד מורכבת, יש כאן בכל מקרה שאלה של איזון בין 2 רשויות, אני לא וראה את הדוגמה של הנאצים דוגמה טובה אלא דוגמה שמטרתה החדרת פחד.
העם הגרמני הצביע בבחירות ובחר את היטלר להיות ראש ממשלה. היטלר החליט להשמיד את העם היהודי. האם לדעתך היה לגיטימי למחות נגד לגיטימיות הממשלה הגרמנית, או שזה היה ניסיון פסול להדיח ראש ממשלה מכהן, שנבחר בבחירות דמוקרטיות?
אפשר להביא עוד דוגמאות, כמו ונצואלה. ברור שיש הבדלים וכל מקרה שונה, אבל מה לגבי העיקרון? כי לפי מה שאתם אומרים אני יכול להבין שאתם חושבים שהיה לא לגיטימי למחות נגד היטלר. כי אם אתם חושבים אחרת, אז זה סותר את הטיעונים שלכם.
ולא ענית על השאלה שלי. האם לדעתך השמדת העם היהודי הייתה הצעד הנכון כי זה מה שרוב העם בחר? האם היה לגיטימי למחות נגד היטלר, שנבחר להיות ראש ממשלה בבחירות דמוקרטיות?

נערך לאחרונה ב:
יריב לוין הוא אדם אחד קטן, הוא לא מערכת שלמה שתומכת בחוק (רוב העם
הוא האדריכל שעומד מאחורי ההפיכה, זו גם עובדה, זו סידרה של חוקים שבכלל לא עלתה לדיון ציבורי לפני הבחירות, אז לומר שיש לחוקים תמיכה של רוב העם, שוב, זו בורות.

הוא האדריכל שעומד מאחורי ההפיכה, זו גם עובדה, זו סידרה של חוקים שבכלל לא עלתה לדיון ציבורי לפני הבחירות, אז לומר שיש לחוקים תמיכה של רוב העם, שוב, זו בורות.
אני לא חושב שהוא אדריכל של שום דבר. בדיוק כמו כל שאר חברי הכנסת של הליכוד, הוא עושה דברו של ביבי. אם ביבי היה אומר לו לעשות בדיוק הפוך, אז הוא היה עושה בדיוק הפוך.

שוב, דבר ראשון זה אני, ביחיד, לא לכם ואתם... הבנת הנקרא.
שוב זלזול
כתבתי אתם כי אתה לא המגיב היחיד באשכול שמתבטא בצורה מאוד לא נעימה
שנית, לא הגחכתי, ציינתי עובדה, משהו שאין עליו עוררין, בנוסף טרחתי והבאתי באור למילה בורות, שמא הצד השני לא יעלב.
בחירת מילים משלים השוואות וכדו' נועדה להגחיך את בני שיחך, או לפחות ככה זה מרגיש.
העם הגרמני הצביע בבחירות ובחר את היטלר להיות ראש ממשלה. היטלר החליט להשמיד את העם היהודי. האם לדעתך היה לגיטימי למחות נגד לגיטימיות הממשלה הגרמנית, או שזה היה ניסיון פסול להדיח ראש ממשלה מכהן, שנבחר בבחירות דמוקרטיות?
סתם ניסיתי לדייק בעובדות, עד כמה שידוע לי (ייתכן שאני טועה, מוזמנים לתקן) העם הגרמני בחלקו הגדול לא היה מודע (גם אם בכוונה) להשמדת היהודים בפועל.
אפשר להביא עוד דוגמאות, כמו ונצואלה. ברור שיש הבדלים וכל מקרה שונה, אבל מה לגבי העיקרון? כי לפי מה שאתם אומרים אני יכול להבין שאתם חושבים שהיה לא לגיטימי למחות נגד היטלר. כי אם אתם חושבים אחרת, אז זה סותר את הטיעונים שלכם.
ולא ענית על השאלה שלי. האם היה לגיטימי למחות נגד היטלר, שנבחר להיות ראש ממשלה בבחירות דמוקרטיות?
לא ליגיטימי להפוך כל חוק לחוק גזע וכל אדם להיטלר, יחי ההבדל.
אתה יכול לקחת כל חוק שיעבור בכנסת ולהשוות אותו לחוקי גזע/גרמניה הנאצית/ונצואלה, אני לא רואה את הקשר, ומתנגד לבחירת הדוגמאות.
לא נכון, זה סדרה של חוקים שהימין משווע להם כבר המון זמן.
אני לא חושב שהוא אדריכל של שום דבר. בדיוק כמו כל שאר חברי הכנסת של הליכוד, הוא עושה דברו של ביבי. אם ביבי היה אומר לו לעשות בדיוק הפוך, אז הוא היה עושה בדיוק הפוך.
לא נכון, הוא התעמת איתו המון על החוק הזה, אגב אני לא יודע אם אתה מודע למה שמתחולל כרגע בליכוד, לא ממש משרתים של אף אחד.
מלבד הליכוד ישנם עוד כמה מפלגות שתמכו בחוק, הוא לא מייצג אותם

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
⌄
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
⌄
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
⌄
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
שוב זלזול
כתבתי אתם כי אתה לא המגיב היחיד באשכול שמתבטא בצורה מאוד לא נעימה

בחירת מילים משלים השוואות וכדו' נועדה להגחיך את בני שיחך, או לפחות ככה זה מרגיש.

סתם ניסיתי לדייק בעובדות, עד כמה שידוע לי (ייתכן שאני טועה, מוזמנים לתקן) העם הגרמני בחלקו הגדול לא היה מודע (גם אם בכוונה) להשמדת היהודים בפועל.
כי הבחירות פה היו על הרפורמה.
לא ליגיטימי להפוך כל חוק לחוק גזע וכל אדם להיטלר, יחי ההבדל.
אתה יכול לקחת כל חוק שיעבור בכנסת ולהשוות אותו לחוקי גזע/גרמניה הנאצית/ונצואלה, אני לא רואה את הקשר, ומתנגד לבחירת הדוגמאות.
זה אומנם לא דומה להשמדת היהודים, אבל מה שקורה פה מאוד מאוד מאוד דומה לפעולות הראשונות של היטלר לביסוס הדיקטטורה. למעשה זה דומה בכל המקרים של דמוקרטיות, שהופכות לדיקטטורות. רוסיה, ונצואלה ותורכיה הן דוגמאות נוספות.
ואתה יודע מה, בסוף הדרך זה גם מוביל להשמדת מדינת ישראל, כך שגם הדוגמה של השואה לא באמת רחוקה. כאן יש כמובן סיכוי שיתנו ליהודים לברוח ולא ישמידו אותם, אבל ראינו כבר הדגמה בקטנה ב-7.10.
לא נכון, זה סדרה של חוקים שהימין משווע להם כבר המון זמן.
השאלה למי אתה קורא ימין ולמה הוא משווע להן. אפשר לעבור על הסיבות, ואף אחת מהן לא טובה.
לרוב הציבור שתומך בזה אין שמץ של מושג במה מדובר. אגב גם לדעתי מערכת המשפט ממש לא מושלמת ויש מקום לעשות בה רפורמה, רק שהרפורמה שצריך לעשות היא בדיוק הפוכה מהרפורמה שהממשלה עושה. וכל הרפורמה של לוין זה רק חלק קטן אחד מרפורמה גדולה הרבה יותר, שמתרחשת כאן מאז שנתניהו עלה לשלטון. ראינו כבר קצת מהתוצאות שלה ב-7.10 ובמלחמה שנמשכת מאז. אם זה ימשיך באותו הכיוון, זה עוד יהיה הרבה יותר גרוע.
לא נכון, הוא התעמת איתו המון על החוק הזה, אגב אני לא יודע אם אתה מודע למה שמתחולל כרגע בליכוד, לא ממש משרתים של אף אחד.
מלבד הליכוד ישנם עוד כמה מפלגות שתמכו בחוק, הוא לא מייצג אותם
הכל הצגה.

• אהבתי
Reactions: Roi
נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
-michael- ניהול מוצרים פנסיונים לאחר ירידה מהארץ פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 15
ל ירידה מהארץ התפתחות אישית 1364
פשוט התנהלות פיננסית בעת ירידה מהארץ פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 31
C ירידה מהארץ - לאן, למה, ואיפה לקרוא על זה? אוף טופיק 44
doc29 האם אכן יש כזו ירידה במחירים? נדל"ן 37
P ירידה חדה בשכר מ 22000 ל - 8500 התפתחות אישית 23
בן מלך ירידה בשוק ההון - מבצע? שוק ההון 63
T האם ירידה בכמות העסקאות אמורה לגרור ירידה במחיר? נדל"ן 40
D קרנות רייט למגורים - ירידה בהתחלות בניה, ביקוש גדל שוק ההון 19
י סנופי 500 מגודר מפני ירידה בערך הדולר פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 16
ג האם שוק ההון מתמחר בוודאות ירידה במחירי הדיור? נדל"ן 38
ImCarryGG עליה של אג"ח בעת ירידה של השוק הכללי שוק ההון 9
Yos השפעת ירידה במס רווח הון על שינוי הקרנות שוק ההון 8
Modric19 ירידה חדה בVCIT שוק ההון 3
O ירידה בשכר לצורך עלייה בקריירה התפתחות אישית 15
ETL ירידה דרמטית בשער בליש"ט - הזדמנות לקניה במחירי רצפה? שוק ההון 3
newbie ירידה חדה (מדי?) בקרן השתלמות צרכנות פיננסית 33
ל מתי ירידה/עליה הופכת לצלילה/זינוק? אוף טופיק 18
P זכות הצבעה של יורדים מהארץ פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 76
E מכירת RSU לאחר מעבר מהארץ ברוקרים ופלטפורמות מסחר 0
מ האם לא יתנו להוציא כסף מהארץ? אוף טופיק 101
S עבודה מהארץ, מעסיק בחו"ל יזמות והגדלת הכנסות 9
צ הגירה מהארץ לאירופה אוף טופיק 7
A ניתקו לי תושבות מהארץ, איך זה משקיע על האפיקים הפנסיוניים? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 12
yossik יציאה מהארץ עם דרכון זר אוף טופיק 40
D העברת כספים מהארץ לחו"ל ביורו צרכנות פיננסית 0
ה העברת תיק השקעות מהארץ לIBRK שוק ההון 1
ד האם הגיע הזמן להוציא את ההשקעות מהארץ? ואם כן, אז איך? פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 145
M העברת דולרים מהארץ ל IB צרכנות פיננסית 8
P הפקדת אישור יציאה מהארץ, כשבחו"ל? אוף טופיק 1
א חשבון וייז - לא מבין איך מעבירים אליו כסף מהארץ פוסטים מאיכות נמוכה 9
N הוצאת כספים מהארץ כאקט מחאה על הרפורמה המשפטית פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 176
Cleo הצהרה במשטרת הגבולות על יציאה/כניסה מהארץ בנתב"ג באותו יום (עבור תיירים) - אולי מישהו יודע אוף טופיק 1
F תואר מהארץ נחשב בארהב ? אוף טופיק 0
J בדיקת PCR ביציאה מהארץ למחוסנים מנה שניה? אוף טופיק 7
S איך משקיעים בוול סטריט או נאסדק מהארץ? שוק ההון 6
U האם ניתן להשקיע בונגארד (VTSAX) מהארץ? שוק ההון 34
T העברת מט״ח מהארץ לחשבון בחו״ל צרכנות פיננסית 20
I פתיחת חשבון בנק ברוסיה מהארץ צרכנות פיננסית 4
ק מקלט מס לחברה שלא מתנהלת מהארץ שוק ההון 4

נושאים דומים

Back
למעלה