• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

ירידה מהארץ 2

• פותח הנושא פותח הנושא ליאו
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
בוא נהיה מציאותיים.
אחרי שראינו איך האמונה הדתית של דתיים וחרד"לים הביאה רבים מהם להתבהמות בעזה ואיו"ש, ואחרי שהבנו שביום פקודה הם יקשיבו לרבנים המטורפים ולא למפקדים, אני לא בטוחה שכדאי לנו אותם בתור לוחמים. אני לא רוצה חיילים שמסתכלים על כל ערבי כעמלק או כרבע בנאדם, אני לא רוצה חיילים שרוצים למות על קידוש השם (המקבילה של שהידים אצל הערבים), אני לא רוצה שהם יצליחו לגרום גם לחיילים חילונים להתבלבל ולשנוא.
בהנחה שרק עשרה אחוז מהחיילים הם לוחמים, יש מספיק תפקידים שהם יוכלו למלא.
אתם חייבים להתחיל להיות מסודרים
בשנים האחרונות אתם מאוד מבלבלים אותנו
לפעמים אתם רוצים שנתגייס לפעמים אתם לא בטוחים בזה ויש תקופות שצריך להתגייס ולהפסיק באמצע
אני מציע שתקבלו החלטה מה אתם רוצים שנעשה לפחות לפרק זמן של עשר שנים
ואז אנחנו נחליט אם אנחנו יכולים או לא
כך זה ודאי לא בא בחשבון אנחנו קבוצה רצינית לא נשנה את כל החיים שלנו בשביל מישהו שלא סגור על עצמו

בהנחה שהמדינה תוציא לו צו גיוס, אז בכל מדינה (מערבית) שהיא התנאים יהיו יותר טובים מהארץ.
הם יקבלו מימון ציבורי למערכת החינוך שלהם? הטבות אחרות בשל בחירתם לא לעבוד?

שוב? הוא לא הוציא פסק הלכה, הוא אמר בדרשה השבועית שלו שזה מה שהציבור החרדי יאלץ לעשות אם יקחו בחורים שלומדים תורה לצבא.
כלומר, זה בניגוד להלכה לעמדתו?

זה לא אותם כללים בכלל.
דתות רלוונטי גם מעל גילאי גיוס, גם לאזרחי חו"ל.
צבא דורש יום שלם, דתות יש גם חצאי תמיכה.
מלבד שכפי שכבר כתבתי, יש דרישות שונות מהעמותה/ישיבה.
צה"ל מתיר לישיבה לפתוח 'סניף' קטן, במקרה של כמות שאינה זכאית להיחשב כיחידה עצמאית.
כך שלדוגמא, כולל אברכים נידח בדימונה, יכול להחזיק 100 אברכים ולקבל דתות, אבל היות ובגילאי הגיוס יש לו רק 10 אברכים, הם יחושבו כ'סניף' בחסות ישיבה אחרת שלוקחת עליהם אחריות מול הצבא.
כלומר, יש ראשי ישיבה שמדווחים על אותו אדם שהוא גם תלמיד יום שלם וגם תלמיד חצי יום או לא תלמיד בכלל?

אז אני שמח שהסכמנו כי התרומה חילוני גבוהה לאין שיעור מהתרומה של חרדי.
לא, יותר נכון לומר "לוקחים מחילוני יווצתר ממה שחרדי מתנדב לתת"
עכשיו בגלל שאתה העלית את המושג פרזיט, הנה ההגדרה מהמילון:
אדם שחי על חשבון אחרים
אדם שחי על חשבון אחרים לפי הפירוש המילוי הזה זה כחצי מהאוכלוסיה (כנראה שיותר) כשתתחיל לקרוא לנכים או לכל מי שמרוויח משכורת נמוכה פרזיטים תקרא ככה גם לחרדים, כרגע זה משום מה לא נעשה...
מכיוון שהקהילה החרדית לא הייתה מתקיימת ללא הקהילה החילונית
לא נכון, אם כי סביר שהיא הייתה יותר ענייה, כדאי להכיר בהבדל.
כלומר, זה בניגוד להלכה לעמדתו?
לא, ההלכה לא קובעת כל דבר (לנגב את האף זה פסק הלכה או נגד ההלכה?) במקרה הזה זה סדרי עדיפויות שלמדים מהמקורות היהודיים לאורך הדורות, במקרה שזה שירות משותף ובעיות נוספות זה יהיה גם עניין הלכתי וזה יהיה ללא קשר ללימוד התורה או אי לימוד התורה.

כלומר, יש ראשי ישיבה שמדווחים על אותו אדם שהוא גם תלמיד יום שלם וגם תלמיד חצי יום או לא תלמיד בכלל?
משרד הדתות מסונכרן עם עצמו... (כולל ביקורות קבועות במוסדות)

בהנחה שהמדינה תוציא לו צו גיוס, אז בכל מדינה (מערבית) שהיא התנאים יהיו יותר טובים מהארץ.
במדינות סקנדינביה יש שירות צבאי חובה. באנגליה יש דיונים על החזרת גיוס חובה.

• אהבתי
Reactions: Roi
כשתתחיל לקרוא לנכים או לכל מי שמרוויח משכורת נמוכה פרזיטים תקרא ככה גם לחרדים, כרגע זה משום מה לא נעשה...
פאאאאק, הראש שלי מתפוצץ, אתה משווה נכה שלא מבחירה לחרדי שמבחירה לא לוקח חלק????

יא אלוקים, תוציא את הראש מהתחת, די נשבר לי להשתמש בשפה יפה.

די, פרשתי מחמת עצבים, עם כאלו טיעונים אין עם מי לדבר, אבדה הבושה.

אולי אתה צודק ואולי לא
כל השיח ה״פרו-חרדי״ בשרשור הזה מבוסס על אנקודוטות ועל תחושות. תוכיח שאני טועה (עם נתונים), אחרת אני צודק.
זה פשוט לא היה הדיון, מישהו כתב שחרדים מתנדבים למטרות רווח כלכלי, זה מה שהוא הגיב, ליגיטימי, מאוד.
מישהו כתב שיש תעשיית התנדבות אצל החרדים שמבוססת על גניבה מהמדינה (לא כולם, אבל היא קיימת ובצורה משמועותית)
החרדי הגיב לו שהוא אישית בן אדם טוב.
לדעתי האזרח הממוצע בישראל אינו יכול להיות אדם טוב אם הוא לא משרת בצבא, מקבל קצבאות במקום ללכת לעבוד ואינו יוצא בגלוי כנגד המדיניות של המפלגות החרדיות וההנהגה החרדית שמעודדת את זה

מישהו כתב שיש תעשיית התנדבות אצל החרדים שמבוססת על גניבה מהמדינה (לא כולם, אבל היא קיימת ובצורה משמועותית)
לא נכון, הוא כתב שזה התעשיה, לא שקיימת תופעה כזו (עמותות וגניבות מהמדינה שזה לא משהו ששייך לחרדים...)
לא, הוא הביא דוגמא את דוד שלו כאדם שאינו חלק מהמשפט הגורף שנכתב על הציבור החרדי
לדעתי האזרח הממוצע בישראל אינו יכול להיות אדם טוב אם הוא לא משרת בצבא,
יפה, לדעתי אם הוא לא לובש מכנסיים בצבע כחול הוא כנראה אפילו די שטני
מקבל קצבאות במקום ללכת לעבוד
הסדר הכרונולגי הפוך, הולך ללמוד ולמרות זאת מקבל קצבאות (דתות זה בדיחה של 500 שקל...)
ואינו יוצא בגלוי כנגד המדיניות של המפלגות החרדיות וההנהגה החרדית שמעודדת את זה
אנחנו לא ברווזים, יש לנו ראש ואנחנו משתמשים בו היטב, אנחנו ממש בעד ההתנהלות ההנהגה החרדית. (לא מדבר על העסקונה הפוליטית שכמו בכל מפלגה ומועצה חלקה ישרה יותר וחלקה ישרה פחות)

פאאאאק, הראש שלי מתפוצץ, אתה משווה נכה שלא מבחירה לחרדי שמבחירה לא לוקח חלק????

יא אלוקים, תוציא את הראש מהתחת, די נשבר לי להשתמש בשפה יפה.

די, פרשתי מחמת עצבים, עם כאלו טיעונים אין עם מי לדבר, אבדה הבושה.
אתם מבזבזים את הזמן בויכוח הזה.
אם יש משהו שחרדים עושים כל היום זה להתפלפל זה פחות או יותר כוח העל שלהם. לקחת משהו ולהפוך אותו מצד לצד שוב ושוב ולהוציא ממנו הרבה יותר ממה שיש בו ככה גם הגיעו לכל החוקים האידיוטיים שלא כתובים בשום מקום בתורה. לוקחים איזה פסוק של שלוש מילים ומשקיעים אנרגיה אינסופית כדי להוציא מסקנות אינסופיות ומעוותות.
מעבר לזה אם תשים לב בתשובות הם לא מתייחסים לכל טענה אלא רק מה שנוח להם לקחת ולהוציא מההקשר כדי שיתאים לקו שלהם.

אתם מבזבזים את הזמן בויכוח הזה.
אם יש משהו שחרדים עושים כל היום זה להתפלפל זה פחות או יותר כוח העל שלהם. לקחת משהו ולהפוך אותו מצד לצד שוב ושוב ולהוציא ממנו הרבה יותר ממה שיש בו ככה גם הגיעו לכל החוקים האידיוטיים שלא כתובים בשום מקום בתורה. לוקחים איזה פסוק של שלוש מילים ומשקיעים אנרגיה אינסופית כדי להוציא מסקנות אינסופיות ומעוותות.
מעבר לזה אם תשים לב בתשובות הם לא מתייחסים לכל טענה אלא רק מה שנוח להם לקחת ולהוציא מההקשר כדי שיתאים לקו שלהם.
תראה עם להתפלפל אין לי בעיה, הבעיה שהם מעוותים, משמיטים וממציאים, עם זה כבר אי אפשר לדבר.
אחכ הם חושבים שהם יותר חכמים מכולם אבל חסרים לוגיקה בסיסית שכל ילד בן 6 מבין.
עצוב

אגב ככה הרבנים שלהם משכנעים אותם על כל מיני אמיתות מדעיות כשהם ממציאים מדענים ומסקנות שלא קיימים כדי לשרת את האג'נדה שלהם או מעוותים תגליות מדעיות כדי לייחס את זה לאלוהים.
מכאן נובע פחד של המנהיגים שלהם שהם יקבלו השכלה ויתחילו לחשוב בעצמם כי כל עוד הם חוסמים אותם הם מאמינים לכל שטות שיוצאת להם מהפה.
כמו שאמרתי הם מעוותים דברים וחוזרים עליהם מספיק פעמים עד שזה נשמע להם נכון וכמו שאמרת הלוגיקה שלהם עקומה לגמרי אבל הם פשוט חוזרים עליה שוב ושוב כאילו זה עובדה קיימת.
אז חרדים מאמינים שתפילה ולימוד תורה שומרים על עם ישראל יותר מהצבא, אין בעיה למה הם לא מתנדבים להיפרס בגבול הצפון וללמוד תורה ולהתפלל בלי כיפת ברזל בלי כלום סתם ניסוי קטן? מדהים הם אפילו מייחסים את עצירת הטילים מאיראן לתפילות שלהם, אם זה לא ניתוק מהמציאות אז אני לא יודע מה.
חרדים אף פעם לא נתנו לעובדות לבלבל אותם אז למה אתם מצפים שזה יקרה עכשיו?
סתם שאלה מעניינת שעלתה לי בראש איפה כתוב בתורה שאסור לחתוך נייר טואלט בשבת? איך בדיוק זה מהווה עבודה?

אדם שחי על חשבון אחרים לפי הפירוש המילוי הזה זה כחצי מהאוכלוסיה (כנראה שיותר) כשתתחיל לקרוא לנכים או לכל מי שמרוויח משכורת נמוכה פרזיטים תקרא ככה גם לחרדים, כרגע זה משום מה לא נעשה...
שים לב שחצי מהאוכלוסיה זה חרדים וערבים, וכן הרבה אנשים (כולל אותך בהודעה הקודמת) קוראים להם פריזיטים.
אבל כן, גם במדינה הומוגנית (נניח שוודיה) האוכלוסייה העשירה מממנת את האוכלוסייה הענייה ועל כן הם פרזיטיים. ההבדל העיקרי הוא שאדם נכה הוא לא חלק מקהילה בעלת ערכים וסט אמונות שמעודדת פרזיטיות, ולכן אני שמח לעזור ולתרום לאותו אדם שלא שפר עליו גורלו. אני לא שמח לעזור לקהילה שמקדמת במפגין אורח חיים שמטרתו לשאוב ממני כמה שיותר.

לא נכון, אם כי סביר שהיא הייתה יותר ענייה, כדאי להכיר בהבדל.
למה לא? נניח שאנחנו מפרידים בין הקהילות, איך הקהילה החרדית תשמור על גבולותיה? לומדי תורה יחליטו להתגייס? מאיפה יגיעו כל מוצרי הצריכה הבסיסים? לומדי תורה יצאו לעבוד?

שאסור לחתוך נייר טואלט בשבת
חיתוך נייר 'טישו' בשבת

האם מותר בשבת לחתוך נייר 'טישו'?

אסור לחתוך נייר 'טישו' בשבת ויש בכך חשש דאורייתא של 'קורע'. (ש"מ סי"ד) ולכן במקום שהוא ודאי מחובר, אסור, אולם אם רק ספק מחובר, כגון שאחר כל כמה טישו מופרדים מגיע אחד מחובר, מותר מדין ספק פסיק רישא לשעבר. (סימן שט"ז ס"ג בט"ז ובגר"ז ובמשנ"ב ס"ק ט"ז, ובבה"ל שם ד"ה ולכן יש להזהר, ומוכיח בסוף הדיבור מהרמב"ן והמאירי שגם בספק דאורייתא יש להתיר היות ואינו מכוין).

הרחבה על מלאכת קורע
מקווה שעזרתי אם יש לך עוד שאלות אתה יכול לבדוק באתר של הידברות
בהצלחה ושבת שלום!!!:lol:

לדעתי האזרח הממוצע בישראל אינו יכול להיות אדם טוב אם הוא לא משרת בצבא, מקבל קצבאות במקום ללכת לעבוד ואינו יוצא בגלוי כנגד המדיניות של המפלגות החרדיות וההנהגה החרדית שמעודדת את זה
תודה רבה! זיקקת את התגובה שלי, משמע היא הייתה מובנת וברורה מספיק. אני כבא מתחיל לתהות אם אני לא כותב ברור מספיק..

חיתוך נייר 'טישו' בשבת

האם מותר בשבת לחתוך נייר 'טישו'?

אסור לחתוך נייר 'טישו' בשבת ויש בכך חשש דאורייתא של 'קורע'. (ש"מ סי"ד) ולכן במקום שהוא ודאי מחובר, אסור, אולם אם רק ספק מחובר, כגון שאחר כל כמה טישו מופרדים מגיע אחד מחובר, מותר מדין ספק פסיק רישא לשעבר. (סימן שט"ז ס"ג בט"ז ובגר"ז ובמשנ"ב ס"ק ט"ז, ובבה"ל שם ד"ה ולכן יש להזהר, ומוכיח בסוף הדיבור מהרמב"ן והמאירי שגם בספק דאורייתא יש להתיר היות ואינו מכוין).

הרחבה על מלאכת קורע
מקווה שעזרתי אם יש לך עוד שאלות אתה יכול לבדוק באתר של הידברות
בהצלחה ושבת שלום!!!:lol:
וזה בדיוק מה שאני אומר איפה זה כתוב בתורה?
הרי אצלכם זה הכל סביב לרצות את אותה ישות כל יכולה בזה שתעשו מה שהיא דרשה. איפה אותה ישות דרשה שתקרעו ריבועי נייר טואלט לפני כניסת השבת?
זה בדיוק חלק מהעיוותים שלאורך הדורות רבנים הכניסו לפרשנויות ועל הפלפולים של התורה שגם היא בעיניי אוסף של שטויות אבל אותם רבנים עשו שטויות ++
עושה רושם שלאורך השנים והדורות כל רב מנסה להיות יותר קדוש הייתי אומר מהאפיפיור אבל אנחנו יהודים ואז הוא לוקח את מה שהקודם לו אמר ועושה את זה עוד יותר חמור כי הוא ירצה את אלוהים עוד יותר מהקודם וכך מגיעים לכל מיני חוקים וכללים ביזריים ומעוותים.
שאלו אותכם אם היום החרדים חיים כמו שחיו בימי בית המקדש התשובה שלכם הייתה כן אותו דבר. אבל כולנו יודעים שזה לא נכון האם בתקופת בית המקדש הייתה הפרדה בין יהודים דתיים יותר או פחות? האם חלק גדול מהיהודים לא עבד ולא הגן? ככל הזכור לי משיעורי תנך כשלא הייתי עושה סרטי האנימציה בספר התנך (אגב זה ספר מצויין בשביל לעשות אנימציות המון דפים) אז רק עובדי בית המקדש קיבלו מעשר כי הם עבדו בבית המקדש אבל כל שאר היהודים עבדו והגנו.

נערך לאחרונה ב:
זה בדיוק חלק מהעיוותים של אורך הדורות רבנים הכניסו לפרשנויות ועל הפלפולים של התורה שגם היא בעיניי אוסף של שטויות אבל אותם רבנים עשו שטויות ++
אם היה מגיע אליהם יהודי מתקופת התנ"ך הוא היה דופק להם סטירה מצלצלת על כל ההבלים שהם העמיסו על התורה.

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
⌄
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
⌄
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
⌄
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
הרי אצלכם זה הכל סביב לרצות את אותה ישות כל יכולה בזה שתעשו מה שהיא דרשה. איפה אותה ישות דרשה שתקרעו ריבועי נייר טואלט לפני כניסת השבת?
זה בדיוק חלק מהעיוותים שלאורך הדורות רבנים הכניסו לפרשנויות ועל הפלפולים של התורה שגם היא בעיניי אוסף של שטויות אבל אותם רבנים עשו שטויות ++
עושה רושם שלאורך השנים והדורות כל רב מנסה להיות יותר קדוש הייתי אומר מהאפיפיור אבל אנחנו יהודים ואז הוא לוקח את מה שהקודם לו אמר ועושה את זה עוד יותר חמור כי הוא ירצה את אלוהים עוד יותר מהקודם וכך מגיעים לכל מיני חוקים וכללים ביזריים ומעוותים.
שאלו אותכם אם היום החרדים חיים כמו שחיו בימי בית המקדש התשובה שלכם הייתה כן אותו דבר. אבל כולנו יודעים שזה לא נכון האם בתקופת בית המקדש הייתה הפרדה בין יהודים דתיים יותר או פחות? האם חלק גדול מהיהודים לא עבד ולא הגן? ככל הזכור לי משיעורי תנך כשלא הייתי עושה סרטי האנימציה בספר התנך (אגב זה ספר מצויין בשביל לעשות אנימציות המון דפים) אז רק עובדי בית המקדש קיבלו מעשר כי הם עבדו בבית המקדש אבל כל שאר היהודים עבדו והגנו.
איזה איסור שבת אתה מבין?
אני ימשיך משם לאט לאט אתה בסוף תבין אל תדאג

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
-michael- ניהול מוצרים פנסיונים לאחר ירידה מהארץ פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 15
ל ירידה מהארץ התפתחות אישית 1364
פשוט התנהלות פיננסית בעת ירידה מהארץ פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 31
C ירידה מהארץ - לאן, למה, ואיפה לקרוא על זה? אוף טופיק 44
doc29 האם אכן יש כזו ירידה במחירים? נדל"ן 37
P ירידה חדה בשכר מ 22000 ל - 8500 התפתחות אישית 23
בן מלך ירידה בשוק ההון - מבצע? שוק ההון 63
T האם ירידה בכמות העסקאות אמורה לגרור ירידה במחיר? נדל"ן 40
D קרנות רייט למגורים - ירידה בהתחלות בניה, ביקוש גדל שוק ההון 19
י סנופי 500 מגודר מפני ירידה בערך הדולר פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 16
ג האם שוק ההון מתמחר בוודאות ירידה במחירי הדיור? נדל"ן 38
ImCarryGG עליה של אג"ח בעת ירידה של השוק הכללי שוק ההון 9
Yos השפעת ירידה במס רווח הון על שינוי הקרנות שוק ההון 8
Modric19 ירידה חדה בVCIT שוק ההון 3
O ירידה בשכר לצורך עלייה בקריירה התפתחות אישית 15
ETL ירידה דרמטית בשער בליש"ט - הזדמנות לקניה במחירי רצפה? שוק ההון 3
newbie ירידה חדה (מדי?) בקרן השתלמות צרכנות פיננסית 33
ל מתי ירידה/עליה הופכת לצלילה/זינוק? אוף טופיק 18
P זכות הצבעה של יורדים מהארץ פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 76
E מכירת RSU לאחר מעבר מהארץ ברוקרים ופלטפורמות מסחר 0
מ האם לא יתנו להוציא כסף מהארץ? אוף טופיק 101
S עבודה מהארץ, מעסיק בחו"ל יזמות והגדלת הכנסות 9
צ הגירה מהארץ לאירופה אוף טופיק 7
A ניתקו לי תושבות מהארץ, איך זה משקיע על האפיקים הפנסיוניים? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 12
yossik יציאה מהארץ עם דרכון זר אוף טופיק 40
D העברת כספים מהארץ לחו"ל ביורו צרכנות פיננסית 0
ה העברת תיק השקעות מהארץ לIBRK שוק ההון 1
ד האם הגיע הזמן להוציא את ההשקעות מהארץ? ואם כן, אז איך? פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 145
M העברת דולרים מהארץ ל IB צרכנות פיננסית 8
P הפקדת אישור יציאה מהארץ, כשבחו"ל? אוף טופיק 1
א חשבון וייז - לא מבין איך מעבירים אליו כסף מהארץ פוסטים מאיכות נמוכה 9
N הוצאת כספים מהארץ כאקט מחאה על הרפורמה המשפטית פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 176
Cleo הצהרה במשטרת הגבולות על יציאה/כניסה מהארץ בנתב"ג באותו יום (עבור תיירים) - אולי מישהו יודע אוף טופיק 1
F תואר מהארץ נחשב בארהב ? אוף טופיק 0
J בדיקת PCR ביציאה מהארץ למחוסנים מנה שניה? אוף טופיק 7
S איך משקיעים בוול סטריט או נאסדק מהארץ? שוק ההון 6
U האם ניתן להשקיע בונגארד (VTSAX) מהארץ? שוק ההון 34
T העברת מט״ח מהארץ לחשבון בחו״ל צרכנות פיננסית 20
I פתיחת חשבון בנק ברוסיה מהארץ צרכנות פיננסית 4
ק מקלט מס לחברה שלא מתנהלת מהארץ שוק ההון 4

נושאים דומים

Back
למעלה