מה הולך בקנדה? אני גר בקנדה בפרבר של טורונטו ולא הולך כאן כלום. אתה מדבר על עיר עם כמות תושבים כמעט כמו כל מדינת ישראל שפה ושם יש בה הפגנות של כמה מאות אנשים. חוץ מזה ךא מרגישים ולא רואים וגם זה רק בטלביזיה. בארץ אוהבים להביא כל מיני מקרה קצה, מה שמחמם את הלב לישראל בקטע של הנה, תראו כמה נורא לחיות בקנדה שטובעת במוסלמים.
האם הייתי מעדיף שהם לא יגיעו לכאן? כן בהחלט. אני חושב שהאיסלאם הוא סרטן עולמי. האם מרגישים אותם כאן? לא ממש.
גם שם הפלסטינים מקבלים אהדה מאוד גדולה ולא אתפלא ברגע שטרודו יכיר במדינה פלסטינית,ובעוד עשור נראה אם אפשר ללכת ברוגע כיהודי שמה
בקשר למה הפיטרון לסיכסוך? פשוט מאוד.אין.
פיטרון הוא רק כאשר שני הצדדים מעונינים בו ויושבים ופורסים את הנקודות הוויכוח ומנסים להבין אחד את השני ותוך כל זה להציע משהו.
ברור לכולם שבצד הפלסטיני לא רוצים שום פיטרון שישאיר את ישראל בקיומה,ובכן,לאור כל זאות,אין מה לעשות אלא להתנהג כממשל רגיל ולטפל ביד קשה בהם
מה אתה חושב היה עושב ארה''ב עם היה לו איזה ''מיני עזה'' בצד? מה הוי עושים הבריטים???? ראיתה סיועה הומניטרי לנאצים? או ליפאנים?? או כשלחמו נגד ISIS ראיתה סיועה הומניטרי??
אתה לא רואה איך מגינים על האסירים הטרוריסטים במדינה הזאות??? איך בג'צ מגן עליהם??
באיזה עולם מטורף מתקבל על הדעת לרפאות אסיר בטחוני כמו סינוואר???? פשוט לא נורמלי
ואפילו מחבלים של הנוחבה מטפלים בהם בבית חולים
מדינה שלא מכבדת את עצמה לא יכולה לבקש שיכבדו אותה,בפרט עם שכנים כמו שיש פה
נתניהו עצמו אמר שההסברה על הפנים כי מי שעוסק בה לא יודע אנגלית. וברור שגם בנושא הזה תומכיו לא מעלים על דעתם שיש לו או לממשלה אחריות.
לא אמרתי שעושים עבודה טובה,ולא אמרתי שהם פטוירם מלשפר.אמרתי,שע'פ האמת קשה מאוד לנצח או לעשות משהו נגד אל 'גזירה או נגד שטיפות מח חינוכית שממונית על ידי קטאר במערב עשרות שנים