לא הבנתי את הקשר בין מה שאמרת לגרף. אני רואה שהמחיר עלה והSI shares ירדו באופן באותו זמן פחות או יותר (קשה לומר בגלל סקאלת הזמנים)
מה זה SI shares?
הלוגיקה דווקא מסתדרת לי אני פשוט לא מבין את הקשר לגרף.
לא. ib פחדנים (ואולי בצדק).
כשאפשרי לעשות שורט על נייר אבל יש חוסר, אז הוא מופיע בירוק כהה במקום בהיר וכתוב:
this contract will be avaliable for short if shares can be located
בgme וamc וכל המוקפצים הם מופיעים באדום וכתוב not shortable.
נייט.
מי שקונה בתחילת הניפוח, קונה בגרושים המון המון מניות.
כשהוא זורק אותם לפרייארים, הם קונים פחות (כי זה יקר).
יוצא מיעוט שקונה בזול ומוכר להרבה ביקר שנדפקים אח"כ. קלאסי.
אתה לא באמת קונה שארית כי אי אפשר לרכוש חלקי מניות.
הברוקר מחזיק מניה 1, מפרק אותה לחלקים ורושם על שם בעלי החשבון את החלק היחסי שלהם, את השארית הוא מחזיק בעצמו.
בגלל זה אי אפשר להעביר שברי מניות.
Liquidity: You might not have immediate asset liquidity with your fractional shares. Fractional shares may not trade as frequently or as rapidly as whole shares. Brokers wait to accumulate enough fractional orders to buy whole shares, which may reduce the speed of filling orders. Also, not every fractional share is in high demand, so it can sometimes take longer to buy or sell your fractional shares.
לפי דעתי ברגע שחסמו את הקניה זה סיים את המומנטום של GME, לדעתי היא הייתה יכולה להגיע ל1000 בקצב שהיא הכפילה את עצמה כל יום.
למזלי יצאתי לפני כל הבלאגן ומה שנשאר זה bagholders שמאמינים שהשורט סקוויז עוד עתיד להגיע, כאילו שפי 17 מינואר זה לא מספיק וכמעט פי 100 תוך ארבעה חודשים.
מספיק להיכנס לWSB ולראות באיזה מצב הם נמצאים.. נתפסים בכל פיסת מידע שמתאימה להלך הרוח שלהם, ממש Echo chamber.