• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

שורט סקוויז במניות עם נפח שורט גבוה

אני חושב שאתם הוזים.
החברה ב5 השנים האחרונות ירדה משווי של 30 לשווי של 5 דולר למניה וכרגע עומדת על 200$ !
ב5 השנים האחרונות היא או מפסידה או מרוויחה קצת. אין שינוי משמעותי במכירות ואין עתיד וורוד לחברה דמויית באג שמוכרת דיסקים בחנויות פיזיות.

היא כרגע מפסידה אז אין חישוב p/e , אבל הייתי שמח לראות כזה מהתקופה שהיא כן הרוויחה משהו -ולשקלל למחיר מניה של 200.
האם היית שוקל לשלם פי 6 על באג ?

ברור שהם לא סוחרים בחברה
הם סוחרים בכשל טכני ורגלוטורי
העובדה שנתנו לקרנות גידור להכנס ב140% שורט
העובדה שזו מניה שהחלה עם מחזור ברצפה והם הציפו את המחזור והביאו לעליות אסטרונומיות.

הם מוצצים את הכסף בצורה מדויקת - מקרנות הגידור שמחויבות לקנות מהם את המניה במחיר גבוה- כדי לכסות את השורט.
זה ארביטראז' טהור.
בשוק ההון תהו מדוע קרנות גידור אחרות לא עלו על הליקוי וניצלו אותו בעצמם
אני לא חושבת שמנהל קרן יחל מתקפה בחור של מנהל קרן אחרת-ההמון שהצליח להתארגן הוריד אותם.

מה שלא חוקי, הוא איך נתנו לקרנות הגידור להכנס לשורט של 140%...לא דור הZ שניצל את אותם כלים

כל המרכיבים של שובר קופות
מובטלי דור הZ עם שיקים של סטימי מתארגנים ומצליחים להחזיר חובות באמצעות טייקונים. OCCUPY WALL STREET 2.0 .
האפליקציות חוסמות אותם, ההמון בעדם .. קיצר מחכה לבלוקבאסטר- הסרט ולא קריסת המניה
מעניין אם יצליחו להתארגן יחד לשורט על GME מתוזמן כדי להגן על עצמם, עלולים לצאת ללא פגע.
בוא נזכר בכמה תופעות משנת 2020 של דור הZ - הזמנת כרטיסים לראלי של טראמפ, כדי לא להגיע. שיבוש האינטרנט -כל מי שחיפש תכנים על WHITE SUPREMACY נתקל בפופ קוריאני .
היכולת המפתיעה לפעול יחד בטכנולוגיה שחשבו שרק יוצרת קיטוב.
כנראה שמדובר בתופעה אופיינית
https://www.youtube.com/watch?v=j6Q075sZSM4

https://www.youtube.com/watch?v=7wpWoAYRGEk

הודעה שקיבלתי מ IB
zgQ9mvb.jpg

@hbdcae
איך אפשר להסתכל על דבר כזה בלי שזה יחמם לך את הלב?

@hbdcae
מאד בוגר.

אני קצת שיניתי את דעתי לגבי רוביןהוד לאור ההבנה הגדלה של מה קורה.
הם השעיר לעזזל כרגע. לא שאני יכול להגן על האופן שבו הם עשו ועושים את מה שהם עושים. הם היו צריכים להיות 200% שקופים לגבי הבעיה שלהם והצורך שלהם לשים מגבלות כדי למנוע קריסה או עבירה על החוק מצידם.
במקום זה הם דפקו מליוני משקיעים באחד הימים הכי קריטיים במסחר *ללא שום מילה* בזמן שתיאוריות קונספירציה התפשטו כמו אש בשדה קוצים, ורק בסוף היום יצאו בהצהרה מפגרת, ולמחרת המנכל שלהם גמגם בטלוויזיה.
אני מבין. זה סטארטאפ. הם לא ראו את את זה מגיע. יש עליהם לחץ אסטרונומי בלתי נתפס והצורך לגייס 1 מיליארד פאקינג דולר בהתראה של יום, תביעה משפטית, שימוע בקונגרס, חקירה של ה-sec, לא עוזרים.

אני מקווה לטובתם שהם ישרדו את זה. לא הייתי מהמר על זה.

Linus tech tips מתקשר להסביר לאשתו להסביר לה שהוא רוצה שהיא תקנה GME ב 50K$
https://youtu.be/Ic7NhQ62njg?t=2260 (הלינק מביא לדקה המדוייקת 37.40 )

למה צריך בטחונות מעבר לזה? הרי הם לא חייבים שום דבר לאף אחד. חייבים להם.
תטרח לקרוא את מה שכתבתי ותבין.
יש כנראה מידה של צדק בדבריו, אבל השאלה היא למה זה תפקידם של ברוקרים
אתה לא מבין למה זה תפקידו של בעל חברה להגן על עצמו (והלקוחות שלו שלא קשורים לפרשה) מפשיטת רגל?
הבחור שמראיין אותו ב CNN הוא דוקטור למשפטים
אני ראיתי ראיון עם CUOMO, לא בCNN, חוץ מזה לא הבנתי אז מה אם הוא פרופ' למשפטים?
@אורי ג. יכול להיות שאתה או מישהו אחר קרא מידע על כמה באמת זה היה קרוב לזה ואם זה היה סיכון ממשי כמו שהברוסות מנסות לצייר את זה(בכל זאת יש להם אינטרס לשמור על עצמם ולהוציא את עצמם טובם לתקשורת בו זמנית)?
פיספסת שRH בעצמם קיבלו MC??? הם גייסו בתהליך בזק 1B$ (!!!!) בשביל לחזק בטחונות.
אדם רשם פה שיש מישהו שדיווח שאופציות שמכר נקנו ב2800 דולר לפני עוד סירקט ברייקר, אם המחיר היה קופץ לטווח הזה זה היה יוצר דומינו מפולת שהיה מגיע עד הבורוסות עצמם?
בהחלט מצב אפשרי, יתרה מכך הוא כבר התחיל!!

אני מקווה שלא:
אם אני לא טועה גם IB עושים את זה, רק שזה אופציונאלי. ליד כל פקודת לימיט שאני עושה ב-IB יש אפשרות של price improvement.
כואב לך שבמקום שהלקוח ישלם כסף בדמות עמלות מסחר הוא משלם את זה בדמות front running?
הם לא יותר טובים או יותר גרועים מכל סטארטאפ פינטק היום. כולם מנסים לקחת פלח מעוגה גדולה על חשבון התעשיה הישנה.

ברור שהם לא סוחרים בחברה
הם סוחרים בכשל טכני ורגלוטורי
העובדה שנתנו לקרנות גידור להכנס ב140% שורט
העובדה שזו מניה שהחלה עם מחזור ברצפה והם הציפו את המחזור והביאו לעליות אסטרונומיות.

הם מוצצים את הכסף בצורה מדויקת - מקרנות הגידור שמחויבות לקנות מהם את המניה במחיר גבוה- כדי לכסות את השורט.
זה ארביטראז' טהור.
בשוק ההון תהו מדוע קרנות גידור אחרות לא עלו על הליקוי וניצלו אותו בעצמם
אני לא חושבת שמנהל קרן יחל מתקפה בחור של מנהל קרן אחרת-ההמון שהצליח להתארגן הוריד אותם.

מה שלא חוקי, הוא איך נתנו לקרנות הגידור להכנס לשורט של 140%...לא דור הZ שניצל את אותם כלים

כל המרכיבים של שובר קופות
מובטלי דור הZ עם שיקים של סטימי מתארגנים ומצליחים להחזיר חובות באמצעות טייקונים. OCCUPY WALL STREET 2.0 .
האפליקציות חוסמות אותם, ההמון בעדם .. קיצר מחכה לבלוקבאסטר- הסרט ולא קריסת המניה
מעניין אם יצליחו להתארגן יחד לשורט על GME מתוזמן כדי להגן על עצמם, עלולים לצאת ללא פגע.
בוא נזכר בכמה תופעות משנת 2020 של דור הZ - הזמנת כרטיסים לראלי של טראמפ, כדי לא להגיע. שיבוש האינטרנט -כל מי שחיפש תכנים על WHITE SUPREMACY נתקל בפופ קוריאני .
היכולת המפתיעה לפעול יחד בטכנולוגיה שחשבו שרק יוצרת קיטוב.
כנראה שמדובר בתופעה אופיינית
https://www.youtube.com/watch?v=j6Q075sZSM4

https://www.youtube.com/watch?v=7wpWoAYRGEk
התגובה שלי היתה למי שכתב שיש אפשרות שהחברה תשפר נתונים ואז תצדיק את המחיר (מבחינה פונדמנטלית). מי שחושב ככה פשוט הוזה.

וזה לא ארביאטראז טהור.
כשיש ארביאטראז אתה קונה משהו בפחות מהשווי שלו. כאן אתה קונה נכס שלא שווה כלום במחיר מופקע כשאתה מאמין שתוכל לגרוף ממנו רווחים בטרייד מהיר.
הסיכון כאן גבוה יותר כי מדובר בנכס מנופח והאחרון בפירמידה יצא בבכי.

@אורי ג. יכול להיות שאתה או מישהו אחר קרא מידע על כמה באמת זה היה קרוב לזה ואם זה היה סיכון ממשי כמו שהברוסות מנסות לצייר את זה(בכל זאת יש להם אינטרס לשמור על עצמם ולהוציא את עצמם טובם לתקשורת בו זמנית)?
אדם רשם פה שיש מישהו שדיווח שאופציות שמכר נקנו ב2800 דולר לפני עוד סירקט ברייקר, אם המחיר היה קופץ לטווח הזה זה היה יוצר דומינו מפולת שהיה מגיע עד הבורוסות עצמם?
מה שרשמתי זה שמישהו ברדיט דיווח על פקודת לימיט למכור מניות ב-2800 שהתבצעה ברגע שהופעל מפסק הזרם. לא יודע אם זה נכון. אבל בתנאי השוק שיש עכשיו אפשר לדמיין תרחיש כזה. כשהייתי בפנים היה לי limit ladder עם הפקודה הכי גבוהה על 1999 בדיוק בשביל תרחיש כזה.

מה שרשמתי זה שמישהו ברדיט דיווח על פקודת לימיט למכור מניות ב-2800 שהתבצעה ברגע שהופעל מפסק הזרם. לא יודע אם זה נכון.
קשקוש מוחלט.

אני מבין למה זה לא אמור להיות אפשרי.
מצד שני מישהו אמר את זה באינטרנט, סו.....
תיאורטית הכל אפשרי, מעשית זה לא וגם אין ראיות שמשהו כזה קרה, אם היו עסקאות במחירים כאלה ואחרים היית רואה את זה, המידע שקוף.
הלקוח יודע כמה הוא משלם ב front running?
1. זה לא FRONT RUNNING, זה לא חוקי.
2. הלקוח לא משלם על זה, הוא יכול רק להרוויח מזה, אני אישית הרווחתי מזה מספר פעמים בIB.

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
הלקוח לא משלם על זה, הוא יכול רק להרוויח מזה, אני אישית הרווחתי מזה מספר פעמים בIB.
אז כנראה לא הבנתי כלום במודל הפעילות של rh. נטען כאן שהם לא גובים עמלות כי מרוויחים מהמידע שבספר הפקורות. בעצם הלקוחות גם מרוויחים מזה? אז מי משלם?

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
Yohiko האם יכול להיות שורט סקוויז על הדולר? שוק ההון 4
N מה נסגר בסוף עם קרן קסם שורט*2 על הנפט? שוק ההון 3
א מה הדרך הכי סבירה שורט שקל/דולר שוק ההון 25
ש האם כל Swap משמעותו שמישהו עושה שורט על מה שאני עושה לונג? או איך זה עובד? שוק ההון 8
I איך והאם אדם פשוט יכול לעשות שורט על מנייה בודדת? פוסטים מאיכות נמוכה 2
חתול לילה שורט על ישראל פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 112
G שורט על תעודה ממונפת שוק ההון 2
O כמה שאלות לגבי פוזיציית שורט ברוקרים ופלטפורמות מסחר 0
י תיאום לאינפלציה של רווח הון במכירה בחסר (שורט) - הוראות החוק והתקנות מיסים 6
I האם הבנקים עושים שורט על אגחי"ם בשוק ההון בשביל לתת משכנתאות? שוק ההון 10
ה שורט על אגח 10 שנים שוק ההון 7
ק למה לא להתחיל שורט על SPY שוק ההון 8
K קניית ETF שורט שוק ההון 14
C מישהו יכול לשפוך אור על שורט טרייד שפשטו את הרגל ? שוק ההון 211
וולפסון שורט על ביטקוין קריפטו והשקעות אלטרנטיביות 12
R שורט על אג"ח ממשלתי במקום הלוואה שוק ההון 6
מ החזקת שורט לחמש שנים שוק ההון 12
amit מישהו מבין לעומק איך שורט עובד? שוק ההון 96
korma שורט בחשבון IRA שוק ההון 1
שמוליק קיפוד ביצוע שורט למניות RSU שוק ההון 55
א תוכנית/אפליקציה לחישוב ומילוי טפסים מהשקעה במניות באמצעות אינטראקטיב ברוקרס מיסים 2
מ דוח שנתי 1301 וקיזוז הפסד הון במניות המעסיק בחו"ל (ESPP) מיסים 13
Y העברת כספי פנסיה ל-IRA למסחר אקטיבי במניות בודדות - אפשרי בסכום צבירה קטן? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
א מה דעתכם על השקעות במניות הבנקים? שוק ההון 25
U הפסדי הון במניות שוק ההון 15
י הסבר לגבי השקעה במניות באמצעות מטבע זר שוק ההון 16
Y נשאלתי האם במניות יש ריבית דריבית - ולא ידעתי איך לענות. עזרה שוק ההון 27
Nickolai ניקוי מס במקור במניות אמריקאיות שוק ההון 3
D החלק של מטבעות וירטואלים במניות ה"סטנדרטיות" קריפטו והשקעות אלטרנטיביות 4
א מסלול עוקב מדדי מניות באלטשולר - כמה אחוז מושקע באמת במניות שוק ההון 1
XpH הסולידית מזיזה את הכסף: מעל ל 60% מהתיק במניות דיבידנד. מה זה אומר עלינו? דיוני עומק על פוסטים מהבלוג 91
W הבדל עקרוני בין תשואת קרן פנסיה/גמל/השתלמות לבין תשואת השקעה עצמית, למשל במניות פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
R משמעות רולינג במניות מיסים 0
כ מיסוי דיבידנד במניות ישראליות שוק ההון 2
ש השקעה במניות האם עדיף בבנק או בבית השקעות קריפטו והשקעות אלטרנטיביות 2
B קיזוז הפסד מול רווח במניות שוק ההון 10
A השקעה במניות עולמיים בהתחשבות בפטורים ממס שוק ההון 0
י זכות הצבעה במניות חו"ל שוק ההון 5
U קיזוז רווח דיבידנד בחול כנגד הפסד במניות בארץ מיסים 9
א עצה לגבי השקעה במניות שבבים שוק ההון 44
Y בועת ההשקעות הפסיביות והשקעה במניות ערך (value) שוק ההון 10
M מסחר באופציות או מסחר יומי במניות - אופציה אפשרית? שוק ההון 0
א הונאה במניות פוסטים מאיכות נמוכה 5
O מה תכלס אני מקבל במניות? שוק ההון 9
כ הוצאה מוכרת דרך השקעות במניות או נדל"ן וכו'? (תכנון מס) (איך טראמפ עושה את זה?) שוק ההון 0
W היכן לסחור במניות? שוק ההון 19
R השקעה במניות ספציפיות ובקרנות מחקות מדד בארה״ב שוק ההון 11
ד איך משקיעים במניות ישראליות ללא בנק או בית השקעות ישראלי שוק ההון 11
G השקעה במניות בגרמניה - מסים מיסים 26
R שאלה לגבי קיזוזי רווח דיבידנדים והפסד ממסחר במניות מיסים 8

נושאים דומים

Back
למעלה