היי אני רוצה לענוד שעון כדי שלא אצטרך להסתכל על הטלפון כדי לראות מה השעה. אני לא אוהב מחוגים או שעונים שנראים "fancy" אבל קצת מתפדח ללכת עם קסיו פשוט כמו שהיה לי בגיל 10. רעיונות למשהו פשוט וזול שמתאים גם לעבודה? (דיגיטלי)
www.hasolidit.com
יש אולי מערכות אוטומטיות לזיהוי? credibility? מדיניות שאפשר ליישם?
לדעתי צריך להוריד את "בית" מתוך ה-breadcrumbs בראש העמוד (בית -> פורומים -> הקהילה -> שער הקהילה). זה אמור להחזיר את המשתמש לעמוד הראשי של הפורום, ולכן אינטואיטיבית אני (ואני מניח רוב האנשים) לוחצים על ה-breadcrumb הימני ביותר... שמוציא אותם לגמרי מהפורום.
לדעתי צריך להוריד את "בית" מתוך ה-breadcrumbs בראש העמוד (בית -> פורומים -> הקהילה -> שער הקהילה). זה אמור להחזיר את המשתמש לעמוד הראשי של הפורום, ולכן אינטואיטיבית אני (ואני מניח רוב האנשים) לוחצים על ה-breadcrumb הימני ביותר... שמוציא אותם לגמרי מהפורום.
לעתים כאשר אני הולך לפוסטים חדשים אקבל פוסט שאכן כולו חדש לי אבל אף הודעה לא מסומנת חדש.
לעתים אקבל פוסט שיש בו חדשים מסומנים אבל אנחת בתחילת השרשור (צריך ללחוץ על כפתור הודעות חדשות)
לא מצליח למצוא שום דרך לערוך את החתימה שלי.
אני עיוור או שזה נעלם מהאפשרויות? הייתי חושב שזה אמור להיות ב"החשבון שלך => הגדרות => פרטי חשבון", באותו דף שעורכים את ה"מידע אישי", וזה לא שם.