• התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה היא על מחברה בלבד ואין באמור בה כדי לשקף את דעותיה של בעלת האתר.
  • חשבון מסחר באקסלנס טרייד : סנט למניה במסחר בארה"ב (מינימום $5 לעסקה), פטור מדמי טיפול לשנתיים, קורס במתנה ובונוס 100 ש"ח למצטרפים חדשים. להצטרפות דיגיטלית לחצו כאן .

תמיכה בבלוג\פורום

• פותח הנושא פותח הנושא ETL
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

ETL

משתמש רגיל
דירוג
897
היי,
בעקרון התחלתי לכתוב הודעה פרטית ל @הסולידית אבל אז חשבתי לעצמי שאולי עוד אנשים יתעניינו או יוכלו להעלות רעיונות.

1. לפני כמה חודשים היה ניסיון לגייס תמיכה בתחזוקת הפורום (והבלוג) ע"י גיוס וולונטרי של תומכים. הבנתי שהיתה בעיית מיסוי כלשהי עם הכיוון הזה, האם יש חדש בעניין?
2. העלית בעבר את הנקודה שהרוב המכריע של הגולשים משתמש בחוסם פרסומות בזמן שהוא גולש בפורום ובבלוג (אני אחד מהם - מודה), אבל גם אם לא הייתי משתמש בחוסם פרסומות את לא מקבלת תשלום אם אני לא מקליק על הפרסומת (ואני לא זוכר את עצמי עושה את זה אי פעם גם טרום עידן חוסם הפרסומות). האם אין אלטרנטיבות אחרות?

פה אני מדבר בשם עצמי בלבד, אבל הייתי שמח לתמוך בפלטפורמה הזאת (בצניעות) שאני מוצא שמביאה לי ערך רב.
רעיונות מישהו?

@הסולידית - אם התנאים שהיו נלווים לשימוש בפטראון בעיתיים עבורך, אולי שימוש יצרתי בפלטפורמות לגיוס חד-פעמי (קיקסטארטר, מימונה, וכו') כן יתאים לך? במקום תמיכה מתמשכת, לעשות סבב גיוס תקופתי פעם בכמה זמן, משהו בסגנון - "תומך פורום לעונת 2015"?

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
Homer תמיכה הורית מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 41
מ יש צוות תמיכה לפורום? פוסטים מאיכות נמוכה 2
cypriano de rore תמיכה פשוטה בעסקים בעת משבר הקורונה אוף טופיק 57
W תמיכה אחד\ת בשני\ה -כשהסביבה לא מבינה אתכם\ן התפתחות אישית 7
מ תמיכה הדדית בתקופה אדומה זו שוק ההון 133
ד תמיכה נפשית לפניי קניה ראשונה :) שוק ההון 12
R מתנות - אני יודעת שהסולידית כתבה פוסט על זה אבל - תמיכה נפשית מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 23
L צריכה תמיכה מנטלית וגם פונקציונלית... יומני מסע אישיים 47
C זיכוי מס הכנסה \ נקודות זיכוי בשל תמיכה בהורה נכה צרכנות פיננסית 5
ד מה באמת ההשלכות המאקרו-כלכליות של דרך החיים המוצעת בבלוג דיוני עומק על פוסטים מהבלוג 64
S אם אירלנד היא מקלט מס, ויום אחד המצב יתוקן, מה יקרה לקרנות המומלצות בבלוג? פוסטים מאיכות נמוכה 6
א חיסכון לילדים בib (בעקבות הפוסט האחרון בבלוג) דיוני עומק על פוסטים מהבלוג 24
א שאלה המטילה בספק את כל צורת ההשקעות הנפוצה כאן בבלוג שוק ההון 20
ה דיון ו(אולי)רעיון לפוסט בבלוג: האם נכון שבעוד מס' עשורים יהיו בישראל לא מעט מיליונרים? אוף טופיק 24
פ "מסלול" קריאה בבלוג למשקיענית המתחילה אוף טופיק 10
M בניית תיק השקעות בבלוג התמונה הגדולה שוק ההון 1
א ישום לאחר קריאה בבלוג. דיוני עומק על פוסטים מהבלוג 4
ע שאלה לגבי אפיקי השקעה שקראתי עליהם בבלוג. שוק ההון 17
משה פוסט בבלוג שלי שבו אני מציג חלק מהעקרונות בספר אנטי שביר אוף טופיק 5
Benjamin W עולם חדש נורא? [פוסט בבלוג] דיוני עומק על פוסטים מהבלוג 67
whybe Ibi משתמשים בפוסט האחרון בבלוג בתור מקפצת פרסום אוף טופיק 5
Y עשיתי סרטון אנימציה על ספר של פיטר שיף מתוך המלצות הקריאה בבלוג.... אוף טופיק 4
הסולידית "שנת 2015 בבלוג שלך" אוף טופיק 10
O שאלה בנוגע לקרן מורכבת שהוזכרה בבלוג שוק ההון 7
ק רעיונות/בקשות מהסולידית לפוסטים בבלוג אוף טופיק 80
א פורום חדש מדוייק בשבילי :-) הגדלת הכנסות יזמות והגדלת הכנסות 47
הסולידית לבקשת הקהל: תת פורום חדש בנושא יזמות, עסקים (קטנים וגדולים) והגדלת הכנסות יזמות והגדלת הכנסות 3
L מטה-פורום - שרשורים ארוכים פעילים אוף טופיק 6
הסולידית האם פורום הסולידית צריך לשמש אכסניה לדיונים פוליטיים? פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 159
A הקמת פורום של p2p / שינוי מדיניות? אוף טופיק 4
נ מיליונרים מתייעצים עם חברי פורום אנונימיים מה זה אומר על השיטה הכלכלית? ועל אמון אוף טופיק 32
הסולידית פורום הסולידית - גרסא 2.0 שער הקהילה 219
Mr. Bigglesworth תת פורום חדש! פוסטים מאיכות נמוכה 2
A מישהו מכיר קבוצה\פורום לעזרה בתיקוני בית שונים? התפתחות אישית 1
יהונתן ב. מפגש פורום פתוח - השקעות נדלן מעבר לים נדל"ן 69
פרפרים יש מנהל פורום בקהל? אוף טופיק 3
P תעבורה פורום אוף טופיק 4
הסולידית לבקשת הקהל - פורום ייעודי להשקעה בנדל"ן נדל"ן 6
הסולידית פורום הסולידית מרכז 3% מהשיח המקוון בנושא השקעות שוק ההון 7
ק איך הפך פורום זה למוטה גברים? אוף טופיק 211
הסולידית סקר: האם ליצור פורום ייעודי לנדל"ן? שוק ההון 25

נושאים דומים

Back