בהחלט זכותה של הסולידית לדרוש שיתאמו איתה לינקים לפורום שלה.
יש הרבה קישורים באתרים רבים לאתר הסולידית
ולא נראה לי הגיוני שלסולידית יש כוונה לעקוב אחרי זה
להיפך זה מבורך, ככה אנשים יכירו את האתר.
הסולידית ככל הנראה מבקשת באשכול הנוכחי להביע מחאה נגד אנשים שניסו לייצר פאניקה על כלכלת ישראל.
וכבר הביעה את מחאת באחד מהפוסטים שלה.
ציטוט:
3) איך זה שאדם מרשה לעצמו לעודד הסתערות על הבנקים מבלי לשאת באחריות?
אם אני כותבת כאן משהו שעלול להתפרש כייעוץ או שיווק השקעות שלא ברישיון מבלי להסתייג כנדרש על פי דין, אני חשופה לעיצומים כספיים אדירים. אני לא אוהבת את זה, אבל מבינה את ההיגיון שביסוד הנורמה הזו: יש לחייב אנשים לקחת אחריות על המלצות פיננסיות שעלולות להיות הרסניות לציבור.
על רקע זה, מדהים בעיני שד"ר אורית קמיר – משפטנית, לא אשת פיננסים – מרשה לעצמה להעתיק את משנתה הרדיקלית למישור הפיננסי ולקרוא לאנשים קבל עם ועדה
למשוך חסכונות (כולל, להבנתי, חסכונות פנסיוניים) ולהסתער על הבנקים, מבלי להבין שאם הקריאה שלה תיענה, אף אחד לא יוכל למשוך אפילו שקל. האם אנשים מחויבים כל-כך לפוזיציית השורט הרעיונית שפתחו על כלכלת המדינה הזו עד שפגיעה בתשתיות פיננסיות קריטיות שלה נחשבת כעת לכלי לגיטימי במחאה? ואם כן, מה השלב הבא? הנחת סלעים על מסילות רכבת?
לטעמי אנחנו כבר מזמן אחרי החשש מקריסת כלכלה ישראל בגלל פאניקה.
פאניקה צריכה להצליח בזמן קצר.
לא נראה לי שיצליחו עכשיו לייצר שוב פאניקה.
הסולידית היא גאוות המדינה והציונות
תרומתה לחיסכון הלאומי בישראל לא ניתן לשיעור.
כמות הידע שמצאת באתר ובאתרים הרבים שהוקמו בהשראתה
כמות המשתמשים הרשומים ושאינם רשומים שנהנים מהתכנים כאן
וכמות הכספים הרבים שנחסכו ונחסכים כל חודש לחיסכון ולהשקעה שקטה בהשראתה.
כל אלו שעוד יצברו ריבית דריבית הם אלף עדים על פועלה של הסולידית לחיזוק החוסן הכלכלי של המדינה
לכן לא פלא שהיא מבקשת להביע מחאה נגד מהרסי מפעל חייה.
חבל על הניסיון לייצר מצג שהסולידית נגד העברת כספים להשקעה בחו"ל
כי זה לא נכון. אפשר לקרוא את הפוסטים של הסולידית על הטיית הביתיות. ולראות שהסולידית בעד.
בימים שבשגרה אחזקות של ישראלים בהשקעות בחו"ל מחזקים את חוסנה של כלכלת ישראל.
ההבדל בין אתר Money-Out לאתר הסולידית הוא לא בתוכן אלא באג'נדה שהאתר מקדם.