עדכון:
הסודה עובדת בתור שמפו. זה טיפה מגרה את הקרקפת ואני לא יודעת אם זה טוב או לא, הדעות ברשת חלוקות והאינטואיציה לא עוזרת להחליט.
עוד לא עשיתי אבל נראלי שדרך טובה לאחסן אותו במקלחת זה בכלי של מלחייה עם חורים גדולים.
במקום מרכך ובמקום חומץ- על שיער רטוב אחרי חפיפה לפני שמסתרקים שמן קוקוס "כזית" כלומר ממש טיפה. כשהשיער מתייבש הוא ממש נעים ולא שומני. אז חומץ- out.
עכשיו במשך שנתיים אני מחפשת דרך להחליק את השיער בלי חום ואחרי אין סוף ניסויים ואכזבות מצאתי את הדרך הטובה ביותר לעשות אבועגלה אם זה מעניין מישהי אני ארחיב.
הדבר הבא שאני אעבוד עליו בנושא שיער זה להכין גלייז מזרעי פשתן, שאמור להיות ג'ל טבעי לשיער שמעמיד ומפחית נפח/שוונצים.
אעדכן.
[זה הפך רשמית לשרשור טיפים סולידים לשיער]
@Judith יוטיוב מלא בסרטונים של אנשים שטוענים שלשפשף על השיניים קליפות תפוז או בננה (החלק הלבן בקליפה הפנימית) מלבין אותם.
השיננית שלי השתמשה בחלק הלבן של גפרור ופעם הבאה שאבוא אליה אבקש שתראה לי בדיוק(כי זה נשמע קצת הזוי).
עדכון:
1. סודה לשתייה עובד אבל יש לי בעיה שזה מתמוסס במים כך שעל יד יבשה אני שמה גודש ובנגיעה עם מים זה נמס כך שצריך לשים המון המון המון וזה די מעצבן.
2. הזמנתי סבון טבעי ממישהי שעשתה עלי רושם ומאד התאכזבתי. השמנים בסבון עשו את השיער עוד יותר שומני.
3. ממש רציתי שזה יעבוד ואז אלך אליה ללמוד (250 שקל לשיעור בסיס זה כלום) בתקווה להתעסק בזה ומי יודע אולי לפתוח עסק קטן.
אבל כל כך התאכזבתי מהסבון שזה עשה אותי סקפטית ולא בטוחה שבא לי להוציא עוד כסף על ניסיונות אבל אולי עוד כמה ימים אתגבר על האכזבה ונראה.
@זאב חברה שלי במקרה גם מכירה את מיכל פניתי אליה היום אם יש לה דף אינטרנט מסודר כי הפיסבוק שלה לא כל כך אבל היא נראה טבעית הארדקור מגניבה
אמשיך לעדכן.
היא לא הכי פעילה בפייסבוק (או אונליין ליתר העניין), אבל אני אכן מכיר אותה אישית והידע שלה בהכנת דברים ממוצרי הטבע הוא פשוט גדול למרות שאף פעם לא ניסיתי אותם (פשוט המלצות של שאר חברי העמותה שלי).