• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

כרטיסי אשראי אמריקאיים [ו- credit score אמריקאי]

• פותח הנושא פותח הנושא Jane Doe
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
אאל"ט אם אתה מעביר נקודות לכרטיס קאשבק (ב-C1) אתה מקבל 0.5 סנט לנקודה
אני די בטוח שההעברה היא ביחס של 1:1, ככה שאתה מקבל 1 סנט על כל נקודה.
לפחות זה המצב כשאני מעביר נקודות מה QS ל VX, אז אני מניח שבכיוון ההפוך זה אותו יחס.
(אולי לזה התכוונת כשאמרת הפסד של 50% מהשווי?)
טעות שלי, הכוונה ל33% מהשווי.
כלומר אתה מקבל 1 סנט לנקודה במקום 1.5 סנט.
אבל אתה כן יכול להשתמש בנקודות כדי למחוק הוצאות של travel (כמו ב-BOFA) ואז הערך הוא סנט לנקודה.
זה נראה לי שימוש די גרוע.
א. בהעברה לשותפים יש לנקודות שווי של 50% יותר לפחות (כלומר לפחות 1.5 סנט לנק)
ב. אם באמת אפשר להוציא לקשבק דרך כרטיס שצובר קשבק בשווי של 1 סנט (שזה מה שאני מכיר), אז כל הסירבול של מחיקת הוצאות הוא מיותר ועדיף כבר להוציא לקשבק.
אמקס גולד צובר x4 במסעדות בכל העולם. groceries זה באמת רק בארה"ב.
צודק, טעות שלי.
תודה על התיקון.

0 עגול על ההעברות (העברת שקלים מהבנק שלי לחשבון בIB, המרה בIB, תשלום האשראי מIB).
0.2-0.4% על החיובים באשראי.
היו בפורום כמה הודעות על זה שIB חוסמים חשבונות אם משתמשים בהם בתור צינור להעברת כספים. יוצא שבשביל כרטיס אשראי צריך להחזיק גם תיק השקעות בחול.
ברור, כל הרעיון שאתה מרוויח מזה, אני מינימום מקבל קאשבק של 1.5% (אבל לרוב 2-3, ולפעמים גם 5). וזה בלי בונוסי הצטרפות (מאות דולרים כל כרטיס חדש).

ותכף @roneng יעדכן שאני רחוק מלמצות את הפוטנציאל.
סך הכל לא כזה וואו. 0.75 קאשבק משיגים גם בארץ + 0.2-0.4 שכתבת על חיובים באשראי, כבר הגענו למעל 1 אחוז שמשיגים בארץ.
יש גם הרבה מועדונים בארץ שמוכרים תווי קניה לחנויות בהנחות גדולות של 10% לסופרים ו20%+ לחנויות בגדים וכו. אפשר לשלם עליהם רק באשראי של המועדון לכן הכרטיס האמריקאי לא נותן כפל הנחות ושימוש בו רק מקטין את ההנחה.
חוסך קצת כאב ראש שלא צריך לחפש קופונים ואולי יכול להיות טוב לאנשים שקונים הרבה בחול או חנויות שאין קופונים.

בכל מקרה כנראה לא רלוונטי כי גם ככה לא מתכנן לטוס לארצות הברית בשנים הקרובות.

קאשבק משיגים גם בארץ
לא מקבלים קאשבק כזה גבוה כמזומן, זה מגיע בתצורה של שוברים וכל מיני קומבינות.
חוסך קצת כאב ראש שלא צריך לחפש קופונים ואולי יכול להיות טוב לאנשים שקונים הרבה בחול או חנויות שאין קופונים.
רוב החיובים הם ללא קופונים כמובן שאם יש קופון אז עדיף.
בכל מקרה כנראה לא רלוונטי כי גם ככה לא מתכנן לטוס לארצות הברית בשנים הקרובות.
זה שלך, לי הכרטיסים חסכו עשרות אלפי שקלים על travel.

סך הכל לא כזה וואו. 0.75 קאשבק משיגים גם בארץ + 0.2-0.4 שכתבת על חיובים באשראי, כבר הגענו למעל 1 אחוז שמשיגים בארץ.
2% זה החזר קש רגיל בארה"ב, יש המון שנותנים יותר (קש! לא נקודות וכו').
4% סופרים ומסעדות (כולל וולט), 3% פייפל, 3% אמזון וכו'

סך הכל לא כזה וואו
הכסף היותר משמעותי הוא בבונוסים על הוצאת כרטיסים, שם זה לא מתקרב לשום דבר שיש בארץ. מדובר לרוב על מאות בכסף ישיר ולפעמים יותר עד אלפי דולרים בשווי לטיסות, מלונות וכו'

היו בפורום כמה הודעות על זה שIB חוסמים חשבונות אם משתמשים בהם בתור צינור להעברת כספים. יוצא שבשביל כרטיס אשראי צריך להחזיק גם תיק השקעות בחול.
פספסת שאפשר לשלם את האשראי מחשבון הIB ישירות.

מקשר את זה לחשבון אשראי אצל החברת אשראי?

משהו בסגנון ואז כביכול גם לא צריך חשבון בנק?
כן, אבל:
1. אם לא אמריקאי, כרטיס ראשון תוציא כנראה בסניף פיסי בזמן פתיחת חשבון.
2. גם אם כן אמריקאי, תמיד רצוי גיבוי.

הכסף היותר משמעותי הוא בבונוסים על הוצאת כרטיסים, שם זה לא מתקרב לשום דבר שיש בארץ. מדובר לרוב על מאות בכסף ישיר ולפעמים יותר עד אלפי דולרים בשווי לטיסות, מלונות וכו'
+1
זה הכסף הגדול והכאב ראש הגדול. יש המון כרטיסים ואפשר להעביר את כל החיים בלהצטרף לכרטיס, להעביר את ההוצאות שלך לכרטיס החדש ואחרי קבלת הבונוס הצטרפות לסגור אותו.
הרבה מ״עסקני האשראי״ האלה מתארים את זה כ-
You should always be spending towards a welcome bonus.

כמה אפשר להרוויח מבונוסי הצטרפות?
קאשבק - ניקח כדוגמא את הכרטיס קאשבק האחרון שהוצאתי - סיטי דאבל קאש. בונוס ההצטרפות הוא $200 אחרי שמוציאים $1500 ראשונים בכרטיס. כמו כן הכרטיס מזכה בקאשבק של 2%, כלומר $30 נוספים. סה״כ מקבלים $230 חזרה במזומן על $1500 שהוצאנו - 15.3% קאשבק!
נקודות
- ניקח כדוגמא את כרטיס הנקודות האחרון שהוצאתי, אמקס גולד. עם הוצאת הכרטיס ייגבו $325 דמי שימוש שנתיים, אבל גם מקבלים קרדיטים לאובר ומסעדות בשווי $420 - אז נוציא את זה מהמשוואה בהנחה שניצלנו את הקרדיטים. בונוס ההצטרפות הוא 100,000 נקודות אחרי שהוצאנו $6,000 בכרטיס. בנוסף הכרטיס נותן 4 נקודות על כל דולר על סופרים אמריקאיים ומסעדות בכל העולם. אחרי שהוצאנו $6,000 על סופרים ומסעדות קיבלנו 24,000 נקודות. יחד עם בונוס ההצטרפות קיבלנו 124,000 נקודות. לפי ההערכה שדיברנו עליה לפני עמוד של כ1.5 סנט לנקודה, מדובר בשווי של $1860 על $6000 שהוצאנו - ערך של 31% חזרה!
ואחרי שהוצאנו את ה-$7,500 הנ״ל, אפשר להתגלגל לכרטיסים הבאים ולסגור את אלה.
הרבה עבודה? כן
יותר מדי עבודה בשבילי? כן
יותר עבודה מתווי הקניה שאתה מציע כאלטרנטיבה? לא!
יש גם הרבה מועדונים בארץ שמוכרים תווי קניה לחנויות בהנחות גדולות של 10% לסופרים ו20%+ לחנויות בגדים וכו. אפשר לשלם עליהם רק באשראי של המועדון לכן הכרטיס האמריקאי לא נותן כפל הנחות ושימוש בו רק מקטין את ההנחה.
כנראה שתתקשה בלהשיג קופונים לתשלום על צהרון, חוג לילד או על חשבון חשמל, או אפילו על תשלום שכר דירה (!).
יש תווי קניה גם בארה״ב. חלק אפשר לקנות באשראי רגיל ואז יש כפל צבירה, אבל בכללי תווים דורשים יותר התעסקות ויש המון סוגי הוצאות שהם לא מכסים.

נערך לאחרונה ב:
נקודות - ניקח כדוגמא את כרטיס הנקודות האחרון שהוצאתי, אמקס גולד. עם הוצאת הכרטיס ייגבו $325 דמי שימוש שנתיים, אבל גם מקבלים קרדיטים לאובר ומסעדות בשווי $420 - אז נוציא את זה מהמשוואה בהנחה שניצלנו את הקרדיטים. בונוס ההצטרפות הוא 100,000 נקודות אחרי שהוצאנו $6,000 בכרטיס. בנוסף הכרטיס נותן 4 נקודות על כל דולר על סופרים אמריקאיים ומסעדות בכל העולם. אחרי שהוצאנו $6,000 על סופרים ומסעדות קיבלנו 24,000 נקודות.
ברור לי שהחישוב הזה נועד להוכיח נקודה, ובשורה התחתונה אני מסכים עם המסקנה, אבל הצגת פה 2 טעויות נפוצות שאנשים עושים ששווה לשים עליהם את האצבע:
1. קרדיטים - אנשים נוהגים להסתכל על קרדיטים בתור כמה הכרטיס נותן, ולא בתור כמה הם מקבלים.למשל הקרדיט למסעדות שהגולד נותן מחולק בין dunkin donuts, resy ועוד כמה מסעדות ספציפיות. רוב האנשים לא מנצלים את זה בשוטף (ובפרט לא היו הולכים למקומות האלה אלמלא הקרדיט), לכן זו טעות להסתכל על זה כאילו זה מפצה על דמי המנוי.
2. נקודות - הגולד נותן 4x על סופרים אמריקאיים ומסעדות, 2-3 נקודות על טיסות ומלונות ו-1x על כל השאר. הרבה אנשים ישתמשו בכרטיס בעיקר בקטגוריה הכללית וירוויחו נקודה אחת על רוב ההוצאות (במיוחד בהתחלה כששמים את רוב ההוצאות על הכרטיס בשביל הבונוס), לכן צריך לחשב את זה בהתאם.
כשמסתכלים על תושבים ישראלים זה עוד יותר משמעותי, כי ה-4x תקף בארץ רק למסעדות.

נקודות - הגולד נותן 4x על סופרים אמריקאיים ומסעדות, 2-3 נקודות על טיסות ומלונות ו-1x על כל השאר. הרבה אנשים ישתמשו בכרטיס בעיקר בקטגוריה הכללית וירוויחו נקודה אחת על רוב ההוצאות
הרבה אנשים באופן כללי אולי כן, אבל אני לא חושב שזה נכון לאדם הממוצע שקורא את השרשור הזה פה בפורום.
אדם שכבר מתאמץ כלכך כדי לקרוא את השרשור ולהוציא כרטיס אמריקאי (במיוחד אם הוא לא אמריקאי) יעשה את המאמץ הנוסף של לדעת באיזה קטגוריות להשתמש באיזה כרטיס.

זה לא כזה מסובך להחזיק סטאפ של 2-3 כרטיסים. 1-2 כרטיסים עם מכפיל גבוה לקטגוריות שאתה מוציא בהן הרבה (נגיד אחד עם מכפיל טוב למסעדות ואחד למכפיל טוב לסופר) ועוד אחד עם מכפיל טוב להוצאות כלליות.
כמובן שלמתקדמים אפשר להוסיף עוד כרטיסים לעוד קטגוריות, אבל לדעתי זה משהו שהרוב באמת יעשו רק אם זה הגדרה אוטומטית חד פעמית של שגר ושכח (נגיד להגדיר כרטיס אחד בחשבון אמזון עם מכפיל טוב לאמזון, להגדיר כרטיס ספציפי בחברת הסלולר וכו'). ליום יום אפשר בכיף להסתדר עם 2-3 כרטיסים בארנק.

ברור לי שהחישוב הזה נועד להוכיח נקודה, ובשורה התחתונה אני מסכים עם המסקנה, אבל הצגת פה 2 טעויות נפוצות שאנשים עושים ששווה לשים עליהם את האצבע:
1. קרדיטים - אנשים נוהגים להסתכל על קרדיטים בתור כמה הכרטיס נותן, ולא בתור כמה הם מקבלים.למשל הקרדיט למסעדות שהגולד נותן מחולק בין dunkin donuts, resy ועוד כמה מסעדות ספציפיות.

בהיבט הזה יש כמובן הבדל גדול בין תושב ישראל לתושב ארה״ב. בתור תושב איזור ניו יורק אני יכול להגיד:
1. הקרדיט של resy הוא קל ברמה של אפס מאמץ. מראש ראיתי שכמה מהמסעדות בשכונה שאנחנו הולכים אליהן פעם בכמה חודשים הן בresy. אחרי שהוצאנו את הכרטיס עוד לפני שהספקתי לחשוב על זה כבר ראינו שקיבלנו את הקרדיט החצי שנתי על מסעדה רנדומלית שאשתי פקדה.
2. אובר גם קל, זה כולל נסיעות ומשלוחים שגם ככה היינו עושים פעם ב
3. דנקין יש לידנו וגם ככה היינו קונים מדי פעם דונאטס לילדים אז זה מחזיר לפחות כמה דולרים שגם ככה היינו מוציאים
כך שבלי להתאמץ או להוציא על משהו חדש אנחנו במינימום מחזירים $250 מתוך ה$325. וה$170 שלא היינו מוציאים גם ככה - גם עליהם מקבלים ערך כלשהו, אז גם זה שווה משהו.
אך גם אם היינו מפחיתים את כל ה$325 מה$1860 היינו מקבלים תמונה דומה של 26% החזר.
רוב האנשים לא מנצלים את זה בשוטף (ובפרט לא היו הולכים למקומות האלה אלמלא הקרדיט), לכן זו טעות להסתכל על זה כאילו זה מפצה על דמי המנוי.
אני לא יודע אם שמת לב, אבל אנחנו לא רוב האנשים

2. נקודות - הגולד נותן 4x על סופרים אמריקאיים ומסעדות, 2-3 נקודות על טיסות ומלונות ו-1x על כל השאר. הרבה אנשים ישתמשו בכרטיס בעיקר בקטגוריה הכללית וירוויחו נקודה אחת על רוב ההוצאות (במיוחד בהתחלה כששמים את רוב ההוצאות על הכרטיס בשביל הבונוס), לכן צריך לחשב את זה בהתאם.
כשמסתכלים על תושבים ישראלים זה עוד יותר משמעותי, כי ה-4x תקף בארץ רק למסעדות.
יש לי מעט ידע על כרטיסי אשראי אמריקאים לתושבי ישראל. בסוף הוחלט בעמוד הקודם לא לפתוח שרשור נוסף ואפשר להצביע על ההבדלים האלה. אני אישית גם במסעדות לבד מגיע ל$6000 בתוך כמה חודשים אז לא חושב שזה משנה. שוב, מה ״שהרבה אנשים עושים״ הוא מה שמפרנס בסופו של יום את אמריקן אקספרס ומאוד חשוב להם אבל פחות חשוב לנו.
הם מתפרנסים מאנשים שעושים המון חיובים של x1 בלי לשים לב ומתפרנסים עוד יותר מאנשים שנכנסים לחובות אשראי ומשלמים להם ריבית דו ספרתית. אך אף אחת מהטעויות לא רלוונטית למי שלא עושה אותה.

הם מתפרנסים מאנשים שעושים המון חיובים של x1 בלי לשים לב ומתפרנסים עוד יותר מאנשים שנכנסים לחובות אשראי ומשלמים להם ריבית דו ספרתית. אך אף אחת מהטעויות לא רלוונטית למי שלא עושה אותה.
ומתפרנסים עוד יותר מעמלות סליקה בחו"ל.
תמיד ידעתי שזה ההבדל העיקרי בין ישראל לארה"ב.

בהיבט הזה יש כמובן הבדל גדול בין תושב ישראל לתושב ארה״ב.
לא בהכרח.
אני חושב שפספסת את הנקודה העקרונית של @Mr LA :
אנשים נוהגים להסתכל על קרדיטים בתור כמה הכרטיס נותן, ולא בתור כמה הם מקבלים
זאת טעות מאוד נפוצה שקורית להרבה אנשים שאני מכיר, גם כאלה שהם "לקוחות מתוחכמים" של כרטיסי אשראי.
כמובן שזה לא תמיד המצב וכמובן שהרבה מאוד מהקרדיטים באמת "שווים" את ערכם (כלומר ניתנים לניצול על דברים שבכל מקרה היית קונה). אבל כן מאוד חשוב לשים לב לדברים האלה.
במילים אחרות: חשוב לא להסתנוור מהפרסומים של חברות האשראי ומגובה הקרדיט שהם מפרסמים, אלא צריך לבדוק מה בדיוק הקרדיטים שמקבלים ולבדוק מה מהם באמת רלונטי אליך.

למשל הכרטיס של הילטון אספייר (היקר שלהם), על פניו הקרדיטים שלו שווים הרבה יותר מהעלות השנתית שלו. ואם אתה אחד שנוהג ללון במלונות הילטון (וספציפית גם בריזורט שלהם פעמיים בשנה) אז זה בהחלט כרטיס מאוד משתלם עבורך. אבל אם אתה אדם שכמעט לא לן במלונות (או לא היית לן לולא הכרטיס) אז הכרטיס הזה פחות משתלם עבורך.

גם האמקס גולד, לך אישית הוא מתאים כי אתה גר בניו יורק. אבל אפילו אמריקאי שגר בפרברים למשל, יהיה לו יותר קשה לנצל אותם.
הרבה אמריקאים בעלי רכב וכמעט לא נוסעים באובר. הרבה אנשים מעדיפים לאכול בבית ולא במסעדות, או שאין להם מסעדות מהרשימה באזור שלהם.
בטח אם אתה מדבר על אנשים שחיים מחוץ לארה"ב, שלהם הרבה יותר קשה לנצל את הקרדטיים של האמקס גולד (אבל אולי לחלקם יהיה קל לנצל את הקרדטים של הילטון, כי הם כן יוצאים להרבה חופשות באירופה למשל).

בקיצור, מה שחשוב זה לזכור תמיד לבדוק אם הקרדיטים רלונטים אליך :-)

ומתפרנסים עוד יותר מעמלות סליקה בחו"ל.
תמיד ידעתי שזה ההבדל העיקרי בין ישראל לארה"ב.
דוקא חברות אמריקאיות מתפרנסות פחות מעמלות סליקה בחו"ל מאשר מעמלות סליקה מקומיות. בניגוד לכרטיסים ישראלים, בהרבה כרטיסים אמריקאים יש 0% FTF (כלומר 0% עמלה על שימוש בחו"ל).

מה שכן, עמלות הסליקה שעסקים בארה"ב משלמים הן אכן גבוהות משמעותית מאשר ברוב שאר העולם (כולל ישראל). ובנוסף רוב החברות (למעט אמקס, שחיים בעיקר מעמלות סליקה) עושות חלק גדול מהרווחים מריביות שלקוחות משלמים על דחיית תשלומים בכרטיס.
אלו 2 ההבדלים העיקריים בין ארה"ב לבין שאר העולם, והסיבה שבארה"ב יש כלכך הרבה הטבות בכרטיסי האשראי.

דוקא חברות אמריקאיות מתפרנסות פחות מעמלות סליקה בחו"ל מאשר מעמלות סליקה מקומיות. בניגוד לכרטיסים ישראלים, בהרבה כרטיסים אמריקאים יש 0% FTF (כלומר 0% עמלה על שימוש בחו"ל).

מה שכן, עמלות הסליקה שעסקים בארה"ב משלמים הן אכן גבוהות משמעותית מאשר ברוב שאר העולם (כולל ישראל). ובנוסף רוב החברות (למעט אמקס, שחיים בעיקר מעמלות סליקה) עושות חלק גדול מהרווחים מריביות שלקוחות משלמים על דחיית תשלומים בכרטיס.
אלו 2 ההבדלים העיקריים בין ארה"ב לבין שאר העולם, והסיבה שבארה"ב יש כלכך הרבה הטבות בכרטיסי האשראי.
וגם זה שהשוק גדול ותחרותי עוזר.
מעניין להבין למה עמלות הסליקה בארה״ב גבוהות יותר - האם בגלל שיותר הונאות מכוונות לעסקאות בארה״ב? האם בגלל שעסקים אמריקאים גדולים יותר בממוצע ומוכנים לספוג עמלה גבוהה יותר?
עוד משהו מעניין זה שתמורת עמלת סליקה גבוהה אמריקן אקספרס נותנים המון - אחריות וביטוח מגניבה ואפילו איבוד של מוצרים שנרכשו עם האשראי (לא משנה באיזו חנות). זה ערך ללקוח אבל בסוף גם לעסק.

וגם זה שהשוק גדול ותחרותי עוזר.
לא באמת.
כמות הבנקים בארה"ב לא באמת גדולה באופן משמעותי יותר מאשר באירופה.
מעניין להבין למה עמלות הסליקה בארה״ב גבוהות יותר
כי הרגולטר שם לא הכריח אותם להוריד עמלות סליקה, כמו שהוא עשה בישראל ובהרבה מדינות באירופה.
עוד משהו מעניין זה שתמורת עמלת סליקה גבוהה אמריקן אקספרס נותנים המון
לא באמת.
מי שמשלם את עמלות הסליקה זה העסק, מי שמקבל את התמורה זה הצרכן.
אחריות וביטוח מגניבה ואפילו איבוד של מוצרים שנרכשו עם האשראי (לא משנה באיזו חנות)
זה לא יחודי לאמקס. גם בכרטיסים אחרים יש את זה.
אגב, היה לכולם פעם גם ביטוח נגד ירידת מחיר. אבל זה הפסיק (יחד עם הרבה ביטוחים אחרים) כשאנשים פיתחו לזה אוטומציות (למשל אפליקציה שאתה יכול להזין בה כל מוצר שאתה קונה, והיא אוטומטית נותנת לך התראה כשהמחיר של המוצר יורד, ואפילו ממלאת בשבילך את תביעת הביטוח) וכמות התביעות עלתה מאוד.
זה ערך ללקוח אבל בסוף גם לעסק.
כן ולא.
כאילו אני מבין למה עסקים מרוויחים מזה, אבל לא בטוח שהם מרוויחים מספיק כדי שישתלם להם לשלם על זה.

התכוונתי לעמלה מעסקים, לא ממחזיקי הכרטיס.

התכוונתי לעמלה מעסקים, לא ממחזיקי הכרטיס.
כמו שאמרתי, דוקא בכרטיסים אמריקאים העמלות מעסקים בחו"ל נמוכה בהרבה מהעמלות שהם מקבלים מעסקים מקומיים.

יש שני הבדלים גדולים ארה"ב לשאר העולם (ובכלל זה ישראל):
1. עמלות סליקה מעסקים מקומיים (לא בחו"ל)
2. ריביות מלקוחות. (ברוב החברות, למעט אמקס, זאת ההכנסה העיקרית. מכניס להם הרבה יותר מעמלות סליקה).

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
א משפחה עם עשרה כרטיסי אשראי צרכנות פיננסית 4
מ כרטיסי אשראי ישראליים המזכים ב"הטבות"( נקודות/"קש בק"/ ....?) בגין תשלום לרשויות ציבוריות( מיסים/בטוח לאומי/עיריה וכו...) צרכנות פיננסית 1
G מספר כרטיסי אשראי והשפעתם על דירוג האשראי העתידי שלי פוסטים מאיכות נמוכה 12
R כרטיסי אשראי - מקס או ישראכארט צרכנות פיננסית 3
F כרטיסי אשראי קאש בק צרכנות פיננסית 2
S חשבון בנק + שני כרטיסי אשראי ללא עמלות? צרכנות פיננסית 1
A שימוש ב-3 כרטיסי אשראי בשביל להשיג הלוואה בריבית 0% שוק ההון 168
פיטר גריפין כרטיסי אשראי חוץ בנקאיים - מה מהם שווה לכם? צרכנות פיננסית 151
D כרטיסי אשראי וצבירת credit score צרכנות פיננסית 10
grimble grumble התנהלות עם שני כרטיסי אשראי בנקאיים בשני בנקים שונים צרכנות פיננסית 12
X שאלות על כרטיסי אשראי צרכנות פיננסית 13
D כרטיסי אשראי לצבירת נקודות טיסה צרכנות פיננסית 1
ז מה המודל העיסקי של כרטיסי אשראי ללא דמי כרטיס? צרכנות פיננסית 20
Y כרטיסי אשראי אמריקאים ו-credit score במהלך רילוקיישן צרכנות פיננסית 4
N כרטיסי אשראי - הסברים אוף טופיק 2
J ריבוי כרטיסי אשראי מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 45
ד כרטיסי אשראי ישראליים חינמיים צרכנות פיננסית 148
tpr ריכוז הטבות (בנקים, כרטיסי אשראי וכו') צרכנות פיננסית 60
מ כרטיסי אשראי עם הטבות צרכניות צרכנות פיננסית 41
P כרטיסי אשראי עם גם חיוב מט"ח ישיר וגם המרה? צרכנות פיננסית 7
A הזמנת מספר רב של כרטיסי אשראי צרכנות פיננסית 3
אנא-אל כרטיסי אשראי בטוחים לקנייה באינטרנט צרכנות פיננסית 29
V אפליקציות למעקב אחרי הוצאות - בעיקר כרטיסי אשראי צרכנות פיננסית 1
whybe חיבוץ (churning) של כרטיסי אשראי בארץ צרכנות פיננסית 11
Matias Katz כרטיסי אשראי אוף טופיק 10
ר מעקב אחר חיובי כרטיסי אשראי צרכנות פיננסית 9
ריש-לקיש כרטיסי קאשבאק - מאמר משווה ומתכלל של האפשרויות השונות צרכנות פיננסית 89
R הבדלים בין כרטיסי אמריקן אקספרס אוף טופיק 3
שם משתמש בעייתי כרטיסי מועדון: הונאה או שמשתלם? מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 3
מתכנת עוקץ כרטיסי האשראי 2021 - המרכז לגביית קנסות צרכנות פיננסית 145
adamshalev איך מוצאים כרטיסי טיסה בזול לחו״ל מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 14
oz1987 כרטיסי סים חו"ל מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 47
yossik רכישת כרטיסי טיסה באינטרנט. צרכנות פיננסית 13
א חברות כרטיסי האשראי מעלות עמלה על השימוש בחו"ל! עמלה ממוצעת - 3% צרכנות פיננסית 25
ח סליקת אשראי למוצר דיגיטלי לפני פתיחת עסק יזמות והגדלת הכנסות 10
P הוראת קבע בנקאית עם שיריון סכום, כתחליף לחיוב בכרטיס אשראי? צרכנות פיננסית 1
ה הטבות למיניהן בכרטיסי אשראי צרכנות פיננסית 4
ס כרטיס אשראי חוץ בנקאי- האם לפתוח? צרכנות פיננסית 1
Titush כרטיס אשראי מומלץ לסטודנטית צרכנות פיננסית 8
E חשבון מסחר בחול שמקושר לכרטיס אשראי שוק ההון 7
S זיכוי לכרטיס אשראי שבוטל (וחשבון הבנק שקושר אליו נסגר גם הוא) אוף טופיק 4
I כרטיס אשראי מומלץ ללא עמלות מטח? צרכנות פיננסית 1
M מחפש המלצה לכרטיס אשראי בלי 2FA צרכנות פיננסית 21
י קו אשראי בברוקרים (או בנקים) בארץ ברוקרים ופלטפורמות מסחר 0
J כרטיס אשראי עם עמלת המרה של אחוז? צרכנות פיננסית 8
ארי הסוחר אשראי מברוקר לצורך רכישת מניות לטווח ארוך ברוקרים ופלטפורמות מסחר 0
D תשלום לדיסני+ ללא אשראי, כיצד? אוף טופיק 0
Echelon ניהול נכון של כתובות לחשבונות וכרטיס אשראי ב-Bank of America צרכנות פיננסית 0
D המדריך השלם (שלי) לכרטיסי אשראי אמריקאיים וטיסות בחינם צרכנות פיננסית 25
Vit7 איזה כרטיס אשראי הכי מומלץ לי בתור בעל עסק צרכנות פיננסית 2

נושאים דומים

Back
למעלה