• התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה, ובכלל זה החובה לעמוד בהוראות כל דין, היא על מחברה בלבד ואין לייחס את האמור בה לבעלת האתר.

כרטיסי קאשבאק - מאמר משווה ומתכלל של האפשרויות השונות

ריש-לקיש

משתמש רגיל
דירוג
245
לא מצאתי שרשור שמתכלל את הכל, אז לאחר שמצאתי מחקר דומה באינטרנט, החלטתי לשדרג אותו ולשים אותו כאן באתר לטובת מי שמתעניין.
ישנם עוד כרטיסי קאשבאק, אבל החלטתי לברור את האופציות הטובות ביותר בעיניי.
לאחר שנים רבות עם כרטיסי אשראי חוץ בנקאיים ללא דמי כרטיס, שאמנם אני לא משלם על השימוש בהם אך גם לא משתמש בהטבות שלהם כלל הגעתי להחלטה לבחון את עולם כרטיסי הקאשבאק, והגעתי למסקנה שהוא משתלם יותר.

מה זה קאשבאק?

חברות כרטיסי האשראי מרוויחות אחוזים מכל עסקה שאתם מבצעים בכרטיס שלהן, ולכן הן מעוניינות שדווקא הכרטיס שלהן יהיה בשימוש ולא של מתחרים.
לכן, חברות האשראי יצאו לפני מספר שנים עם כרטיסי אשראי שאפשר לקבל החזר מסוים מסך הקניות שלך בהם בחזרה, דבר שאצל המשתמש הממוצע, בתנאי שהוא מודע וזוכר לנצל את ההטבה יכול להיות משתלם. מכיוון שרוב ציבור משתמשי הפורום הזה הוא מודע פיננסית אני סבור שזה יכול להתאים לקהל רחב.
עם זאת, לפני שמזמינים כרטיס, חשוב לקרוא היטב את האותיות הקטנות. רוב החברות מציעות כרטיסים ללא דמי כרטיס בשנה הראשונה ואחוז החזר גבוה יותר לתקופה זו בלבד.
לכן, אם תחליטו להצטרף, מומלץ לקבוע תזכורת לבקש פטור מדמי כרטיס ואחוז החזר זהה גם לאחר השנה הראשונה.

אמל"ק; למי יתאים כל כרטיס לדעתי:
1. ישראכארט יתאים לאנשים שמוציאים מעל 1600 ש"ח בחודש, ולא מגיעים ל10,000 ש"ח, בנוסף לדעתי זה הכרטיס המועדף לאנשים עם חשבון משותף, והבחירה שאני הלכתי איתה באופן אישי. משום עמלת המט"ח הגבוה אני משתמש בכרטיס זה אך ורק לקניות שקליות.
2. האופציה השנייה המועדפת בעיניי היא מקס בק טוטאל יתאים למי שמעדיף את האפשרות לקבל את ההחזר ככסף לחשבון.
3. כאל קאש פרו ואמריקן אקספרס יתאימו למי שמוציאים סכומים שמעל 10,000 ש"ח בחודש. את שני סוגי הכרטיסים (דיינרס ואמריקן אקספרס) לא מקבלים בחלק ניכר מבתי העסק, ומשום הצבירה הגבוה יחסית שצריך להגיע אליה בשביל שהקאשבאק ישתלם החלטתי באופן אישי לוותר עליהם.

טל"ח, אין לי עניין אישי באף אחת מהאופציות ואני לא מתגומל על ידי שום הצטרפות של מישהו להן.

להלן ההשוואה:

הבהרה: הצבעים בכל שורה הם לטובת השוואת אטרקטיביות התנאים בקטגוריה הנבחנת, כאשר ירוק הוא הכי טוב, צהוב הוא בסדר, ואדום הוא גרוע.
לגבי כרטיסי אשראי "רגילים" ניתן לבחון בפוסטים שונים בפורום, פוסט זה למשל עושה את זה בצורה דיי טובה.

חברה וקישור להצטרפות
למי יתאים?
בני זוג עם חשבון משותף יכולים לצבור באופן משותף וכך להגיע לרף של 7500 שח לטובת צבירה של 1.35%.
יתאים למי שאוהב את מגוון אפשרויות ההמרה של נקודות הקאשבאק, ומעדיף את היכולת לקבל בסוף כסף, ולא הטבות
קאש קאל פרו מתאים לאנשים שמוציאים מעל 10,000 ש"ח בחודש
אנשים שמוציאים סכומים מעל 10,000 ש"ח בחודש
דמי כרטיס
פטור בשנה הראשונה בשימוש מעל 500 ש"ח בכרטיס, 15.90 ש"ח לחודש לאחר מכן
פטור בשנה הראשונה, כנראה 19.90 ש"ח לחודש לאחר מכן
פטור בשנה הראשונה, 19.90 ש"ח לחודש לאחר מכן
פטור בשנה הראשונה בשימוש מעל 500 ש"ח בכרטיס, 29.90 ש"ח לחודש לאחר מכן
החזר על עסקאות שאינן מול מוסדות המדינה
1% בשנה הראשונה, 0.75% לאחר מכן
החזר על עסקאות מול מוסדות המדינה
0.5% בשנה הראשונה, 0.38% לאחר מכן
0.5% בשנה הראשונה, 0.375% לאחר מכן
החזר גבוה מעל סכום עסקאות חודשי - לא מול המדינה
1.35% על כל הסכום החודשי אם מגיעים להוצאה של 7,500 ש"ח בשנה הראשונה, 1.01% לאחר מכן
לא קיימת הטבה נוספת על צבירה גבוהה (בהתאם לאחוזים המפורטים מעלה)
1.5% על כל הסכום החודשי אם מגיעים להוצאה של 10,000 ש"ח בשנה הראשונה, 1% לאחר מכן
1.6% על כל הסכום החודשי אם מגיעים להוצאה של 10,000 ש"ח בשנה הראשונה, 1.2% לאחר מכן
החזר גבוה מעל סכום עסקאות חודשי - מול המדינה
0.67% על כל הסכום החודשי אם מגיעים להוצאה של 7500 ש"ח בשנה הראשונה, 0.5% לאחר מכן
0.8% על כל הסכום החודשי אם מגיעים להוצאה של 10,000 ש"ח בשנה הראשונה, 0.5% לאחר מכן
0.85% על כל הסכום החודשי אם מגיעים להוצאה של 10,000 ש"ח בשנה הראשונה, 0.6% לאחר מכן
אופן מימוש ההחזר
את הכסף שנצבר ניתן להמיר לגיפטקארד דיגיטלי, יש להמיר לפחות 50 ש"ח ויש להמיר את כל היתרה כאשר מחליטים להמיר
את הכסף שנצבר ניתן להמיר, בפעם הראשונה יש להמיר לפחות 100 ש"ח.
לאחר מכן, בהמרה לגיפטקארד, נקודות תעופה, או מטבעות וירטואליים - לפחות 75 ש"ח.
בהמרה לכסף - לפחות 500 ש"ח.
את הכסף שנצבר ניתן להמיר לשוברי Buyme, בכפולות של 50 ש"ח
את הכסף שנצבר ניתן להמיר לגיפטקארד דיגיטלי, יש להמיר לפחות 50 ש"ח ויש להמיר את כל היתרה כאשר מחליטים להמיר
עמלת מט"ח
עמלה של 2.9%
לא צוין
1% עד ל-29/6/25
עמלת עסקאות במטבע חוץ של 2.5%
מגבלת החזר
400 ש"ח בחודש
2,000 ש"ח בשנה (167 ש"ח בחודש)
לא צוינה מגבלת החזר
500 ש"ח בחודש
מגבלת צבירה
יתרה מירבית של 1,500 ש"ח בגיפטקארד
יתרה מירבית של 6,000 ש"ח בכרטיס (מעל 500 ניתן למשוך ככסף, אז המגבלה לא מהותית)
עד 450 ש"ח בחודש ועד 5,400 ש"ח בשנה לכל היותר בPro
הטבת הצטרפות
בשימוש מעל 15 אלף ש"ח ב-3 החודשים הראשונים - 75 ש"ח בגיפטקארד דיגיטלי
אין
אין
חשוב לדעת
את הצבירה יש להמיר באופן אקטיבי לגיפטקארד (בכפוף לסכום המינימום להמרה), לנקודות תוקף עד לסוף שנה הקלנדרית העוקבת.

"צבירה שלא הועברה עד לתום השנה הקלנדארית העוקבת לשנה בה נצברה אותה צבירה תימחק. לצורך הדוגמא, צבירה שנצברה ביום 2.8.2023 בגין רכישות שבוצעו בחודש יולי 2023 ולא הועברה עד ליום 31.12.2024 תימחק."
החישוב לצורך איפוס הצבירה מבוצע באופן שנתי.
בקירוב צבירה שלא הומרה תימחק לאחר שנתיים.
את הצבירה יש להמיר באופן אקטיבי ל-Buyme (בכפוף לסכום המינימום להמרה),
יתרה שלא תומר ב-31/
03 תתאפס -
אלא אם הצבירה נמוכה מ-50 ש"ח, אז היא תמשיך להיצבר.

• קאש קאל פרו - אפשרי רק בדיינרס, סוג אשראי שלא מקבלים בהרבה מבתי העסק בארץ
את הצבירה יש להמיר באופן אקטיבי לגיפטקארד (בכפוף לסכום המינימום להמרה),
יתרה שלא תומר ב-31/
12 תתאפס.
הטבות נוספות
כרטיסי אשראי המצורפים לתוכנית שיחויבו מאותו חשבון בנק, יצברו עסקאות במשותף לצורך ההגעה למדרגת הצבירה הגבוהה.

קיים החזר נוסף באתר TOPCASH המביא לאחוז החזר כפול.
תוכנית הפינוקים של MAX
הטבות דיינרס בישראל (בחו"ל הכרטיס ישמש ככרטיס מאסטרקארד).
כרטיסי אשראי המצורפים לתוכנית שיחויבו מאותו חשבון בנק, יצברו עסקאות במשותף לצורך ההגעה למדרגת הצבירה הגבוהה.

נערך לאחרונה ב:
תודה על המידע החשוב.
אתה יודע אם בני זוג יכולים להשתמש בכרטיס אחד (באמצעות גוגל פיי) וכך לצבור יחד לכרטיס אחד?
משנה אם נמצאים קרובים גיאוגרפית או לא?

@ריש-לקיש אחלה השוואה!
אני הייתי מוסיף עוד שורה אחת (שהיא לדעתי הכי חשובה) - החזר אפקטיבי.
הרי ידוע ששווי של גיפטקארד הוא לכל היותר 70-80% מערכו הנקוב, ולכן להגיד סתם "החזר של 0.8%" בלי להסתכל איך בדיוק מקבלים את ההחזר הזה הוא חסר משמעות.
נגיד כרטיס שנותן 0.8% אבל מוגבל לגיפטקארד הוא הרבה פחות משתלם מכרטיס שנותן 0.7% אבל מאפשר משיכה של הכסף במזומן.

בנוסף לגבי דמי הכרטיס, מנסיוני זה ניתן למיקוח ברוב החברות. בחלקן תוכל לקבל פטור מלא מדמי כרטיס, במיוחד אם אתה משתמש הרבה בכרטיס.
אין לי נסיון עם הכרטיסים הספציפיים האלה שהזכרת, אבל מנסיוני בכרטיסים אחרים אמקס פחות נוהגים לתת הנחות, ישראכרט וכאל קצת יותר ומקס איפשהו באמצע.
בשביל השוואה מלאה הייתי מנסה למצוא קצת DP ספציפית על הכרטיסים הללו כדי להבין עד כמה באמת דמי הכרטיס המוצהרים הם האמיתיים.

תודה על המידע החשוב.
אתה יודע אם בני זוג יכולים להשתמש בכרטיס אחד (באמצעות גוגל פיי) וכך לצבור יחד לכרטיס אחד?
משנה אם נמצאים קרובים גיאוגרפית או לא?

מניסיון המועט שניסינו את הדבר לפעמים עובד ולפעמים לא, תלוי בסכום העסקה ובעוד פרמטרים.
לא עשיתי מספיק A\B testing בשביל להבחין מתי כן ומתי לא. מעדיף את האופציה שאני יודע שבוודאות עובדת, ולכן גם פילטרתי החוצב את הדיינרס והאמריקן אקספרס שיש מקומות שמקבלים ויש מקומות שלא.

מתעדף גיהוץ אשראי חלק על פני מיקרואופטימיזציה. במיוחד כשאני מתכנן לעשות פעם בשנה שיחה לשימור לקוחות ולהימנע מתשלום דמי כרטיס אז לא רואה סיבה למה לא להחזיק שני כרטיסי אשראי כאלו (או יותר לפי צורך) במשק בית.

לא מצאתי שרשור שמתכלל את הכל, אז לאחר שמצאתי מחקר דומה באינטרנט, החלטתי לשדרג אותו ולשים אותו כאן באתר לטובת מי שמתעניין.
ישנם עוד כרטיסי קאשבאק, אבל החלטתי לברור את האופציות הטובות ביותר בעיניי.
לאחר שנים רבות עם כרטיסי אשראי חוץ בנקאיים ללא דמי כרטיס, שאמנם אני לא משלם על השימוש בהם אך גם לא משתמש בהטבות שלהם כלל הגעתי להחלטה לבחון את עולם כרטיסי הקאשבאק, והגעתי למסקנה שהוא משתלם יותר.

מה זה קאשבאק?

חברות כרטיסי האשראי מרוויחות אחוזים מכל עסקה שאתם מבצעים בכרטיס שלהן, ולכן הן מעוניינות שדווקא הכרטיס שלהן יהיה בשימוש ולא של מתחרים.
לכן, חברות האשראי יצאו לפני מספר שנים עם כרטיסי אשראי שאפשר לקבל החזר מסוים מסך הקניות שלך בהם בחזרה, דבר שאצל המשתמש הממוצע, בתנאי שהוא מודע וזוכר לנצל את ההטבה יכול להיות משתלם. מכיוון שרוב ציבור משתמשי הפורום הזה הוא מודע פיננסית אני סבור שזה יכול להתאים לקהל רחב.
עם זאת, לפני שמזמינים כרטיס, חשוב לקרוא היטב את האותיות הקטנות. רוב החברות מציעות כרטיסים ללא דמי כרטיס בשנה הראשונה ואחוז החזר גבוה יותר לתקופה זו בלבד.
לכן, אם תחליטו להצטרף, מומלץ לקבוע תזכורת לבקש פטור מדמי כרטיס ואחוז החזר זהה גם לאחר השנה הראשונה.

אמל"ק; למי יתאים כל כרטיס לדעתי:
1. ישראכארט יתאים לאנשים שמוציאים מעל 1600 ש"ח בחודש, ולא מגיעים ל10,000 ש"ח, בנוסף לדעתי זה הכרטיס המועדף לאנשים עם חשבון משותף, והבחירה שאני הלכתי איתה באופן אישי. משום עמלת המט"ח הגבוה אני משתמש בכרטיס זה אך ורק לקניות שקליות.
2. האופציה השנייה המועדפת בעיניי היא מקס בק טוטאל יתאים למי שמעדיף את האפשרות לקבל את ההחזר ככסף לחשבון.
3. כאל קאש פרו ואמריקן אקספרס יתאימו למי שמוציאים סכומים שמעל 10,000 ש"ח בחודש. את שני סוגי הכרטיסים (דיינרס ואמריקן אקספרס) לא מקבלים בחלק ניכר מבתי העסק, ומשום הצבירה הגבוה יחסית שצריך להגיע אליה בשביל שהקאשבאק ישתלם החלטתי באופן אישי לוותר עליהם.

טל"ח, אין לי עניין אישי באף אחת מהאופציות ואני לא מתגומל על ידי שום הצטרפות של מישהו להן.

להלן ההשוואה:

הבהרה: הצבעים בכל שורה הם לטובת השוואת אטרקטיביות התנאים בקטגוריה הנבחנת, כאשר ירוק הוא הכי טוב, צהוב הוא בסדר, ואדום הוא גרוע.
לגבי כרטיסי אשראי "רגילים" ניתן לבחון בפוסטים שונים בפורום, פוסט זה למשל עושה את זה בצורה דיי טובה.

חברה וקישור להצטרפות
למי יתאים?
בני זוג עם חשבון משותף יכולים לצבור באופן משותף וכך להגיע לרף של 7500 שח לטובת צבירה של 1.35%.
יתאים למי שאוהב את מגוון אפשרויות ההמרה של נקודות הקאשבאק, ומעדיף את היכולת לקבל בסוף כסף, ולא הטבות
קאש קאל פרו מתאים לאנשים שמוציאים מעל 10,000 ש"ח בחודש
אנשים שמוציאים סכומים מעל 10,000 ש"ח בחודש
דמי כרטיס
פטור בשנה הראשונה בשימוש מעל 500 ש"ח בכרטיס, 15.90 ש"ח לחודש לאחר מכן
פטור בשנה הראשונה, כנראה 19.90 ש"ח לחודש לאחר מכן
פטור בשנה הראשונה, 19.90 ש"ח לחודש לאחר מכן
פטור בשנה הראשונה בשימוש מעל 500 ש"ח בכרטיס, 29.90 ש"ח לחודש לאחר מכן
החזר על עסקאות שאינן מול מוסדות המדינה
החזר על עסקאות מול מוסדות המדינה
0.5% בשנה הראשונה, 0.375% לאחר מכן
החזר גבוה מעל סכום עסקאות חודשי - לא מול המדינה
1.35% על כל הסכום החודשי אם מגיעים להוצאה של 7,500 ש"ח בשנה הראשונה, 1.01% לאחר מכן
1.5% על כל הסכום החודשי אם מגיעים להוצאה של 10,000 ש"ח בשנה הראשונה, 1% לאחר מכן
1.6% על כל הסכום החודשי אם מגיעים להוצאה של 10,000 ש"ח בשנה הראשונה, 1.2% לאחר מכן
החזר גבוה מעל סכום עסקאות חודשי - מול המדינה
0.67% על כל הסכום החודשי אם מגיעים להוצאה של 7500 ש"ח בשנה הראשונה, 0.5% לאחר מכן
0.8% על כל הסכום החודשי אם מגיעים להוצאה של 10,000 ש"ח בשנה הראשונה, 0.5% לאחר מכן
0.85% על כל הסכום החודשי אם מגיעים להוצאה של 10,000 ש"ח בשנה הראשונה, 0.6% לאחר מכן
אופן מימוש ההחזר
את הכסף שנצבר ניתן להמיר, בפעם הראשונה יש להמיר לפחות 100 ש"ח.
לאחר מכן, בהמרה לגיפטקארד, נקודות תעופה, או מטבעות וירטואליים - לפחות 75 ש"ח.
בהמרה לכסף - לפחות 500 ש"ח.
את הכסף שנצבר ניתן להמיר לשוברי Buyme, בכפולות של 50 ש"ח
עמלת מט"ח
עמלה של 2.9%
לא צוין
1% עד ל-29/6/25
עמלת עסקאות במטבע חוץ של 2.5%
מגבלת החזר
400 ש"ח בחודש
2,000 ש"ח בשנה (167 ש"ח בחודש)
לא צוינה מגבלת החזר
500 ש"ח בחודש
מגבלת צבירה
יתרה מירבית של 6,000 ש"ח בכרטיס (מעל 500 ניתן למשוך ככסף, אז המגבלה לא מהותית)
עד 450 ש"ח בחודש ועד 5,400 ש"ח בשנה לכל היותר בPro
הטבת הצטרפות
אין
אין
חשוב לדעת
את הצבירה יש להמיר באופן אקטיבי לגיפטקארד (בכפוף לסכום המינימום להמרה), לנקודות תוקף עד לסוף שנה הקלנדרית העוקבת.

"צבירה שלא הועברה עד לתום השנה הקלנדארית העוקבת לשנה בה נצברה אותה צבירה תימחק. לצורך הדוגמא, צבירה שנצברה ביום 2.8.2023 בגין רכישות שבוצעו בחודש יולי 2023 ולא הועברה עד ליום 31.12.2024 תימחק."
החישוב לצורך איפוס הצבירה מבוצע באופן שנתי.
בקירוב צבירה שלא הומרה תימחק לאחר שנתיים.
את הצבירה יש להמיר באופן אקטיבי ל-Buyme (בכפוף לסכום המינימום להמרה),
יתרה שלא תומר ב-31/
03 תתאפס -
אלא אם הצבירה נמוכה מ-50 ש"ח, אז היא תמשיך להיצבר.

• קאש קאל פרו - אפשרי רק בדיינרס, סוג אשראי שלא מקבלים בהרבה מבתי העסק בארץ
את הצבירה יש להמיר באופן אקטיבי לגיפטקארד (בכפוף לסכום המינימום להמרה),
יתרה שלא תומר ב-31/
12 תתאפס.
הטבות נוספות

קיים החזר נוסף באתר TOPCASH המביא לאחוז החזר כפול.
תוכנית הפינוקים של MAX
הטבות דיינרס בישראל (בחו"ל הכרטיס ישמש ככרטיס מאסטרקארד).
תודה על ההשוואה!
בדיוק מחפש כרטיס אשראי חדש כי בנוכחי בדיוק עברה שנה ומאפשרים לי הנחה של רק 50% בדמי ניהול לשנה ובלי אפשרות להשאיר את גובה החזר הקשבק לשנה השניה

חשוב לציין שמי שמעדיף לקבל מזומן ולכן בוחר בכרטיס של מקס - הם הרעו את התנאים

"מימוש נקודות ל"כסף בצד": החיסכון אינו צובר ריבית ולא מניב תשואה. החל מיום 1.1.2025, יעודכן יחס המרת הנקודות ומימושן ביחס למסלול "כסף בצד" (ס' ד.2. לתקנון הכרטיס) ולמסלול המרת הנקודות לצבירה של מטבעות וירטואליים (ס' ד.4 לתקנון הכרטיס), ליחס של 1:0.9, קרי – 1 נקודה = 0.9 ₪."

כלומר את יחס הצבירה יש להכפיל ב 0.9.

שזה עדיין הרבה יותר טוב מלקבל גיפטקארד
אני חושב שביימי שימושי למדיי... וכשמשלבים את זה עם 1% עמלת מטח (מה שהופך גם קניות בחו"ל ל"חינם" מהבחינה הזו), אני בוחר בכאל. בינתיים המשכתי לשנה שניה וקיבלתי פטור מדמי כרטיס. כשתיגמר ההטבה על שער המרה של 1% עוד כחצי שנה, נראה...

אם יש לי כרטיס קיים של ישראכרט אני יכול לצרף אותו לתוכנית? או שחייב להזמין כרטיס חדש עם מספר חדש?
ואם הכרטיס שייך לכל מיני מועדונים, הם יישמרו לי?

אם יש לי כרטיס קיים של ישראכרט אני יכול לצרף אותו לתוכנית? או שחייב להזמין כרטיס חדש עם מספר חדש?
ואם הכרטיס שייך לכל מיני מועדונים, הם יישמרו לי?
ממה שאני יודע, צריך כרטיס חדש עם מספר חדש והוא לא יהיה חלק ממועדון אחר

תודה על ההשוואה!
בדיוק מחפש כרטיס אשראי חדש כי בנוכחי בדיוק עברה שנה ומאפשרים לי הנחה של רק 50% בדמי ניהול לשנה ובלי אפשרות להשאיר את גובה החזר הקשבק לשנה השניה
תודה על ההשוואה! אני בדיוק עושה סדר בכרטיסי אשראי ועובר לכרטיסים שנותנים קאשבק.
התוכנית שחשבתי עליה היא:
1 - הוצאת כרטיס CashCal Pro והעברת כל הקניות במט"ח אליו (כרגע משתמש בכרטיס של INEETIT שישמש רק ככרטיס גיבוי לחו"ל, עמלת מט"ח זהה של 1% בשנה הראשונה, נראה מה יהייה בהמשך, במקרה הכי גרוע אחייב את כרטיס הייטקזון עם 1% עמלה קבועה)
2 - הוצאת כרטיס ישראכרט CashBack+ ככרטיס חלופי במידה והדיינרס לא יתקבל עבור עסקאות בארץ
3 - חיובים עד סך 3K ש"ח בכרטיס הייטקזון כדי לקבל את סטטוס פרו שלהם, זה מוזיל לנו קניות של אטרקציות

מישהו יודע האם קניות בחו"ל בכרטיס בCashCal Pro הם במתוכנת של שוטף + 30\60 ללא ריבית?
אתם רואים איזו דרך לאפטם את התוכנית?

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
מ כרטיסי אשראי ישראליים המזכים ב"הטבות"( נקודות/"קש בק"/ ....?) בגין תשלום לרשויות ציבוריות( מיסים/בטוח לאומי/עיריה וכו...) צרכנות פיננסית 1
G מספר כרטיסי אשראי והשפעתם על דירוג האשראי העתידי שלי פוסטים מאיכות נמוכה 11
R כרטיסי אשראי - מקס או ישראכארט צרכנות פיננסית 3
R הבדלים בין כרטיסי אמריקן אקספרס אוף טופיק 3
F כרטיסי אשראי קאש בק צרכנות פיננסית 2
שם משתמש בעייתי כרטיסי מועדון: הונאה או שמשתלם? מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 3
S חשבון בנק + שני כרטיסי אשראי ללא עמלות? צרכנות פיננסית 1
A שימוש ב-3 כרטיסי אשראי בשביל להשיג הלוואה בריבית 0% שוק ההון 168
פיטר גריפין כרטיסי אשראי חוץ בנקאיים - מה מהם שווה לכם? צרכנות פיננסית 127
D כרטיסי אשראי וצבירת credit score צרכנות פיננסית 10
grimble grumble התנהלות עם שני כרטיסי אשראי בנקאיים בשני בנקים שונים צרכנות פיננסית 12
X שאלות על כרטיסי אשראי צרכנות פיננסית 13
D כרטיסי אשראי לצבירת נקודות טיסה צרכנות פיננסית 1
ז מה המודל העיסקי של כרטיסי אשראי ללא דמי כרטיס? צרכנות פיננסית 20
Y כרטיסי אשראי אמריקאים ו-credit score במהלך רילוקיישן צרכנות פיננסית 4
מתכנת עוקץ כרטיסי האשראי 2021 - המרכז לגביית קנסות צרכנות פיננסית 145
N כרטיסי אשראי - הסברים אוף טופיק 2
J ריבוי כרטיסי אשראי מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 45
ד כרטיסי אשראי ישראליים חינמיים צרכנות פיננסית 148
adamshalev איך מוצאים כרטיסי טיסה בזול לחו״ל מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 14
tpr ריכוז הטבות (בנקים, כרטיסי אשראי וכו') צרכנות פיננסית 60
מ כרטיסי אשראי עם הטבות צרכניות צרכנות פיננסית 41
P כרטיסי אשראי עם גם חיוב מט"ח ישיר וגם המרה? צרכנות פיננסית 7
oz1987 כרטיסי סים חו"ל מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 47
A הזמנת מספר רב של כרטיסי אשראי צרכנות פיננסית 3
Jane Doe כרטיסי אשראי אמריקאיים [ו- credit score אמריקאי] צרכנות פיננסית 3400
אנא-אל כרטיסי אשראי בטוחים לקנייה באינטרנט צרכנות פיננסית 29
V אפליקציות למעקב אחרי הוצאות - בעיקר כרטיסי אשראי צרכנות פיננסית 1
yossik רכישת כרטיסי טיסה באינטרנט. צרכנות פיננסית 13
whybe חיבוץ (churning) של כרטיסי אשראי בארץ צרכנות פיננסית 11
Matias Katz כרטיסי אשראי אוף טופיק 10
אבישי ע חברות כרטיסי האשראי מעלות עמלה על השימוש בחו"ל! עמלה ממוצעת - 3% צרכנות פיננסית 25
ר מעקב אחר חיובי כרטיסי אשראי צרכנות פיננסית 9
Rahash קרן פנסיה ברילוקיישן - מאמר קצר שכתבתי פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 27
O מאמר מהויקי - מייק, המשקיע המתחיל, שמבולבל מכמות האפשרויות שוק ההון 1159
א מאמר מעניין שראיתי - השקעה במדד המניות הכללי עלול להביא לתוצאה הפוכה מזו שרציתם שוק ההון 27
עתיד מתוק מאמר של שלמה גרינברג בביזפורטל על סוכנויות הנדל"ן הממשלתיות בארה"ב שוק ההון 0
T מאמר וקישור לספר (Understanding big debt crises)- מישהו הצליח להוריד? התפתחות אישית 9
ביולוג ירושלמי ההשכלה הגבוהה צריכה לעבוד דיאטה. מאמר שמסביר את האמת מאחורי הנתונים. אוף טופיק 110
Izik ""לא יותר מעשרה אחוז במניות...להמנע מהשקעות באינדקס נרחב" לפי מאמר בגלובס שוק ההון 12
Waler בניית פרופיל בכוח גס - המלצה על מאמר שוק ההון 1
פשוט מאמר על תשואות שניתן לצפות ממניות שוק ההון 1
M מאמר נהדר ב wsj של זוויג בעניין pre mortem בהשקעות שוק ההון 18
daat99 מאמר מעניין על וורן באפט ואג"חים אוף טופיק 4
משה מאמר מעניין על החיים בחברה ללא עבודה פרישה מוקדמת והחיים שאחריה 42

נושאים דומים

Back
למעלה