לא בודקים שווי נקודות לפי מימוש אחד.
השווי נקבע לפי ממוצע מימושים, על פני משך זמן ואזורים שונים וכו'
כן, אם יש לך מלון אחד שאתה שוהה בו כל שנה ומנצל רק בו את הנקודות ובמקרה הוא SWEET SPOT אז אולי עבורך הנקודות שוות יותר. אבל זה מקרה קיצון, כי רוב האנשים לא הולכים רק למלון אחד ונדיר במלונות שיש SWEET SPOT קבוע בצורה כזאת.
בכל מקרה, כמו שגם אני וגם הAI אמרו לך, שווי נקדות הילטון היא כ 0.5 סנט בממוצע. נכון, יש SWEET SPOTS שבהם תקבל שווי יותר גבוה, יש מקומות שבהם השווי יותר נמוך ואז אולי עדיף לשלם במזומן ולא להשתמש בנקודות וכו.
מעבר לזה, יש להם הרבה פעמים מבצעי רכישות (שמאפשרים לך לקנות נקודות בכסף), אם אני זוכר נכון במבצעים מגיעים גם לאזור ה0.5 סנט לנקודה, ככה שבכל מקרה לא הייתי אומר שנקודה שווה יותר מזה.
בסופו של דבר, אם אתה מקבל X3 נקודות על הוצאות "כלליות" זה אומר שתקבל החזר של כ1.5% על הוצאות כלליות
אם אתה מקבל X14 על הוצאות בהילטון, זה אומר שתקבל החזר של כ 7% על הוצאות בהילטון
אם אתה מקבל X7 על טיסות, השכרת רכב, מסעדות בארה"ב וכו, זה אומר שתקבל החזר של כ 3.5% על הוצאות כאלה בכרטיס הזה.
לא הבנתי, מה זה אחוז בונוס?
לא הבנתי, שילמת בכרטיס או שהזמנת חדר בונוס בנקודות?
בהזמנה בנקודות הרבה פעמים אין תשלום מס. ובשאר המקרים (כשיש תשלום מס), החיוב יהיה רק במלון עצמו ולא בהזמנה מראש.
אחרי כמה זמן רצוי לבקש כרטיס בהנחה שיש לי capital one partialy secured עם credit score 726?
בדקתי pre qualified אצלם וקיבלתי סירוב כי ״הגשתי יותר מדי בקשות ב-12 חודשים האחרונים + החשבון שלי צעיר מדי עדיין״