R RSU משתמש סולידי הצטרף ב 29/11/22 הודעות 77 דירוג 10 14/6/24 #1 אם יש לי כרטיס אמריקן אקספרס דרך העבודה, ואחד דרך חבר. האם אפשר לבדוק לפי מספר כרטיס מה כל ההטבות שיש באותו כרטיס לעומת האחר ? האם שווה להוציא אמריקן אקספרס סנטורין/פלטינום ?
אם יש לי כרטיס אמריקן אקספרס דרך העבודה, ואחד דרך חבר. האם אפשר לבדוק לפי מספר כרטיס מה כל ההטבות שיש באותו כרטיס לעומת האחר ? האם שווה להוציא אמריקן אקספרס סנטורין/פלטינום ?
ד דורון משתמש רגיל הצטרף ב 1/8/15 הודעות 863 דירוג 1,131 14/6/24 #2 נכתב ע"י RSU: אם יש לי כרטיס אמריקן אקספרס דרך העבודה, ואחד דרך חבר. האם אפשר לבדוק לפי מספר כרטיס מה כל ההטבות שיש באותו כרטיס לעומת האחר ? האם שווה להוציא אמריקן אקספרס סנטורין/פלטינום ? לחץ כדי להרחיב... הנקודות בטוח משותפות בין כל הכרטיסים. על הטבות אני לא יודע.
נכתב ע"י RSU: אם יש לי כרטיס אמריקן אקספרס דרך העבודה, ואחד דרך חבר. האם אפשר לבדוק לפי מספר כרטיס מה כל ההטבות שיש באותו כרטיס לעומת האחר ? האם שווה להוציא אמריקן אקספרס סנטורין/פלטינום ? לחץ כדי להרחיב... הנקודות בטוח משותפות בין כל הכרטיסים. על הטבות אני לא יודע.
I Investoril משתמש רגיל הצטרף ב 12/4/20 הודעות 259 דירוג 105 14/6/24 #3 נכתב ע"י דורון: הנקודות בטוח משותפות בין כל הכרטיסים. על הטבות אני לא יודע. לחץ כדי להרחיב... אתה יודע איפה אפשר לקרוא על זה?
נכתב ע"י דורון: הנקודות בטוח משותפות בין כל הכרטיסים. על הטבות אני לא יודע. לחץ כדי להרחיב... אתה יודע איפה אפשר לקרוא על זה?
R roneng משתמש בכיר הצטרף ב 21/2/17 הודעות 21,381 דירוג 18,681 14/6/24 #4 נכתב ע"י RSU: האם אפשר לבדוק לפי מספר כרטיס מה כל ההטבות שיש באותו כרטיס לעומת האחר ? לחץ כדי להרחיב... די בטוח שאם תתקשר אליהם הם יוכלו להגיד לך, אפילו בלי לתת את כל מספר הכרטיס אלא רק ע"י הזדהות ו4 ספרות אחרונות או משהו כזה. נכתב ע"י RSU: האם שווה להוציא אמריקן אקספרס סנטורין/פלטינום ? לחץ כדי להרחיב... אם ההטבות שלו שוות *לך* את המחיר, אז בוודאי שזה שווה.
נכתב ע"י RSU: האם אפשר לבדוק לפי מספר כרטיס מה כל ההטבות שיש באותו כרטיס לעומת האחר ? לחץ כדי להרחיב... די בטוח שאם תתקשר אליהם הם יוכלו להגיד לך, אפילו בלי לתת את כל מספר הכרטיס אלא רק ע"י הזדהות ו4 ספרות אחרונות או משהו כזה. נכתב ע"י RSU: האם שווה להוציא אמריקן אקספרס סנטורין/פלטינום ? לחץ כדי להרחיב... אם ההטבות שלו שוות *לך* את המחיר, אז בוודאי שזה שווה.