• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

ירידה מהארץ 2

• פותח הנושא פותח הנושא ליאו
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
אנחנו מאכילים את הטרול. אני די בטוח שחוץ מאשר ועוד כמה משתמשים בתחילת השרשור, אנחנו מדברים עם אותו בן אדם.
כרגע הוא מציג את עצמו כ״חילוני גמור״, אבל זה רק כדי שתהיה לו את הלגיטימציה לתת את כל הטיעונים חסרי כל לוגיקה האלו.
זה אותו משתמש כמובן שהסולידית העיפה לפני כמה חודשים

אנחנו מאכילים את הטרול. אני די בטוח שחוץ מאשר ועוד כמה משתמשים בתחילת השרשור, אנחנו מדברים עם אותו בן אדם.
כרגע הוא מציג את עצמו כ״חילוני גמור״, אבל זה רק כדי שתהיה לו את הלגיטימציה לתת את כל הטיעונים חסרי כל לוגיקה האלו.
זה אותו משתמש כמובן שהסולידית העיפה לפני כמה חודשים
אכן מאכילים את הטרול. התאפקתי לא לכנותו טיפש מוחלט ולסיים עם זה, וכתבתי תשובה עניינית ומנומקת. זו היתה טעות.

יש פרוקטציה והטייה לאוכלוסיה מסויימת
אכפת לך לפרט(אפשר גם בפרטי אם זה יותר נוח)? אני הייתי לוחם ביחידה מיוחדת ואונם לא ישבתי בועדות גיבושים ולא שמעתי דיונים הגיבושים עצמם היו פתוחים לכולם והצוות שלי וצוותים מיחידות אחרות שיצא לי לפגוש היה מאוד לא הומוגנםי מבחינת צבע, דת, ומיקום מגורים גאוגרפי.

נו, איפה התרומה העצומה שלהם של כל בני ה-18-19-20 במודיעין? תראה לי אותה. כי אני טוען שהם היו תורמים הרבה יותר אם היו דוחפים להם M-16 ליד ושולחים אותם לעזה.
הנחה שגויה לחלוטין, לא היה חסר צבא ב7 באוקטובר. (כמה מסק"רים+ על הגבול והסיפור היה נגמר תוך דקות).

מה שהיה חסר ב7 באוקטובר היה עוד מודיעין (היה מודיעין, הוא לא הספיק לשבויי קונספציית המורתעות) ובעיקר שינוי בגישה, הגישה שחושבת שיודעת "להבין" את הערבים וכושלת שוב ושוב, ארגון שיש לו יכולות והוא מצהיר על רצון להשתמש בהם צריך להאמין לו ולא לחרטט בשכל על מורתעות ועוד קישקושים.

הסיבה היחידה שאני חושב שביבי צריך לעוף (כשימצא לו מחליף ראוי בעיני) היא שהוא חלק ניכר מהקונספציה, ביחד איתו צריכים לעוף מקבלי החלטות ודרגי מודיעין בכירים בצה"ל ובשאר הגופים הרלוונטיים.

אגב, גם אחרי שהנורא מכל קרה בשביעי באוקטובר, ולא פחות מזה החששות האמיתיים מהצפון ומאיראן עדיין אם היה לישראל מערכת יירוט מוצלחת וטובה היא הייתה יכולה להיכנס גם עם הרבה םחות כח צבאי, כח צבאי מוגדל הוא גם תוצאה של רצון נואש לשתק את היכולות הרקטיות של האויב במהירות גבוהה.

אכפת לך לפרט(אפשר גם בפרטי אם זה יותר נוח)?
לא רוצה להכנס לשמות של יחידות וכאלה, אבל בכמה יחידות טכנולוגיות שמעתי שהיו הרבה מקרים של "משיכות", נגיד איזה רמ"ד מכיר בן של חבר מלשב שטוב בתחום, אז הוא פשוט משך אותו מבקו"ם ישר לתפקיד.

זה טבעי שזה יקרה, כי הוא מכיר אותו ויודע שהוא באמת תותח ומתאים לתפקיד ולמה להמר על ראיונות של מלשבים וכו

אבל בתכלס זה תופס תקן שלא היה פתוח באופן שוויוני לכולם, וגורם להטיות של חבר מביא חבר.

בשוק החופשי זה לגיטימי, בצבא זה פחות, ואכן הצבא נלחם ממש חזק בתופעה וממה ששמעתי, היא כבר לא ממש קיימת היום.

הנחה שגויה לחלוטין, לא היה חסר צבא ב7 באוקטובר. (כמה מסק"רים+ על הגבול והסיפור היה נגמר תוך דקות).

מה שהיה חסר ב7 באוקטובר היה עוד מודיעין (היה מודיעין, הוא לא הספיק לשבויי קונספציית המורתעות) ובעיקר שינוי בגישה, הגישה שחושבת שיודעת "להבין" את הערבים וכושלת שוב ושוב, ארגון שיש לו יכולות והוא מצהיר על רצון להשתמש בהם צריך להאמין לו ולא לחרטט בשכל על מורתעות ועוד קישקושים.

הסיבה היחידה שאני חושב שביבי צריך לעוף (כשימצא לו מחליף ראוי בעיני) היא שהוא חלק ניכר מהקונספציה, ביחד איתו צריכים לעוף מקבלי החלטות ודרגי מודיעין בכירים בצה"ל ובשאר הגופים הרלוונטיים.

אגב, גם אחרי שהנורא מכל קרה בשביעי באוקטובר, ולא פחות מזה החששות האמיתיים מהצפון ומאיראן עדיין אם היה לישראל מערכת יירוט מוצלחת וטובה היא הייתה יכולה להיכנס גם עם הרבה םחות כח צבאי, כח צבאי מוגדל הוא גם תוצאה של רצון נואש לשתק את היכולות הרקטיות של האויב במהירות גבוהה.
כוח צבאי מוגדל הוא תוצאה של הצורך לתת ביטחון ותחושת ביטחון לישובים בגבולות, כאשר הם ישתקמו. במקביל, יש למלא את השורות בחילות הקרביים בעקבות נפילת ופציעת עשרות אלפי לוחמים.
מעבר לעוול המוסרי, המשק לא ישרוד היעדרות של חודשים רבים של מילואים מדי שנה לאורך זמן ארוך. כרגע מדובר על חודשיים בשנה, כל שנה, עד שנות הארבעים לחיי כל לוחם לוחמת.

יש לך הפניה לטענה הזו?
חיים אסא חושב ש8200 צריך לצאת מהצבא ולהפוך לסוג של NSA אזרחית שמשרתת את הצבא ומערכת הביטחון, עם אנשים שמשרתים (בשכר מלא) שנים ארוכות וכוח אדם שלא מתחלף כל 3-4 שנים, על אובדן הידע הטמון בכך. גם לא לבזבז להם את הזמן עם שמירות ושאר מסורות צבאיות חסרות טעם, להפוך את היחידה למקצועית אזרחית לחלוטין.
ועל הדרך גם לפתור את בעיית האי-שיוויון המובנת בין חיילים ביחידות טכנולוגיות לשאר הצבא ולוחמים בפרט ולסיים את הדיון הזה.
יש בזה משהו אבל זה יעלה הון תועפות ואני מניח שלכן זה לא יקרה.

חיים אסא חושב ש8200 צריך לצאת מהצבא ולהפוך לסוג של NSA אזרחית שמשרתת את הצבא ומערכת הביטחון, עם אנשים שמשרתים (בשכר מלא) שנים ארוכות וכוח אדם שלא מתחלף כל 3-4 שנים, על אובדן הידע הטמון בכך. גם לא לבזבז להם את הזמן עם שמירות ושאר מסורות צבאיות חסרות טעם, להפוך את היחידה למקצועית אזרחית לחלוטין.
ועל הדרך גם לפתור את בעיית האי-שיוויון המובנת בין חיילים ביחידות טכנולוגיות לשאר הצבא ולוחמים בפרט ולסיים את הדיון הזה.
יש בזה משהו אבל זה יעלה הון תועפות ואני מניח שלכן זה לא יקרה.
נשמע רעיון הזוי. אבל האיש רציני, אשמח אם יש למישהו הפניה.

כוח צבאי מוגדל הוא תוצאה של הצורך לתת ביטחון ותחושת ביטחון לישובים בגבולות, כאשר הם ישתקמו. במקביל, יש למלא את השורות בחילות הקרביים בעקבות נפילת ופציעת עשרות אלפי לוחמים.
מעבר לעוול המוסרי, המשק לא ישרוד היעדרות של חודשים רבים של מילואים מדי שנה לאורך זמן ארוך. כרגע מדובר על חודשיים בשנה, כל שנה, עד שנות הארבעים לחיי כל לוחם לוחמת.
ללא ספק, השאלה היא אנחנו מדברים על בעיה ארוכת טווח או על בעיה מקומית שצריך לטפל בה.

אני לא חושב שמדובר בבעייה ארוכת טווח, בתנאי שישראל תצליח לשפר את הנשק ההגנתי שלה, מבחינת יכולות ומבחינת עלות.

אגב, אני לא חושב על ההגנה אוירית כנשק הגנתי אלא בעיקר כנשק שיאפשר פעולות התקפיות אמיתיות לפי הצורך במקום גרירת רגליים כיום, כולנו יודעים שחמאס + חיזבאללה + איראן לא התוקפו לאורך השנים בעיקר בגלל ה"תגובה" שלהם, אין להם שום יכולות מאיימות מעבר ליכולות הרקטיות שלהם, ולכן ברגע שהיכולת הזו תנוטרל יהיה אפשר לתקוף אותם גם בעומק לבנון ובכל מקום אחר בלי לחשוב על התוגבה שלהם.

שוב השביעי באוקטובר zv נפילה neunh, של מודיעין + פיענוח מודיעין + צורת חשיבה שגויה, לאחר סיום המלחמה כל שאר הצרכים יחזרו למה שהיו לפני המלחמה.

נשמע רעיון הזוי. אבל האיש רציני, אשמח אם יש למישהו הפניה.
הוא חזר על זה המון בשיחות איתו ביוטוב.
הוא משתתף בפאנל של אלכס צייטלין על המלחמה מדי שבוע, האמירה הזו חזרה על עצמה עשרות פעמים בפאנל אבל כל וידאו שם זה שעתיים וחצי ויש וידאו מידי שבוע כבר 8 חודשים.
אני מין הסתם לא אתחיל לסרוק את הסרטונים לחפש את האמירה הזו, אבל תאמין לי שאני לא משקר ;)

חפש "באים לפרופסורים" ביוטוב, פאנל המלחמה. מאוד מעניין האמת אני רואה כל שבוע.

תראה איזה מזל יש לך היום, מצאתי די מהר:
דקה 26

הוא חזר על זה המון בשיחות איתו ביוטוב.
הוא משתתף בפאנל של אלכס צייטלין על המלחמה מדי שבוע, האמירה הזו חזרה על עצמה עשרות פעמים בפאנל אבל כל וידאו שם זה שעתיים וחצי ויש וידאו מידי שבוע כבר 8 חודשים.
אני מין הסתם לא אתחיל לסרוק את הסרטונים לחפש את האמירה הזו, אבל תאמין לי שאני לא משקר ;)

חפש "באים לפרופסורים" ביוטוב, פאנל המלחמה. מאוד מעניין האמת אני רואה כל שבוע.

תראה איזה מזל יש לך היום, מצאתי די מהר:
דקה 26
תודה (לא חשבתי שאתה משקר, אלא רציתי לקרוא / להקשיב לנימוק).
הוא לא מדבר על ההיתכנות הכלכלית, אז אני לא יודע איך להתייחס וודאי יש אינספור בעיות ארגוניות שאין לי מושג אם הן פתירות.
הוא מעלה נקודה נכונה לפיה יש בזבוז משאבים של צהל בהוצאה לפנסיה בגיל צעיר של מי שאינו לוחם.

שוב השביעי באוקטובר zv נפילה neunh, של מודיעין + פיענוח מודיעין + צורת חשיבה שגויה, לאחר סיום המלחמה כל שאר הצרכים יחזרו למה שהיו לפני המלחמה.
במקרה הטוב יחסרו רק עשרות האלפים שנפצעו ונהרגו במלחמה.
במקרה הסביר, המדינה תשפוך חיילים וימי מילואים בגבולות כמו בימים הרעים של האינתיפאדה.

שמעתי שהיו הרבה מקרים של "משיכות", נגיד איזה רמ"ד מכיר בן של חבר מלשב שטוב בתחום, אז הוא פשוט משך אותו מבקו"ם ישר לתפקיד.
אני מבין מצב שבו מנהל מגייס מכיר אישית מפתח שעבד אצלו בעבר ומושך אותו לתקן שהוא פתח בלי שאלות ובלי ראיונות כי בסוף הוא מחליט. פשוט כמה מקרים כבר יש שרמ"ד מכיר מישהו עד עדי כך טוב בתחום הסייבר(מה גם שחלקו גם לא חוקי). כאילו לגייס איזה עילוי פעם ביובל נשמע לי זניח. לתת סיכוי למישהו שנשמע טוב על הנייר אבל מסיבה כלשהי לא מצא את עצמו דרך המסננת של צו גיוס ועכשיו בדיוק מתחיל תירונות בצנחנים גם נשמע לי סבבה כל עוד מביאים אותו לאותו החדר שבו יש את שאר המועמדים לאותם המיונים. הבעיה מתחילה אם יש אחוז גבוהה של אנשים שנכמסים ליחידה כי הם הבן או הבת של למרות שהרמה שלהם במקרה הטוב ממועצת.

חיים אסא חושב ש8200 צריך לצאת מהצבא ולהפוך לסוג של NSA אזרחית שמשרתת את הצבא ומערכת הביטחון, עם אנשים שמשרתים (בשכר מלא) שנים ארוכות וכוח אדם שלא מתחלף כל 3-4 שנים
במה זה שונה ממה שכבר עכשיו יש למוסד ולשב"כ? כי זה פחות יעיל כי יש שמירות ותרנות מטבח? הרי גם ככה אם אתה רוצה להיות בקבוצה האדומה בלי לפחד שידפקו לך בדלת עם המשאבים והגב של המדינה אז אחרי 8200 אתה בכל מקרה תמצא את עצמך במוסד או בשב"כ.

ולגבי תחלופה של כוח אדם אתה צודק אבל לדעתי גם חותמים קבע וגם המשימות בהתאם גם יש כוח אדם שנשאר שם להרבה יותר זמן או חוזר אחרי שהיה בחוץ. זה לא שאין תחלופת כוח אדם מחוץ לצבא. ברמה הפרקטית 3-4 שנים ביחוד בתחילת הדרך זה ים זמן. החלפת עבודה זה הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות לעצמך בשביל לצמוח ולהרחיב אופקים.

את אותו הדבר אתה יכול לומר על יחידות לוחמות שעושות מסלול של קרוב לשנתיים לפני שמקבלים סיכת לוחם גם הזמן המבצעי שלהן מאוד קצר ביחס לסך השירות. אז מה לגייס ישר את כולם לימ"מ ולשב"כ ושלא יהיו סיירות לצבא?

אני מבין מצב שבו מנהל מגייס מכיר אישית מפתח שעבד אצלו בעבר ומושך אותו לתקן שהוא פתח בלי שאלות ובלי ראיונות כי בסוף הוא מחליט. פשוט כמה מקרים כבר יש שרמ"ד מכיר מישהו עד עדי כך טוב בתחום הסייבר(מה גם שחלקו גם לא חוקי). כאילו לגייס איזה עילוי פעם ביובל נשמע לי זניח. לתת סיכוי למישהו שנשמע טוב על הנייר אבל מסיבה כלשהי לא מצא את עצמו דרך המסננת של צו גיוס ועכשיו בדיוק מתחיל תירונות בצנחנים גם נשמע לי סבבה כל עוד מביאים אותו לאותו החדר שבו יש את שאר המועמדים לאותם המיונים. הבעיה מתחילה אם יש אחוז גבוהה של אנשים שנכמסים ליחידה כי הם הבן או הבת של למרות שהרמה שלהם במקרה הטוב ממועצת.

במה זה שונה ממה שכבר עכשיו יש למוסד ולשב"כ? כי זה פחות יעיל כי יש שמירות ותרנות מטבח? הרי גם ככה אם אתה רוצה להיות בקבוצה האדומה בלי לפחד שידפקו לך בדלת עם המשאבים והגב של המדינה אז אחרי 8200 אתה בכל מקרה תמצא את עצמך במוסד או בשב"כ.

ולגבי תחלופה של כוח אדם אתה צודק אבל לדעתי גם חותמים קבע וגם המשימות בהתאם גם יש כוח אדם שנשאר שם להרבה יותר זמן או חוזר אחרי שהיה בחוץ. זה לא שאין תחלופת כוח אדם מחוץ לצבא. ברמה הפרקטית 3-4 שנים ביחוד בתחילת הדרך זה ים זמן. החלפת עבודה זה הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות לעצמך בשביל לצמוח ולהרחיב אופקים.

את אותו הדבר אתה יכול לומר על יחידות לוחמות שעושות מסלול של קרוב לשנתיים לפני שמקבלים סיכת לוחם גם הזמן המבצעי שלהן מאוד קצר ביחס לסך השירות. אז מה לגייס ישר את כולם לימ"מ ולשב"כ ושלא יהיו סיירות לצבא?
שלא לדבר על זה שלצבא אתה מגייס בכפייה אנשים סופר מוכשרים שבאזרחות לא יחלמו לעבוד מבחירה עבור ארגון בטחוני. כאמור, השאלות לחיים אסא.

צריך לקחת בחשבון שהטאלנט שיגוייס במצב כזה לא יהיה זהה לטאלנט שמגיע כשיש את האפשרות לבחור אנשים בפינצטה מכלל מחזור הגיוס.
לשם העניין, רבים מהמרצים שלי באוניברסיטה (אנשים חריגים לגמרי ביכולות שלהם) שירתו ביחידה מאוד ספציפית ב 8200 שלא אכתוב פה את המספר שלה, להערכתי האנשים האלה בחיים לא היו מתגייסים לשבכ או למוסד.
זה מה שרשמתי בהודעה בהמשך, לא תהיה לך הפריוולגיה לגייס בכפייה את האנשים המוכשרים ביותר במדינה.

שלא לדבר על זה שלצבא אתה מגייס בכפייה אנשים סופר מוכשרים שבאזרחות לא יחלמו לעבוד מבחירה עבור ארגון בטחוני. כאמור, השאלות לחיים אסא.
דווקא העובדה הזו אינה בהכרח חיסרון של התוכנית להפרטה. ייתכן שהרווח לשוק העבודה האזרחי ולאקדמיה יעלו על הפגיעה בצבא, ללא פגיעה בביטחון.
כדי לאמוד זאת צריך ניתוח כלכלי מקיף.

דווקא העובדה הזו אינה בהכרח חיסרון של התוכנית להפרטה. ייתכן שהרווח לשוק העבודה האזרחי ולאקדמיה יעלו על הפגיעה בצבא, ללא פגיעה בביטחון.
כדי לאמוד זאת צריך ניתוח כלכלי מקיף.
האנשים האלו בסופו של דבר מחלחלים לשוק האזרחי ולאקדמיה. לא בטוח שאם תפטור אותם מצבא לחלוטין זה ישנה משהו. לעומת זאת הצבא בחיים לא ישיג אנשים כאלו, הוא לא תחרותי מספיק בכל כך הרבה רמות, צריך ממש אידיאליסט שיגיע לתפקיד כזה מבחירה.
אבל כמובן אולי אני טועה, אין מחקר ברור בעניין. אני בטוח גם שיש אנשים מאוד מוכשרים שכן נשארים במערכת הביטחון למרות שיכלו להרוויח הרבה, הרבה יותר באזרחות. יש אידיאליסטים שם בחוץ.

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
⌄
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
⌄
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
⌄
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
האנשים האלו בסופו של דבר מחלחלים לשוק האזרחי ולאקדמיה. לא בטוח שאם תפטור אותם מצבא לחלוטין זה ישנה משהו. לעומת זאת הצבא בחיים לא ישיג אנשים כאלו, הוא לא תחרותי מספיק בכל כך הרבה רמות, צריך ממש אידיאליסט שיגיע לתפקיד כזה מבחירה.
אבל כמובן אולי אני טועה, אין מחקר ברור בעניין. אני בטוח גם שיש אנשים מאוד מוכשרים שכן נשארים במערכת הביטחון למרות שיכלו להרוויח הרבה, הרבה יותר באזרחות. יש אידיאליסטים שם בחוץ.
עד שהם מגיעים לאקדמיה הם מפסידים שנים בתחום שיש בו יתרון לגיל צעיר.
גם אני לא בטוח מה תהיה תוצאת הבדיקה, אבל יודע שצריך לבדוק כי לא נכון לקבל את האקסיומה הצהלית שהכי נכון וכדאי שהצבא יקבל את כולם בחינם לשירות מלא פלוס.

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
-michael- ניהול מוצרים פנסיונים לאחר ירידה מהארץ פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 15
ל ירידה מהארץ התפתחות אישית 1364
פשוט התנהלות פיננסית בעת ירידה מהארץ פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 31
C ירידה מהארץ - לאן, למה, ואיפה לקרוא על זה? אוף טופיק 44
doc29 האם אכן יש כזו ירידה במחירים? נדל"ן 37
P ירידה חדה בשכר מ 22000 ל - 8500 התפתחות אישית 23
בן מלך ירידה בשוק ההון - מבצע? שוק ההון 63
T האם ירידה בכמות העסקאות אמורה לגרור ירידה במחיר? נדל"ן 40
D קרנות רייט למגורים - ירידה בהתחלות בניה, ביקוש גדל שוק ההון 19
י סנופי 500 מגודר מפני ירידה בערך הדולר פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 16
ג האם שוק ההון מתמחר בוודאות ירידה במחירי הדיור? נדל"ן 38
ImCarryGG עליה של אג"ח בעת ירידה של השוק הכללי שוק ההון 9
Yos השפעת ירידה במס רווח הון על שינוי הקרנות שוק ההון 8
Modric19 ירידה חדה בVCIT שוק ההון 3
O ירידה בשכר לצורך עלייה בקריירה התפתחות אישית 15
ETL ירידה דרמטית בשער בליש"ט - הזדמנות לקניה במחירי רצפה? שוק ההון 3
newbie ירידה חדה (מדי?) בקרן השתלמות צרכנות פיננסית 33
ל מתי ירידה/עליה הופכת לצלילה/זינוק? אוף טופיק 18
P זכות הצבעה של יורדים מהארץ פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 76
E מכירת RSU לאחר מעבר מהארץ ברוקרים ופלטפורמות מסחר 0
מ האם לא יתנו להוציא כסף מהארץ? אוף טופיק 101
S עבודה מהארץ, מעסיק בחו"ל יזמות והגדלת הכנסות 9
צ הגירה מהארץ לאירופה אוף טופיק 7
A ניתקו לי תושבות מהארץ, איך זה משקיע על האפיקים הפנסיוניים? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 12
yossik יציאה מהארץ עם דרכון זר אוף טופיק 40
D העברת כספים מהארץ לחו"ל ביורו צרכנות פיננסית 0
ה העברת תיק השקעות מהארץ לIBRK שוק ההון 1
ד האם הגיע הזמן להוציא את ההשקעות מהארץ? ואם כן, אז איך? פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 145
M העברת דולרים מהארץ ל IB צרכנות פיננסית 8
P הפקדת אישור יציאה מהארץ, כשבחו"ל? אוף טופיק 1
א חשבון וייז - לא מבין איך מעבירים אליו כסף מהארץ פוסטים מאיכות נמוכה 9
N הוצאת כספים מהארץ כאקט מחאה על הרפורמה המשפטית פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 176
Cleo הצהרה במשטרת הגבולות על יציאה/כניסה מהארץ בנתב"ג באותו יום (עבור תיירים) - אולי מישהו יודע אוף טופיק 1
F תואר מהארץ נחשב בארהב ? אוף טופיק 0
J בדיקת PCR ביציאה מהארץ למחוסנים מנה שניה? אוף טופיק 7
S איך משקיעים בוול סטריט או נאסדק מהארץ? שוק ההון 6
U האם ניתן להשקיע בונגארד (VTSAX) מהארץ? שוק ההון 34
T העברת מט״ח מהארץ לחשבון בחו״ל צרכנות פיננסית 20
I פתיחת חשבון בנק ברוסיה מהארץ צרכנות פיננסית 4
ק מקלט מס לחברה שלא מתנהלת מהארץ שוק ההון 4

נושאים דומים

Back
למעלה