• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

ירידה מהארץ 2

• פותח הנושא פותח הנושא ליאו
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
היא לא יכולה. אנחנו אל כאלה חזקים.
בסדר בסדר
לא יכולה...
לא חזקים...
יש לך משהו עם יותר עובדות?

המחסנים של ישראל מלאים בתחמושת שמטפלת באויב בעוצמה שצריך
רק שהם נעולים במרתפי המוסר של העולם הנאור

אני בדיעה ההפוכה
ביידן (ממשיכו של אובמה) לא דאג מעולם לישראל
הם דאגו בעיקר לעצמם, (הם - הממשל )

אין דבר כזה ידיד ישראל, או שאתה באש ובמים או שאתה מתנה עזרה בהשגת האג'נדה שלך
אף אחד לא חבר ורע כאן
אתה בברית, זה הסכם מדיני\פוליטי
הממשל מפר את ההסכם בכל פעם שיש "התניה" כלשהי כדי להמשיך
בדרך כלל, ההתניות טובות לאויבים שלנו שרואים איך אנחנו מתרפסים בפני "ידידותינו"
זו לא דעה הפוכה, אלא דעה שבכלל לא מסכימה לשיפוט ההיסטורי.
כפי שכתבת, בפוליטיקה ודיפלומטיה אין חברות (ודאי לא כזו של "באש ובמים ללא קשר לאג'נדה) אלא אינטרסים, וביידן שהגיע לדי סי לפני כיובל, ודאי יודע זאת טוב לפחות כמוך וכמוני.
ועדיין, בתוך האילוצים והמגרש הפוליטי, יש השפעה מסויימת לאישיות של האדם שמקבל את ההחלטה.

בסדר בסדר
לא יכולה...
לא חזקים...
יש לך משהו עם יותר עובדות?

המחסנים של ישראל מלאים בתחמושת שמטפלת באויב בעוצמה שצריך
רק שהם נעולים במרתפי המוסר של העולם הנאור
העובדה היחידה שאני צריך הוא המצב בפועל. אף אחד מאיתנו לא מודע לחלוטין לסד"כ הצה"לי או לכמה תחמושת יש במחסן. מה שאנחנו כן יודעים הוא הביצועים בשטח והעובדה שהאמריקאים אפילו כדורי .56 היו צריכים לשלוח לפה. שני הדברים האלו לא מקריים.
אתה טוען שזה המצב רק בגלל שלמישהו בא שזה יהיה המצב, אני טוען שזה בגלל מגבלות הכוח. ניתן לכל אחד לבחור את הניחוש האהוב עליו.

אגב אין לי חיבה יתרה לאמריקאים על המגבלות שהם משיתים עלינו בקרב הישרדות נגד המוני ברברים צמאי דם. זה משהו מאוד שפל מצידם לעשות בשביל פוליטיקה פנימית וריצוי המוני הברברים אצלם. אולי האירנים צודקים כשקוראים להם השטן הגדול, אבל זה מה שיש כרגע.

ספר לי עוד על הביצועים בשטח...
אתה עיוור? 9 חודשים ועזה לא הוכרעה. 9 חודשים יורים על הצפון ומפחדים לפתוח מערכה נגד חיזבאללה. זה נראה לך כמו ניצחון מהדהד? אם ישראל היתה כל יכולה כמו שאתה הוזה שהיא מזמן היינו מסיימים עם החרא הזה.

מסויימת, כן

בסוף, מבחן התוצאה חשוב יותר
בהחלט. לאור קריסת המערכות בישראל, קשה לי לדמיין תוצאה טובה יותר לנשיא אמריקאי בסמוך ל 7.10.
לגבי ההמשך, זה כבר יותר תלוי השקפה פוליטית. בעיני הפער בין עמדות ומעשי הממשלה הנוכחית לעמדות ואינטרסים האמריקאים הוא אדיר ולכן קשה לדמיין נשיא שהיה נותן יותר גיבוי להתנהלות ישראל.

אם ישראל היתה כל יכולה כמו שאתה הוזה
אתה כנראה הוזה שאני הוזה
לא כתבתי בשום אופן שהיא "כל יכולה"
ולא כתבתי שיש כרגע ניצחון
אם כבר ההיפך, היא לא יכולה עם המפקדים העצלים, היא כן מסוגלת עם סוסים דוהרים
נקרא להם, אנשי התקפה מול אנשי הגנה

כרגע ישראל רחוקה מניצחון כי המוסר של אחרים לא אוהב להיות תוקפני, בלשון המעטה
לכן ישראל צריכה את כל מה שכתבתי בפוסטים הקודמים

אתה עיוור? 9 חודשים ועזה לא הוכרעה.
"הדבר נכון גם בכל הנוגע לזמן שלוקח לישראל להשיג את מטרותיה. מי שטוען שמלחמת חרבות ברזל "מדשדשת" צריך להסתכל על הדברים בהשוואה היסטורית. הקרב על מוסול נמשך כתשעה חודשים, הרבה מעבר למתוכנן, וזו תוך התמודדות עם עיר אחת (בהשוואה לחמישה מרחבים אורבניים גדולים ברצועת עזה), עם 10,000 לוחמי אויב (לעומת 30,000+ במקרה שלנו), ועם מעט מאוד מנהרות ביחס. וכל זאת במצב שבו מי שמובילה את הלחימה היא המעצמה המערבית הגדולה בעולם, שאיש לא שם כבלים דיפלומטיים על ידיה ובוחן בזכוכית מגדלת כל צעד וצעד שלה. "

אתה כנראה הוזה שאני הוזה
לא כתבתי בשום אופן שהיא "כל יכולה"
ולא כתבתי שיש כרגע ניצחון
אם כבר ההיפך, היא לא יכולה עם המפקדים העצלים, היא כן מסוגלת עם סוסים דוהרים
נקרא להם, אנשי התקפה מול אנשי הגנה

כרגע ישראל רחוקה מניצחון כי המוסר של אחרים לא אוהב להיות תוקפני, בלשון המעטה
לכן ישראל צריכה את כל מה שכתבתי בפוסטים הקודמים
בסדר, רק נשנה את אנשי המוסר והכל יסתדר מעצמו. הכל עניין של רצון, פשוט לא רוצים לנצח. מישהו תקע סכין בגב האומה. היהודים מכרו את גרמניה למדינות ההסכמה ובגדו בצבא.

"הדבר נכון גם בכל הנוגע לזמן שלוקח לישראל להשיג את מטרותיה. מי שטוען שמלחמת חרבות ברזל "מדשדשת" צריך להסתכל על הדברים בהשוואה היסטורית. הקרב על מוסול נמשך כתשעה חודשים, הרבה מעבר למתוכנן, וזו תוך התמודדות עם עיר אחת (בהשוואה לחמישה מרחבים אורבניים גדולים ברצועת עזה), עם 10,000 לוחמי אויב (לעומת 30,000+ במקרה שלנו), ועם מעט מאוד מנהרות ביחס. וכל זאת במצב שבו מי שמובילה את הלחימה היא המעצמה המערבית הגדולה בעולם, שאיש לא שם כבלים דיפלומטיים על ידיה ובוחן בזכוכית מגדלת כל צעד וצעד שלה. "
יכול להיות שטכנית המצב נהדר בעזה ביחס למערכות עבר דומות. עדיין ישראל לא פועלת בצורה חופשית, ונכפים עליה החלטות כמו מתן סיוע הומניטארי לאויב, מה שהיא בוודאי לא היתה רוצה לעשות אם היה ביכולתה לסרב.
בעניין התמודדות עם חיזבאללה והאירנים, הלוואי והמצב היה כמו בעזה, מסכים.

רק נשנה את אנשי המוסר
אם זה היה כל כך פשוט
זה לא
אבל כן, צריך להשתמש באותם הכלים ששינו לנו את המוסר כדי להחזיר אותו חזרה או להתאים אותו למה שנדרש לנו (ולא לאחרים)

אם זה היה כל כך פשוט
זה לא
אבל כן, צריך להשתמש באותם הכלים ששינו לנו את המוסר כדי להחזיר אותו חזרה או להתאים אותו למה שנדרש לנו (ולא לאחרים)
תקשיב בבקשה לשיחה הארוכה הזו בזמן נסיעה או משהו https://www.youtube.com/watch?v=AVxjTCTT4n4

אני הבנתי מפה שאין שום מוסר. במלחמה האחרונה הפציצו בתים בעזה על עשרות יושביהם הבלתי מעורבים כדי לחסל חמאסניק שחזר לישון בבית בלילה. לא עשו את זה באף מלחמה לפני כן. אני שמח שעשו את זה, ומאמין שדחקו את מגבלות הכוח של מה שצה"ל יכול לעשות עד הקצה. כנראה שיותר מזה לא שלא רוצים לעשות, פשוט לא יכולים.

תקשיב בבקשה לשיחה הארוכה
תן אמ;לק

מאמין שדחקו את מגבלות הכוח של מה שצה"ל יכול לעשות עד הקצה
אני לא מאמין בזה
הקצה הנוכחי של צה"ל הוא לא בקצה הממוצע של צה"ל
צהל יכול להיות תוקפני ואגרסיבי, גם לאורך זמן
האויבים שלנו לא יצפו לזה, וזה הדבר היחיד שמחזיר התרעה (לא באמת היחיד אבל העיקרי)
כרגע, אנחנו פועלים בדיוק על פי התוכניות של אוייבנו
במילים אחרות, משחקים לנו על הרגשות במקום על העצבים (או הניורונים)

אני לא יודע איך ייזכר ביידן בדברי ארה"ב והעולם, אבל די בטוח שהוא ייזכר בתולדות ישראל כאחד מגדולי ידידי ישראל וכמי שעמד לצידה באחת משעותיה הקשות.
כבר כתבתי כאן בעבר, שמיד לאחר ה-7.10, כאשר הממשל הישראלי התגלה במלוא ... (השלם לבד), התגובה האמריקאית המיידית היתה גיבוי מלא לא רק ברטוריקה אלא גם במעשים - החל מרכבת אווירית לחיזוק הצבא (איך זה שתמיד דווקא כשצריך מתברר שהמחסנים ריקים?), המשך בשליחת כוחות לאזור ועד גיבוי בזירה הבין לאומית.
מאוחר יותר הכוחות האמריקאים אף השתתפו וחשוב מכך, דאגו לסיוע מכוחות של מדינות נוספות, כולל ערביות, לסיכול ההתקפה האירנית על ישראל.
וכל זה בשנת בחירות, במציאות של התקפות רבות על ישראל הן מהבייס הדמוקרטי והן ממדינות ידידותיות, ומול ממשל ישראלי שזה עתה ניסה לשנות את שיטת המשטר ולהרחיקה מהערכים המשותפים לישראל וארה"ב, הכולל שרים שמקללים את בכירי הממשל האמריקאי.
ישראל היא אחת מנקודות האחיזה האחרונות של ארה"ב במזרח התיכון.
אם ארה"ב מאבדת את ישראל האיזור הזה יהיה בשליטה איראנית וטורקית.
אז זה שהדמוקרטים מעבירים לפה נשק זה לא בגלל שהם אוהבים אותנו אלא בגלל שאנחנו עונים על הצורך האימפריאליסטי שלהם פה באיזור.

אחת הסיבות העיקריות שאנחנו עדין במלחמה עם עזה זה בגלל שהאמריקאים מייצרים לחץ על המערכת הישראלית במקום על עזה.
מי זה שמכווין אותנו להביא להסכם שישאיר את חמאס בשלטון ועוד ייתן להם מדינה?
לארה"ב יש הרבה מנופים וכוח באיזור וראינו איך אפשר לקדם דברים בתקופת טרמפ מה שאנחנו רואים עכשיו זה ההפך הגמור מי זה.

בסוף אתה מוזמן להסתכל על מבחן התוצאה, בזמן ממשל טראמפ הייתה תקופה של שגשוג פה והגענו לעבר הסכמות עם האויבות שלנו.
עכשיו חצי עולם תוקף אותנו.
אני מבין את הצורך שלך להגן על הממשלה הכי גרועה שהייתה לארה"ב מאז שאני זוכר את עצמי הרי היריב שלהם היה בנם של היטלר והשטן עצמו.

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
⌄
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
⌄
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
⌄
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
בגדול צה"ל עבר להשתמש בAI שמחפש בשבילו מטרות, והעלה דרמטית את מס. הבלתי מעורבים שהוא מוכן להרוג כדי לחסל אנשי חמאס בדרג נמוך יחסית.
התוצאה היא מאות הרוגים ליום.

זה כנראה בדיעבד מה שגרם לרוב הבלגן בזירה הבינלאומית. לא מדברים על זה כ"כ בארץ כי התקשורת לפחות בעניין הזה מגוייסת לטובת המלחמה, וכי אף אחד לא רוצה לשמוע אחרי ה7.10 עד כמה העזתים מסכנים.

ולא הבנת למה התכוונתי במגבלות הכוח. צה"ל יכול להשמיד מאות מיליוני אנשים אם ירצה. הוא לא יעשה את זה כי אחרי זה בלתי אפשרי יהיה לחיות פה. וגם להמשיך את הלחימה לאורך זמן יהיה מסובך. מגבלות הכוח הן לא רק צבאיות אבל הן באות לידי ביטוי בצבא.

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
-michael- ניהול מוצרים פנסיונים לאחר ירידה מהארץ פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 15
ל ירידה מהארץ התפתחות אישית 1364
פשוט התנהלות פיננסית בעת ירידה מהארץ פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 31
C ירידה מהארץ - לאן, למה, ואיפה לקרוא על זה? אוף טופיק 44
doc29 האם אכן יש כזו ירידה במחירים? נדל"ן 37
P ירידה חדה בשכר מ 22000 ל - 8500 התפתחות אישית 23
בן מלך ירידה בשוק ההון - מבצע? שוק ההון 63
T האם ירידה בכמות העסקאות אמורה לגרור ירידה במחיר? נדל"ן 40
D קרנות רייט למגורים - ירידה בהתחלות בניה, ביקוש גדל שוק ההון 19
י סנופי 500 מגודר מפני ירידה בערך הדולר פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 16
ג האם שוק ההון מתמחר בוודאות ירידה במחירי הדיור? נדל"ן 38
ImCarryGG עליה של אג"ח בעת ירידה של השוק הכללי שוק ההון 9
Yos השפעת ירידה במס רווח הון על שינוי הקרנות שוק ההון 8
Modric19 ירידה חדה בVCIT שוק ההון 3
O ירידה בשכר לצורך עלייה בקריירה התפתחות אישית 15
ETL ירידה דרמטית בשער בליש"ט - הזדמנות לקניה במחירי רצפה? שוק ההון 3
newbie ירידה חדה (מדי?) בקרן השתלמות צרכנות פיננסית 33
ל מתי ירידה/עליה הופכת לצלילה/זינוק? אוף טופיק 18
P זכות הצבעה של יורדים מהארץ פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 76
E מכירת RSU לאחר מעבר מהארץ ברוקרים ופלטפורמות מסחר 0
מ האם לא יתנו להוציא כסף מהארץ? אוף טופיק 101
S עבודה מהארץ, מעסיק בחו"ל יזמות והגדלת הכנסות 9
צ הגירה מהארץ לאירופה אוף טופיק 7
A ניתקו לי תושבות מהארץ, איך זה משקיע על האפיקים הפנסיוניים? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 12
yossik יציאה מהארץ עם דרכון זר אוף טופיק 40
D העברת כספים מהארץ לחו"ל ביורו צרכנות פיננסית 0
ה העברת תיק השקעות מהארץ לIBRK שוק ההון 1
ד האם הגיע הזמן להוציא את ההשקעות מהארץ? ואם כן, אז איך? פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 145
M העברת דולרים מהארץ ל IB צרכנות פיננסית 8
P הפקדת אישור יציאה מהארץ, כשבחו"ל? אוף טופיק 1
א חשבון וייז - לא מבין איך מעבירים אליו כסף מהארץ פוסטים מאיכות נמוכה 9
N הוצאת כספים מהארץ כאקט מחאה על הרפורמה המשפטית פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 176
Cleo הצהרה במשטרת הגבולות על יציאה/כניסה מהארץ בנתב"ג באותו יום (עבור תיירים) - אולי מישהו יודע אוף טופיק 1
F תואר מהארץ נחשב בארהב ? אוף טופיק 0
J בדיקת PCR ביציאה מהארץ למחוסנים מנה שניה? אוף טופיק 7
S איך משקיעים בוול סטריט או נאסדק מהארץ? שוק ההון 6
U האם ניתן להשקיע בונגארד (VTSAX) מהארץ? שוק ההון 34
T העברת מט״ח מהארץ לחשבון בחו״ל צרכנות פיננסית 20
I פתיחת חשבון בנק ברוסיה מהארץ צרכנות פיננסית 4
ק מקלט מס לחברה שלא מתנהלת מהארץ שוק ההון 4

נושאים דומים

Back
למעלה