• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

ירידה מהארץ 2

• פותח הנושא פותח הנושא ליאו
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
נכון, ולכן בא מדע הסטטיסטיקה לעזרתנו באמצעות סקרים שדווקא פוליטיקאים נותנים להם משקל עצום בהחלטותיהם (כולל ראש ממשלה שהתפטר בגלל מדגם טלויזיה).
אבל כבר הבנתי שאתה פחות בעד הז'אנר הזה.
מדע הסטטיסטיקה?

מדע הסטטיסטיקה?
כן, אבל כדי לחסוך התפלפלות, מדובר בתחום מקצועי הדורש מומחיות ובעל הכרה באופן הסקת מסקנות על פיו. אבל מי שלא מאמין במומחיות ובמומחים, כנראה לא יאמין גם כאן.

כן, אבל כדי לחסוך התפלפלות, מדובר בתחום מקצועי הדורש מומחיות ובעל הכרה באופן הסקת מסקנות על פיו. אבל מי שלא מאמין במומחיות ובמומחים, כנראה לא יאמין גם כאן.
אני איתך
אז מי שמאמין במה שכתבת והוא המומחה, הוא אמור לחזות טוב תוצאות בחירות נניח רק על פי מדגם
ואם הוא לא חוזה נכון, מספר כלשהו של פעמים, מה אז?
כאילו, אפשר להמשיך להקשיב להזיות (חזיונות) אבל למה לעשות זאת לעצמך?

וזה לא עניין של אמונה, זה עניין של על מה אתה מבסס את ההחלטות האישיות שלך, על עצמך או על אחרים
המדינה גם מניחה שמדד המחירים לצרכן מייצג אנשים ממוצעים, זה גם סטטיסטיקה, על פי קובעים כל מיני תשלומים ותימחורים
אבל זה סל המוצרים הממוצע הוא אף פעם לא המדד האישי, ואין למספר שום משמעות על הצריכה של אדם אחד מהמדגם

איפה זה היה, אולי פיספסתי
תן ציטוט, ואטען

בבקשה:

בתגובה להודעה הזו (שדיברה על הפטור מגיוס) -
מעניין מה אחיו חושב עליו מלמעלה אחרי שהוא העביר את הפטור מגיוס

גרהם הגיב -
לא יודע לגבי מתים.
הרוב המכריע של האנשים שהיו אחראים על ביטחון המדינה בעשורים האחרונים, חושבים שמדובר באדם מסוכן לקיומה של המדינה.

כלומר, לפי ההקשר ברור לגמרי ש @גרהם התכוון לכך שביבי מסוכן לכל הפחות בגלל העברת חוק הפטור מגיוס
(כנראה גם בגלל דברים אחרים, אבל את זה אי אפשר להסיק מההודעה).

הוא כמובן לא טרח להסביר מהי הסכנה, כי כל ילד בישראל (כולל חרדים אני מניח) יודע שיש לנו מאות מיליוני (אם לא מיליארדי) אוייבים שהיו שמחים להשמיד אותנו.
כמו כן כל ילד (לפחות במגזרים החילוני והדתי, וכנראה גם במגזר החרדי) - יודע שבלי צה"ל, כבר הייתה כאן עוד שואה, אם לא גרוע מזה.
כך שפטור מגיוס לעשרות אחוזים מהעם לשנים רבות קדימה, הוא סכנה שאין ממש צורך להסביר אותה לאדם שחי כאן.
בטח שלא לאדם כמוך שכותב בחג השבועות
(מניח שזה אומר שאתה לא חושב שלימוד תורה וקיום מצוות יכול להציל אותנו ללא גורם מעשי, כמו צבא חזק).

בתגובה, לא התייחסת כלל לסכנה,
אלא גיחכת על המומחים עצמם:
תרשה לי לגחך על מה חושבים האנשים שהיו ועדיין אחראים על ביטחון המדינה

מאוחר יותר גם הרחבת את זה לכלל המומחים בכלל התחומים (ראה בציטוט על "זריקת הרעל" שהתייחסתי אליו מקודם),
וגם כתבת בפירוש:
אני מזהה יותר אג'נדות במיוחד אצל המומחים

אולי באמת צריך להקשיב בעיקר לאנשים שהם בורים לגמרי בתחום,
כי כך נשמע דעות אובייקטיביות יותר (לטענתך)...

אגב, אני מניח שלדעתך - להדיוטות כמו חברי הממשלה יש פחות אג'נדות?!

נערך לאחרונה ב:
לא נכון.
גורמי הרפואה דווקא כן דיווחו,
אך נחשף שכ82% מהנתונים שדווחו לא נקלטו במערכת משרד הבריאות בישראל עקב תקלות טכניות.

מזכיר שישנן עוד מדינות בעולם חוץ מישראל ובהן לא ידוע על תקלות דיווח,
וכמו כן - גם 18% מהנתונים זה לא מעט כאשר רוב מוחלט של האוכלוסייה התחסנה.

אוי כמה נוח היו להם תקלות טכניות. שנתיים היו להם תקלות טכניות.
גם בארה"ב לא דיווחו על תופעות לוואי מסיבות "טכניות"
ואהבתי שהתעלמת מהערה שלי לגבי החיסון של J&J

אני איתך
אז מי שמאמין במה שכתבת והוא המומחה, הוא אמור לחזות טוב תוצאות בחירות נניח רק על פי מדגם
ואם הוא לא חוזה נכון, מספר כלשהו של פעמים, מה אז?
כאילו, אפשר להמשיך להקשיב להזיות (חזיונות) אבל למה לעשות זאת לעצמך?

וזה לא עניין של אמונה, זה עניין של על מה אתה מבסס את ההחלטות האישיות שלך, על עצמך או על אחרים
המדינה גם מניחה שמדד המחירים לצרכן מייצג אנשים ממוצעים, זה גם סטטיסטיקה, על פי קובעים כל מיני תשלומים ותימחורים
אבל זה סל המוצרים הממוצע הוא אף פעם לא המדד האישי, ואין למספר שום משמעות על הצריכה של אדם אחד מהמדגם
עניתי לטענה שלך שכל אמירה על שינוי המצב הפוליטי בבחירות הקרובות היא "משאלת לב".
אז נכון, זו משאלת לב, אבל כזו שסיכוייה להתממש גדולים מאשר משאלת הלב ההפוכה.
ובהצגה אחרת - זו לא נבואה חסרת בסיס.

נערך לאחרונה ב:
בתגובה, לא התייחסת כלל לסכנה,
אלא גיחכת על המומחים עצמם:
מרוב שימוש במילה סכנה, אני לא יודע למי התכוונת
אני יודע ש @גרהם התייחס לסכנה של אדם כלשהו שכרגע מכהן כראש הממשלה
וראיתי תגובות רבות וחוזרות על אותן אימרות ש"כולם אומרים - אז הם יודעים"
ונתתי קונטרה שזה מונע מפוליטיקה ותו לא

לגביי השאלה האם האויבים שלנו הן סכנה, אכן סכנה
אני טוען שיש להשמיד כל אויב שלנו, חד משמעית, בלי לשאול שאלות, האם הוא יתנהג "יפה" בעתיד
אני טוען שללחימה יש לגייס את הטובים ביותר, מנטלית, פיזית ובעלי מוטיבציה אבל וזה אבל חשוב
אני טוען שצריכה להיות מוטיבציה כלכלית, על כל המשתמע מכך
אני לא מאמין בביטוי "טוב למות בעד ארצנו", אני מאמין בביטוי "טוב לגרום לאויב למות בעד ארצו"
אני מאמין שאמור להיות לנו צבא של קילרים עשויים מתכת ולא עור ועצמות
אני מאמין שאמור להיות לנו שינוי "מוסר" ולחזור למוסר של מפא"י ולהלחם כמוהם במלחמות העבר שלנו כמדינה, לא עם מוסר מערבי
ולא לקבל מוסר מאף פעם, או "נו נו נו"
אני מאמין שארה"ב צריכה להסיר את כל הפטנטים וההגבלות שיש על כלי נשק וטילי שיוט ולתת לנו את המונופל בייצור הגנתנו
אני לא מאמין שאנחנו צריכים צדקה תמורת מוסר שהוא לא שלנו (שלי? כן)
אני לא יודע אם נשרוד כל הזמן ללא "ידידותינו", אבל ללא ספק גורלנו יהיה בידנו (או מוחנו) בזמן הזה ונוכל לאתגר את המחשבה שלנו עם פיתרונות אקטיביים ולא תבוסתניים עם אג'נדות שהם לא שלנו

לסיכום אציין, שפוליטיקה הוא הרוע בהתגלמותו הגועלית, בכל מדינה
פוליטיקה הוא משחק סכום אפס, והשיטה הדמוקרטית תמיד תפגע באינדיבידואל (שזה אני)
(גם שיטות משטר אחרות שכרגע מונהגות בעולם)

אני חושב שבני אדם מהדהדים את מה שהראשים בטלויזיה מפמפמים ללא הפסקה, לא משנה מי המפומפם
מחשבות עצמיות לוקות בחסר והכל נשמע כמו תקליט שרוט שחוזר לאותה הנקודה כל 2-4 שנים
"אבל היי, בוא ננסה שוב את מה שלא הצליח בעשרות פעמים הקודמות"
מומחה אחד טען שזה גובל בשפיות או משהו, אבל הוא היה מומחה למדע די מדוייק שלפעמים נקלע גם לפסיכולוגיה ופילוסופיה בדבריו

עוד שאלות?

וממש לא מזמן נחשף שכמעט כל הנתונים לגבי תופעות לוואי מהחיסון של פייזר לא דווחו
או שאני מתבלבל במושג "מדע"
כניראה ששניכם אכן לא מבינים מה זה מדע.
מדע זה לא כותרות חלקיות בעיתון שמטרתן למשוך את הקוראים.
משהוא מכם קרא את הניסוי של פייזר? את האישור של ה fda ?

מדד למדע הוא הפרכת 2 הטענות "safe and effective"
הטענה הזו ממש ממש לא הופרכה. הקבוצה שלא קיבלה חיסון סובלת מכל תופעות הלוואי, בכל הגילאים וכולל בעיות בלב, יותר מהקבוצת שכן קיבלה חיסון.
וזה נכון גם בניסוי כפול סמיות וגם באוכלוסיה הכללית.
וזה עדיין נכון גם כשמוסיפים את הדיווחים ממדינה קטנה בשם ישראל שבנתים גם הם כבר עודכנו.

נערך לאחרונה ב:
חבל שאין חוק כזה אצלנו שנותן יותר לגיטימציה ו"זכויות" לשלטון ככל שיש לו יותר תמיכה.
אמון הציבור לא צריך להיקבע רק בבחירות פעם ב-X שנים.. אלא צריך להיבחן כל יום.
גם כך הממשלה שלנו עובדת יותר מדי למען הסקר הבא ופחות מדי לטובת עתיד המדינה כך שבחינה יומית של דעת הקהל רק תזיק.

מה שחסר אצלנו זה פוליטיקאים עם יושרה. פוליטיקאים שכשיש עדויות ברורות ברורות פישלו אז הם מחזירים את המנדט.

לא יודע באיזה קבוצה בדיוק שמת אותי אבל נו שווין
אני מגחך על כל מומחה שטוען משהו שמתגלה כלא נכון במבחן התוצאה , כמו הקונספציה של מומחי הביטחון
קונספציה, עובדת עד שהיא מפסיקה לעבוד. בייחוד כאשר מומחי הבטחון מזהירים את ראש הממשלה אישית מספר פעמים לאורך שנה שלמה שהקונספציה כבר לא עובדת. אז על איזה מומחי בטחון אתה מגחך ? על אלו שהזהירו ? אבל אתה כנראה סוג של בור ועם הארץ שלא מסוגל לנתח מצבים לכן כמובן לא נגחך עליך.

אני מגחך על כל מומחה שהציע לי להזריק רעל לגוף שלי ולשלול ממני זכויות עקב סירובי, כמו מומחי הבריאות
ומדוע הזכויות שלך שוות יותר מהזכויות של סבא שלי למשל שאולי היה נדבק ממך ? החיסון עובד, על זה אין עוררין. ולקרוא לחיסון זריקת רעל זו פשוט בורות. אבל הבנתי ממך שעל בורים לא מגחכים.

אני מגחך על כל מומחה שמציע לי "להוציא את כספי" למכור הכל עכשיו", כמו מומחי כלכלה
גם אם למשל כבר הרווחת 100 אחוז ואולי הגיע הזמן לממש רווחים ? גם אם אתה צריך את הכסף ? קשה להיות בעל נקודת מבט צרה כמו שלך אבל אין ספק אתה בכיוון הנכון. ודרך אגב לא שמעתי על מומחי כלכלה שאומרים, למכור הכל עכשיו ללא איזו סיבה שבעל המניות יוכל לשקול אם היא נוגעת לו.

אני מגחך על כל מומחה שמציע לי הגנה משפטית בינלאומית רק אם נקשיב לו ולא נזיז לו את הכיסא, כמו מומחי המשפט
אין ספק, כאשר שרים בכירים מציעים להרעיב, לחסל, להשמיד ולגרור גופות של מחבלים ברחובות. אף בית משפט לא יוכל להגן עליך. שוב ניתוח מצב של בור ועם הארץ שמקבל אולי את המידע שלו מערוץ 14.

ובכללי, אני לא מגחך על מי שמתנהל מבורות, גם אם הוא בחר לא להתקדם מהמצב שבו הוא נמצא
טוב, אז לא אגחך על הניתוחים הרדודים וחסרי הידע שלך.

רק על מי שמתנהג כאילו דעתו היא הדעה והוא במקרה גם בעל המאה
ומה בדיוק הם כל ההצהרות שלך בפוסט הזה ?

@Zorg
כל מה שכתבת אגיב בתגובה אחת
לא באתי לשכנע אותך, מוסר כאן את דעתי
שומר על זכותך לחשוב אחרת
לדעתי, כל מה שכתבת היא ערימה של הבלים
מוזמן להוכיח שאני טועה אבל תנסה למתן את השיח
אני לא חייב לך הסברים, אני אתרום אותם אם תרצה ואם לא תרצה

אין ספק, כאשר שרים בכירים מציעים להרעיב, לחסל, להשמיד ולגרור גופות של מחבלים ברחובות. אף בית משפט לא יוכל להגן עליך.
ההבדל בין פשע מלחמה לרצח עם הוא הכוונה, וההצהרות של השרים הכל כך חכמים של ממשלת מלא מלא הובאו כעדות להאג על כוונה לרצח עם.

בנוסף החוקר חאן הגיש כעשרים שאילתות בנוגע לחקירות בתלונות באירועים נגד ערבים בשטחים ובאף אחת מהן אין מסקנות. באף אחת לא נערכה חקירה רצינית. או שאין עניין לציבור, או שהפושעים לא אותרו או סתם תשובה סתמית אחרת אבל החקירות האילו לא הגיעו בכלל למסקנה כלשהיא , לא חוסר אשמה, לא הגנה עצמית, לא כתב אישום נגד מישהו אחר, לתלונות שהוגשו לא היתה שום תוצאה ולא הוגשה תביעה לבית המשפט.
וזה מה שגרם לחאן להגיד שמערכת המשפט בישראל לא מגינה עליה.

מזכיר שחקירות הן תחת הראשות המבצעת ולא קשורות לראשות השופטת.

נערך לאחרונה ב:
האם אתם אישית מתכוונים לעזוב תוך שנתיים לפני השואה שליברמן מדבר עליה תתממש?
לא נראה שהמדינה הולכת לכיוון של כלכלת מלחמה והכנה לארמגדון, אנשים פה עדיין מדברים על פשטידת ברוקולי וlow cost בחו"ל כמו שאמר אחד מראשי הרשויות בצפון.

אבל בכל זאת הסיסמא של ״לך״ היא מילולית נגד ראש הממשלה.
ורק מילולית.
בפועל, זה היה קמפיין נגד כל המחנה.
אכן, הקמפיינרים ב/שמאל יותר מוצלחים במיתוג

כן.
לא יודע אם התאריך מדוייק, אבל ברור שממשלת ימין-על-מלא וכלכלתה לא תוכל לספק בטחון לאזרחים.

אנשים פה עדיין מדברים על פשטידת ברוקולי
זו גם הייתה הגישה לפני השבעה באוקטובר. אגב, כנראה שהתקשורת משתפת פעולה עם האשליות האלה, כפי שתוכל לקרוא פה:

אומרים כמעט כל ראשי מערכות הביטחון שעבדו עם ביבי שהוא מסוכן לישראל ואין שום הפרכה או התמודדות, אלא רק ססמאות על אג'נדה וסמולנות.
1. מה הם עשו בנידון? הם לא היו אנשי הקונספציה שהביאה אותנו?
2. כשהם בעלי דעה פוליטית מובהקת, וחלקם אף יריבים פוליטיים בפועל, אני לוקח את דבריהם בערבון מוגדל (ונכון למומחים גם מהצד השני)
לפי סקרים 70% רוצים ללכת לבחירות, ממשלה שאין לה את אמון העם אינה ליגיטימית.
מה לעשות שההגדרה היא אחרת.
ממשלה נבחרת בהליך דמוקרטי ל4 שנים.
האם זה טוב שיש ממשלה שאיבדה את האמון?
לא.
אבל כן, היא לגיטימית, כי נבחרה כדין.

ממשלה נבחרת בהליך דמוקרטי ל4 שנים.
הליגיטימיות מפוקפקת. המחוקק הניח שחברי הכנסת יפקחו על הממשלה לטובת הציבור הרחב. אף אחד לא חשב על תרחיש שהם יחטפו את השלטון ולא ישחררו. אבל כן, טכנית אתה צודק שהממשלה נבחרה בצורה ליגיטימית (אני מתפתה להוסיף, כמו השלטון הנאצי).

אני מאמין שאתה מיתמם, אבל שיהיה:
לפי סקרים 70% רוצים ללכת לבחירות, ממשלה שאין לה את אמון העם אינה ליגיטימית.
(שזה בערך כל הציבור הישראלי פרט לחרדים, שאצלם החיים דבש)

ממשלה שבזמן מלחמה מעבירה חוק שפוטר את המצביעים שלה משרות צבאי ומאריכה שרות צבאי לכל השאר - גם אינה ליגיטימית.

זה לא טיעון. בארה"ב היו נשיאים שבתקופות מסוימות קיבלו 20% תמיכה. לשיטתך הם היו צריכים להתפטר ולהקדים את הבחירות.

תשמע עם כל התיעוב שלי לממשלה הנוכחית הם קיבלו מנדט ל-4 שנים. אבל את הרמטכ"ל היו צריכים לפטר ב-8.10 כי הוא מינוי מקצועי שכשל לחלוטין בתפקידו.

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
⌄
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
⌄
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
⌄
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
לא נראה שהמדינה הולכת לכיוון של כלכלת מלחמה והכנה לארמגדון, אנשים פה עדיין מדברים על פשטידת ברוקולי וlow cost בחו"ל כמו שאמר אחד מראשי הרשויות בצפון.

לא יודע אם תהיה כאן שואה עוד שנתיים, אבל ללא ספק ישראל נמצאת בנקודה בעייתית מאוד. קודם כל אני חושב שאנחנו מורתעים מחיזבאללה ולא להפך. החיסולים האלה שאנחנו מוציאים לפועל הם אומנם מאוד מרשימים מבחינת מודיעין וביצוע, אבל התועלת שלהם היא אפסית ולדעתי הם נועדו בעיקר לצרכי תעמולת פנים. בנוסף, אנחנו נמצאים בנקודה שמי שקובע את גובה הלהבות בצפון זו טהרן ולא ירושלים. הם מחליטים אם חיזבאללה ישגרו 50 טילים או 250 טילים או 1000 טילים. אנחנו כבר כמעט 9 חודשים רק בצד המתגונן.

לדעתי האסטרטגיה של ראש הממשלה המהולל שלנו היא להרוויח זמן עד הבחירות בארה"ב בנובמבר כי הוא מאמין שטראמפ יעשה קאמבק ואחרי שיחזור לחדר הסגלגל יקים קואלציה צבאית נגד איראן. זאת אומרת שאנחנו נהיה במלחמת התשה עד ינואר 2025 לפחות.

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
-michael- ניהול מוצרים פנסיונים לאחר ירידה מהארץ פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 15
ל ירידה מהארץ התפתחות אישית 1364
פשוט התנהלות פיננסית בעת ירידה מהארץ פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 31
C ירידה מהארץ - לאן, למה, ואיפה לקרוא על זה? אוף טופיק 44
doc29 האם אכן יש כזו ירידה במחירים? נדל"ן 37
P ירידה חדה בשכר מ 22000 ל - 8500 התפתחות אישית 23
בן מלך ירידה בשוק ההון - מבצע? שוק ההון 63
T האם ירידה בכמות העסקאות אמורה לגרור ירידה במחיר? נדל"ן 40
D קרנות רייט למגורים - ירידה בהתחלות בניה, ביקוש גדל שוק ההון 19
י סנופי 500 מגודר מפני ירידה בערך הדולר פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 16
ג האם שוק ההון מתמחר בוודאות ירידה במחירי הדיור? נדל"ן 38
ImCarryGG עליה של אג"ח בעת ירידה של השוק הכללי שוק ההון 9
Yos השפעת ירידה במס רווח הון על שינוי הקרנות שוק ההון 8
Modric19 ירידה חדה בVCIT שוק ההון 3
O ירידה בשכר לצורך עלייה בקריירה התפתחות אישית 15
ETL ירידה דרמטית בשער בליש"ט - הזדמנות לקניה במחירי רצפה? שוק ההון 3
newbie ירידה חדה (מדי?) בקרן השתלמות צרכנות פיננסית 33
ל מתי ירידה/עליה הופכת לצלילה/זינוק? אוף טופיק 18
P זכות הצבעה של יורדים מהארץ פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 76
E מכירת RSU לאחר מעבר מהארץ ברוקרים ופלטפורמות מסחר 0
מ האם לא יתנו להוציא כסף מהארץ? אוף טופיק 101
S עבודה מהארץ, מעסיק בחו"ל יזמות והגדלת הכנסות 9
צ הגירה מהארץ לאירופה אוף טופיק 7
A ניתקו לי תושבות מהארץ, איך זה משקיע על האפיקים הפנסיוניים? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 12
yossik יציאה מהארץ עם דרכון זר אוף טופיק 40
D העברת כספים מהארץ לחו"ל ביורו צרכנות פיננסית 0
ה העברת תיק השקעות מהארץ לIBRK שוק ההון 1
ד האם הגיע הזמן להוציא את ההשקעות מהארץ? ואם כן, אז איך? פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 145
M העברת דולרים מהארץ ל IB צרכנות פיננסית 8
P הפקדת אישור יציאה מהארץ, כשבחו"ל? אוף טופיק 1
א חשבון וייז - לא מבין איך מעבירים אליו כסף מהארץ פוסטים מאיכות נמוכה 9
N הוצאת כספים מהארץ כאקט מחאה על הרפורמה המשפטית פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 176
Cleo הצהרה במשטרת הגבולות על יציאה/כניסה מהארץ בנתב"ג באותו יום (עבור תיירים) - אולי מישהו יודע אוף טופיק 1
F תואר מהארץ נחשב בארהב ? אוף טופיק 0
J בדיקת PCR ביציאה מהארץ למחוסנים מנה שניה? אוף טופיק 7
S איך משקיעים בוול סטריט או נאסדק מהארץ? שוק ההון 6
U האם ניתן להשקיע בונגארד (VTSAX) מהארץ? שוק ההון 34
T העברת מט״ח מהארץ לחשבון בחו״ל צרכנות פיננסית 20
I פתיחת חשבון בנק ברוסיה מהארץ צרכנות פיננסית 4
ק מקלט מס לחברה שלא מתנהלת מהארץ שוק ההון 4

נושאים דומים

Back
למעלה