• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

איך מכירים חברים?

• פותח הנושא פותח הנושא lazyprogrammer
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

lazyprogrammer

משתמש רגיל
דירוג
288
טוב אז אני די לא סולידי. אבל עדיין אני חושב שאני מבין באי אלו נושאים מהפורום פה. יחד עם זאת אני כרגע מנסה להתמקד בכישורים לחיים. נשים בצד עבודה וכסף. איך מכירים חברים? אני לא בחור של מסיבות(מראה, בטחון עצמי לפעמים, רעש) ובעבודה כולם מבוגרים ממני ועם ילדים . אני מצליח ״לפלרטט״ עם אנשים בעבודה לדעתי יותר מהאדם הממוצע ואני סך הכל די טוב בזה. הבעיה? 9-18 ובמקביל נסיעות ושילוב עם החיים עצמם . בסופש אין לי שום רעיון עם מי אפשר ללכת ולהכיר. חשבתי להתייעץ איתכם.

אני חלק מהקהילה הגאה ויש הרבה מסיבות שם אבל זה פשוט פחות אני (לפחות כרגע). אבל אולי זה גם משהו שאפשר לבנות סביבו?

עריכה: בשנות ה20 המוקדמות, עם אופי של בן 35-40 וגם של בן 15.

לגמרי יכול להזדהות עם כל מילה, גם אני בשנות ה20 המוקדמות, והסביבה בעבודה לא מאפשרת לי למצוא קליקות בעיקר בגלל הבדלי הגיל.
זה מרגיש שהלכתי אחרי הצבא במסלול לא קונבנציולי, דיגלתי על לימודים ונכנסתי להייקט בסביבה משרדית עם אנשים מבוגרים ממני, וכתוצאה מזה אני לא חשוף לאף אחד בגילי.

יש קבוצות שלמות של להכיר אנשים בגילך בפייסבוק, לפני כמה שנים כשהרגשתי בודד מאוד הייתי מכיר דרכם חברים, כמובן שזה שווה ערך אפלטוני ל״קשר מזדמן״, לא יצא לי להכיר משם חברה לכל החיים, אבל היו לי חוויות ממש ממש טובות מזה.
מה שכן יש שם שלל של מוזרים.

להכיר חברים דרך חברים זה גם אופציה, אני יחסית מופנם אז זה פחות בשבילי.
וגם בזמנו הייתי מכיר הרבה אנשים בחדר כושר, זאת סביבה שאתה תראה את אותם אנשים כל יום, שוב ושוב, ואמנם אני בדרך כלל לא יוזם שיחות או מוריד את האוזניות, יוצא שמידי פעם אתה מתחבר לכמה אנשים שם וזה פתאום מרגיש שונה להגיע, אתה ממש מצפה לראות את החברים שלך שם.

טוב אז אני די לא סולידי. אבל עדיין אני חושב שאני מבין באי אלו נושאים מהפורום פה. יחד עם זאת אני כרגע מנסה להתמקד בכישורים לחיים. נשים בצד עבודה וכסף. איך מכירים חברים? אני לא בחור של מסיבות(מראה, בטחון עצמי לפעמים, רעש) ובעבודה כולם מבוגרים ממני ועם ילדים . אני מצליח ״לפלרטט״ עם אנשים בעבודה לדעתי יותר מהאדם הממוצע ואני סך הכל די טוב בזה. הבעיה? 9-18 ובמקביל נסיעות ושילוב עם החיים עצמם . בסופש אין לי שום רעיון עם מי אפשר ללכת ולהכיר. חשבתי להתייעץ איתכם.

אני חלק מהקהילה הגאה ויש הרבה מסיבות שם אבל זה פשוט פחות אני (לפחות כרגע). אבל אולי זה גם משהו שאפשר לבנות סביבו?

עריכה: בשנות ה20 המוקדמות, עם אופי של בן 35-40 וגם של בן 15.

אתה יכול לנסות להרים מפגש פורום. לא צוחק. אני עשיתי את זה פעם בפורום אחר בזמנו, וככה הכרתי את אחת האקסיות שלי,
איתה היה לי הקשר הכי ארוך מכל השאר, קשר של כמעט 5 שנים ארוכות.

עוד דוג:
חבר טוב מאוד שלי הכרתי סתם ברחוב שראיתי שהוא התקשה למצוא חנות מסוימת והיה צריך הכוונה. משם מכיוון שהיינו באזור אותו גיל התגלגנו לשיחה נחמדה, החלפנו טלפונים וקבענו לבירה. כמה שנים אחרי והוא מחברים הטובים ביותר שלי. ככה שהכל תלוי בגישה שלך.

כמה קלישאתי שזה נשמע - כל עוד אתה לא בקבר, יש לך אין סוף הזדמנויות אם רק תפתח את העיניים ותעז לצאת מאזור הנוחות.

נערך לאחרונה ב:
תגדיר חברים.
מישהו להעביר את הזמן בקלילות או לפתח מערכת משמעותית יותר?

אתה מתאמן ואוהב לאכול בחוץ אם אני זוכר נכון, נסה להכיר את הקולגות מהעבודה ולהפגש לקפה או משהו שמאפשר לפתח שיחה ופחות מכביד ורשמי כמו פאב בערב.

דווקא שגרה בקפה שכונתי יכולה ליצור הזדמנויות כאלו.

קבוצות כושר למינהן( ריצה, כדורעף או כל דבר אחר בעצם שאתם אנשים ספורטיביים ומוזרים שכמותכם נהנים..)

מסגרות התנדבותיות למינהן.

הנקודה שאני רוצה להעביר שדווקא שילוב של. מסגרת ועקביות יכולה לייצר הזדמנות להכיר אותך ולפתח קשרי ידידות.

איך מכירים חברים? אני לא בחור של מסיבות(מראה, בטחון עצמי לפעמים, רעש) ובעבודה כולם מבוגרים ממני ועם ילדים . אני מצליח ״לפלרטט״ עם אנשים בעבודה לדעתי יותר מהאדם הממוצע ואני סך הכל די טוב בזה. הבעיה? 9-18 ובמקביל נסיעות ושילוב עם החיים עצמם . בסופש אין לי שום רעיון עם מי אפשר ללכת ולהכיר. חשבתי להתייעץ איתכם.

מזדהה לחלוטין.

הטיפ שאני יכול לתת הוא להחליף עבודה לסביבה צעירה יותר.

"I used to think that the worst thing in life was to end up alone. It's not. The worst thing in life is to end up with people who make you feel alone."
זה ציטוט שמיוחס לשחקן/קומקאי רובין ווילאמס.
ואני מאוד מסכים איתו - אדם אחד יכול להיות מוקף בחברים ולהרגיש הכי בודד בעולם, ואדם שני יכול לחיות בגפו במשך שבועות ולא להרגיש שום צורך בחברה. וזה מלמד שבחברות מה שחשוב זה האיכות, הכמות לא משנה בכלל.

לכן, השנקל שלי:
יצירה של חברויות זה דבר שקורה באופן ספונטני. ואם מנסים לאלץ את התהליך אז זה גורם לך בעיקר למצוא את עצמך בחברת אנשים שאין לך שום דבר במשותף איתם.
לכן תתמקד בשימור חברים, ולא ובמציאת חברים חדשים. תרים טלפון לאנשים שחשובים לך שמציק לך שהקשר שלכם התנתק, תקבעו לשבת לקפה. אם יש אנשים שכיף לך לדבר איתם בעבודה, נסה להיפגש איתם גם מחוץ לשעות העבודה.
ובנוסף סלק מהחיים שלך אנשים רעילים (כאלו שגורמים לך להרגיש לבד)
חברים חדשים כבר יגיעו מעצמם.

אה, ועוד קצת ריבית דריבית על השנקל שלי:
אנשים מתים מפחד להישאר לבד. זו תופעה אוניברסלית. אנחנו כמו להקת זאבים בטבע נמנעים בכל תוקף מלהראות לעולם את החולשות שלנו ומציגים רק את החוזקות. ולכן כל אחד חושב שהוא דפוק, הוא מקולקל, שכולם יודעים איך לחיות חוץ ממנו. כמובן שעידן פייסבוק והאינסטוש מעצימים את התחושה הזאת.
לכן לפעמים אפשר למצוא נחמה בהבנה שהמצב שלך הרבה הרבה יותר קרוב לממוצע של ההתפלגות הנורמלית מכפי שנדמה לך.

בשנות ה20 המוקדמות, עם אופי של בן 35-40 וגם של בן 15.
משפט מדהים D:

אז גם אל תיקח את הידע של ההוא שהתאבד
שבזכותו פתרו את האניגמה של הגרמנים
נו מה שמו

אלן טיורינג

שלא תהיה אי הבנה אני לא חוגג מוות טרגי של בן אדם. הנקודה שלי שלא הייתי לוקח ממנו טיפים בנושא בריאות הנפש.

"I used to think that the worst thing in life was to end up alone. It's not. The worst thing in life is to end up with people who make you feel alone."
זה ציטוט שמיוחס לשחקן/קומקאי רובין ווילאמס.
ואני מאוד מסכים איתו - אדם אחד יכול להיות מוקף בחברים ולהרגיש הכי בודד בעולם, ואדם שני יכול לחיות בגפו במשך שבועות ולא להרגיש שום צורך בחברה. וזה מלמד שבחברות מה שחשוב זה האיכות, הכמות לא משנה בכלל.

לכן, השנקל שלי:
יצירה של חברויות זה דבר שקורה באופן ספונטני. ואם מנסים לאלץ את התהליך אז זה גורם לך בעיקר למצוא את עצמך בחברת אנשים שאין לך שום דבר במשותף איתם.
לכן תתמקד בשימור חברים, ולא ובמציאת חברים חדשים. תרים טלפון לאנשים שחשובים לך שמציק לך שהקשר שלכם התנתק, תקבעו לשבת לקפה. אם יש אנשים שכיף לך לדבר איתם בעבודה, נסה להיפגש איתם גם מחוץ לשעות העבודה.
ובנוסף סלק מהחיים שלך אנשים רעילים (כאלו שגורמים לך להרגיש לבד)
חברים חדשים כבר יגיעו מעצמם.

אה, ועוד קצת ריבית דריבית על השנקל שלי:
אנשים מתים מפחד להישאר לבד. זו תופעה אוניברסלית. אנחנו כמו להקת זאבים בטבע נמנעים בכל תוקף מלהראות לעולם את החולשות שלנו ומציגים רק את החוזקות. ולכן כל אחד חושב שהוא דפוק, הוא מקולקל, שכולם יודעים איך לחיות חוץ ממנו. כמובן שעידן פייסבוק והאינסטוש מעצימים את התחושה הזאת.
לכן לפעמים אפשר למצוא נחמה בהבנה שהמצב שלך הרבה הרבה יותר קרוב לממוצע של ההתפלגות הנורמלית מכפי שנדמה לך.

משפט מדהים D:
הבעיה שיש לי מעט מאוד חברים שגם מרגיש לי שרוצים בחברתי(אפשר לדון בלמה, יכול להיות שאני ביקורתי לפעמים, יכול להיות כי אני לא בראש להרבה דברים שצעירים אוהבים, לפעמים יש קנאה(לא מוצדקת, לא מאחל לאף אחד להרוויח גם מיליון דולר בחודש אם הוא לא בריא(נפשית במקרה שלי מאמין שגם פיזית זה קשה)) יכול להיות כי אני חופר, יכול להיות כי אני ציני , יכול להיות שעיקר נושאי השיחה שאני אוהב זה פילוסופיה וראיות עולם. חברים שטובים לי ממש טובים לי

לאט לאט, בלי לחץ ובלי להתאמץ יותר מדי.
תלמד לאהוב ולקבל את עצמך, פחות לשפוט אחרים, לזרום עם החיים ועם דעות שונות משלך וזה יגיע.

אפשר לאהוב את עצמך עד מחר, אבל כל אין לו אינטרקציה יומיומית עם בני גילו קשה מאוד ליצור קשרים חברתיים.

אנשים יוצרים קשרים חברתיים במסגרות.

הוא סיים תיכון
הוא סיים צבא
הוא סיים/דילג לימודים אקדמאיים

כתוצאה מכך הוא נשאב בשנות ה-20 המוקדמות חייו לשוק העבודה מ-8 עד 19 פלוס מבזבז המון זמן בנסיעות.

אני מבין אותו לגמרי. באמת.

אפשרות מעולה ליצירת קשרים היא ללכת ללמוד תואר, אבל זה יתנגש לך עם עבודה ותצטרך להחליט מה חשוב לך יותר *כרגע* קריירה או קשרים חברתיים/זוגיים. אפשרות נוספת היא ללכת לחוג/קורס ארוך בתחום שאתה אוהב, אבל גם זה כנראה יפגע לך קצת בעבודה.

אפשרות אחרת היא להחליף מקום עבודה. לך למקום בו שכבת הגילאים יותר קרובה לשלך. אין לך מה לפלרטט עם אנשים נשואים + ילדים. זה ראש אחר לגמרי.

אפשרות נוספת היא טיול מאורגן לצעירים. אני כבר שלחתי חבר פורום אחד לטיול כזה. הוא הולך לטוס לוויאטנם ל-3 שבועות. (הטיול שהתייעצתי לגביו). כלום שם יהיו רווקים בגילאים סוף שנות ה-20 עד אמצע שנות ה-30.

עשיתי טיול דומה לסין באוקטובר 2019 והיה נחמד מאוד מבחינה חברתית. נוצרו שם חברויות שמחזיקות מעמד עד היום. (3 שנים כמעט) בנוסף היו שם כבר מהקהילה הגאה.

בכללי האמת היא שקשה בגילאים מבוגרים להכיר. אנשים יותר מקובעים. אנשים יותר כלואים בחיים שלהם. אנשים יותר התרגלו ללבד שלהם. אנשים יותר עסוקים בבעיות שלהם זוגיות, ילדים, משכנתא, קריירה.

אני לא אומר שאי אפשר להכיר חברים אמיתיים בגיל מבוגר, אבל זה יותר קשה ותצטרך לשלם מחיר מסוים בשביל זה. אתה צריך להחליט איזה מחיר אתה מוכן לשלם.

אני לדוגמא הייתי מוכן לחזור ללימודים אקדמאיים בשביל זה, אבל המציאות לא אפשרה לי. לא הייתה לי אפשרות לרדת ל-50% משרה בגיל 34 ועכשיו בטוח כבר אין לי אפשרות כזאת.

אתה הרבה יוצר צעיר ממני וכתוצאה מכך יש לך הרבה יותר גמישות בחיים.

נערך לאחרונה ב:
הבעיה שיש לי מעט מאוד חברים שגם מרגיש לי שרוצים בחברתי(אפשר לדון בלמה, יכול להיות שאני ביקורתי לפעמים, יכול להיות כי אני לא בראש להרבה דברים שצעירים אוהבים, לפעמים יש קנאה(לא מוצדקת, לא מאחל לאף אחד להרוויח גם מיליון דולר בחודש אם הוא לא בריא(נפשית במקרה שלי מאמין שגם פיזית זה קשה)) יכול להיות כי אני חופר, יכול להיות כי אני ציני , יכול להיות שעיקר נושאי השיחה שאני אוהב זה פילוסופיה וראיות עולם. חברים שטובים לי ממש טובים לי
גם חבר טוב אחד זה מספיק לדעתי.
חוץ מזה נגעת בשורש הבעיה - הקנאה והציניות מקשים עליך למצוא חברים. תעבוד על זה קודם כל, והחברים כבר יגיעו אחר כך מעצמם.

האמת הקשה היא שבגילאים מבוגרים יותר קשה להכיר. אנשים יותר מקובעים. אנשים יותר כלואים בחיים שלהם. אנשים יותר התרגלו ללבד שלהם. אנשים יותר עסוקים בבעיות שלהם זוגיות, ילדים, משכנתא.
זה חוזר חזרה לתגובה הקודמת שלי (עם ההוא שתלה את עצמו):
זו בעיה פופולארית. הרבה מאוד אנשים חיים עם ההרגשה שאנחנו משתרכים מאחור, שכולם מסתדרים ולכולם הולך טוב בחיים בחיים ולכולם יש חברים וזוגיות מאושרת ורק לנו עדיין אין. אבל אם זו הרגשה שמשותפת כמעט לכולם אז שים לב לפרדוקס שזה יוצר.

עם אופי של בן 35-40
שעיקר נושאי השיחה שאני אוהב זה פילוסופיה וראיות עולם
אולי תכוון למעגלי תחביב לפי האופי ולא לפי הגיל שלך.
אם תוותר על עוד עשור קדימה (כי גילאי ה30 נוטים פחות לעסוק בתחביבים אלא להיות יותר מרוכזים במשפחה וילדים, לפחות מהכרותי) אני יכול להציע ברידג', מעגלי קריאה, קורסי העשרה באוניברסיטה בנושאים שמעניינים אותך לדוג'.

לגבי הציניות והחפירה זה לדעתי שאלה של שימור ולא של היכרות. כשאתה מודע לעצמך תוכל לבדוק מול הצד השני מתי זה מעייף ומתי זה מהנה לשני.

גם חבר טוב אחד זה מספיק לדעתי.
חוץ מזה נגעת בשורש הבעיה - הקנאה והציניות מקשים עליך למצוא חברים. תעבוד על זה קודם כל, והחברים כבר יגיעו אחר כך מעצמם.
תראה אני מצליח ליצור קשרים כשיש לי הזדמנות. כן לפעמים אני לא מצליח לשמור על קשרים כשהמסגרת מתנתקת(צבא/ בית ספר וכו…).

היי @lazyprogrammer אני בסיטואציה (טיפה) דומה. תמיד שמח להכיר חברים חדשים, אתה מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית (בעיקר כי לא הצלחתי לפצח את התעלומה איך שולחים אחת כזו o_o).

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
בסופש אין לי שום רעיון עם מי אפשר ללכת ולהכיר. חשבתי להתייעץ איתכם.
הי
סגנון החיים היום משאיר אותנו בבתים מול מסכים, שונה ממה שהכרתי בעבר מבחינה חברתי.

דרך מעולה להכיר היא באמצעות בעלות על כלב, אישתי ואני מכירים חברים רבים בדרך זו, יש אפליקציות
להכרויות לבעלי כלבים.

https://e.walla.co.il/item/3523313

דרך נוספת זה בעזרת תחביב, יש קבוצות שונות של בעלי תחביבים משותפים, אימון בחדרי כושר......

בהצלחה !

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
הירהורים חברת FINQ לניהול חסכונות פנסיוניים - מכירים? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 17
F האם פרדיגמת ההשקעות שאנחנו מכירים עדיין רלוונטית בעידן ה-AI? אוף טופיק 7
JBUZZ לימודי מדעי מחשב/הנדסה באנגלית --> מכירים/המלצות? התפתחות אישית 5
ה מכירים דאטה אנליסט פרילנס? התפתחות אישית 2
P איך אתם מכירים או הכרתם למטרת זוגיות ? פוסטים מאיכות נמוכה 163
כ מכירים דירת 3/3.5 שנהפכה ל 4? נדל"ן 7
כ מכירים 10 90 מעניין מקבלן? פטור ממד וללא הלוואת קבלן (אפילו לפני היתר) נדל"ן 1
רוטב פיצה מחפש 20/80 באיזור המרכז להשקעה מעולה. מכירים? נדל"ן 1
someone235 מכירים כלי לניתוח הוצאות ברמה השנתית? מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 2
ת דוח עסקי תאגיד. מכירים? שוק ההון 0
A מכירים אתר השוואת תיקים שלוקח בחשבון מס על איזון? שוק ההון 19
O מכירים אתר שבו אפשר להצמיד לגרפים אירועים מהעבר ? שוק ההון 1
aminadav איך ללמוד על שוק ההון? מחפש ספר הכי חופר שאתם מכירים. אוף טופיק 5
מ לא יכול לסגור חשבון בנק בגלל נייר ערך שלא נמכר - מכירים? צרכנות פיננסית 6
yossidiv האם אתם מכירים ספרים או דרך יעילה אחרת ללמוד על מינוף ? התפתחות אישית 2
M האם אתם מכירים סיפורי יזמי הייטק שנכשלו? אוף טופיק 44
G מכירים תעודה שעוקבת אחרי מניות בנקים בארה"ב? שוק ההון 2
ת מכירים אפלקציית התכתבות שמתרגמת אוטומטית? אוף טופיק 1
Liron2035 מכירים שער חי (אמין) ל-USD/ILS ? שוק ההון 43
יבגני_ל מכירים את הבחור הזה? (סרטון פרספקטיבה על פרישה מוקדמת) פרישה מוקדמת והחיים שאחריה 42
S מכירים etf שמחזיק רק תאגידים גדולים מכל העולם או לפחות ארצות הברית שוק ההון 4
ITS אתר כלכלה גלובלית - מכירים אחד טוב? שוק ההון 9
S מכירים ETF שעוקב אחרי המדד העולמי או המדד העולמי ללא ארצות הברית שקיים עוד לפני המשבר של שנת 2000? שוק ההון 7
L איזה מלגות אתם מכירים לסטודנטים שנה א'/ב'? ללא התנדבות אוף טופיק 21
נ מכירים את הספר הזה? אוף טופיק 3
Liron2035 מכירים אתר חינמי לשרטוט גרפים למבט על תיקים סולידיים+דיבדנדים? שוק ההון 1
M מכירים סדנא שמשפרת בטחון עצמי/מיומנויות תקשורת או דיבור לפני קהל? התפתחות אישית 8
מ אז איפה מכירים סולידיות? אוף טופיק 65
yossik האם מגיע הקץ ליס והוט כפי שאנו מכירים או שהן צריכות לשנות את המודל העיסקי? מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 64
מ מכירים את סדרת הריאלטי על הקמצנים הקיצוניים? מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 5
amit קרן השתלמות - טיפ שרובכם לא מכירים למשיכה מוקדמת שוק ההון 8
Homer שנה טובה חברים אוף טופיק 6
divorce+5 אשמח להציג את עצמי ולהכיר חברים פה יומני מסע אישיים 34
E חברים, אייפון 16 או סמסונג גלקסי 24 אולטרה ? אוף טופיק 18
E צריך עזרה חברים, מי מקבל מאקסלנס טרייד שליח עם שוקולד יוקרתי ממקס ברנר לחג הפסח ? אוף טופיק 10
S חברים והתפתחות אישית התפתחות אישית 14
E חברים, איך נכון יהיה לי לחשב את ההוצאות האלה באקסל פרישה מוקדמת והחיים שאחריה 5
E חברים - כמה משלמים היום לפיקדון? שוק ההון 2
Tsachi01 סיינפלד או חברים? פוסטים מאיכות נמוכה 34
A שיחות חברים על פרישה מוקדמת מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 49
ה שמירה על חברים אוף טופיק 16
@ היי חברים, אני חדש פה :) יומני מסע אישיים 0
מ מותר לארגון להכריח חברים בו לשלם על דברים שהוא כופה עליהם לצרוך? מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 7
yossik ברכות לסולידית - 3000, 4000, 5000, 6000 7000, 8000 9000 11K 10K חברים אוף טופיק 22
Waler ״האם אתם או חברים שלכם מצליחים לחסוך בחודש 4000 ש״ח ומעלה?״ אוף טופיק 37
nmac השקעות, חברים ומשפחה שוק ההון 8
yossik ברכות לסולידית - 2000 חברים אוף טופיק 12
H שאלה בקשר להעברה בנקאית בין חברים שוק ההון 14
amit חברים יקרים אני גאה להציג- "כלל פנסיה" צרכנות פיננסית 17
yossik ״חברים״ אוף טופיק 60

נושאים דומים

Back
למעלה