N nimib משתמש סולידי הצטרף ב 27/6/18 הודעות 243 דירוג 15 29/6/26 #1 האם ניתן לקחת הוואה על חשבון קרן השתלמות במסלול מניות? האם ניתן לקחת הלוואה על חשבון קרן השתלמות IRA (בעבר לא היה ניתן, אני בודקת אולי זה השתנה)?
האם ניתן לקחת הוואה על חשבון קרן השתלמות במסלול מניות? האם ניתן לקחת הלוואה על חשבון קרן השתלמות IRA (בעבר לא היה ניתן, אני בודקת אולי זה השתנה)?
F FIYaacov מודרטור הצטרף ב 22/3/15 הודעות 22,201 דירוג 21,053 29/6/26 #2 נכתב ע"י nimib: האם ניתן לקחת הוואה על חשבון קרן השתלמות במסלול מניות? לחץ כדי להרחיב... לרוב לא (לא עוקב אחרי זה באופן רציף, אבל בבדיקות שעשיתי החברות לא אפשרו). נכתב ע"י nimib: האם ניתן לקחת הלוואה על חשבון קרן השתלמות IRA (בעבר לא היה ניתן, אני בודקת אולי זה השתנה)? לחץ כדי להרחיב... בוודאות לא. זו כבר הגבלה רגולטורית.
נכתב ע"י nimib: האם ניתן לקחת הוואה על חשבון קרן השתלמות במסלול מניות? לחץ כדי להרחיב... לרוב לא (לא עוקב אחרי זה באופן רציף, אבל בבדיקות שעשיתי החברות לא אפשרו). נכתב ע"י nimib: האם ניתן לקחת הלוואה על חשבון קרן השתלמות IRA (בעבר לא היה ניתן, אני בודקת אולי זה השתנה)? לחץ כדי להרחיב... בוודאות לא. זו כבר הגבלה רגולטורית.
B bonbon משתמש סולידי הצטרף ב 22/2/23 הודעות 146 דירוג 20 30/6/26 #3 נכתב ע"י nimib: האם ניתן לקחת הוואה על חשבון קרן השתלמות במסלול מניות? לחץ כדי להרחיב... עקרונית כן, לפחו ברוב החברות, אבל לכל חברה יש את הכללים והתנאים שלה. תפנה טלפונית.
נכתב ע"י nimib: האם ניתן לקחת הוואה על חשבון קרן השתלמות במסלול מניות? לחץ כדי להרחיב... עקרונית כן, לפחו ברוב החברות, אבל לכל חברה יש את הכללים והתנאים שלה. תפנה טלפונית.
פתחו חשבון למסחר עצמאי פסגות טרייד ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה) דמי ניהול: ללא דמי ניהול מינימום: ₪10,000 פתיחת חשבון מיטב טרייד ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15 מינימום: ₪5,000 פתיחת חשבון אקסלנס טרייד ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15 מינימום: ₪10,000 פתיחת חשבון פסגות טרייד מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000 ⌄ ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה) דמי ניהול: ללא דמי ניהול פתיחת חשבון מיטב טרייד מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000 ⌄ ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15 פתיחת חשבון אקסלנס טרייד מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000 ⌄ ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15 פתיחת חשבון גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
F Fineduckling משתמש רשום הצטרף ב 5/6/26 הודעות 8 דירוג 1 4/7/26 #5 מציע לבדוק הלוואה על חשבון הפנסיה, הריביות גם יותר טובות בדרך כלל.