amidar משתמש רגיל הצטרף ב 25/1/15 הודעות 787 דירוג 1,087 6/4/19 #1 יש לי אוסף לא מבוטל של תמונות (עשרות אלפים), ואני מעוניין לסדר אותן לפי מי שנמצא בהן (זיהוי פנים). איזו תוכנה חינמית תוכל לעזור לי לעשות את זה בצורה הטובה ביותר? אם אין חינמית, האם יש משהו במחיר זול מאד? (דולרים בודדים)
יש לי אוסף לא מבוטל של תמונות (עשרות אלפים), ואני מעוניין לסדר אותן לפי מי שנמצא בהן (זיהוי פנים). איזו תוכנה חינמית תוכל לעזור לי לעשות את זה בצורה הטובה ביותר? אם אין חינמית, האם יש משהו במחיר זול מאד? (דולרים בודדים)
amidar משתמש רגיל הצטרף ב 25/1/15 הודעות 787 דירוג 1,087 6/4/19 #3 נכתב ע"י youngpanther: גוגל פוטוס לחץ כדי להרחיב... האם זה אומר שאני צריך להעלות את כל התמונות האלו לגוגל פוטוס? או שזו אפליקציה שרצה מקומית אצלי על המחשב? אני ממש לא מתכוון להעלות את כל הכמות הזו לענן (גם מבחינת סדר גודל - טרות של מידע, וגם מבחינת פרטיות - זה לא משהו שאני מתכוון לחלוק עם העולם).
נכתב ע"י youngpanther: גוגל פוטוס לחץ כדי להרחיב... האם זה אומר שאני צריך להעלות את כל התמונות האלו לגוגל פוטוס? או שזו אפליקציה שרצה מקומית אצלי על המחשב? אני ממש לא מתכוון להעלות את כל הכמות הזו לענן (גם מבחינת סדר גודל - טרות של מידע, וגם מבחינת פרטיות - זה לא משהו שאני מתכוון לחלוק עם העולם).
Yoss משתמש בכיר הצטרף ב 9/8/18 הודעות 4,013 דירוג 4,847 6/4/19 #4 נכתב ע"י amidar: אני ממש לא מתכוון להעלות את כל הכמות הזו לענן (גם מבחינת סדר גודל - טרות של מידע, וגם מבחינת פרטיות - זה לא משהו שאני מתכוון לחלוק עם העולם). לחץ כדי להרחיב... לא שאני מעודד אבל רק להבהיר: נכתב ע"י amidar: גם מבחינת סדר גודל - טרות של מידע לחץ כדי להרחיב... אין הגבלת נפח נכתב ע"י amidar: לא משהו שאני מתכוון לחלוק עם העולם לחץ כדי להרחיב... זה לא פומבי, "רק" עם גוגל
נכתב ע"י amidar: אני ממש לא מתכוון להעלות את כל הכמות הזו לענן (גם מבחינת סדר גודל - טרות של מידע, וגם מבחינת פרטיות - זה לא משהו שאני מתכוון לחלוק עם העולם). לחץ כדי להרחיב... לא שאני מעודד אבל רק להבהיר: נכתב ע"י amidar: גם מבחינת סדר גודל - טרות של מידע לחץ כדי להרחיב... אין הגבלת נפח נכתב ע"י amidar: לא משהו שאני מתכוון לחלוק עם העולם לחץ כדי להרחיב... זה לא פומבי, "רק" עם גוגל
adamshalev מודרטור הצטרף ב 24/1/15 הודעות 12,208 דירוג 23,123 6/4/19 #5 נכתב ע"י amidar: יש לי אוסף לא מבוטל של תמונות (עשרות אלפים), ואני מעוניין לסדר אותן לפי מי שנמצא בהן (זיהוי פנים). איזו תוכנה חינמית תוכל לעזור לי לעשות את זה בצורה הטובה ביותר? אם אין חינמית, האם יש משהו במחיר זול מאד? (דולרים בודדים) לחץ כדי להרחיב... picasa תוכנה מדהימה שגוגל זנחו במשך שנים, ולבסוף הרגו כמו כל דבר. בשביל להוריד אותה תצתרך לעבור דרך אתרים מפוקפקים :\ שמרתי לי עותק במחשב, אם ממש חשוב לך תגיד לי ואשלח לך.
נכתב ע"י amidar: יש לי אוסף לא מבוטל של תמונות (עשרות אלפים), ואני מעוניין לסדר אותן לפי מי שנמצא בהן (זיהוי פנים). איזו תוכנה חינמית תוכל לעזור לי לעשות את זה בצורה הטובה ביותר? אם אין חינמית, האם יש משהו במחיר זול מאד? (דולרים בודדים) לחץ כדי להרחיב... picasa תוכנה מדהימה שגוגל זנחו במשך שנים, ולבסוף הרגו כמו כל דבר. בשביל להוריד אותה תצתרך לעבור דרך אתרים מפוקפקים :\ שמרתי לי עותק במחשב, אם ממש חשוב לך תגיד לי ואשלח לך.
פתחו חשבון למסחר עצמאי פסגות טרייד ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה) דמי ניהול: ללא דמי ניהול מינימום: ₪10,000 פתיחת חשבון מיטב טרייד ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15 מינימום: ₪5,000 פתיחת חשבון אקסלנס טרייד ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15 מינימום: ₪10,000 פתיחת חשבון פסגות טרייד מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000 ⌄ ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה) דמי ניהול: ללא דמי ניהול פתיחת חשבון מיטב טרייד מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000 ⌄ ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15 פתיחת חשבון אקסלנס טרייד מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000 ⌄ ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15 פתיחת חשבון גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
amidar משתמש רגיל הצטרף ב 25/1/15 הודעות 787 דירוג 1,087 7/4/19 #7 נכתב ע"י Yoss: זה לא פומבי, "רק" עם גוגל לחץ כדי להרחיב... צחקתי בקול!