• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

שר המיסים מכה שוב

• פותח הנושא פותח הנושא amit
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
זוועה, כל המשרדים הממשלתיים שורפים כסף על מיתוג כדי להאדיר שרים ופקידים אחרים, תקשיב לפרסומות בגלגלצ ..
אפשר לסגור רדיו, לכבות טלויזיה ולצאת לרחוב להתאוורר, רק כדי לראות על שלטים את ראש העיר "מברך" ו"יוזם" ועוד כמה מילים מכובסות ל"מבזבז כספי ציבור" להאדרה אישית.

זוועה, כל המשרדים הממשלתיים שורפים כסף על מיתוג כדי להאדיר שרים ופקידים אחרים, תקשיב לפרסומות בגלגלצ ..
אפשר לסגור רדיו, לכבות טלויזיה ולצאת לרחוב להתאוורר, רק כדי לראות על שלטים את ראש העיר "מברך" ו"יוזם" ועוד כמה מילים מכובסות ל"מבזבז כספי ציבור" להאדרה אישית.

עוד יוזמה לניצול כספי המיסים של כולם, מי אמר תעמולה דתית וולא קיבל:
המדינה תשלם לזוגות דתיים שיארחו חילונים בביתם לארוחות שבת ולימודי יהדות
המשרד לשירותי דת מתכוון לממן פעילויות בבתים פרטיים, ואף להשתתף בתשלומי ארנונה, ועד בית וחשמל. בין הדרישות: 15 שעות אירוח בשבוע ועיסוק בערכי משפחה על פי היהדות

אני מציע תוכנית הפוכה, בה יארחו זוג מאותו המין בלבד שלא נשואים כדת וכדין, אשר יארחו משפחה דתית בשישי שבת !

מישהו אמר אצטדיון סמי עופר?

עיר עם ארנונה מהגבוהות בארץ

עוד יוזמה לניצול כספי המיסים של כולם, מי אמר תעמולה דתית וולא קיבל:
המדינה תשלם לזוגות דתיים שיארחו חילונים בביתם לארוחות שבת ולימודי יהדות
המשרד לשירותי דת מתכוון לממן פעילויות בבתים פרטיים, ואף להשתתף בתשלומי ארנונה, ועד בית וחשמל. בין הדרישות: 15 שעות אירוח בשבוע ועיסוק בערכי משפחה על פי היהדות

אני מציע תוכנית הפוכה, בה יארחו זוג מאותו המין בלבד שלא נשואים כדת וכדין, אשר יארחו משפחה דתית בשישי שבת !
ואם התוכנית לא הזויה מספיק, ברור מקריאה שטחית שאין כאן שום כוונה לא לאירוח ולא לערכים, אלא עוד בלוף כדי להעביר כספים למקורבים. מישהו באמת חושב שיהיה פיקוח כלשהו על מקבלי הכספים?
אני חילוני אז אני בוודאי נגד, אבל אני מכיר לא מעט דתיים (כולל רבנים) שמתביישים כשהם קוראים על תוכניות כאלו, כשרואים איך מוזילים ומבזים את הדת כמכשיר להעברות של כספים בכאלו דרכים.

אני חילוני אז אני בוודאי נגד
לא רק זה, מה המטרה של תוכנית כזו? מי בודק את התוצאות ? האם ניתן יהיה לכמת את אחוז החוזרים בתשובה בגלל השטות הזו? למה האזרחים צריכים לממן את זה?
רוצים להחזיר בתשובה, שוין, שיממנו את זה מכספי ארגוני צדקה או שקר כלשהו.

לא רק זה, מה המטרה של תוכנית כזו? מי בודק את התוצאות ? האם ניתן יהיה לכמת את אחוז החוזרים בתשובה בגלל השטות הזו? למה האזרחים צריכים לממן את זה?
רוצים להחזיר בתשובה, שוין, שיממנו את זה מכספי ארגוני צדקה או שקר כלשהו.
התשובה (השקרית) תהיה: אנחנו רוצים לקרב לבבות, ובמדינה יהודית ראוי לעשות זאת בדרך של אירוח במשפחה דתית.
כאמור, בלי קשר לשאלה הערכית והכלכלית, אני לא מאמין שמישהו באמת חושב שמי שמקבל את הכסף יעשה משהו בשביל זה או שמישהו מאמין שהבחירה תיעשה לפי רמת האירוח של הנבחרים.

קשה לי להאמין ששר האוצר יתערב ישירות בהגרלה, במידה והיה כאן הליך לא תקין, חברת הכנסת לא היתה מתלהבת להתראיין בנושא בתקשורת.
לא ניתן להתעלם מהעובדה שמדובר בדירות בעלות רכישה הפונה לזוגות צעירים בעלי יכולת, אני יכול לחיות עם זה, עדיין מדובר בזוגות צעירים משלמי מיסים.

לפי הכתבה, היא בסוף התור - דהיינו לופט.

זה במידה שהיא תקבל. אפשרות סבירה יותר, והקבלן שקיבל אישור בניה ימכור את כל הדירות, יקבל את הכסף שהזוכים יעבירו לו, ואז וועד הזוכים יצליח לעכב את הבניה, הוא יכול לשכב בבית והם יתחילו להזיע!

הפרויקט מזכיר יותר ויותר בכיה לדורות, שיכוני עוני. יתחילו ירות בנגמש בקרוב בין הזוכים.

נערך לאחרונה ב:
למרות היותה חברת כנסת, מדובר באם חד הורית בגיל 42, שלוקחת התחייבות לטווח ארוך, לא ניתן לדעת כמה שנים תשרוד כחברת כנסת, אני מקווה עבורה שהיא לא מקבלת החלטה שגויה מהבחינה הכלכלית.

קשה לי להאמין ששר האוצר יתערב ישירות בהגרלה, במידה והיה כאן הליך לא תקין
מה היית אומר על בכירה במפעל הפיס שזוכה במיליון שח באחת ההגרלות המרכזיות?
זה מסריח בדיוק באותה המידה...

מה היית אומר על בכירה במפעל הפיס שזוכה במיליון שח באחת ההגרלות המרכזיות?
זה מסריח בדיוק באותה המידה...

הגזמת, הגזמה פראית:

1) היא לא עובדת במשרד השיכון, או בגוף כלשהו שמנהל את ההגרלה.
2) סכויי הזכיה במפעל הפייס שונים לחלוטים ממחיר למשתכן. לפי התוכנית מחיר למשתכן, בסוף כל הזכאים יזכו בדירה במחיר למשתכן, האם זה המקרה במפעל הפייס?

היא בסך הכל חברת כנסת מהשורה שנרשמה עד עתה ל 60 הגרלות (לפי הכתבה), הגיע הזמן שתזכה במשהו. בוא לא נגזים בתאוריות קונספירציה. לא כולם גנבים ולא כולם מושחתים.

אגב, שמתי לב שדהמרקר שינו הכותרת שלהם כדי לרמוז לכיוון הזה ("שחיתות"), אבל תוכן הכתבה שונה לחלוטין. אני מציע שתקרא.

נערך לאחרונה ב:
הגזמת, הגזמה פראית:

1) היא לא עובדת במשרד השיכון, או בגוף כלשהו שמנהל את ההגרלה.
2) סכויי הזכיה במפעל הפייס שונים לחלוטים ממחיר למשתכן. לפי התוכנית מחיר למשתכן, בסוף כל הזכאים יזכו בדירה במחיר למשתכן, האם זה המקרה במפעל הפייס?

היא בסך הכל חברת כנסת מהשורה שנרשמה עד עתה ל 60 הגרלות (לפי הכתבה), הגיע הזמן שתזכה במשהו. בוא לא נגזים בתאוריות קונספירציה. לא כולם גנבים ולא כולם מושחתים.

אגב, שמתי לב שדהמרקר שינו הכותרת שלהם כדי לרמוז לכיוון הזה ("שחיתות"), אבל תוכן הכתבה שונה לחלוטין. אני מציע שתקרא.
משרד השיכון מוחזק גם הוא על ידי כחלון.
רוב הפרוייקטים במחיר למשתכן מגלמים הנחה של 100-200 שמתקזזת עם הפסד ממפרט נמוך ואי וודאות במסירה לכן אין בהם רווח משמעותי.
יש פרויקטים בודדים במרכז בהם הרווח גבוה מאוד . לכן אולי כולם יזכו בדירה אבל רק חלק קטן מאוד יעשה רווח רציני.

לי זה נראה כמו יותר מצרוף מקרים.

אגב , האם תשנה את דעתך אם בשבוע הבא חבר כנסת נוסף של כחלון יזכה בפרויקט ריווחי?

קשה לי להאמין ששר האוצר יתערב ישירות בהגרלה, במידה והיה כאן הליך לא תקין, חברת הכנסת לא היתה מתלהבת להתראיין בנושא בתקשורת.
לא ניתן להתעלם מהעובדה שמדובר בדירות בעלות רכישה הפונה לזוגות צעירים בעלי יכולת, אני יכול לחיות עם זה, עדיין מדובר בזוגות צעירים משלמי מיסים.
למה לחיות עם זה? יש אנשים שגם עושים צבא ומילואים ומשלמים מיסים אבל לא התחתנו עדיין אז הם לא זכאים. או כאלה שאין להם הון עצמי כלל ועוד ועוד.
למה לממן אנשים ממעמד בינוני גבוה? זה לא הגיוני. כל אחד שיכול לקנות דירה בהרצליה או רעננה במחיר למשתכן הוא אדם שיכל לקנות דירה במרכז גם בלי הנחה אז למה לממן אותו?

לי זה נראה כמו יותר מצרוף מקרים.

עם הגישה של "נראה לי" קשה מאד להתווכח.

אגב , האם תשנה את דעתך אם בשבוע הבא חבר כנסת נוסף של כחלון יזכה בפרויקט ריווחי?

אתה בעצם טוען שכחלון פוליטיקאי טיפש . פוליטיקאי שמשתין מהמקפצה ובאופן פומבי והפגנתי על הבוחרים שלו הוא טיפש, ביחוד כשהח"כים של "כולנו" הם טרמפיסטים אלקטורלים, הוא לא באמת צריך אותם בשביל קולות (מי שמע על הח"כית הזאת?).
זכותך לחשוב את זה, אבל המציאות מוכיחה שהוא שר האוצר ואתה ואני טוקבקיסטים משועממים באינטרנט, אז כנראה שהוא מבין בפוליטיקה יותר מאיתנו. בפוליטיקה מראית עין היא כמעט הכל.

למה לממן אנשים ממעמד בינוני גבוה? זה לא הגיוני. כל אחד שיכול לקנות דירה בהרצליה או רעננה במחיר למשתכן הוא אדם שיכל לקנות דירה במרכז גם בלי הנחה אז למה לממן אותו?

כי בגדול אלו האנשים שמחזיקים את המדינה הזו.
מעמדות 8-10 משלמים את רוב המיסים, ולדעתי גם מחזיקים בעיקר הנטל של השרות הצבאי. אתה מציע לדפוק אותם גם פה?

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
כי בגדול אלו האנשים שמחזיקים את המדינה הזו.
מעמדות 8-10 משלמים את רוב המיסים, ולדעתי גם מחזיקים בעיקר הנטל של השרות הצבאי. אתה מציע לדפוק אותם גם פה?
אני מצפה מהמדינה לא לדפוק אותם יותר.
לא להגריל כסף ולחלק אותו לאנשים באופן אקראי. אני מצפה שהיא תיתן לעשירונים 8-10 חזרה את המיסים שלהם בלי הגרלות מפגרות ובלי להכריח אותם לקנות דירות

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
c881 שר אוצר בשירות האל פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 35
c881 סגן שר הבריאות רוצה לראות רופאים חרדים פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 48
H קורסים מומלצים בחינם בקורסרה\סקיל שר? התפתחות אישית 6
c881 שר הבריאות מחליט מה מותר ומה אסור לאכול אוף טופיק 86
שודד הפינג פונג שיווק רב שכבתי (שר"ש) אוף טופיק 28
ד רשות המיסים תבדוק 100% מהדוחות השנתיים ע"י ב"מ מיסים 13
Y אתר רשות המיסים מחו"ל מיסים 9
י איפוס סיסמה ברשות המיסים מיסים 8
עתיד מתוק אחת ולתמיד - מה יחס רשות המיסים למט"ח? מיסים 24
A אימות נתונים של רשות המיסים? נדל"ן 15
ת בירור מחקר "על המיסים ועל הנפלאות" מיסים 0
A שומה סופית של רשות המיסים נדל"ן 10
א משהו לא ברור בסימולטור של רשות המיסים מיסים 21
A אני שכיר- וקיבלתי הודעה מרשות המיסים על פתיחת תיק במס הכנסה על שמי מיסים 8
A חייב לציין לטובה את המהירות בקבלת שומה שנתית מרשות המיסים לאחר הגשת הדו"ח מיסים 11
N האם יכול להיות שלא צריך להגיש דו"ח לרשות המיסים על שנה מסוימת? מיסים 3
ע מחיר למטר נמוך מהממוצע ברשות המיסים - מה אני מפספס? נדל"ן 10
I הוספת תחום עיסוק ברשות המיסים מיסים 0
עידו ג error 404 - אתר רשות המיסים אוף טופיק 14
SolidBixby אישור ניכוי במקור מרשות המיסים בעבור מסחר ב IB? מיסים 6
F החזרי מס - מותר עד 6 שנים אחורה, אבל ברשות המיסים ניתן עד קדימה באפריל מיסים 11
ה מחירי דירות- רשות המיסים נדל"ן 1
י פורסמו העסקאות האחרונות ברשות המיסים נדל"ן 4
G אשתי עוסקת פטורה - אם רשות המיסים תגדיר אותי כסוחר בבורסה האם זה עלול להשפיע עליה? פוסטים מאיכות נמוכה 0
Z דיווח מס שנוכה לפי טופס 867 בטופס 1301 של רשות המיסים מיסים 1
K רווח קטן מניירות ערך בבנק מצריך התעסקות עם רשות המיסים? מיסים 3
E מה הסיבה להבדלים בין הנתונים בין "אתר הנדל"ן הממשלתי" למידע ברשות המיסים? נדל"ן 1
hommie האתר של רשות המיסים אוף טופיק 5
D ברוקר זר - איך עובד תשלום המיסים במסחר יומי? שוק ההון 2
מ איך עובד עניין המיסים מיסים 14
ח הבנת טופס של רשות המיסים - 867 צרכנות פיננסית 1
A רשות המיסים ו- IRA לא פטורה שוק ההון 17
ע שאלה על הפחתה בכמות המיסים במשכורת צרכנות פיננסית 35
amidar מסלול ירוק של רשות המיסים להעברת כספים להשקעות בחו"ל. שוק ההון 8
Jane Doe IBI הולכים לדווח באופן יזום לרשויות המיסים האמריקאיות על יתרות והכנסות של אזרחי ארה"ב צרכנות פיננסית 31
א מכה כפולה מחשיפה לדולר שוק ההון 4
O ייעול עמלות בהעברות לIB - העברה אחת לחודש לעומת צבירת הסכום והעברה ב"מכה" ברוקרים ופלטפורמות מסחר 11

נושאים דומים

Back
למעלה