• התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה, ובכלל זה החובה לעמוד בהוראות כל דין, היא על מחברה בלבד ואין לייחס את האמור בה לבעלת האתר.

סגן שר הבריאות רוצה לראות רופאים חרדים

• פותח הנושא פותח הנושא c881
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

c881

משתמש בכיר
דירוג
12,539
10:30 - מ"מ שר הבריאות מש"ס: "אין רופאים חרדים", המפגינים השיבו: "כי אין לימודי ליבה"
נאומו של ממלא מקום שר הבריאות יואב בן צור מש"ס בוועידת ההסתדרות הרפואית נקטע הבוקר על-ידי חלק מהמשתתפים במחאה נגד המהפכה המשפטית. בן צור אמר: "אנחנו 20 אחוזים מהמדינה ואני לא רואה פה רופאים חרדים". המשתתפים שרקו לו בוז, והשיבו שבשביל זה צריך לימודי ליבה. "המפגינים השמיעו מחאה קולנית וממושכת נגד הרפורמה הקורעת את העם וכמובן נגד תפקידה של ש"ס בקידומה. בסוף סיים את דבריו והלך", אמר גורם שנכח במקום.
מניח שזה הנחת בסיס לחוק שיעבור בעוד חודשיים - שלימודי רבנות הם ברי השוואה לדרישות הקבלה לפקולטה לרפואה.

חייב לשאול אזרחים חרדים, האם הם מוכנים במקרה שכזה (שידוע שתלמיד חכם יכול התקבל לרפואה על בסיס משניות), האם הם מוכנים שחרדי ינתח אותם?
מי ינתח חולה חרדית? מי יילד?
טוב, לא נעלה את כל השאלות הקשות בבת אחת.

אין שום מניעה שיהיו רופאים. בארה"ב לחברה שלנו היה עורך דין חרדי עם דוקטורט מהארוורד. פגשתי בעברי גם רופא מרדים חרדי, איש נדל"ן חרדי ומשקיע הון סיכון חרדי. המכנה המשותף לכולם הוא שהם חרדים אמריקאיים. ההמצאה שחרדים לא לומדים מקצוע בארץ היא קונץ פטנט ישראלי. בחו"ל הם לומדים ומתפרנסים כמו כל אחד ובדרך נס גם מצליחים לשמור תורה ומצוות.

שואל באמת, מה הפואנטה של השרשור הזה?

יכול בקלות להיכנס לכמה שרשורים שנמצאים ב"מה חדש" שבהם סוגיית החרדים/השתמטות/עבודה/ליבה עלתה כבר.
כן, אני יודע שאני לא חייב להיכנס ולהגיב אבל זה קצת נראה שיש שמחפשים את הליבוי.
מקווה שאני טועה ואתה באמת מתעניין ומחפש לשמוע, משהו ממישהו. ל י עושה רושם שזה לא כך

ג.נ. לא חרדי

אין שום מניעה שיהיו רופאים. בארה"ב לחברה שלנו היה עורך דין חרדי עם דוקטורט מהארוורד. פגשתי בעברי גם רופא מרדים חרדי, איש נדל"ן חרדי ומשקיע הון סיכון חרדי. המכנה המשותף לכולם הוא שהם חרדים אמריקאיים. ההמצאה שחרדים לא לומדים מקצוע בארץ היא קונץ פטנט ישראלי. בחו"ל הם לומדים ומתפרנסים כמו כל אחד ובדרך נס גם מצליחים לשמור תורה ומצוות.
וזה גם מה שאמרו פה...
תלמדו ותגיעו לזה.

האמת שאצלי בפקולטה היו שני חרדים.

בוא נשאל בחידוד...
האם אחרי שתדע שיש "אפליה מתקנת" לחרדים, האם עדיין תסמוך על מנתח חרדי?

נ.ב.
@ברוש1, מותר לך לקרוא לי אנטישמי.
הרי לחילוני אין רגשות שנפגעים.
כל המפגינים היום עושים את זה תמורת תשלום, לא מתוך אמונה בצדקת הדרך ו/או/ כעס כבוש.

אז מה אתה אם אפשר לשאול?
דת"ל
מותר לך לקרוא לי אנטישמי.
לא קראתי לך ככה, אני גם כנראה לא אקרא לך ככה בעתיד מהסיבה הפשוטה שאני לא חושב ככה. החשד שלך שזה מה שאני חושב עליך, זו אינדיקציה בדיוק על מה שאני מדבר.
אני אמנם חושב שאתה טועה בהרבה דברים וה"מנגינה" שלך באי הסכמות צורמת לי, אבל נראה שכוונתך לטובה ואתה משקיע כאן לא מעט זמן ועוזר רבות בפורום בשאלות כלכליות ובכלל. אולי באופן אישי אתה אדם עם מידות יותר טובות משלי שיש לי הרבה מה ללמוד ממנו.
זה לא משנה את עיקר הביקורת שלי על פתיחת השרשור הזה והאווירה בפורום בכלל. אני חושד שאם הסקר של הסולידית היה נערך היום היו לו תוצאות שונות במקצת.
כל המפגינים היום עושים את זה תמורת תשלום, לא מתוך אמונה בצדקת הדרך ו/או/ כעס כבוש.
אשמח שתפנה אותי למקום בו אפשר איכשהו להבין את זה מדברי

הרי לחילוני אין רגשות שנפגעים.
ודאי שיש, צר לי עם נפגעת, לא לזה כיוונתי

נערך לאחרונה ב:
האם אחרי שתדע שיש "אפליה מתקנת" לחרדים, האם עדיין תסמוך על מנתח חרדי?
אם הוא בוגר אוניברסיטה, למה לא?

האם אתה סומך על מנתח ערבי? כי יש אפליה מתקנת .

מליאת הכנסת אישרה בטרומית הצעת חוק של חה"כ משה גפני שקובעת כי החרדים ייוצגו בהתאם לחלקם באוכלוסיה ברשויות המקומיות, בחברות ממשלתיות, ובתאגידים ציבוריים. לפי ההצעה, בחמש בשנים הראשונות ליישום החוק החרדים יזכו לייצוג כפול ביחס לחלקם באוכלוסיה

כל מי שהצביע לימין…שאינו חרדי ….הוא…

קצבאות זה כל כך 2022… החילונים הם מטומטמים ברמה גבוהה ביותר. למה לשלם רק קצבה? ורוצים להעלות את אחוז ״התעסוקה״ של גברים חרדים ? בבקשה, גפני מצא פתרון… הפרחים למצביעי הליכוד.(המיסים לצערנו… לא רק אצל מצביעי הליכוד)

מליאת הכנסת אישרה בטרומית הצעת חוק של חה"כ משה גפני שקובעת כי החרדים ייוצגו בהתאם לחלקם באוכלוסיה ברשויות המקומיות, בחברות ממשלתיות, ובתאגידים ציבוריים. לפי ההצעה, בחמש בשנים הראשונות ליישום החוק החרדים יזכו לייצוג כפול ביחס לחלקם באוכלוסיה

קצבאות זה כל כך 2022… החילונים הם מטומטמים ברמה גבוהה ביותר. למה לשלם רק קצבה? ורוצים להעלות את אחוז ״התעסוקה״ של גברים חרדים ? בבקשה, גפני מצא פתרון… הפרחים למצביעי הליכוד.(המיסים לצערנו… לא רק אצל מצביעי הליכוד)
אוי
אלוהים ישמור

אוי
אלוהים ישמור
״אלוהים ישמור״ - זה בבסיס של ההצבעה ל״גוש הימין״, בין אם הבינו את זה בזמן שהצביעו כך או לא.

הנזק שמצביעי ״הימין״ עשו לעתיד של איכות החיים שלהם ושל כל האזרחים במדינה הוא מופרע. בורות/ טיפשות שבאה עם מחיר לא נורמלי.

אין בכלל הסתייגויות בחוק?
אם במשרד ממשלתי מסוים יש שריון לעשרה חרדים ובאותה שנה ניגשו תשעה, הוא חייב לקבל אותם?
איך זה עובד כיום במשרדים ממשלתיים (למי יש שריונים ואיך זה עובד)?

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
c881 שר אוצר בשירות האל פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 35
H קורסים מומלצים בחינם בקורסרה\סקיל שר? התפתחות אישית 6
c881 שר הבריאות מחליט מה מותר ומה אסור לאכול אוף טופיק 86
amit שר המיסים מכה שוב שוק ההון 1564
שודד הפינג פונג שיווק רב שכבתי (שר"ש) אוף טופיק 28
flower שינוי בביטוחי הבריאות - מעבר אוט' מביטוח ניתוחים "השקל הראשון" ל"משלים שב"ן" צרכנות פיננסית 27
מ אינדקסים בארץ לתעשיית הבריאות והצריכה שוק ההון 9
Fitch רפורמת ביטוחי הבריאות - האם כדאי להזדרז ולעשות ביטוח? צרכנות פיננסית 25
P הרפורמה בביטוחי הבריאות 10/2021 פוסטים מאיכות נמוכה 10
N מה דעתכם על שינוי מודל הערבות ההדדית הקיים בביטוח הבריאות הציבורי? אוף טופיק 60
ה חשיפה לשוק הבריאות בארצות הברית שוק ההון 4
Henchman34 אז למה פוסלים באופן גורף את ביטוח הבריאות של הקופות? צרכנות פיננסית 17
whybe השטחה של ביטוחי הבריאות הפרטיים צרכנות פיננסית 0
breezblock הרפורמה בביטוחי הבריאות. צרכנות פיננסית 30
Danielovich גישה לוגית\מדעית לתחום הבריאות... אוף טופיק 14

נושאים דומים

Back
למעלה