• התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה היא על מחברה בלבד ואין באמור בה כדי לשקף את דעותיה של בעלת האתר.
  • חשבון מסחר באקסלנס טרייד : סנט למניה במסחר בארה"ב (מינימום $5 לעסקה), פטור מדמי טיפול לשנתיים, קורס במתנה ובונוס 100 ש"ח למצטרפים חדשים. להצטרפות דיגיטלית לחצו כאן .

פורסמו העסקאות האחרונות ברשות המיסים

• פותח הנושא פותח הנושא יזם
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
מה אתה רואה שם?

תודה

שמתי לב שזה מתעדכן קבוע פעם בשבוע ביום שישי אחרי צהריים.
לפעמים עם עסקאות שבוצעו ממש כמה ימים לפני.
לקחת בחשבון שהחובת דיווח למס רכישה הוא עד 30 ימים ובנוסף לוקח להם עוד זמן לא ידוע של זמן להזין את זה במערכת אני מניח.

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
T האם ירידה בכמות העסקאות אמורה לגרור ירידה במחיר? נדל"ן 34
י אני מחפש אנשים שנפתחה להם בשנים האחרונות פוליסת אכ"ע לצורך הפקדות לביטוח מנהלים / קופת גמל פוסטים מאיכות נמוכה 2
A "דוחות מס/הערכות מס של השלוש השנים האחרונות" איך אני מוצא משהו כזה? מיסים 3
N מתלבט מה לעשות ברקע הירידות האחרונות בשוק ההון שוק ההון 26
stamEhad קצת סדר בראש לגבי האימרה ״סנופי עשה ~7% תשואה שנתית ב50 שנה האחרונות״ שוק ההון 10
D קשר בין S&P 500 למדד השקל דולר בשנים האחרונות שוק ההון 24
מ הירידות האחרונות מול עליית הדולר שוק ההון 29
I ETF בעלי הביצועים הטובים ביותר ב-5 שנים האחרונות שוק ההון 3
Danielovich Dragon Protfoloio - איזה תיק עושה הכי הרבה תשואה ב100 שנה האחרונות? שוק ההון 12
Mr. Bigglesworth ניצול הזדמנות מס עם הירידות האחרונות מיסים 25
E תשואת שוק ההון ב 150 שנה האחרונות שוק ההון 3
ש היי מחפש את דו"ח הביצועים של "שוקולד מריר" מהשנים האחרונות ולא מוצא באתר שוק ההון 5

נושאים דומים

Back
למעלה