• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

שר המיסים מכה שוב

• פותח הנושא פותח הנושא amit
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
כי בגדול אלו האנשים שמחזיקים את המדינה הזו.
מעמדות 8-10 משלמים את רוב המיסים, ולדעתי גם מחזיקים בעיקר הנטל של השרות הצבאי. אתה מציע לדפוק אותם גם פה?
וואלה, אולי אני גם בעשירון 8-10, שרתתי בצבא, רכשתי דירה בחצי מהמחיר שכבוד חברת הכנסת רכשה לאחר הנחה, אבל חויבתי על ידי יו"ר המפלגה שלה לממן לה את הדירה.

וואלה, אולי אני גם בעשירון 8-10, שרתתי בצבא, רכשתי דירה בחצי מהמחיר שכבוד חברת הכנסת רכשה לאחר הנחה, אבל חויבתי על ידי יו"ר המפלגה שלה לממן לה את הדירה.
+1, גם אני סובל מאותו סימפטום.,
וכבעל דירה אני לא זכאי בכלל להשתתף בהגרלות (וגם אם אל הייתה לי דירה, מסתבר שלרווקים מתחת ל-35 בכלל אי אפשר להירשם להגרלות)

העיקר שיש לנו שר אוצר פופוליסט ש-"דואג" לטפל במחירי הדירות

https://www.themarker.com/realestate/1.4553641
זה בסדר...
כבר עולות התלונות של הזוכים ודרישה לראות את פרוטוקול הועדה.
ייקח להם זמן לראות את הדירות.

מעמדות 8-10 משלמים את רוב המיסים, ולדעתי גם מחזיקים בעיקר הנטל של השרות הצבאי. אתה מציע לדפוק אותם גם פה?
מסכים עם כל העובדות שכתבת, למעט השירות הצבאי.
היית פעם ביחידת חי"ר רגילה? (לא סיירת / קורס קצינים וכו'). חבר'ה מצויינים, אבל ממש לא כאלו שממשיכים יחד לטכניון.

למה לא נכנסת גם אתה להגרלה? יש לך כבר דירה?

בוא נניח שלא נכנסת להגרלה כי יש לך כבר דירה. אם קנית את הדירה לפני 2015 בערך, קיבלת מתנה אדירה מהמדינה שזה עליית מחירי הדירות (עם פטור ממס על רווח ההון בהנחה שזו דירה יחידה) . סביר להניח שקונים במחיר למשתכן יקנו במחיר יקר יותר ממחיר הדירות ב 2015.

כלומר, בעלי הדירות בישראל קיבלו מתנה אדירה מהמדינה , לעומת חסרי הדיור שנותרו ללא יכולת לקנות דירה. מחיר למשתכן מנסה לתת מתנה קטנה לחסרי הדיור.

אגב, מנגנוני השלטון של המדינה אחראים לחלוטין לעליית מחירי הדירות, החל בבנק ישראל והריבית הנמוכה, וכלה בעיריות שעושות הכל כדי להפחית כמות הבנייה למגורים. הממשלה לא שולטת בבנק ישראל ולא שולטת בעיריות. מנגנוני השלטון הללו נתנו המתנה האדירה של עליית הערך לבעלי הדירות.

משרד השיכון מוחזק גם הוא על ידי כחלון.
רוב הפרוייקטים במחיר למשתכן מגלמים הנחה של 100-200 שמתקזזת עם הפסד ממפרט נמוך ואי וודאות במסירה לכן אין בהם רווח משמעותי.
יש פרויקטים בודדים במרכז בהם הרווח גבוה מאוד . לכן אולי כולם יזכו בדירה אבל רק חלק קטן מאוד יעשה רווח רציני.

לי זה נראה כמו יותר מצרוף מקרים.

אגב , האם תשנה את דעתך אם בשבוע הבא חבר כנסת נוסף של כחלון יזכה בפרויקט ריווחי?

מה ההסתברות לקבלת הערך חצי של משתנה מתפלג יוניפורמית בין אפס ל אחד ?
תשובה : אפס
אז זה אומר שאי אפשר להגריל 1/2 ?
תשובה : לא, אפשר להגריל ערך שהסתברות המופע שלו היא אפס.
ומה ההסתברות להגרילל פעמיים חצי ? ומה הבדל בין להגריל פעם ראשונה 0 ופעם שניה 1 לבין להגריל פעמיים חצי ?
תשובה - ההסתברו של כל הארועים היא אפס עדיין, ו אפשר להגריל 1/2 ו 1.2 באותה מידה שאפשר להגריל 0 ואח״כ 1

אתה מניך שאתה יודע שיש ״משחק מכור״ , מה לעשות שמלבד תחושת בטן אין לך שום אינדיקציה, אני מאמין שאם יש משהוא בעולם הפוליטי של היום זה יצוף במהרה, ואני מאחל לנו שאתה טועה.
בינתיים אני מעדיף להיות בית הילל ולא בית שמאי, יש גם פוקסים בחיים, וכמו ש @רוני כתב אם היא מתכוונת למשכן את חייה על הדירה זה אולי ״שכרו יוצא בהפסדו״ לאור מה שהיא מעידה על מצבה הפיננסי בגיל 42.

נערך לאחרונה ב:
למה לא נכנסת גם אתה להגרלה? יש לך כבר דירה?
אני לא נכנסתי להגרלה כי אני לא מספיק מבוגר (מסתבר שרווקים צריכים להיות בני 35 לפחות בשביל להיכנס להגרלה)
בוא נניח שלא נכנסת להגרלה כי יש לך כבר דירה. אם קנית את הדירה לפני 2015 בערך, קיבלת מתנה אדירה מהמדינה שזה עליית מחירי הדירות (עם פטור ממס על רווח ההון בהנחה שזו דירה יחידה) . סביר להניח שקונים במחיר למשתכן יקנו במחיר יקר יותר ממחיר הדירות ב 2015.
ואם היית משקיע את נוהל במניה כלשהיא לפני 3 שנים יכולת לעשות 400%. קונים שלה היום משלמים יותר ממה ששילמת לפני 3 שנים. אז מה?

כלומר, בעלי הדירות בישראל קיבלו מתנה אדירה מהמדינה , לעומת חסרי הדיור שנותרו ללא יכולת לקנות דירה. מחיר למשתכן מנסה לתת מתנה קטנה לחסרי הדיור.
זה שהמדינה מתרשלת בחלוקת קרקעות זו לא סיבה לקחת כסף מעשירונים 9-10 ולהעביר אותם לכאלו ללא דירות.
אז אם יש כאלו שעשו השקעה טובה בדיעבד זו סיבה לדפוק אותם?
וגם אם כן, למה מי שאין לו דירה בכלל ולא קנה לפני 2015 צריך להשתתף במימון?

אגב, מנגנוני השלטון של המדינה אחראים לחלוטין לעליית מחירי הדירות, החל בבנק ישראל והריבית הנמוכה, וכלה בעיריות שעושות הכל כדי להפחית כמות הבנייה למגורים. הממשלה לא שולטת בבנק ישראל ולא שולטת בעיריות. מנגנוני השלטון הללו נתנו המתנה האדירה של עליית הערך לבעלי הדירות.

למה לחיות עם זה? יש אנשים שגם עושים צבא ומילואים ומשלמים מיסים אבל לא התחתנו עדיין אז הם לא זכאים. או כאלה שאין להם הון עצמי כלל ועוד ועוד.
למה לממן אנשים ממעמד בינוני גבוה? זה לא הגיוני. כל אחד שיכול לקנות דירה בהרצליה או רעננה במחיר למשתכן הוא אדם שיכל לקנות דירה במרכז גם בלי הנחה אז למה לממן אותו?

מדובר במעמד הביניים, אלו הנושאים בנטל המיסים, לא הגיוני לעזור רק לאלו הגרים בפריפריות, ישנם צעירם שגדלו במרכז, כאן מרכז החיים שלהם, המשפחות והחברים במרכז, וגם להם ניתן לעזור באופן יחסי.

אגב, מנגנוני השלטון של המדינה אחראים לחלוטין לעליית מחירי הדירות
הם נבחרו בצורה דמוקרטית וזכותם ליישם מדיניות שנכונה בעיניהם (במסגרת החוק).

הם נבחרו בצורה דמוקרטית וזכותם ליישם מדיניות שנכונה בעיניהם (במסגרת החוק).
לרבות הנחה על קרקע לדירה במסגרת דיור למשתכן (שהיא תוכנית מטומטמת בעיני, אבל כזו שמותר לשלטון מטומטם להחליט עליה).

@רוני אתה חושב שרק מי שגר במרכז נרשם להגרלה בהרצליה או רמת גן? כל מי שאני מכיר נרשם להגרלות האלה כי ההטבה שם הכי גדולה (ואני לא גר במרכז וגם רוב חבריי לא). חוץ מזה יש דירות בשוק היד שניה ב1.5 מליון במרכז אז הם יכלו לקנות דירה.
ובאופן כללי, הגיוני שאזרחי המדינה (באמצעות המדינה) יעזרו לאנשים מסוימים בחברה ולא אלה האנשים שצריך לעזור להם

א. אנשים מכל העשירונים זוכים בהגרלות.
ב. נניח ורק עשירונים 8-10 זוכים בהגרלות של דירות בהרצליה ורעננה, זה נניח אלף אנשים מתוך 2.5 מליון איש בעשירונים 8-10. אז מה עשינו? לקחנו מסים מ2.5 מליון איש בעשירונים שרצית לעזור להם וחילקת את ההטבה לאלף אנשים שזכו בהרצליה ורעננה ולעוד 50 אלף אנשים מכל העשירונים. מדהים.
גם אני בעד להוריד מהנטל על מעמד הביניים, אבל בדרכים יותר טובות מקזינו, אבל זה אולי בגלל שאני כלכלן וכחלון פוליטיקאי. בוא נוריד מס הכנסה במקום לחלק כסף לדירות. בוא נפתח את השוק לתחרות ויבוא, נוריד את יוקר המחיה. בוא נחסל את התאגדות העובדים הכי חזקים במשק שסוחטים את כל אזרחי המדינה.
בואו נפסיק לתמוך במי שבחר בעוני כדרך חיים, לא רוצה ללמוד ולא רוצה לעבוד? אין בעיה, בחירה שלך, free country מה שנקרא, תעשה מה שבא לך אבל תאכל את הדייסה שלך. בואו נקל על עסקים קטנים ובינוניים. ובוא נוציא לשוק המון דירות.
בקיצור יש הרבה איך לעזור למעמד הביניים בלי לגרור אנשים להגרלות לפי קריטריונים מטופשים (למה צריך להיות נשוי?) ובלי שאנשים יזכו בדירה הרבה פחות טובה וכנראה לא איפה שהם רצו לגור.
לתת למישהו הטבה של חצי מליון שקל כדי לקנות דירה ולמכור אותה אחרי 5 שנים זה צעד הגיוני? מזכיר לי את משחקי הרעב, שם דיכאו את כולם ועל ידי הגרלות השאירו להם תקווה....

למה לחיות עם זה? יש אנשים שגם עושים צבא ומילואים ומשלמים מיסים אבל לא התחתנו עדיין אז הם לא זכאים. או כאלה שאין להם הון עצמי כלל ועוד ועוד.
למה לממן אנשים ממעמד בינוני גבוה? זה לא הגיוני. כל אחד שיכול לקנות דירה בהרצליה או רעננה במחיר למשתכן הוא אדם שיכל לקנות דירה במרכז גם בלי הנחה אז למה לממן אותו?
אין כמו לממן דירות לעשירון העליון!
אני חושש שיש בלבול קל לגבי מי מממן את מי...
לפני מחיר למשתכן, כל רוכש דירה חדשה באזור המרכז מימן את תקציב המדינה ב-50% מערך הדירה (נניח 2-2.5 מיליון ש"ח לדירה במרכז) שהם כ-1-1.2 מיליון ש"ח, שהם 4000 ש"ח לחודש למשך 25 שנים.
אחרי מחיר למשתכן, כל רוכש דירה חדשה באזור המרכז יממן את תקציב המדינה ב-25-30% מערך הדירה בשוק החופשי, שהם כ-500-700 אלף ש"ח שהם 2000 ש"ח לחודש למשך 25 שנים.

יש אנשים שגם עושים צבא ומילואים ומשלמים מיסים אבל לא התחתנו עדיין אז הם לא זכאים
בעיית הבנייה למגורים בארץ מורכבת וסבוכה, והתוצאה היא מוצר במחסור. כמובן שמצב זה אינו תקין, ויש לפעול לפתרון הגורמים לבעיה (רגולציה, בירוקרטיה, מונופול קרקעות וספסרות בהן, ריבית, חוסר תמריץ כלכלי לשלטון המקומי לבנייה למגורים, הגבלות על ייבוא עובדים, חברות וטכנולוגיות בתחום). אבל השורה התחתונה היא שכרגע, המוצר הוא במחסור. לכן יש איזשהו ניהול ותעדוף של משפחות צעירות (או רווקים צעירים פחות) שאינן בעלות דירה. בהחלט לא מצב אידיאלי, אבל ממליץ לחשוב איזה פתרון אתה היית מציע, בהינתן שבכל שנה אפשר לשחרר קרקעות ל-50 אלף יחידות דיור.
לדעתי, "הצפת השוק בקרקעות", "הקטנת הבירוקרטיה" וכו' הן סיסמאות יפות. אני בטוח שזה "הגביע הקדוש" של כל פוליטיקאי שקשור לנושא, ולכן אני חושב שאם זה לא נעשה עד עכשיו כנראה שזה לא טריוויאלי. (אגב, למיטב הבנתי זה דווקא קצת כן נעשה, אבל תוצאות של דברים כאלה לוקחות הרבה זמן).

א. אנשים מכל העשירונים זוכים בהגרלות.
ב. נניח ורק עשירונים 8-10 זוכים בהגרלות של דירות בהרצליה ורעננה, זה נניח אלף אנשים מתוך 2.5 מליון איש בעשירונים 8-10. אז מה עשינו? לקחנו מסים מ2.5 מליון איש בעשירונים שרצית לעזור להם וחילקת את ההטבה לאלף אנשים שזכו בהרצליה ורעננה ולעוד 50 אלף אנשים מכל העשירונים. מדהים.
גם אני בעד להוריד מהנטל על מעמד הביניים, אבל בדרכים יותר טובות מקזינו, אבל זה אולי בגלל שאני כלכלן וכחלון פוליטיקאי. בוא נוריד מס הכנסה במקום לחלק כסף לדירות. בוא נפתח את השוק לתחרות ויבוא, נוריד את יוקר המחיה. בוא נחסל את התאגדות העובדים הכי חזקים במשק שסוחטים את כל אזרחי המדינה.
בואו נפסיק לתמוך במי שבחר בעוני כדרך חיים, לא רוצה ללמוד ולא רוצה לעבוד? אין בעיה, בחירה שלך, free country מה שנקרא, תעשה מה שבא לך אבל תאכל את הדייסה שלך. בואו נקל על עסקים קטנים ובינוניים. ובוא נוציא לשוק המון דירות.
בקיצור יש הרבה איך לעזור למעמד הביניים בלי לגרור אנשים להגרלות לפי קריטריונים מטופשים (למה צריך להיות נשוי?) ובלי שאנשים יזכו בדירה הרבה פחות טובה וכנראה לא איפה שהם רצו לגור.
לתת למישהו הטבה של חצי מליון שקל כדי לקנות דירה ולמכור אותה אחרי 5 שנים זה צעד הגיוני? מזכיר לי את משחקי הרעב, שם דיכאו את כולם ועל ידי הגרלות השאירו להם תקווה....

אני מבטיח לך שאם היו ממנים אותך מחר בבוקר לראש ממשלה, לא היית מצליח לעשות 5% ממה שכתבת למעלה (אא"כ יהיה משבר דרמטי שילחץ המערכת), למרות שהרבה חושבים שזה נכון.
למה? כי זו מערכת קיימת ועובדת עם בעלי עניין חזקים מאד ובירוקרטיה ורגולציה וביזור רשויות שגורם לכך שקשה מאד לעשות מהפכות ושנויים בטווח הזמן הקצר שבין בחירות לבחירות.
אחרי שהיית מבין את זה, היית מנסה להוסיף עוד טלאי שידחוף המערכת קצת לכיוון שרצית, וזה בדיוק מה שעשו במחיר למשתכן.

. הממשלה לא שולטת בבנק ישראל ולא שולטת בעיריות
לעירייה יש הרבה פחות סמכות ממה שאתה חושב, תוכניות הבנייה הגדולות הם בסמכות הממשלה (ועדות מחוזיות וארצית + ות"ל).
נכון שגם לעיריות לא מגיע פרס כלשהו, הם מנסות בהצלחה מרובה לשים מקלות בגלגלי התכנון (בת"א זו ממש קטסטרופה) אבל זה בעיקר בגלל אוזלת ידם של הדרגים הגבוהים יותר.

לפני מחיר למשתכן, כל רוכש דירה חדשה באזור המרכז מימן את תקציב המדינה ב-50% מערך הדירה (נניח 2-2.5 מיליון ש"ח לדירה במרכז) שהם כ-1-1.2 מיליון ש"ח, שהם 4000 ש"ח לחודש למשך 25 שנים.
אחרי מחיר למשתכן, כל רוכש דירה חדשה באזור המרכז יממן את תקציב המדינה ב-25-30% מערך הדירה בשוק החופשי, שהם כ-500-700 אלף ש"ח שהם 2000 ש"ח לחודש למשך 25 שנים.

בעיית הבנייה למגורים בארץ מורכבת וסבוכה, והתוצאה היא מוצר במחסור. כמובן שמצב זה אינו תקין, ויש לפעול לפתרון הגורמים לבעיה (רגולציה, בירוקרטיה, מונופול קרקעות וספסרות בהן, ריבית, חוסר תמריץ כלכלי לשלטון המקומי לבנייה למגורים, הגבלות על ייבוא עובדים, חברות וטכנולוגיות בתחום). אבל השורה התחתונה היא שכרגע, המוצר הוא במחסור. לכן יש איזשהו ניהול ותעדוף של משפחות צעירות (או רווקים צעירים פחות) שאינן בעלות דירה. בהחלט לא מצב אידיאלי, אבל ממליץ לחשוב איזה פתרון אתה היית מציע, בהינתן שבכל שנה אפשר לשחרר קרקעות ל-50 אלף יחידות דיור.
לדעתי, "הצפת השוק בקרקעות", "הקטנת הבירוקרטיה" וכו' הן סיסמאות יפות. אני בטוח שזה "הגביע הקדוש" של כל פוליטיקאי שקשור לנושא, ולכן אני חושב שאם זה לא נעשה עד עכשיו כנראה שזה לא טריוויאלי. (אגב, למיטב הבנתי זה דווקא קצת כן נעשה, אבל תוצאות של דברים כאלה לוקחות הרבה זמן).
כתבת המון דברים לא נכונים.
בוא נתחיל מזה שקניתי דירה יד 2 לא מכניסה למדינה כלום מלבד מס רכישה מעבר לשווי מסוים ואם כבר מדברים על מסי רכישה, המשקיעים הם אלה שמככבים בסעיף הזה.
דבר שני אתה קושר בין דברים לא קשורים. להגיד שהכנסות המדינה גבוהות בגלל עליית מחירי הדירות ולכן צריך להוציא כסף כדי לממן דירות שקולה לכל שמצאת 100 שקל בחנות בגדים אז החלטת שצריך לקנות בגדים ב 100 שקל ושהם היו בחינם. זה כמובן לא נכון, המדינה לא מוכרת קרקעות בשווי של בערך 5 מיליארד שח בשנה בשביל לממן מחיר למשתכן. יש דרכים יותר טובות להוציא 5 מיליארד שקלים. ובנוגע לדירות, מי שהתחיל לעבוד לפני שנתיים שלא יקפוץ מעל הפופיק, שיתחיל עם דירה 3 חדרים בקומה 4 בלי מעלית במקום להתבכיין ולחכות שאזרחי המדינה יממנו לא משחק רולטה. כולם מדברים על איך פעם היה קל לקנות דירה, איזו דירות קנו כדירה ראשונה? דירה שהיום אנשים לא מתקרבים אליה. אני רציתי למכור דירה ב650אלף שח , אף "זוג צעיר" לא בא. רק משקיעים. האזור נחמד מאוד, דרך אגב. פשוט דירה ישנה בקומה רביעית

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
תסובב את זה איך שאתה רוצה.
יש למדינה קרקע שהיא יכולה למכור אותה במחיר של X אבל בפועל היא מקבלת עליה רק 0.5X.
מאיפה המדינה תשיג את מה שהיא הפסידה?
מאחר ולמדינה אין כסף משל עצמה היא תיקח אותו מהאזרחים או בהעלאת מיסים או בלקיחת חוב ששוב מתומחר למיסים גבוהים יותר בעתיד.
מה זה אם לא חלוקת כסף לקבוצה קטנה מאוד של אזרחים?

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
c881 שר אוצר בשירות האל פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 35
c881 סגן שר הבריאות רוצה לראות רופאים חרדים פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 48
H קורסים מומלצים בחינם בקורסרה\סקיל שר? התפתחות אישית 6
c881 שר הבריאות מחליט מה מותר ומה אסור לאכול אוף טופיק 86
שודד הפינג פונג שיווק רב שכבתי (שר"ש) אוף טופיק 28
ד רשות המיסים תבדוק 100% מהדוחות השנתיים ע"י ב"מ מיסים 13
Y אתר רשות המיסים מחו"ל מיסים 9
י איפוס סיסמה ברשות המיסים מיסים 8
עתיד מתוק אחת ולתמיד - מה יחס רשות המיסים למט"ח? מיסים 24
A אימות נתונים של רשות המיסים? נדל"ן 15
ת בירור מחקר "על המיסים ועל הנפלאות" מיסים 0
A שומה סופית של רשות המיסים נדל"ן 10
א משהו לא ברור בסימולטור של רשות המיסים מיסים 21
A אני שכיר- וקיבלתי הודעה מרשות המיסים על פתיחת תיק במס הכנסה על שמי מיסים 8
A חייב לציין לטובה את המהירות בקבלת שומה שנתית מרשות המיסים לאחר הגשת הדו"ח מיסים 11
N האם יכול להיות שלא צריך להגיש דו"ח לרשות המיסים על שנה מסוימת? מיסים 3
ע מחיר למטר נמוך מהממוצע ברשות המיסים - מה אני מפספס? נדל"ן 10
I הוספת תחום עיסוק ברשות המיסים מיסים 0
עידו ג error 404 - אתר רשות המיסים אוף טופיק 14
SolidBixby אישור ניכוי במקור מרשות המיסים בעבור מסחר ב IB? מיסים 6
F החזרי מס - מותר עד 6 שנים אחורה, אבל ברשות המיסים ניתן עד קדימה באפריל מיסים 11
ה מחירי דירות- רשות המיסים נדל"ן 1
י פורסמו העסקאות האחרונות ברשות המיסים נדל"ן 4
G אשתי עוסקת פטורה - אם רשות המיסים תגדיר אותי כסוחר בבורסה האם זה עלול להשפיע עליה? פוסטים מאיכות נמוכה 0
Z דיווח מס שנוכה לפי טופס 867 בטופס 1301 של רשות המיסים מיסים 1
K רווח קטן מניירות ערך בבנק מצריך התעסקות עם רשות המיסים? מיסים 3
E מה הסיבה להבדלים בין הנתונים בין "אתר הנדל"ן הממשלתי" למידע ברשות המיסים? נדל"ן 1
hommie האתר של רשות המיסים אוף טופיק 5
D ברוקר זר - איך עובד תשלום המיסים במסחר יומי? שוק ההון 2
מ איך עובד עניין המיסים מיסים 14
ח הבנת טופס של רשות המיסים - 867 צרכנות פיננסית 1
A רשות המיסים ו- IRA לא פטורה שוק ההון 17
ע שאלה על הפחתה בכמות המיסים במשכורת צרכנות פיננסית 35
amidar מסלול ירוק של רשות המיסים להעברת כספים להשקעות בחו"ל. שוק ההון 8
Jane Doe IBI הולכים לדווח באופן יזום לרשויות המיסים האמריקאיות על יתרות והכנסות של אזרחי ארה"ב צרכנות פיננסית 31
א מכה כפולה מחשיפה לדולר שוק ההון 4
O ייעול עמלות בהעברות לIB - העברה אחת לחודש לעומת צבירת הסכום והעברה ב"מכה" ברוקרים ופלטפורמות מסחר 11

נושאים דומים

Back
למעלה