• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

עיוות בצבירת ימי מחלה

אקראי

משתמש רגיל
דירוג
180
שלום לכולם! :)
התחלתי לעבוד בסופרמרקט חדש לאחר שפיטרו אותי מהקודם. התחלתי לעבוד ב־7 ביוני. שלושת החודשים הראשונים הם דרך חברת כוח אדם.
לפני כמה ימים קיבלתי את התלוש הראשון שלי ושמתי לב שהרווחתי 0.83 ימי מחלה. עבדתי 19 ימים ו־100.92 שעות.
לפי החוק, יש נוסחה ברורה לחישוב ימי המחלה: מספר ימי העבודה חלקי ימי התקן (21.66 לשבוע עבודה בן 5 ימים ו־25 לשבוע עבודה בן 6 ימים) כפול 1.5.
בתלוש השכר כתוב שיש לי 21.67 ימי תקן, כלומר הם פועלים לפי שבוע עבודה בן 5 ימים. 19 חלקי 21.66 כפול 1.5 זה 1.32 ימי מחלה.
זאת אומרת שהם חייבים להשלים לי עוד חצי יום מחלה (שזה המון)!
ואיך הם חישבו את זה? לפי שעות עבודה. 100.92 חלקי 182 כפול 100, שזה נותן 55.45% משרה. לא ככה אמורים לחשב את זה.
פניתי לאחראי ושלחתי לו את המידע מ״כל זכות״, אך זה לא הועיל. הוא אמר שחשבת השכר אומרת שלא הייתה טעות והציע שאפנה להסתדרות. שלחתי להם מייל ואני מקווה שבאמת יספקו לי תשובה.
בכל מקרה זה ממש לא לעניין שאני מקבל פחות ממה שמגיע לי.
אגב, גם לפי שבוע עבודה בן 6 ימים (כלומר חילוק ב־21.66), מגיע לי 1.14 ימי מחלה.
ובכלל, ההתעקשות לתת את המינימום של המינימום על פי חוק מרגיזה. מה הבעיה ״לפנק״ ביום וחצי וזהו? גם ככה אתם תורידו ממני יום מחלה שלם בלי לשלם, אז אי אפשר כבר לפנק קצת ולתת רק את המינימום (ולא את המינימום של המינימום)?
מעצבן מאוד. אשמח לעצות.

1. לדבר עם חשבת השכר ולבקש בנימוס הסבר. כנראה שהיא רק מזינה את הפרטים שלך בתוכנת שכר שמחשבת את זה אוטומטית.
2. להבין שמעסיקים לא מפנקים סתם, אלא נותנים את המינימום. יש עוד 1000 עובדים כמוך, אם יפנקו כל אחד בחצי יום מחלה, העלות למעסיק תגדל. לכן הם קמצנים.

1. לדבר עם חשבת השכר ולבקש בנימוס הסבר. כנראה שהיא רק מזינה את הפרטים שלך בתוכנת שכר שמחשבת את זה אוטומטית.
אני חושב שיהיה מוזר לבקש את המספר שלה, לא? לא עושים דברים כאלה לרוב…
וההסבר הוא בדיוק מה שציינתי – חישוב לפי שעות במקום ימים. אבל לפי החוק אמורים לחשב לפי ימים. פשוט לכאורה זו לא משרה מלאה (אני לא עובד שמונה שעות ביום כי פשוט אין צורך), ולכן הם חישבו לפי שעות. אבל מה לעשות שלחוק לא אכפת מזה?
2. להבין שמעסיקים לא מפנקים סתם, אלא נותנים את המינימום. יש עוד 1000 עובדים כמוך, אם יפנקו כל אחד בחצי יום מחלה, העלות למעסיק תגדל. לכן הם קמצנים.
מנכ״ל שופרסל מרוויח כמה מיליונים; לדעתי הוא יסתדר.
אגב המון מעסיקים דווקא כן מפנקים. יש כאלה שנותנים שני ימי מחלה ומאפשרים לצבור מעל ל־90 ואף לפדות אותם בפרישה.
אבל יודע מה? שלא יפנקו, אבל שגם לא ירמו. דין זה דין. אני זכאי לאותו חצי יום מבחינת החוק. אותו חצי יום זה לא פינוק אלא מה שמגיע לי מבחינת החוק. ה״פינוק״ הוא לא להתקטנן על עשיריות של ימים אלא פשוט לתת יום וחצי (מה שהמעסיק הקודם שלי היה עושה למשל).
הכוונה שלי היא למה להתעקש להשתמש בנוסחה הזאת במקום פשוט לתת יום וחצי. ההבדל בין 1.32 ל־1.5 מועט.
אבל באמת שזה כבר סתם. הבעיה האמיתית היא שלא נותנים את מה שמגיע לי.

אני זוכר פוסט קודם שלך שסיפרת על התעמרות מצד המנהלת בסופר שבסוף הוביל לשימוע ולפיטורין.
עכשיו אתה מגלה לי עובדה שבחיים לא ידעתי, שיש נוסחה מדוייקת לחישוב ימי מחלה, על חלקי השעה וחלקי הדקה...

תן לי לתת לך עצה ידידותית. אם תמשיך לדקדק בכל פסיק רגולטורי וחוקי, לדרוש את המגיע לך, להתווכח על העקרונות ולעמוד תמיד על שלך מול ההנהלה, אתה תהיה ממש ממש צודק אבל ממש לא חכם, וגם מובטל מהר מאוד.

בפוסט אחר גם העלת טיעון נגד מעונות כי (במילים שלי...) אתה לא אוהב אנשים, יעשו לך רעש, יקחו לך את האוכל, ישאירו לכלוך ויפריעו לך ללמוד. נראה לי שיש לך איזושהי "חסימה סוציאלית" שקשורה קשר לפיטורים שעברת ולהתנהלות שלך עכשיו בגלל הימי מחלה החסרים.

הצעה שלי, תבליג, תתן 100 אחוז בעבודה, תעשה מעבר למה שמצפים ממך, תגדיל ראש, תיזום, תהיה נחמד לכולם, ואולי תגלה שמתחילים להעריך אותך יותר, אולי השכר השעתי יעלה, אולי פשוט יהיה לך נעים לבוא לעבודה כשכולם מכבדים אותך ומחייכים אליך.

הצעה שלי, תבליג, תתן 100 אחוז בעבודה, תעשה מעבר למה שמצפים ממך, תגדיל ראש, תיזום, תהיה נחמד לכולם, ואולי תגלה שמתחילים להעריך אותך יותר, אולי השכר השעתי יעלה, אולי פשוט יהיה לך נעים לבוא לעבודה כשכולם מכבדים אותך ומחייכים אליך.
עצת הבומר הממוצע. בימינו ככל שתגדיל ראש, יפילו עליך יותר מטלות. רואים שלא עבדת במינימום יום אחד בחייך. השכר לא עולה. כלומר יש תוספת ותק אחרי כמה שנים (שלוש או ארבע לדעתי, אפשר לבדוק בצו ההרחבה לעובדי רשתות שיווק מזון), אבל העבודה הזאת היא לשנה. יש גם שכר גבוה יותר בכמה שקלים או אגורות לתפקידים ספציפיים אבל אינם רלוונטיים אליי.
אגב המנהלת דווקא ביקשה ממני לקבל תפקיד מסוים, להחליף מישהו אחר כשהוא חולה, ואני הסכמתי. זה תפקיד שדורש הגעה ב־06:00, ספירת מלאי וסקירת דוחות, ממש לא רלוונטי לתפקיד היום־יומי שלי. אז הינה גם "הגדלת הראש" המבוקשת – וללא תוספת שכר כמובן.
הכול תלוי במה מדובר ובמי מבקש. צריך לדעת מתי לעמוד על שלך ומתי להבליג.
ולסיכום אל תעיר אם אתה לא יודע מה ההתנהלות. או שתגיב תגובה רלוונטית או שאל תגיב בכלל. אז בכל הכבוד, את הצעתך אדחה ואתייק אותה בחזרה לך (וכמובן על אגרת הדואר אתה תשלם).
ובכללי, בארץ זה תמיד כולם דופקים את כולם. אם אתה לא תדפוק, ידפקו אותך. עם כמה שזה לא נעים, זו המציאות. איך אמר ניר דבורי? "אנחנו צריכים להיות ערסים." גם מצחיק שכולכם פה ממהרים להגן על המעסיק (שמרוויח כמה מיליונים טובים בשנה) כשבסך הכול אני דורש את מה שהחוק מבטיח לי. כך או כך לא על זה הדיון שלנו.

וכן, יש חוק לכל דבר. יש גם חוקים שונים בנוגע לחישוב פיצויים: מה קורה כשהמשרה קטנה, מה קורה כשהיא גדלה, הבדלים בין שנות תחילת העבודה. גם יש חוקים שמבדילים בין סוגי עובדים שונים (שעתיים ויומיים לעומת חודשיים). חבל לזלזל בדברים האלה במקום להפוך אותם לנחלת הכלל. זה בדיוק מה שהמעסיקים רוצים, שהעובד לא ידע מה מגיע לו. הינה, לפני כמה ימים אחת העובדות גילתה בזכותי שאסור לנכות משכר הקופאיות חוסרים. גם אחת האחמ"שיות התחילה להגיד שמנכים חצי שעת הפסקה אחרי 6.5 שעות ולא אחרי 7.5 שעות (כך שמעתי לפחות) – כי אני הראיתי לה שמנכים לי בדיוק אחרי 6.5 שעות. כשמדובר בכסף ובזכויות, צריך לעמוד על כל אגורה ועל כל רווח וסימן פיסוק.

אגב מאותו סניף פוטרו עוד שלושה עובדים (ועם אחלה ותק דווקא). :)
לא משנה כמה תשקיע, בסוף ידפקו אותך אם צריך.

נערך לאחרונה ב:
כמה נקודות:
1. תגובה של מילניאל ממוצע, שמזלזל בניסיון של אנשים שכבר עברו כמה עבודות. גם אני בומר, ורואה את האמת במה שכתבו לך.

2. אתה צודק שמגיע לך לפי החוק, ותדרוש לקבל את זה. כנראה שסווגת לא נכון כעובד יומי/שעתי/חודשי ולכן החישוב שונה. או שסווגת נכון ואתה מקבל את מה שמגיע לך ולא מעבר.

3. מכורח הנסיבות אתה עובד בעבודת דחק. תשתדל למצוא דרך לצאת מזה, ואז לא תתמודד עם בעיות כאלה.

ואסיים במשל:
גוזל קטן נפל מהקן ביום חורף קפוא ושכב על האדמה רועד מקור.
עברה שם פרה, חירבנה עליו ערימה ענקית של זבל חם והמשיכה לדרכה. הגוזל, שהתחמם בתוך החרא, הרגיש כל כך טוב ומאושר שהוא פשוט התחיל לצייץ בקול רם.
חתול שעבר באזור שמע את הציוצים, הלך בעקבות הקול, חפר בזבל, שלף את הגוזל החוצה, ניקה אותו יפה – וטרף אותו.
מוסר ההשכל:
לא כל מי שמחרבן עליך הוא אויב שלך.
לא כל מי שמוציא אותך מהחרא הוא חבר שלך.
והכי חשוב: כשאתה כבר עמוק בתוך החרא – פשוט אל תצייץ!

לא הבנתי. מי שעובד שעה ביום ומי שעובד 9 שעות ביום, זכאים לאותה כמות של ימי מחלה?
נשמע לי הגיוני שאם שניהם זכאים ל"יום", אצל הראשון זו תהיה שעה אחת ואילו אצל השני 9 שעות.

מנכ״ל שופרסל מרוויח כמה מיליונים; לדעתי הוא יסתדר.
גם לדעתי... אבל זה לא קשור
אגב המון מעסיקים דווקא כן מפנקים. יש כאלה שנותנים שני ימי מחלה ומאפשרים לצבור מעל ל־90 ואף לפדות אותם בפרישה.
אתה כותב על עובדים דור א' בחברת החשמל?
אתה מתכנן כבר מהיום את יציאתך לגמלאות מ-שופרסל?
כי לפי ההודעות שלך... אתה אולי תעבוד שנה.
עצת הבומר הממוצע. בימינו ככל שתגדיל ראש, יפילו עליך יותר מטלות. רואים שלא עבדת במינימום יום אחד בחייך. השכר לא עולה. כלומר יש תוספת ותק אחרי כמה שנים (שלוש או ארבע לדעתי, אפשר לבדוק בצו ההרחבה לעובדי רשתות שיווק מזון), אבל העבודה הזאת היא לשנה. יש גם שכר גבוה יותר בכמה שקלים או אגורות לתפקידים ספציפיים אבל אינם רלוונטיים אליי.
כי כל בומר נולד בעבודתו הנוכחית ולא התחיל לעבוד כסטודנט/ לפני צבא/...
אני בן 48 ועובד מגיל 15 לכיסוי ההוצאות.
כלומר, עבדתי גם בשכר מינימום לנוער וכמוני, "בומרים" נוספים.

נ.ב.
אני מניח שביום הראשון למחלה לא תקבל שקל, יום שני~שלישי תקבל 50% ורק מהרביעי תקבל 100%...
מקווה שתעבוד מספיק זמן להגיע לצבירה שכזו.

יש את הנהלים, רגולציה, חוקי העסקה, המסמך המשפטי היבש, ויש את המציאות.
אתה עוד צעיר, המציאות רק מתחילה לטפוח לך על הפנים. אם כבר בחודשים הראשונים לעבודה אתה מתחיל לנער את העץ וליצור אנטגוניזם מול האחראים, ולא משנה אם אתה עובד זוטר בשכר מינימום או מהנדס בכיר בחברת הייטק, אתה תחווה התעמרות. אתה נלחם בטחנות רוח.
הרשת מלאה בסיפורים על עובדי קבלן, מלצרים, עובדי נקיון, אחזקה ושמירה שתבעו את המעסיקים על ניצול ורמיסת זכויות, אם יש לך זמן, כסף וכוח להתעסק עם זה, בבקשה, זו דרך ארוכה וקשה.

תשקיע את הזמן והמאמץ בלפתח את עצמך, לחסוך, ולהצליח בלימודים ופחות בחישובים של חלקי ימי מחלה.

לדעתי, חישוב של שעות הוא החישוב הכי מדויק לצורך ימי מחלה
לא ימים, שעות
מדובר על אחוז חלקיות משרה וזאת הדרך הנכונה לחשב זכאויות של העובדים השעתיים המשתנים, כמות השעות בחודש חלקי 182
עובד שעובד נגיד 4 שעות ביום אבל כל הימים (22) הוא עדיין עובד בפחות מ 50 אחוז משרה ויצבור על פי אחוז זה,
מה שקובע לצבירות זכאות של עובדים זה אחוז משרה והמקסימום זה 100
ויש לזה הכי הרבה משמעות אם אתה עובד אצל שני מעסיקים שונים 4 שעות בכל יום וחושב, שמגיע לך 3 ימים בחודש עבור מחלה כל חודש

1. תגובה של מילניאל ממוצע, שמזלזל בניסיון של אנשים שכבר עברו כמה עבודות. גם אני בומר, ורואה את האמת במה שכתבו לך.
מילניאל?
צר לי לעדכן אותך, אבל מילניאלס היום הם כבר אנשים מבוגרים (חלקם עברו את ה40, והצעירים שבהם בני 30).
מדובר פה בדור Z, וכנראה אפילו מהחלקים הצעירים של Z.

מסכים איתך לגבי כל השאר כמובן.

לא הבנתי. מי שעובד שעה ביום ומי שעובד 9 שעות ביום, זכאים לאותה כמות של ימי מחלה?
נשמע לי הגיוני שאם שניהם זכאים ל"יום", אצל הראשון זו תהיה שעה אחת ואילו אצל השני 9 שעות.
כן, משום שלא תמיד זה תלוי בעובד. אם לא נותנים לו לעבוד, למה הוא צריך להיפגע מזה?
אתה מוזמן לקרוא את המקור שצירפתי בעצמך. גם סעיף 4(ב) לחוק דמי מחלה יענה לך על השאלה. יש התייחסות לימים, לא לשעות עבודה.
אתה כותב על עובדים דור א' בחברת החשמל?
האמת שהתכוונתי למגזר הציבורי בכללותו.
כי כל בומר נולד בעבודתו הנוכחית ולא התחיל לעבוד כסטודנט/ לפני צבא/...
בתקופתם עבודה אחת הייתה יכולה לכלכל בית משק שלם. הדור הזה קיבל הכול על מצע של כסף. האמת שהפער הזה רלוונטי יותר לארה״ב, אבל גם פה אפילו לפני שלושים שנה יכולת להרשות לקנות דירה. היום…
נ.ב.
אני מניח שביום הראשון למחלה לא תקבל שקל, יום שני~שלישי תקבל 50% ורק מהרביעי תקבל 100%...
מקווה שתעבוד מספיק זמן להגיע לצבירה שכזו.
נכון. בגלל זה אני מתלונן.
מה זה משנה לך אם תנצל יום מחלה כנגד 5 שעות או 5 שעות מחלה כנגד יום העדרות?
כי לא מנצלים שעות. אתה נותן פתק על יום מחלה. לכן ייקח לי יותר זמן להשיג ימים, גם אם הם שווים מעט שעות.
יש את הנהלים, רגולציה, חוקי העסקה, המסמך המשפטי היבש, ויש את המציאות.
אתה עוד צעיר, המציאות רק מתחילה לטפוח לך על הפנים. אם כבר בחודשים הראשונים לעבודה אתה מתחיל לנער את העץ וליצור אנטגוניזם מול האחראים, ולא משנה אם אתה עובד זוטר בשכר מינימום או מהנדס בכיר בחברת הייטק, אתה תחווה התעמרות. אתה נלחם בטחנות רוח.
הרשת מלאה בסיפורים על עובדי קבלן, מלצרים, עובדי נקיון, אחזקה ושמירה שתבעו את המעסיקים על ניצול ורמיסת זכויות, אם יש לך זמן, כסף וכוח להתעסק עם זה, בבקשה, זו דרך ארוכה וקשה.
וחבל שזה כך. אתה לא חושב שראוי לשנות את המצב? שלטון החוק הוא עיקרון בסיסי בדמוקרטיה.
תשקיע את הזמן והמאמץ בלפתח את עצמך, לחסוך, ולהצליח בלימודים ופחות בחישובים של חלקי ימי מחלה.
בהחלט עושה זאת. :)
לדעתי, חישוב של שעות הוא החישוב הכי מדויק לצורך ימי מחלה
לא ימים, שעות
אחלה, אבל זה החוק. אתה מוזמן להגיש הצעת חוק ולשנות אותו. לדעתי למשל לא ראוי שמנכים את יום המחלה הראשון אך שאין משלמים עליו, אבל זה חוקי לגמרי. מה לעשות? אגב דווקא את זה כן ניסו לשנות, וזה אפילו עבר בקריאה ראשונה. אבל הממשלה קרסה לפני שהעבירו קריאה שנייה ושלישית.

נערך לאחרונה ב:
מילניאל?
צר לי לעדכן אותך, אבל מילניאלס היום הם כבר אנשים מבוגרים (חלקם עברו את ה40, והצעירים שבהם בני 30).
מדובר פה בדור Z, וכנראה אפילו מהחלקים הצעירים של Z.

מסכים איתך לגבי כל השאר כמובן.
בינוני. ה״צעירים״ הם אלה שנולדו אחרי 2010.

על פי החוק אם עבדת חלק מחודש, צבירת ימי המחלה היא יחסית.
מכיוון שפה אתה עובד על פי שעות, אז גם החלק היחסי בחודש הוא על פי השעות.
אומנם המינוח בהחלט מדבר על יחס, אבל באותה נשימה מציינים ימים ולא שעות. וגם באתר אין מילה על שעות עבודה אלא רק על ימים.
השעות רלוונטיות לחישוב שווי יום מחלה או חופשה (וגם חג), זה כן.

בינוני. ה״צעירים״ הם אלה שנולדו אחרי 2010.
החצי הצעיר זה אלו שנולדו ב2004 והלאה.
גם אם אתה מחלק ל3 (צעירים, בינוניים ובוגרים), אתה מגיע לאמצע 2006 והלאה בתור צעירים.
בכל מקרה, מילניאל אתה לא :-)

אומנם המינוח בהחלט מדבר על יחס, אבל באותה נשימה מציינים ימים ולא שעות. וגם באתר אין מילה על שעות עבודה אלא רק על ימים.
השעות רלוונטיות לחישוב שווי יום מחלה או חופשה (וגם חג), זה כן.
למדת שברים בבית ספר?
אם עבדת 4 שעות ביום, אז זה חצי יום והצבירה בהתאם.

למדת שברים בבית ספר?
אם עבדת 4 שעות ביום, אז זה חצי יום והצבירה בהתאם.
לא, זה יום עבודה מלא. אם המעסיק נותן רק ארבע שעות, אז זה יום העבודה שלי. לא העובד קובע את היקף המשרה, ולכן בכל מקרה צריך לשלם.
אבל אם יש לך מקור שמציג שאמורים לחשב את הצבירה לפי שעות, אני אשמח לקרוא אותו. אני את המקור שלי הבאתי בכל מקרה. כל עוד אין מקור סותר, דבריי הם הנכונים.

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
לא, זה יום עבודה מלא. אם המעסיק נותן רק ארבע שעות, אז זה יום העבודה שלי. לא העובד קובע את היקף המשרה, ולכן בכל מקרה צריך לשלם.
אבל אם יש לך מקור שמציג שאמורים לחשב את הצבירה לפי שעות, אני אשמח לקרוא אותו. אני את המקור שלי הבאתי בכל מקרה. כל עוד אין מקור סותר, דבריי הם הנכונים.
מוזמן להגיש תביעה ייצוגית.

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
G נזילה קבועה מפורק לחץ בדוד חשמלי + עיוות במעטפת אוף טופיק 3
R עיוות בהקצאת נכסים מול הקדמת תשלום לקבלן נדל"ן 27
T התחלה מאוחרת בצבירת הון יומני מסע אישיים 31
M כסף בצבירת פנסיה לאחר פטירה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 2
S פריסת מס אחורה (של חל הודעה מוקדמת/ מענק פרישה/ ימי חופשה/ ימי מחלה) מיסים 6
T הטבת נקודות במס הכנסה על ימי מילואים מיסים 3
S ניכוי ימי חופש לאחר תקופת פיטורין פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 7
M עזרה במילוי דוח שנתי עם פריסת פדיון ימי חופש מיסים 0
M ימי חופשה ביוזמת המעסיק לעובד בשכר שעתי אוף טופיק 0
0 ימי פעילות קרן סל מחקה אמריקאית שוק ההון 4
twister ניצול ימי חופש בעזיבת מקום עבודה צרכנות פיננסית 14
algo.il ניצול ימי מבצעים קבועים ברשתות המזון מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 18
M מותר להחתים ימי חופש בזמן שירות מילואים? אוף טופיק 3
ה תחשיב ימי מילואים מול תשלום בט'ל ומס הכנסה אוף טופיק 1
ס ימי חופשה, הבראה ומחלה צרכנות פיננסית 1
V קניות ביום הרווקים/cyber Monday ושאר ימי הקניות של נובמבר מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 11
א דמי הבראה + ימי חופש אחרי הפסקת עבודה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 4
ז ימי חופשה מיסים 13
ה תשלום על ימי מילואים שהיו בסופ״ש פוסטים מאיכות נמוכה 5
U ימי מכירות רכב אוף טופיק 0
stamEhad סיום עבודה - מימון רכישת אופציות ע"י כספי פיצויים + ימי חופשה מיסים 6
G פדיון ימי חופשה מיסים 13
R קרנות ימי עדכון ושיטת עמלות שוק ההון 11
flower ימי מחלה - החזר מס מיסים 5
ז ימי מחלה אוף טופיק 59
E ימי חופש במקום עבודה חדש אוף טופיק 10
ח האם ניתן לקבל מענק עבודה על ימי אבטלה? פוסטים מאיכות נמוכה 1
S ב-IB מופיע לי שצריכים לעבור 44 ימי עסקים לפני שמושכים לחשבון אחר פוסטים מאיכות נמוכה 1
ס להשתמש או לשמור ימי חופש? אוף טופיק 17
S שכר על ימי בידוד אוף טופיק 76
ב ימי קורונה - יומנה של בת העמק אוף טופיק 618
abby1994 ימי חופש, דמי הבראה ,החזר מס ומה שבינהם מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 24
B מס שולי על פדיון ימי חופשה צרכנות פיננסית 1
Zach Moshe למה העברת סוויפט לוקחת עוד 2 ימי עסקים *אחרי* שהכסף הגיע לבנק בארץ? צרכנות פיננסית 8
ק ימי, מפגשי 'גיבוש' שלא על החשבון המעביד. אוף טופיק 13
liranviper מה עדיף: חל"ת או מינוס ימי חופש? צרכנות פיננסית 12
waskindalost בעזיבת מקום העבודה - האם לפדות או לקחת ימי חופש ? פרישה מוקדמת והחיים שאחריה 6

נושאים דומים

Back
למעלה