• התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה, ובכלל זה החובה לעמוד בהוראות כל דין, היא על מחברה בלבד ואין לייחס את האמור בה לבעלת האתר.

מודיס צפויה להוריד את דירוג האשראי של ישראל

בהצלחה, הקייס שלי הוכח.
גם אם יש לך את הIQ הכי גבוה בעולם, הוכחת שאתה משול להיפך מזה.
אז ימצאו אשמים ואחראים, זה לא מעניין, הנזק כבר קיים.
רק ילד מאמין שצד אחד אשם, כי עדיין לא הבין את החיים.
סגור, אני גם ילד וגם עם ה IQ הכי גבוה בעולם(אבל משול להפך מזה? לא הבנתי ...כנראה בגלל ה IQ).
אין לי דבר משותף עם מצביעי הליכוד-חרדים...זה שרוצים להרוג את כולנו די הרבה אנשים ברחבי העולם זה לא מספיק בשביל לחיות ביחד...
עשיתם לנו נזק מדהים...ויש לכם דם על הידים....מקווה שאלוהים יסלח לכם...אני(הילד עם הIQ הנמוך) לא נראה לי שאי פעם אוכל.

שיהיה לכולנו בהצלחה בחלקת האלוהים הקטנה הזו.

סגור, אני גם ילד וגם עם ה IQ הכי גבוה בעולם(אבל משול להפך מזה? לא הבנתי ...כנראה בגלל ה IQ).
אין לי דבר משותף עם מצביעי הליכוד-חרדים...זה שרוצים להרוג את כולנו די הרבה אנשים ברחבי העולם זה לא מספיק בשביל לחיות ביחד...
עשיתם לנו נזק מדהים...ויש לכם דם על הידים....מקווה שאלוהים יסלח לכם...אני(הילד עם הIQ הנמוך) לא נראה לי שאי פעם אוכל.

שיהיה לכולנו בהצלחה בחלקת האלוהים הקטנה הזו.
בהצלחה גם לך, אתה תזדקק לזה.
תמשיך להכליל זה עושה לך טוב.

הממשלה אכן אשמה, אבל רק % מסויים.
נכון, רק כ-99.9%...

מי שממשיך להשניא ולשנוא עושה טעות מרה.
נכון, שנאה היא טעות חמורה.

אבל אני לא ראיתי בהודעה שלו (בטח שלא ב"הלך הרוח הכללי של השרשור") שנאה,
אלא כאב על כך שציבורים מסוימים ממשיכים לתמוך באנשים מזיקים כשיש כל כך הרבה אפשרויות אחרות - אפילו מתוך מה שנקרא כיום גוש הימין.

שנאה היא לא הפתרון, אתם אנשים בוגרים, תמצאו דרך להסתדר,
כי אם לא תמצאו,
חמאס זה רק ההתחלה,
מצרים ואיראן וכל העולם הערבי צופה ורואה הכל, הם מחפשים בכל יום שעובר את הזמן האולטימטיבי לסיים את הפרוייקט הציוני גם במחיר חצי מהעולם הערבי חרב,
הם יעשו הכל כדי שישראל תיפול,
מצרים הבאה בתור וכל מי שיש לו עיניים בפרצוף אמור להבין את זה.

אין לנו את הפריווילגיה להמשיך לשנוא ולריב ולפלג
זו בדיוק הטענה של כל מי שמתנגד לממשלה הזו.
די כבר עם השנאה והפילוג,
ועם שיסוי של מגזרים אחד בשני.

די כבר עם ההתעלמות מעתיד מדינת ישראל,
המחשבה שאין צורך בצבא חזק (תמיכה בהשתמטות של עשרות אחוזים מהעם, התנגדות לשירות של כ-50% מהאוכלוסיה [נשים]),
המחשבה שאין צורך בטכנולוגיה שתיתן לנו עדיפות על האויב (קיצוץ בתקציבי ההשכלה הגבוהה כדי להכפיל קצבאות מסוימות),
המחשבה שלכלכלה אין כל חשיבות (עידוד יציאה משוק העבודה),
ועוד.

לא מבין למה בעיניך התנגדות לזה נחשבת "שנאה".

להיפך, דווקא בגלל שאני אוהב את כלל הציבור, אני מעוניין שיהיה טוב לכולם.
גם אם לי ולמשפחתי לא יקרה כלום, אצטער מאוד אם בגלל מעשי הממשלה הזו האויבים שלנו ישתלטו על המדינה,
ויאנסו וישחטו בני אדם מכל סוג (כן, גם חרדים שביום פקודה לא יידעו כיצד להשתמש בנשק).

חובתי המוסרית היא להתנגד לממשלה הנוכחית, שגורמת נזק חמור לכלל האזרחים - גם לתומכיהם.
זו אינה שנאה אלא אהבה.

לחשוב שרק הממשלה אשמה זה פשע.
פשע, לא פחות.
הממשלה אכן אשמה, אבל רק % מסויים.
האופוזיציה גם אשמה % מסוים,
התקשורת משני הצדדים שליבו את האש גם אשמים % מסוים,
האנשים שהציתו מדורות על כביש מהיר ראשי וחסמו אותו לילות כימים גם אשמים % מסוים,
הצמרת המאוחדת שגרמה לצמרת הצבאית לבצע הפיכה צבאית זוחלת לא מזויינת של המרדה וסרבנות גם אשמה % מסוים,
מי שלא ידע למצוא את עמק השווה ולהביא רפורמה בהסכמה הביא לפיצוץ הזה, העדיפו לריב מאשר לפתור הכל.
אכן יש אשמה בצד מתנגדי הממשלה - לא נקטו בצעדים יותר חריפים בשביל להפיל את ממשלת השמד, הביזה והזדון.

נכון, רק כ-99.9%...

נכון, שנאה היא טעות חמורה.

אבל אני לא ראיתי בהודעה שלו (בטח שלא ב"הלך הרוח הכללי של השרשור") שנאה,
אלא כאב על כך שציבורים מסוימים ממשיכים לתמוך באנשים מזיקים כשיש כל כך הרבה אפשרויות אחרות - אפילו מתוך מה שנקרא כיום גוש הימין.

זו בדיוק הטענה של כל מי שמתנגד לממשלה הזו.
די כבר עם השנאה והפילוג,
ועם שיסוי של מגזרים אחד בשני.

די כבר עם ההתעלמות מעתיד מדינת ישראל,
המחשבה שאין צורך בצבא חזק (תמיכה בהשתמטות של עשרות אחוזים מהעם, התנגדות לשירות של כ-50% מהאוכלוסיה [נשים]),
המחשבה שאין צורך בטכנולוגיה שתיתן לנו עדיפות על האויב (קיצוץ בתקציבי ההשכלה הגבוהה כדי להכפיל קצבאות מסוימות),
המחשבה שלכלכלה אין כל חשיבות (עידוד יציאה משוק העבודה),
ועוד.

לא מבין למה בעיניך התנגדות לזה נחשבת "שנאה".

להיפך, דווקא בגלל שאני אוהב את כלל הציבור, אני מעוניין שיהיה טוב לכולם.
גם אם לי ולמשפחתי לא יקרה כלום, אצטער מאוד אם בגלל מעשי הממשלה הזו האויבים שלנו ישתלטו על המדינה,
ויאנסו וישחטו בני אדם מכל סוג (כן, גם חרדים שביום פקודה לא יידעו כיצד להשתמש בנשק).

חובתי המוסרית היא להתנגד לממשלה הנוכחית, שגורמת נזק חמור לכלל האזרחים - גם לתומכיהם.
זו אינה שנאה אלא אהבה.
שנאה ואהבה זה אותו דבר. זה לא מעניין.
אני אדיש לממשלה הזאתי ואדיש לאופוזיציה שלה.
חוכמת האדישות היא ההיפך משנאה.
לרצות "לנצח" מגזרים מסויימים זה מחשבה טפשית,
לרצות לקבוע להם מה יעשו זה טפשי.
הדרך היחידה היא לשבת איתם ולתכנן עתיד משותף.
לתכנן שירות שיתאים להם כדי שישרתו.
לתכנן רפורמה שתתאים לצד שרוצה רפורמה.
עידן ההגמוניה של צד אחד נגמר.
כל ההתנגדות ומחאות טיפשיות זה נטו עניין כלכלי של מי שנהנה מזה.
יכולתי להכליל בתשובה שלי את כל מתנגדי הרפורמה וכל מי שבגללו חמאס תקף ומי שבגללו הפרוגרס פושה בצהל ומחליש אותו, לא עשיתי את זה,
כי אני אדיש לטמטום.
הנזק כבר קרה, הנזק הבא יקרה אם אנשים מבוגרים ימשיכו להתנהג כמו ילדים ותינוקות אמוציונלים.

פשע, לא פחות.

אכן יש אשמה בצד מתנגדי הממשלה - לא נקטו בצעדים יותר חריפים בשביל להפיל את ממשלת השמד, הביזה והזדון.
בדיוק, צעדים נוספים שמורידים את הדירוג,
ההוכחה שלי הושגה.
רק טמטום מוביל להתנגדות,
יותר דברים הושגו בעולם בעזרת משא ומתן ולא התנגדות.
הטמטום הוא שמתנגדי הממשלה מתייחסים אליה כמו ארגון טרור.
בהצלחה לכם, הדירוג ימשיך לרדת, מה שלא מבינים במוח יבינו בכיס בעתיד.

בדיוק, צעדים נוספים שמורידים את הדירוג,
ההוכחה שלי הושגה.
אם היית קורא את הדו"ח של מודי'ס (ואת הקודם), היית רואה שהמחאה האזרחית מצוינת שם לחיוב. אבל מה הם מבינים?

אם היית קורא את הדו"ח של מודי'ס (ואת הקודם), היית רואה שהמחאה האזרחית מצוינת שם לחיוב. אבל מה הם מבינים?
אתה טיפש או שאתה עושה את עצמך?
ציינת שאתה מתחרט שהמחאה לא עשתה יותר דברים חמורים. לטענתי דברים שהיו תורמים להורדת דירוג.
עצם קיום המחאה מוכיח על דמוקרטיה, אני מדבר על הורדת דירוג נוספת עקב צעדים מטורללים שהבעת מפח נפש שלא עשיתם במחאה.
באמת שחסר לכם IQ ואתם רובוטים על מלא.

אתה טיפש או שאתה עושה את עצמך?
ציינת שאתה מתחרט שהמחאה לא עשתה יותר דברים חמורים. לטענתי דברים שהיו תורמים להורדת דירוג.
עצם קיום המחאה מוכיח על דמוקרטיה, אני מדבר על הורדת דירוג נוספת עקב צעדים מטורללים שהבעת מפח נפש שלא עשיתם במחאה.
באמת שחסר לכם IQ ואתם רובוטים על מלא.
הטענה שלך לא מבוססת על כלום (ההיפך). זה שאתה קורא לאחרים טיפשים ויודע לאיית IQ, לא הופך אותך לחכם אלא לטרול. שבוע טוב.

שנאה ואהבה זה אותו דבר. זה לא מעניין.
אני אדיש לממשלה הזאתי ואדיש לאופוזיציה שלה.
חוכמת האדישות היא ההיפך משנאה.
לרצות "לנצח" מגזרים מסויימים זה מחשבה טפשית,
לרצות לקבוע להם מה יעשו זה טפשי.
הדרך היחידה היא לשבת איתם ולתכנן עתיד משותף.
לתכנן שירות שיתאים להם כדי שישרתו.
לתכנן רפורמה שתתאים לצד שרוצה רפורמה.
עידן ההגמוניה של צד אחד נגמר.
כל ההתנגדות ומחאות טיפשיות זה נטו עניין כלכלי של מי שנהנה מזה.
יכולתי להכליל בתשובה שלי את כל מתנגדי הרפורמה וכל מי שבגללו חמאס תקף ומי שבגללו הפרוגרס פושה בצהל ומחליש אותו, לא עשיתי את זה,
כי אני אדיש לטמטום.
הנזק כבר קרה, הנזק הבא יקרה אם אנשים מבוגרים ימשיכו להתנהג כמו ילדים ותינוקות אמוציונלים.
למה אתה נותן כל כך מעט אחריות לממשלה? מה הקשר עכשיו לאופוזיציה?
שדבר ראשון כל חברי הממשלה יתפטרו. אחרי נתחיל לבנות את עצמנו מחדש

למה אתה נותן כל כך מעט אחריות לממשלה? מה הקשר עכשיו לאופוזיציה?
שדבר ראשון כל חברי הממשלה יתפטרו. אחרי נתחיל לבנות את עצמנו מחדש
הו הממשלה בהחלט אשמה לחלוטין,
במקום להציג פתיחה שקולה של לוח זמנים ודיונים על מנת להגיע לרפורמה מלאה בהסכמה שתטיב עם כולנו,
הם בחרו להציג את נאום פתיחת המלחמה של יריב לוין כמו טמבל שימושי של נתניהו.
ב1.1.23 ביום הכרזת הממשלה ישר גנץ פתח בנאום מלחמתי באחד הימים האלה שהוא ואיזנקוט לא יאפשרו רפורמה.
נתניהו חכם ושיחק שחמט, וישר הגיב עם הטמבל התורן שלו - יריב לוין, אשר הציג את הרפורמה כמו פתיחת מלחמה ולא כמו שצריך להציג משהו חשוב.
יש הרבה אשמה לממשלה.פשוט אני יותר חכם מכולם פה ומבין שגם אם ביבי היה נופל אז החרדים היו יושבים עם השמאל בקואליציה.
אז הייתה ממשלת שמאל חרדים ועדיין לא היה גיוס.
בגלל זה אני אדיש,
כי הכל מכור.
עכשיו כל מה שנותר לנו האזרחים הוא לפחות להבין שהכל מכור ולא להכליל ציבורים ולא ליפול למשחקים של פוליטיקאים נוכלים מכל הקשת.
נותר לנו האזרחים להציל את המדינה מהידיים של כל הפקידים ששולטים בה ומביאים עלינו שואה ושנאה ופילוג.

וגם עצמאות המערכת השיפוטית בכלל וביטול החוק שמצמצם את עילת הסבירות.
אבל שר אוצר חסר הבנה והשכלה חושב שההחלטה פוליטית, אז באמת שקשה להחליט מי צודק.

וגם עצמאות המערכת השיפוטית בכלל וביטול החוק שמצמצם את עילת הסבירות.
אבל שר אוצר חסר הבנה והשכלה חושב שההחלטה פוליטית, אז באמת שקשה להחליט מי צודק.
זה לא משנה מי צודק כי הנזק נעשה אתמול. עדיין לא ברור? הדירוג ירד למרות כל הדברים. מה שאתה מתאר אולי מנע ירידה חמורה יותר.

הרבה אשמה לממשלה.פשוט אני יותר חכם מכולם פה ומבין שגם אם ביבי היה נופל אז החרדים היו יושבים עם השמאל בקואליציה.
אז הייתה ממשלת שמאל חרדים ועדיין לא היה גיוס.
בגלל זה אני אדיש,
כי הכל מכור.
אלו דיבורים של לפני מחדל שמחת תורה.
מי שחושב שמאות אלפי מילואימניקים שחייהם שובשו קשות וישתחררו עם צו מילואים לחודשיים נוספים בקרוב, ישתקו או שמספר דומה של חיילים סדירים ובני משפחותיהם ימשיכו לשרת במקום הבייס של גולדקוף שלדעתו "מה רע לנו?", חי בסרט מד"ב.
בניגוד לדבריך, נציגי הציבור החרדי לא מוכנים להידברות ופשרה בנושא הזה. הם יבינו בקרוב את טעותם.

זה לא משנה מי צודק כי הנזק נעשה אתמול. עדיין לא ברור? הדירוג ירד למרות כל הדברים. מה שאתה מתאר אולי מנע ירידה חמורה יותר.
ברור מאד. הדרוג ירד בגלל המלחמה. מעשי הממשלה סיכנו את המדינה בהורדה גדולה יותר ופסיקת בג"ץ סייעה לסכל את המזימה.

נערך לאחרונה ב:
מי שחושב שאין לו חלק בהורדת הדירוג טועה טעות מרה,
לי אין חלק.

כולם אשמים,
לא, לא כולם אשמים.

ברור שיש בעיות שצריך לפתור,
אכן, כלכלת בעזרת השם, תקציב מושחת, אי תכנון לעתיד, ועוד כל מיני דברים קטנים שמודיס דיברו עליהם.

נחזור ל״כולם אשמים״ ,
כלכלת בעזרת השם, תקציב, אי תכנון לעתיד, אי התמקדות בפעולות מעלות ערך. אם אני לא טועה אלא כולם פעולות של הממשלה שצויינו לרעה בדוח וגרמו להורדת הדירוג. מלחמות כבר היו לנו ולא היה הורדת דירוג, הפעולות של הקואליציה (גם גנץ) גרמו לזה. זה לא ״כולם אשמים״ זה אנשים ספציפיים. או לייתר דיוק 64 אנשים פלוס עוד כמה חסרי דעה מהמפלגה של גנץ.

דרך אגב לא כולם יסבלו מהורדת הדירוג, בדומה למשל הנמלה והצרצר, בפורום הזה יש הרבה מאוד אנשים שהתכוננו לחורף הזה.

עשית טעות, כנראה הצבעת לקואליציה שגרמה את הנזק הזה תוך שנה וקצת. תגיד סליחה ותתחיל לחשוב איך אתה אישית מתקן את הנזק שגרמת ואל תטיף לאנשים אחרים.

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
S קצבה צפויה מקרן פנסיה כאחוז מהצבירה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 2
O הקלת מיסוי לא צפויה בתקציב 2025 - השכר הממוצע במשק מיסים 2
F לאיזה גיל מתייחס 'פנסיה צפויה' פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 14
M קרן עולמית צמודה למדד או קרן עוקבת סנופי צמודה לדולר - מי צפויה לתת תשואה ריאלית גבוהה יותר? שוק ההון 10
deussex בשנת 2022 צפויה להיפסק הנפקת איגרות חוב מיועדות לקרנות הפנסיה בישראל פוסטים מאיכות נמוכה 25
stamEhad השפעה צפויה של עליית ריבית ושל אינפלציה גבוהה על סוגי נכסים שונים שוק ההון 27
ג קצבה חודשית צפויה מקופת גמל להשקעה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 5
S מה אתם עושים עם החיסכון שלכם בימים של אינפלציה צפויה? שוק ההון 18
מ תוחלת תשואה צפויה מאגח ממשלתי שוק ההון 9
שודד הפינג פונג סקר - תשואה שנתית צפויה מתיק 100% מניות ל - 20 שנה. שוק ההון 26
ayeletavr עצה פסיכולוגית/כלכלית לגבי ירושה צפויה צרכנות פיננסית 61
E האם להשתמש בכסף כדי להוריד את גובה המשכנתא או להשקיע בשוק ההון? נדל"ן 29
G אילו מסמכים כדי להוריד לפני סגירת חשבון? ברוקרים ופלטפורמות מסחר 0
L האם ויתור על סוכן פנסיוני - השתלמות וגמל - יכול להוריד דמי ניהול פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 2
Jane Doe המלצה על החישוק - מיזם חביב שהוקם כדי להוריד את יוקר המחיה מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 6
D איך להוריד למינימום את התשלום המיוחד לרו"ח לדיווח על QEF ל-IRS? מיסים 0
ט ביטוח חיים - להעביר לפנסיה? או איך להוריד דמי ניהול צרכנות פיננסית 4
S כבר זמן מה אני חושב להיכנס לבורסה אבל עדיין מחפש דרך להוריד את הסיכון דרך פיזור טוב יותר שוק ההון 42
T מאמר וקישור לספר (Understanding big debt crises)- מישהו הצליח להוריד? התפתחות אישית 9
efrat איך להוריד עמלת כרטיס אשראי בעיסקאות מט״ח צרכנות פיננסית 3
Zegman האם מישהו הצליח להוריד דמי ניהול בביטוח מנהלים עם מקדם מובטח צרכנות פיננסית 12
A האם אפשר להוריד דמי ניהול בביטוח מנהלים ישן? צרכנות פיננסית 4
Z אם מפקידים סכום של כמה מאות ש"ח בבת אחת לפנסיה האם ניתן להוריד את שוק ההון 22
ה כמה נחשב יתרה גבוהה בקופת גמל כדי להוריד דמי ניהול? צרכנות פיננסית 4
ש ביטוח מנהלים- האם אפשר להוריד עמלות? האם כדאי להחזיק באופן עצמאי פרישה מוקדמת והחיים שאחריה 4

נושאים דומים

Back
למעלה