הליכוד-חרדים לא הולכים לשום מקום. הם ארגון פשע. הם לא רואים כלום חוץ מכסף(ופטור משירות ותרומה).... כמו שאמר גולדקנוף...למי רע בממשלה הזו?
הממשלה הזו והמגזרים שהצביעו לה באמת עושים לי רע...כנראה שעבור חלקם זה "ההישג"...אם רע להם בחיים...אז לפחות הצליחו "להכניס" גם לאלו שהם מקנאים בהם.
אלו שהצביעו ליכוד, ש"ס, יהדות התורה...מקווה שיום יבוא והם ישלמו מחיר על הנזק שהם עשו לאנשים טובים במדינה הזו. פשוט פושעים.
כמה רפש וגועל נפש בהודעה אחת שאפשר לומר שמסכמת את הלך הרוח של השרשור.
הכללה היא פשע.
לחשוב שרק הממשלה אשמה זה פשע.
הממשלה אכן אשמה, אבל רק % מסויים.
האופוזיציה גם אשמה % מסוים,
התקשורת משני הצדדים שליבו את האש גם אשמים % מסוים,
האנשים שהציתו מדורות על כביש מהיר ראשי וחסמו אותו לילות כימים גם אשמים % מסוים,
הצמרת המאוחדת שגרמה לצמרת הצבאית לבצע הפיכה צבאית זוחלת לא מזויינת של המרדה וסרבנות גם אשמה % מסוים,
מי שלא ידע למצוא את עמק השווה ולהביא רפורמה בהסכמה הביא לפיצוץ הזה, העדיפו לריב מאשר לפתור הכל.
הכל הוביל לפיצוץ חברתי פוליטי צבאי ומדיני במשך כל שנת 2023 והחשבון הוגש עכשיו בשנת 2024.
מי שחושב שאין לו חלק בהורדת הדירוג טועה טעות מרה,
מי שממשיך להשניא ולשנוא עושה טעות מרה.
ומי שלא מבין שהוא חלק מהבעיה וקודם כל צריך לפתור קונפליקטים של עצמו, יגלה את זה כשיעלו לו כאן המחירים,
כולם אשמים,
ברור שיש בעיות שצריך לפתור,
פלגנות ושנאה הן בדיוק מה שהובילו לאי-סדר חברתי בחלקו אלים, שואה שמכוונת ליהודים במדינתם בדרום ולהורדת דירוג שמנהיגי מחאה ייחלו לה מאז הכל התחיל ושכחו שלא הפסיקו את "הפרוסס" אבל המשלוח כבר נשלח למודיז, פשוט רק עכשיו הם קיבלו אותו.
אני מציע לכולם, להירגע.
פעם הייתי ליכודניק, אני כבר לא, אבל לומר עליהם שהם לא מתגייסים ושכולם פושעים - גועל נפש שיוביל לעוד הורדות דירוג ועוד כאוס.
מקווה בשביל אנשים כמוך שלא הבינו עדיין כלום שאתה חי בחו"ל, כי אחרת, אתה הולך לסבול מהורדת הדירוג הזאתי בדיוק כמו האנשים שאתה שונא.
שנאה היא לא הפתרון, אתם אנשים בוגרים, תמצאו דרך להסתדר,
כי אם לא תמצאו,
חמאס זה רק ההתחלה,
מצרים ואיראן וכל העולם הערבי צופה ורואה הכל, הם מחפשים בכל יום שעובר את הזמן האולטימטיבי לסיים את הפרוייקט הציוני גם במחיר חצי מהעולם הערבי חרב,
הם יעשו הכל כדי שישראל תיפול,
מצרים הבאה בתור וכל מי שיש לו עיניים בפרצוף אמור להבין את זה.
אין לנו את הפריווילגיה להמשיך לשנוא ולריב ולפלג, הורדת הדירוג קרתה, בואו נראה למודיז שהצפי השלילי שלה היה שגוי.
מי שלא מבין אותי, יגלה שההורדה הבאה בדרך.
ברגע שאראה עוד מדורה או חסימה באיילון או תחנת כוח מופגזת, די ברור שההורדה הבאה תהפוך לעובדה מוגמרת.