Jane Doe
משתמש בכיר
- דירוג
- 2,157
שמחה להמליץ ולשתף את מיזם החישוק.
החישוק מיושר עם האינטרסים של הצרכנים. המטרה שלו היא לא להרוויח כסף (שוקינג!).
הזמנתי מהחישוק בעיקר אגוזים ושקדים. המחירים נמוכים מאוד (עד עשרות אחוזים) בהשוואה לרשתות הגדולות, והאיכות מצויינת. יש בחישוק מוצרים אחרים במחירים פחות תחרותיים. החישוק מסמן אותם בתגית ״חצי כח״. המחירים שלהם ירדו כשייצטרפו מספיק חברים וכח הקניה של הקבוצה יגדל.
כיף לתמוך בתחרות לרשתות הגדולות וכיף להזמין ממיזם שלא מפרסם בערוץ הרעל.
משלוח לנקודת איסוף ליד הבית שלנו ב-5 שקלים או עד הבית ב-30 שקלים.
אם אין לידכם נקודת איסוף של החישוק, אפשר לארגן את השכנים או את מקום העבודה כדי ליצור אחת.
מצרפת גם סרטון של לינור דוייטש, מנכ״לית לובי 99, שממליצה גם היא על מיזם החישוק.
גילוי נאות: אני לא מקבלת עמלה מהחישוק. אני פשוט שמחה לתמוך במיזם שמוזיל את סל הקניות שלי, מתחרה ברשתות השיווק הגדולות, לא מפרסם בערוץ הרעל ואפילו מוכר, בין היתר, גם מוצרים בלי חותמת כשרות (לשומרי הכשרות: רוב המוצרים בחישוק הם עם חותמת כשרות).
החישוק מיושר עם האינטרסים של הצרכנים. המטרה שלו היא לא להרוויח כסף (שוקינג!).
הזמנתי מהחישוק בעיקר אגוזים ושקדים. המחירים נמוכים מאוד (עד עשרות אחוזים) בהשוואה לרשתות הגדולות, והאיכות מצויינת. יש בחישוק מוצרים אחרים במחירים פחות תחרותיים. החישוק מסמן אותם בתגית ״חצי כח״. המחירים שלהם ירדו כשייצטרפו מספיק חברים וכח הקניה של הקבוצה יגדל.
כיף לתמוך בתחרות לרשתות הגדולות וכיף להזמין ממיזם שלא מפרסם בערוץ הרעל.
משלוח לנקודת איסוף ליד הבית שלנו ב-5 שקלים או עד הבית ב-30 שקלים.
אם אין לידכם נקודת איסוף של החישוק, אפשר לארגן את השכנים או את מקום העבודה כדי ליצור אחת.
מצרפת גם סרטון של לינור דוייטש, מנכ״לית לובי 99, שממליצה גם היא על מיזם החישוק.
גילוי נאות: אני לא מקבלת עמלה מהחישוק. אני פשוט שמחה לתמוך במיזם שמוזיל את סל הקניות שלי, מתחרה ברשתות השיווק הגדולות, לא מפרסם בערוץ הרעל ואפילו מוכר, בין היתר, גם מוצרים בלי חותמת כשרות (לשומרי הכשרות: רוב המוצרים בחישוק הם עם חותמת כשרות).
נערך לאחרונה ב: