• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

העברות ועמלות בין - אינטרקטיב, Wise, Poalim, Charles Schwab, Bank of America

• פותח הנושא פותח הנושא adamshalev
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
למה לא לקנות ב-IB ולהעביר?
אם זה חד פעמי מילא, אבל לבצע את זה באופן שוטף (חודשי או רבעוני נניח כשאני קונה ני"ע)? נשמע לי קצת overkilll. מה גם שאני לא בטוח עד כמה זה משתלם היות ויש עמלת ק/מ ב-IB ואולי גם עמלת העברת ני"ע. אם כבר קניתי ני"ע אירופאים ב-IB איזו סיבה יש לי להעביר אותם לשוואב?

אם זה חד פעמי מילא, אבל לבצע את זה באופן שוטף (חודשי או רבעוני נניח כשאני קונה ני"ע)? נשמע לי קצת overkilll. מה גם שאני לא בטוח עד כמה זה משתלם היות ויש עמלת ק/מ ב-IB ואולי גם עמלת העברת ני"ע. אם כבר קניתי ני"ע אירופאים ב-IB איזו סיבה יש לי להעביר אותם לשוואב?
מדוע רצית לקנות בשוואב מלכתחילה?

אשמח לסיוע מבעלי ניסיון.
פתחתי חשבון ב-ib, מעוניין להעביר דולרים באופן חד פעמי שנמצאים כרגע בחשבון העו"ש שלי בבנק ישראלי. ככל הנראה אעביר בעתיד שקלים מאותו חשבון.
השאלות שלא מצאתי להן תשובה כאן (אולי פספסתי):
1. מה הדרך המומלצת עבור העברה חד פעמית בדולרים?
2. בינתיים בחרתי ב-wire וניסיתי להתקדם באתר של ib. אני מתבקש להגדיר את ה sending institution. ציפיתי שתהיה רשימה מסודרת עם שמות של בנקים בעולם, במקום זה אפשר להכניס טקסט חופשי. פשוט לרשום Bank Hapoalim וזה מספיק?
בנוסף מה המבנה שהם מצפים לו ב account number? כולל את מספר הסניף?
3. מה משמעות account Nickname?

תודה מראש...

מה הדרך המומלצת עבור העברה חד פעמית בדולרים?
לבדוק מה יצא לך יותר זול:
1. העברה בינלאומית של דולרים (כולל עמלת מתווך)
2. עמלת המרת הדולרים לשקלים + מרווח המרת הדולרים לשקלים + עמלת העברת שקלים בתוך הארץ (חינם לרוב).

בינתיים בחרתי ב-wire וניסיתי להתקדם באתר של ib. אני מתבקש להגדיר את ה sending institution. ציפיתי שתהיה רשימה מסודרת עם שמות של בנקים בעולם, במקום זה אפשר להכניס טקסט חופשי. פשוט לרשום Bank Hapoalim וזה מספיק?
כן

בנוסף מה המבנה שהם מצפים לו ב account number?
חסר משמעות, אני שם שם רק את מספר החשבון.

מה משמעות account Nickname?
להערכתע דרך בשבילך לזכור איזה בנק/חשבון זה בהינתן שיהיו לך יותר מבנק אחד ברשימת הבנקים השמורים שם במערכת העברות.

לבדוק מה יצא לך יותר זול:
1. העברה בינלאומית של דולרים (כולל עמלת מתווך)
2. עמלת המרת הדולרים לשקלים + מרווח המרת הדולרים לשקלים + עמלת העברת שקלים בתוך הארץ (חינם לרוב).

כן

חסר משמעות, אני שם שם רק את מספר החשבון.

להערכתע דרך בשבילך לזכור איזה בנק/חשבון זה בהינתן שיהיו לך יותר מבנק אחד ברשימת הבנקים השמורים שם במערכת העברות.
תודה רבה.
כלומר אם מעבירים שקלים זה לחשבון של ib בארץ ואם מעבירים דולרים זה לחשבון שלהם בחו"ל? זה מה שהבנתי מההודעה שלך.

בכל מקרה - בגלל שנתקעתי בשלב הזה לא התקדמתי לשלב בו צריך להכניס את הסכום המדויק שאני רוצה להעביר -אחרי שאגדיר סכום זה אקבל את פרטי החשבון של ib להעברה, בהתאם למטבע שבחרתי?

אחרי שאגדיר סכום זה אקבל את פרטי החשבון של ib להעברה, בהתאם למטבע שבחרתי?
כן. אתה יכול גם לבטל את הדיווחים האלה, אין לך מה לחשוש מלבדוק.

• אהבתי
Reactions: HHH
אני רוצה להעביר דולרים וניירות ערך מברוקר ישראלי (IBI) לשוואב.
כששאלתי ב-chat של שוואב, שלחו אלי טופס "Transfer Your Account to Schwab" שבו אני ממלא פרטים של החשבונות (שוואב ו-IBI, במקרה שלי), מה וכמה אני רוצה להעביר, מצרף דף חשבון של IBI - והם מטפלים בזה משם.
זה עד כדי כך פשוט? מה אני מחמיץ?
מישהו ניסה להעביר בצורה הזו?

העברתי עכשיו 50 אירו שסתם שכבו בחשבון מ-wise ל-IB באמצעות הממשק היעודי וזה היה ללא עמלה. @adamshalev אפשר אולי לעדכן את הפוסט.

בנק - Wise (לשעבר TransferWise)

עלות: כל העברה מ-Wise עולה עמלה קטנה כתלות במטבע, בדולר זה 0.93$, בפאונד זה 0.36 פאונד. הפקדות לא עולות כסף.

שליחת דולרים ל-IB: באמצעות ACH pull, אחרי יצירת קישור ACH מ-IB ל-Wise באמצעות שתי הפקדות קטנות. את ההעברה יוזמים בממשק של IB (כיוון שזה ACH pull) והיא חינם לחלוטין בשני הצדדים. אפשר לעשות גם העברת wire רגילה אבל לא ניסיתי.
אני מפספס פה משהו או שWISE העלו את התעריף באופן משמעותי?

כמו כן, כתבת בשרשור אחר שWISE מתפקדים כחשבון בינלאומי עם אי תלות מולטת. אבל לפי התנאים שלהם היום נראה שזה כבר לא המצב. ראה את התגובה שלי כאן

(אי לי הרשאות להגיב על השרשור בפוסט בו כתבת את זה)

Screenshot-from-2023-03-13-11-02-54.png

כמו כן, כתבת בשרשור אחר שWISE מתפקדים כחשבון בינלאומי עם אי תלות מולטת. אבל לפי התנאים שלהם היום נראה שזה כבר לא המצב. ראה את התגובה שלי כאן

אצלי בתוך ארה"ב העברת WIRE מופיעה ב-0.39$...

אצלי בתוך ארה"ב העברת WIRE מופיעה ב-0.39$...

זה לא נראה כמו ACH pull

מעדכן לגבי העברות כספים (דולרים).
ניתן לחבר גם את שוואב וגם את אינטראקטיב לחשבון של WISE להעברות ACH (בשני הכיוונים
הי לא יודע אם לזה התכוונת אבל קיבלתי היום את המייל הבא, וניסיתי, ניתן פשוט מתוך הממשק של in ליזום העברה, יש ממש קטגוריה ייעודית של העברה מwise, ברגע שלוחצים זה מעביר אותך לאתר של wise וככה תוך כמה שניות אפשר לבקש העברה. הכסף הגיע תוך כמה שעות והעמלה הייתה נמוכה מאוד (כחצי דולר להעברת כ2000 דולר). זה מה שהיה במייל שפרט קצת יותר:

We noticed you have recently used Wise to transfer funds to your Interactive Brokers account xxxx.

IBKR has worked with Wise to make it even easier to fund your brokerage account. We would like to invite you to try the new 'Bank Transfer via Wise' and 'Transfer from Wise Balance' funding methods. These methods let you use Wise to fund your IBKR account directly from Client Portal.

Benefits include:
  • Additional funding currencies: Fund your account with Bulgarian Lev (BGN), Indonesian Rupiah (IDR), Malaysian Ringgit (MYR) and Romanian Leu (RON).
  • Faster processing of deposits: Our integration with Wise ensures the transaction contains the correct routing and processing information. In addition, Wise payments initiated from Client Portal are not subject to a credit hold.
  • Ease of use: Once you authorize and link your Wise account with your Interactive Brokers account, you can transfer to and from your Wise multi-currency account without leaving Client Portal.

הי לא יודע אם לזה התכוונת אבל קיבלתי היום את המייל הבא, וניסיתי, ניתן פשוט מתוך הממשק של in ליזום העברה, יש ממש קטגוריה ייעודית של העברה מwise, ברגע שלוחצים זה מעביר אותך לאתר של wise וככה תוך כמה שניות אפשר לבקש העברה. הכסף הגיע תוך כמה שעות והעמלה הייתה נמוכה מאוד (כחצי דולר להעברת כ2000 דולר). זה מה שהיה במייל שפרט קצת יותר:

We noticed you have recently used Wise to transfer funds to your Interactive Brokers account xxxx.

IBKR has worked with Wise to make it even easier to fund your brokerage account. We would like to invite you to try the new 'Bank Transfer via Wise' and 'Transfer from Wise Balance' funding methods. These methods let you use Wise to fund your IBKR account directly from Client Portal.

Benefits include:
  • Additional funding currencies: Fund your account with Bulgarian Lev (BGN), Indonesian Rupiah (IDR), Malaysian Ringgit (MYR) and Romanian Leu (RON).
  • Faster processing of deposits: Our integration with Wise ensures the transaction contains the correct routing and processing information. In addition, Wise payments initiated from Client Portal are not subject to a credit hold.
  • Ease of use: Once you authorize and link your Wise account with your Interactive Brokers account, you can transfer to and from your Wise multi-currency account without leaving Client Portal.
לא, התכוונתי ל-ACH כי זה לא היה קיים. משיכה ב-ACH מ-WISE היא בחינם לגמרי (אפשרי רק לדולרים, ולוקח כמה ימים עד שהכסף זמין). העלות של כחצי דולר זו גם העלות של WIRE מ-WISE.

התקשרתי למחלקה הבינלאומית, ענו לי שאפשר להעביר ניירות אירופאים ושהם נחשבים מבחינת המינימום. אפתח חשבון מחר, אחרי זה אני אמור ליצור איתם קשר להעברת הניירות מ-IB. אם יש למישהו ניסיון בהעברה כזאת, אשמח לשמוע.
ניסיתי להעביר CSPX ו-IMAE של איישרס. לא הצליח:
We've received your request to transfer assets to Schwab. We were unable to complete your request because:
- The assets you requested to transfer from Interactive Brokers are not accepted at Schwab and cannot be transferred into your Schwab account. If you wish to continue the transfer, you may liquidate the asset(s) and submit a new request on Schwab.com once the proceeds are available​
התקשרתי אליהם, שאלתי אם יש דרך לדעת איזה ניירות כן אפשר להעביר. אמרו לשלוח רשימה והם יענו לי מה כן ומה לא. שלחתי רשימה של כל ה-ETF הצוברים עוקבי סנופי.

אני מנסה להעביר WIRE מIB לשוואב (שם יש לי חשבון BROKEARGE). כדי להקים את ההעברה בIB אני צריך להגדיר את הסניף של סיטיבנק שם מנוהל החשבון של שוואב. כתובת הסניף היא 399 Park Ave NY וברשימת הסניפים שנפתחת לי בIB כשאני מחפש לפי מספר הABA אני לא מוצא את הסניף הספציפי הזה.... גם התמיכה של שוואב וגם של IB לא הצליחו לעזור לי... אשמח לשמוע איך הגדרתם את הפרטים של שוואב בIB

אשמח לשמוע איך הגדרתם את הפרטים של שוואב בIB
אתה מעביר דולרים כן? זה מה שמוגדר אצלי. עשיתי הרבה העברות.
כמובן שלא מבטיח כלום והאחריות עליך.

Citibank NA
Bank Address
460 PARK AVE, NEW YORK, New York 10022, United States
ABA Routing Number
021000089
Bank Account Number
4055-3953

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
אני מנסה להעביר WIRE מIB לשוואב (שם יש לי חשבון BROKEARGE). כדי להקים את ההעברה בIB אני צריך להגדיר את הסניף של סיטיבנק שם מנוהל החשבון של שוואב. כתובת הסניף היא 399 Park Ave NY וברשימת הסניפים שנפתחת לי בIB כשאני מחפש לפי מספר הABA אני לא מוצא את הסניף הספציפי הזה.... גם התמיכה של שוואב וגם של IB לא הצליחו לעזור לי... אשמח לשמוע איך הגדרתם את הפרטים של שוואב בIB
נדמה לי שקראתי באיזה קבוצה בפייסבוק לפני כמה ימים שלמישהו הייתה בעיה דומה שניסה להעביר גם מ IB לשוואב. הוא ניסה לחפש/להגדיר את שוואב כבנק כשבעצם היה צריך לבחור אותו תחת financial Institiute או משהו בסגנון. לשוואב יש גם בנק וגם פעילות brokerage. במקרה הזה צריך להעביר ל brokerage לא לבנק. תבדוק אם יש משהו כזה...

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
E העברות לאינטרקטיב הפסיקו לעבוד ברוקרים ופלטפורמות מסחר 5
B ייעוץ על העברות כספים ופתיחת חשבון בנק ישראלי כתושב אמריקאי צרכנות פיננסית 3
E מידע אודות סך העברות מט"ח לחו"ל צרכנות פיננסית 1
D העברות קרנות סל הנסחרות בישראל למקבילות שלהםם בבורסה אחרת שוק ההון 4
ש העברות כספים מחול נדל"ן 0
C העברות מט"ח בתוך הארץ שוק ההון 0
P העברות בנק מיידיות בארץ (לא זה"ב) - מה קורה עם זה צרכנות פיננסית 48
M בנק דיסקונט לא מקבל העברות קריפטו מחלפנים מאושרים של כסף שעבר בBittrex? פוסטים מאיכות נמוכה 3
ע האם בנקים מקבלים העברות ביואנים או בדולר הונקונגי? פוסטים מאיכות נמוכה 3
ה בנק ישראלי שמקבל העברות מקריפטו פוסטים מאיכות נמוכה 2
ה בנק בישראל שמאפשר העברות ל\מקריפטו שוק ההון 1
ע IB מאפשרים מסחר בקריפטו. האם יש חשש שהבנקים הישראלים יחסמו העברות אל\מ IB? שוק ההון 7
V העברות מט"ח ועמלת SWIFT שוק ההון 4
C העברות ל Roth IRA שוק ההון 31
O שאלה לגבי העברות שקלים לחשבון IB שוק ההון 3
A העברות לארה"ב צרכנות פיננסית 1
always.smile העברות כספיות מצד שלישי לאינטרטקטיב ברוקרס + עמלות המרה שוק ההון 0
Myrath עד כמה העברות בנקאיות מעוררות "חשד" בעיני הבנק אוף טופיק 3
O האם יש בנק שמציע העברות זה"ב בחינם? צרכנות פיננסית 1
L ברוקר מול בנק העברות לחו"ל שוק ההון 0
D.Aristocrats הודעה משמחת על הגדלת תקרה של סכום חד פעמי עבור העברות לחשבון אקראי שוק ההון 9
N כשקרנות (מחקות למשל) מעלות דמי ניהול ועמלות נוספות - מתי זה מתפרסם? שוק ההון 27
T ניוד פנסיה ועמלות פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
ש דמי ניהול ועמלות בבנק - תיק השקעות שוק ההון 5
E קרן השתלמות IRA ועמלות שוק ההון 12
דו דו דיבידנדים ועמלות ב-RSU מיסים 4
R דמי ניהול ועמלות IRA צרכנות פיננסית 8
S משיכת מט׳׳ח מIB ועמלות של חשבון מקושר צרכנות פיננסית 7
O מיטב דש IRA - פלטפורמת לאומי ועמלות שוק ההון 0
פ כיצד לבדוק ולהשוות דמי ניהול ועמלות שוק ההון 5
שלי העלאת מחירים ועמלות המרה -ישראכארט מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 65
Yoss תיק חדש, ועמלות קניית ETF באירופה בדולרים שוק ההון 13
ע עוד כמה שאלות טכניות (בחירת אג"ח, מעקב אחרי דיבידנדים ועמלות) שוק ההון 0
Y שאלת תם לגבי מקמ ועמלות שאוכלות אותו שוק ההון 12
Y כרטיס אשראי ועמלות צרכנות פיננסית 40
A הלוואה של יאן יפני לישראלים עם חשבון אינטרקטיב ארה"ב שוק ההון 15
N מייד אחרי עדכון ווינדוז, האפליקציה של אינטרקטיב נמחקה לחלוטין ואני חסום מהאתר של interactive. מה קרה? ברוקרים ופלטפורמות מסחר 3
N IB לעומת אינטרקטיב ישראל ברוקרים ופלטפורמות מסחר 24
D אם אני רוכש דרך אינטרקטיב קרנות איריות כמו VUAA אני פטור ממס ירושה? פוסטים מאיכות נמוכה 1
W השוואה בין אינטרקטיב ישראל לאינטרקטיב באקסלנס ברוקרים ופלטפורמות מסחר 12
A כאשר אני פונה לאתר של אינטרקטיב ברוקרס יש כפתור ברוקרים ופלטפורמות מסחר 4
ש השקעה בקרנות איריות דרך אינטרקטיב ישראל שוק ההון 4
G העברת ני"ע זרים (ארה"ב) מחבר בורסה בארץ לחבר בורסה בחו"ל (אינטרקטיב ברוקרז) שוק ההון 2
cypriano de rore סיכון סגירת חשבון של אינטרקטיב בסיטיבנק שוק ההון 17
A לדעתכם, האם עדיף לפתוח חשבון מסחר עצמאי באחד מבתי ההשקעות בארץ (מיטב, אקסלנס, וכו') או בברוקר (למשל, אינטרקטיב ברוקרס)? ברוקרים ופלטפורמות מסחר 3
י אינטרקטיב ברוקרס IBKR משלמים על מזומן ריבית שנתית של מעל 5% בעבור מטבע הריאל הסעודי( SAR). שוק ההון 2
N אינטרקטיב ודיווח למס הכנסה מיסים 2
liranviper קניית קריפטו דרך אינטרקטיב ומשיכה לארנק פרטי קריפטו והשקעות אלטרנטיביות 2
S לאיזה סעיף להתייחס בדוח של אינטרקטיב ברוקרס האמריקאי מיסים 2
T חישוב כדאיות עזיבה של אינטרקטיב ישראל לטובת ib העולמי שוק ההון 3

נושאים דומים

Back
למעלה