• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

העברות ועמלות בין - אינטרקטיב, Wise, Poalim, Charles Schwab, Bank of America

• פותח הנושא פותח הנושא adamshalev
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
אתה מעביר דולרים כן? זה מה שמוגדר אצלי. עשיתי הרבה העברות.
כמובן שלא מבטיח כלום והאחריות עליך.

Citibank NA
Bank Address
460 PARK AVE, NEW YORK, New York 10022, United States
ABA Routing Number
021000089
Bank Account Number
4055-3953
תודה, אנסה על סכום קטן. בשיחה עם התמיכה של IB הם אמרו שקודם צריך להעביר משואב לIB כדי שהם יזהו את הבנק ורק אז ניתן להעביר בכיוון ההפוך. מכירים משהו כזה?

תודה, אנסה על סכום קטן. בשיחה עם התמיכה של IB הם אמרו שקודם צריך להעביר משואב לIB כדי שהם יזהו את הבנק ורק אז ניתן להעביר בכיוון ההפוך. מכירים משהו כזה?
לא זכור לי.. שים לב כמו שכתבו לך שאתה מגדיר את שוואב כfinancial insitute

ניסיתי להעביר CSPX ו-IMAE של איישרס. לא הצליח:

התקשרתי אליהם, שאלתי אם יש דרך לדעת איזה ניירות כן אפשר להעביר. אמרו לשלוח רשימה והם יענו לי מה כן ומה לא. שלחתי רשימה של כל ה-ETF הצוברים עוקבי סנופי.
חזרו אלי עם רשימה של ניירות, אבל הטיקרים שרשומים שם הם כנראה של OTC בארה"ב, ולא מופיעים ב-listings בדף המוצר:
Amundi ETF S&P 500 UCITS ETF USD LU1681049018
Assigned symbol: AMSPF
We are able to accept in for deposit, but not eligible for additional purchase by residents of Israel.

Invesco S&P 500 UCITS ETF IE00B3YCGJ38

Assigned Symbol: INVMF
We are able to accept in for deposit and is eligible for purchase by residents of Israel.

iShares Core S&P 500 UCITS ETF IE00B5BMR087
Assigned Symbol: CSTNL
We are able to accept in for deposit and is eligible for purchase by residents of Israel.

Vanguard S&P 500 UCITS ETF IE00BFMXXD54
Assigned Symbol: VGPFP
We are able to accept in for deposit, but not eligible for additional purchase by residents of Israel.​
שאלתי אם אני צריך לנסות להעביר מחדש עם הטיקרים האלה, למרות שלא כך הם רשומים באינטראקטיב. אעדכן.
מישהו מכיר את הדבר הזה? יכול להיות שאלה טיקרים שרק למשקיע כשיר מותר להחזיק?

עוד דבר מעניין שנתקלתי בו עכשיו: ניסיתי להזין בטופס ההעברה את ה-ISIN של כמה ניירות שאני מחזיק. עבור CSPX הוא רושם את הגרסה השוויצרית, CSSPX, ככה שנראה שייתכן שאפשר להעביר אותה - חבל שלא ידעתי לפני שרכשתי גרסה אחרת. עבור IMAE ו-EIMI הוא נותן רישום OTC כלשהו עם מזהה CUSIP.

עדכון אם זה מעניין מישהו: CSPX עבר באופן מלא אחרי שמילאתי בטופס העברת החשבון את הטיקר CUSIP, אבל קרן אחרת לא הועברה למרות שרשמתי את הטיקר המקביל שלה, כנראה בגלל שהאחזקה המסויימת הזאת לא בלונדון אלא בבורסה אירופית אחרת. שאלתי את שוואב אם אפשר להעביר את הנייר הזה בכל זאת. אז אם רוצים להעביר ניירות מ-IB לשוואב, צריך:
1. שיהיו ב-LSE
2. למלא בקשת העברת חשבון בשוואב עם ה-ISIN של הניירות
3. לצרף statement עדכני שמראה את האחזקות (לא מבין למה צריך את זה, כאמור במקרה שלי הם עדיין ביקשו טיקר שלא מופיע שם).

חשוב להבין שהאחזקה בשוואב הופכת להיות OTC אמריקאי. אני לא יודע מה קורה בכיוון ההפוך, ובינתיים לא ראיתי שגבו כל עמלה שהיא.

• אהבתי
Reactions: YPV
@לארוצה מה המוטיבציה להעביר ניירות אירופאיים לשוואב על פני אינטרקטיב ?

@לארוצה מה המוטיבציה להעביר ניירות אירופאיים לשוואב על פני אינטרקטיב ?
לעמוד בדרישת ההפקדה המינימלית עבור החשבון, בלי לשלם את העמלה המגוכחת שלהם למסחר בבורסות זרות ומבלי להידרש לדיווח לרשות המסים. עכשיו אני רואה שאפשר לקנות קרנות איריות צוברות ישירות ב- OTC אז כנראה שאקנה ישירות את הניירות שם. זה הפתיע אותי, לא חשבתי שזאת אפשרות בכלל, אחרת זה מה שהייתי עושה מלכתחילה כשהוצאתי את ההון הזה מהארץ.
עריכה: אי אפשר לקנות אונליין, עדיין צריך להתקשר לחדר מסחר. באסה.

נערך לאחרונה ב:
לעמוד בדרישת ההפקדה המינימלית עבור החשבון, בלי לשלם את העמלה המגוכחת שלהם למסחר בבורסות זרות ומבלי להידרש לדיווח לרשות המסים
למה לא להעביר פשוט מזומן?
גם אם אין לך נזיל, קח הלוואה מ IB ותחזיר אותה אחרי יומיים. הריבית תעלה לך פחות מכאב הראש של העברת ניירות איריים, וכנראה שגם תחסוך המון עמלות במכירה/העברה כשתרצה למכור בסוף.

למה לא להעביר פשוט מזומן?
גם אם אין לך נזיל, קח הלוואה מ IB ותחזיר אותה אחרי יומיים. הריבית תעלה לך פחות מכאב הראש של העברת ניירות איריים, וכנראה שגם תחסוך המון עמלות במכירה/העברה כשתרצה למכור בסוף.
משיקולי פיזור וגם יש איזשהו יתרון פסיכולוגי שלהנזיל את זה יותר יקר מבחינת התעסקות. גם להתמנף על האיריות שאני מחזיק באינטראקטיב זה כאב ראש ויש מצב שאשלים עם קצת מזומן שאני מתכוון להשקיע בכל מקרה שאח"כ אחזיר. אבל בעיקר בגלל שיש כאבי ראש שאני אוהב, מקווה שתבין ;)

משיקולי פיזור
פיזור בין בתי השקעות?
נראה לי חסר משמעות, במיוחד בסוכמים כאלה.
שלהנזיל את זה יותר יקר מבחינת התעסקות
לא אמרתי להנזיל. אמרתי לקחת הלוואה ל3 ימים.
גם להתמנף על האיריות שאני מחזיק באינטראקטיב זה כאב ראש
למה כאב ראש?
זה נעשה אוטומטית לחלוטין. אתה לא צריך לעשות כלום.
זה אותו "כאב ראש" כמו להעביר סתם מזומן שיש לך בחשבון (אם היה).
זה בכל מקרה הרבה פחות כאב ראש מאשר להעביר ניירות ערך. בסדרי גודל פחות כאב ראש.
אבל בעיקר בגלל שיש כאבי ראש שאני אוהב, מקווה שתבין ;)
זה משהו אחר :-)

הכוונה להנזלה של האחזקות בשוואב - ככה שיהיו שמורות לטווח ארוך.
אבל זאת בדיוק הבעיה - להנזיל את האחזקות בשוואב זה יקר יחסית. להעביר אחזקות משואב לIB זה יקר יחסית.
באיזשהו שלב תצטרך הרי לעשות את זה (גם אם רק בפרישה), וזה יעלה לך הרבה יותר מאשר לשלם ריבית של 3 ימים לIB על 25K

אבל זאת בדיוק הבעיה - להנזיל את האחזקות בשוואב זה יקר יחסית. להעביר אחזקות משואב לIB זה יקר יחסית.
באיזשהו שלב תצטרך הרי לעשות את זה (גם אם רק בפרישה), וזה יעלה לך הרבה יותר מאשר לשלם ריבית של 3 ימים לIB על 25K
כיום זה 50 דולר להעביר לאינטראקטיב, ומותר להם לקחת יומיים לפי רגולציה. אם זאת העברה חלקית זה בחינם. עד שאפרוש אלוהים גדול וזה יהיה כבר כסף קטן מבחינתי.

כיום זה 50 דולר להעביר לאינטראקטיב
וכמה תעלה לך ריבית על 25k ל3 ימים?
אני מנחש שהערך סדר גודל פחות.
וזה גם הרבה פחות התעסקות (2 לחיצות באתר - אחת בשביל להעביר את הכסף לשוואב ועוד אחת בשביל להחזיר אותו).
אבל כמו שאמרתי קודם - אם כאב ראש של בירוקרטיה, ניירת וכו' שקשור בהעברת נייר ערך זה כאב ראש שאתה אוהב אז זה סיפור אחר לגמרי.

אם זאת העברה חלקית זה בחינם.
מעניין שהם שינו, אם אני לא טועה עד לא מזמן זה היה $20-$30. בכל מקרה לא לגמרי ברור איך בדיוק מגדירים "העברה חלקית".

מעניין שהם שינו, אם אני לא טועה עד לא מזמן זה היה $20-$30. בכל מקרה לא לגמרי ברור איך בדיוק מגדירים "העברה חלקית".
יש באתר שלהם, חיפשתי acats fees.
בימינו 13 דולר.
עכשיו נהוון לפרישה שלי לפי תשואה צפויה של האחזקות ונגלה שאני בכלל חוסך כסף :lol:

שאלתי נציגה בצ׳אט. גם העברה של כל הניירות נחשבת חלקית אם נשאר מזומן בחשבון. היא גם אישרה את ה-$0, למרות שבעזרה שלהם רשום $25.

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
E העברות לאינטרקטיב הפסיקו לעבוד ברוקרים ופלטפורמות מסחר 5
B ייעוץ על העברות כספים ופתיחת חשבון בנק ישראלי כתושב אמריקאי צרכנות פיננסית 3
E מידע אודות סך העברות מט"ח לחו"ל צרכנות פיננסית 1
D העברות קרנות סל הנסחרות בישראל למקבילות שלהםם בבורסה אחרת שוק ההון 4
ש העברות כספים מחול נדל"ן 0
C העברות מט"ח בתוך הארץ שוק ההון 0
P העברות בנק מיידיות בארץ (לא זה"ב) - מה קורה עם זה צרכנות פיננסית 48
M בנק דיסקונט לא מקבל העברות קריפטו מחלפנים מאושרים של כסף שעבר בBittrex? פוסטים מאיכות נמוכה 3
ע האם בנקים מקבלים העברות ביואנים או בדולר הונקונגי? פוסטים מאיכות נמוכה 3
ה בנק ישראלי שמקבל העברות מקריפטו פוסטים מאיכות נמוכה 2
ה בנק בישראל שמאפשר העברות ל\מקריפטו שוק ההון 1
ע IB מאפשרים מסחר בקריפטו. האם יש חשש שהבנקים הישראלים יחסמו העברות אל\מ IB? שוק ההון 7
V העברות מט"ח ועמלת SWIFT שוק ההון 4
C העברות ל Roth IRA שוק ההון 31
O שאלה לגבי העברות שקלים לחשבון IB שוק ההון 3
A העברות לארה"ב צרכנות פיננסית 1
always.smile העברות כספיות מצד שלישי לאינטרטקטיב ברוקרס + עמלות המרה שוק ההון 0
Myrath עד כמה העברות בנקאיות מעוררות "חשד" בעיני הבנק אוף טופיק 3
O האם יש בנק שמציע העברות זה"ב בחינם? צרכנות פיננסית 1
L ברוקר מול בנק העברות לחו"ל שוק ההון 0
D.Aristocrats הודעה משמחת על הגדלת תקרה של סכום חד פעמי עבור העברות לחשבון אקראי שוק ההון 9
N כשקרנות (מחקות למשל) מעלות דמי ניהול ועמלות נוספות - מתי זה מתפרסם? שוק ההון 27
T ניוד פנסיה ועמלות פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
ש דמי ניהול ועמלות בבנק - תיק השקעות שוק ההון 5
E קרן השתלמות IRA ועמלות שוק ההון 12
דו דו דיבידנדים ועמלות ב-RSU מיסים 4
R דמי ניהול ועמלות IRA צרכנות פיננסית 8
S משיכת מט׳׳ח מIB ועמלות של חשבון מקושר צרכנות פיננסית 7
O מיטב דש IRA - פלטפורמת לאומי ועמלות שוק ההון 0
פ כיצד לבדוק ולהשוות דמי ניהול ועמלות שוק ההון 5
שלי העלאת מחירים ועמלות המרה -ישראכארט מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 65
Yoss תיק חדש, ועמלות קניית ETF באירופה בדולרים שוק ההון 13
ע עוד כמה שאלות טכניות (בחירת אג"ח, מעקב אחרי דיבידנדים ועמלות) שוק ההון 0
Y שאלת תם לגבי מקמ ועמלות שאוכלות אותו שוק ההון 12
Y כרטיס אשראי ועמלות צרכנות פיננסית 40
A הלוואה של יאן יפני לישראלים עם חשבון אינטרקטיב ארה"ב שוק ההון 15
N מייד אחרי עדכון ווינדוז, האפליקציה של אינטרקטיב נמחקה לחלוטין ואני חסום מהאתר של interactive. מה קרה? ברוקרים ופלטפורמות מסחר 3
N IB לעומת אינטרקטיב ישראל ברוקרים ופלטפורמות מסחר 24
D אם אני רוכש דרך אינטרקטיב קרנות איריות כמו VUAA אני פטור ממס ירושה? פוסטים מאיכות נמוכה 1
W השוואה בין אינטרקטיב ישראל לאינטרקטיב באקסלנס ברוקרים ופלטפורמות מסחר 12
A כאשר אני פונה לאתר של אינטרקטיב ברוקרס יש כפתור ברוקרים ופלטפורמות מסחר 4
ש השקעה בקרנות איריות דרך אינטרקטיב ישראל שוק ההון 4
G העברת ני"ע זרים (ארה"ב) מחבר בורסה בארץ לחבר בורסה בחו"ל (אינטרקטיב ברוקרז) שוק ההון 2
cypriano de rore סיכון סגירת חשבון של אינטרקטיב בסיטיבנק שוק ההון 17
A לדעתכם, האם עדיף לפתוח חשבון מסחר עצמאי באחד מבתי ההשקעות בארץ (מיטב, אקסלנס, וכו') או בברוקר (למשל, אינטרקטיב ברוקרס)? ברוקרים ופלטפורמות מסחר 3
י אינטרקטיב ברוקרס IBKR משלמים על מזומן ריבית שנתית של מעל 5% בעבור מטבע הריאל הסעודי( SAR). שוק ההון 2
N אינטרקטיב ודיווח למס הכנסה מיסים 2
liranviper קניית קריפטו דרך אינטרקטיב ומשיכה לארנק פרטי קריפטו והשקעות אלטרנטיביות 2
S לאיזה סעיף להתייחס בדוח של אינטרקטיב ברוקרס האמריקאי מיסים 2
T חישוב כדאיות עזיבה של אינטרקטיב ישראל לטובת ib העולמי שוק ההון 3

נושאים דומים

Back
למעלה