• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

העברות ועמלות בין - אינטרקטיב, Wise, Poalim, Charles Schwab, Bank of America

• פותח הנושא פותח הנושא adamshalev
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
אתה יכול בקלות להעביר כסף ו/או מניות מברוקר אמריקאי אחד לשני.
מאמין ש-WIRE אמור לעבוד וזה מאוד פשוט, אם תהיה בעיה יש גם דרכים אחרות שעלו כאן.
אין כל מיני עניינים שחשבון הבנק אליו מועבר הכסף הוא חשבון של הברוקר והוא לא על שמי?

תודה.

אין כל מיני עניינים שחשבון הבנק אליו מועבר הכסף הוא חשבון של הברוקר והוא לא על שמי?

תודה.
ברגע שאתה פותח חשבון בשוואב הם נותנים לך פרטי חשבון להפקדה על שמך: Transfers & Payments -> Routing Numbers -> Direct Deposit.
יצא לי כבר להעביר לשם הפקדות צד ג' אבל לא ניסיתי עדיין WIRE מ-IBKR אז אני לא יכול להגיד לך בוודאות שזה עובד, אבל נוטה להאמין שכן.
אם כן זו הדרך הכי פשוטה ומהירה, אם לא אז יש גם עוד דרכים.

ברגע שאתה פותח חשבון בשוואב הם נותנים לך פרטי חשבון להפקדה על שמך: Transfers & Payments -> Routing Numbers -> Direct Deposit.
יצא לי כבר להעביר לשם הפקדות צד ג' אבל לא ניסיתי עדיין WIRE מ-IBKR אז אני לא יכול להגיד לך בוודאות שזה עובד, אבל נוטה להאמין שכן.
אם כן זו הדרך הכי פשוטה ומהירה, אם לא אז יש גם עוד דרכים.
סליחה בעצם אולי מה שכתבתי תקף רק ל-ACH ולא WIRE. יכול להיות שיש דרך להמיר אבל אני לא בטוח כרגע.

נכנסתי שוב ל-IBKR וראיתי שיש אופציה של משיכה אל מוסד פיננסי, אעדכן אם עבד.

סליחה בעצם אולי מה שכתבתי תקף רק ל-ACH ולא WIRE. יכול להיות שיש דרך להמיר אבל אני לא בטוח כרגע.
מה הבעיה אם מדובר ב-ACH? לא אכפת לי שיקח כמה ימים...

מה הבעיה אם מדובר ב-ACH? לא אכפת לי שיקח כמה ימים...
הבעיה עם ACH היא ש-IBKR בפעם האחרונה שבדקתי לא מוכנים להסתפק בשתי הפקדות קטנות כדי לוודא שהחשבון באמת שלך אלא דורשים שתמסור להם פרטי התחברות לחשבון הבנק.

בכל מקרה אם אפשר למשוך למוסד פיננסי אז אין שום בעיה, משום מה האופציה הזו לא הייתה זכורה לי.

הבעיה עם ACH היא ש-IBKR בפעם האחרונה שבדקתי לא מוכנים להסתפק בשתי הפקדות קטנות כדי לוודא שהחשבון באמת שלך אלא דורשים שתמסור להם פרטי התחברות לחשבון הבנק.
רק לצורך האימות באופן חד פעמי (אפשר להחליף את הסיסמא מייד לאחר מכן), או בכל הפקדה?

איך עובד הכיוון ההפוך? נכתב רבות ש-IB לא מוכנים לקבל כספים מחשבון שהוא לא על שמך...

רק לצורך האימות באופן חד פעמי (אפשר להחליף את הסיסמא מייד לאחר מכן), או בכל הפקדה?
לדעתי חד פעמי אבל לא ניסיתי כי אין לי חשבון בנק אמריקאי. זה בכל מקרה לא רלוונטי כאן כי אין לך שם משתמש וסיסמא של חשבון הבנק שמפקידים אליו בשוואב.

איך עובד הכיוון ההפוך? נכתב רבות ש-IB לא מוכנים לקבל כספים מחשבון שהוא לא על שמך...
הקמתי קישור דרך Schwab לחשבון חיצוני של IBKR, בעזרת מספר חשבון וירטואלי ש-IBKR מספקים ב-Direct Debit/Deposit.
זה עובד לצורך הפקדת כספית משוואב ל-IBKR, למרות שנראה שהחשבון טכנית לא על שמך (אלא חשבון כללי של שוואב).
במשיכת כספית לשוואב מ-IBKR הקישור הזה לא עבד לי, נדחה מהסיבה שיש חוסר התאמה בשם:
מעדכן ש-IBKR דחו לי חיוב ישיר (Direct Debit) מתוך החשבון בשוואב. הסיבה:

We received a debit request from an account titled N/A at . The request was rejected due to mismatch with your account name at IB.​

כנראה כי החיוב מתבצע מחשבון מרכזי של שוואב ולא על שמי. יכול להיות שבפעם הראשונה שניסיתי זה עבד רק כי חייבתי סכום מאוד קטן אז הם התייחסו לזה בתור משיכת ניסיון (ההפקדות ומשיכות הקטנות שעושים כדי לוודא שהחשבון שלך).

נכנסתי שוב ל-IBKR וראיתי שיש אופציה של משיכה אל מוסד פיננסי, אעדכן אם עבד.
בכל מקרה אם אפשר למשוך למוסד פיננסי אז אין שום בעיה, משום מה האופציה הזו לא הייתה זכורה לי.
עבד, אני כבר רואה את הכסף בשוואב. משום מה לקח ל-IBKR זמן לעבד את הבקשה, רק לפני חצי שעה קיבלתי מייל שהכסף נשלח, ונראה שברגע שזה קרה הגיע לשוואב די מיידית.
פשוט כשנכנסים למשיכת USD בוחרים באופציה של מוסד פיננסי במקום בנק, ומזינים את הפרטים ששוואב נותנים ל-WIRE נכנס.

מה שאני עשיתי זה להעביר בחינם מניות
איך העברת מניות מIB ל Scwab ? יש לי חשבון עם אותו שם בשניהם ואני קצת מסתבך. עד היום העברתי רק מזומן. ב Schwab נותנים רשימה של מוסדות פיננסיים וIB לא ביניהם. שולח אותי למלות טפסים. זאת הדרך שהעברת (טופס בschwab ואז בקשת העברה בIB)? או שמצאת אולי דרך יותר נוחה מזאת?

איך העברת מניות מIB ל Scwab ? יש לי חשבון עם אותו שם בשניהם ואני קצת מסתבך. עד היום העברתי רק מזומן. ב Schwab נותנים רשימה של מוסדות פיננסיים וIB לא ביניהם. שולח אותי למלות טפסים. זאת הדרך שהעברת (טופס בschwab ואז בקשת העברה בIB)? או שמצאת אולי דרך יותר נוחה מזאת?
העברה של נכסים שיוזם מתוך IBKR.

כאשר פותחים בחשבון בwise היכן ניתן לראות את מס חשבון ?
אני רואה רק מס חבר
אשמח לסיוע

האם כשפותחים חשבון מסחר בשוואב ב25K, מקבלים גם כרטיס אשראי שלהם?

האם כשפותחים חשבון מסחר בשוואב ב25K, מקבלים גם כרטיס אשראי שלהם?
לא, מקבלים רק דביט (וגם אותו צריך לבקש).
אם יש לך הסטוריית אשראי וחשבון בשואב אולי תוכל להוציא כרטיס אשראי שלהם (שהוא בעצם כרטיס אמקס במיתוג שואב)

מעדכן לגבי העברות כספים (דולרים).
ניתן לחבר גם את שוואב וגם את אינטראקטיב לחשבון של WISE להעברות ACH (בשני הכיוונים). החיבור מתבצע מהצד של הברוקר ע"י שתי העברות של כמה עשרות סנטים (האפשרות הזו חדשה באינטראקטיב, היא לא הייתה קיימת אצלי לפני מס' שבועות).

העברות משוואב ב-ACH הן בחינם, מ-IBKR העברה ראשונה בחודש חינם, לאחר מכן דולר בודד להעברה.
מהברוקר אפשר למשוך מ-WISE ב-ACH, אבל גם העברות WIRE מ-WISE הן נורא זולות.

האפשרות הזו חדשה באינטראקטיב, היא לא הייתה קיימת אצלי לפני מס' שבועות
היא הייתה קיימת בעבר ואז בוטלה.
מעניין שהחזירו אותה בינתיים. מקווה שהחזירו לכולם וזאת לא סתם טעות זמנית בחשבון שלך.

מעניין שהחזירו אותה בינתיים. מקווה שהחזירו לכולם וזאת לא סתם טעות זמנית בחשבון שלך.
גם אני שמתי לב לאחרונה שזה חזר, אפשר לעשות ACH לתושב ישראל, כולל ACH PULL.

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
זה אומר שאפשר לעשות כנראה גם ACH גם בין IB ל Schwab?

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
E העברות לאינטרקטיב הפסיקו לעבוד ברוקרים ופלטפורמות מסחר 5
B ייעוץ על העברות כספים ופתיחת חשבון בנק ישראלי כתושב אמריקאי צרכנות פיננסית 3
E מידע אודות סך העברות מט"ח לחו"ל צרכנות פיננסית 1
D העברות קרנות סל הנסחרות בישראל למקבילות שלהםם בבורסה אחרת שוק ההון 4
ש העברות כספים מחול נדל"ן 0
C העברות מט"ח בתוך הארץ שוק ההון 0
P העברות בנק מיידיות בארץ (לא זה"ב) - מה קורה עם זה צרכנות פיננסית 48
M בנק דיסקונט לא מקבל העברות קריפטו מחלפנים מאושרים של כסף שעבר בBittrex? פוסטים מאיכות נמוכה 3
ע האם בנקים מקבלים העברות ביואנים או בדולר הונקונגי? פוסטים מאיכות נמוכה 3
ה בנק ישראלי שמקבל העברות מקריפטו פוסטים מאיכות נמוכה 2
ה בנק בישראל שמאפשר העברות ל\מקריפטו שוק ההון 1
ע IB מאפשרים מסחר בקריפטו. האם יש חשש שהבנקים הישראלים יחסמו העברות אל\מ IB? שוק ההון 7
V העברות מט"ח ועמלת SWIFT שוק ההון 4
C העברות ל Roth IRA שוק ההון 31
O שאלה לגבי העברות שקלים לחשבון IB שוק ההון 3
A העברות לארה"ב צרכנות פיננסית 1
always.smile העברות כספיות מצד שלישי לאינטרטקטיב ברוקרס + עמלות המרה שוק ההון 0
Myrath עד כמה העברות בנקאיות מעוררות "חשד" בעיני הבנק אוף טופיק 3
O האם יש בנק שמציע העברות זה"ב בחינם? צרכנות פיננסית 1
L ברוקר מול בנק העברות לחו"ל שוק ההון 0
D.Aristocrats הודעה משמחת על הגדלת תקרה של סכום חד פעמי עבור העברות לחשבון אקראי שוק ההון 9
N כשקרנות (מחקות למשל) מעלות דמי ניהול ועמלות נוספות - מתי זה מתפרסם? שוק ההון 27
T ניוד פנסיה ועמלות פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
ש דמי ניהול ועמלות בבנק - תיק השקעות שוק ההון 5
E קרן השתלמות IRA ועמלות שוק ההון 12
דו דו דיבידנדים ועמלות ב-RSU מיסים 4
R דמי ניהול ועמלות IRA צרכנות פיננסית 8
S משיכת מט׳׳ח מIB ועמלות של חשבון מקושר צרכנות פיננסית 7
O מיטב דש IRA - פלטפורמת לאומי ועמלות שוק ההון 0
פ כיצד לבדוק ולהשוות דמי ניהול ועמלות שוק ההון 5
שלי העלאת מחירים ועמלות המרה -ישראכארט מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 65
Yoss תיק חדש, ועמלות קניית ETF באירופה בדולרים שוק ההון 13
ע עוד כמה שאלות טכניות (בחירת אג"ח, מעקב אחרי דיבידנדים ועמלות) שוק ההון 0
Y שאלת תם לגבי מקמ ועמלות שאוכלות אותו שוק ההון 12
Y כרטיס אשראי ועמלות צרכנות פיננסית 40
A הלוואה של יאן יפני לישראלים עם חשבון אינטרקטיב ארה"ב שוק ההון 15
N מייד אחרי עדכון ווינדוז, האפליקציה של אינטרקטיב נמחקה לחלוטין ואני חסום מהאתר של interactive. מה קרה? ברוקרים ופלטפורמות מסחר 3
N IB לעומת אינטרקטיב ישראל ברוקרים ופלטפורמות מסחר 24
D אם אני רוכש דרך אינטרקטיב קרנות איריות כמו VUAA אני פטור ממס ירושה? פוסטים מאיכות נמוכה 1
W השוואה בין אינטרקטיב ישראל לאינטרקטיב באקסלנס ברוקרים ופלטפורמות מסחר 12
A כאשר אני פונה לאתר של אינטרקטיב ברוקרס יש כפתור ברוקרים ופלטפורמות מסחר 4
ש השקעה בקרנות איריות דרך אינטרקטיב ישראל שוק ההון 4
G העברת ני"ע זרים (ארה"ב) מחבר בורסה בארץ לחבר בורסה בחו"ל (אינטרקטיב ברוקרז) שוק ההון 2
cypriano de rore סיכון סגירת חשבון של אינטרקטיב בסיטיבנק שוק ההון 17
A לדעתכם, האם עדיף לפתוח חשבון מסחר עצמאי באחד מבתי ההשקעות בארץ (מיטב, אקסלנס, וכו') או בברוקר (למשל, אינטרקטיב ברוקרס)? ברוקרים ופלטפורמות מסחר 3
י אינטרקטיב ברוקרס IBKR משלמים על מזומן ריבית שנתית של מעל 5% בעבור מטבע הריאל הסעודי( SAR). שוק ההון 2
N אינטרקטיב ודיווח למס הכנסה מיסים 2
liranviper קניית קריפטו דרך אינטרקטיב ומשיכה לארנק פרטי קריפטו והשקעות אלטרנטיביות 2
S לאיזה סעיף להתייחס בדוח של אינטרקטיב ברוקרס האמריקאי מיסים 2
T חישוב כדאיות עזיבה של אינטרקטיב ישראל לטובת ib העולמי שוק ההון 3

נושאים דומים

Back
למעלה