בוקר טוב, נשלחה הודעה ללקוחות שהסתיימה להם ההטבה שניתנה בזמן ההצטרפות ל – IBI.
לחידוש הטבה אפשר לפנות למייל service@gemel.co.il
מי שנתקל בקשיים יכל לפנות אלי גם באופן פרטי ולציין מספר תעודת זהות.
תציינו בפניה שאתם חברים בפורום באתר הסולידית מדרג ההטבות ישתפר.
צריך לקחת בחשבון שמי שיש לו חשבון עם כמה אלפי שקלים ושילם עד עכשיו 0.3, התנאים לא יחזרו לאותו הדבר.
התקשרתי וסרבו לתת לי פרטים במקום - אמרו שיחזרו תוך שבוע.
צבירה של 150K.
אין לי סנטמינטים אליהם, אם עושים קבוצת עזיבה - אני בפנים.
אם יש קבוצת רכישה חדשה - אשמח לשמוע.
הייתי כבר לקוח שלהם עם דמי ניהול של 0.5 ובנוסף הצטרפתי לקבוצת הרכישה של 8200. בקבוצת הרכישה הבטיחו שללקוחות קיימים המחיר יתעדכן בתחילת אוגוסט אז אולי מדובר רק פער של כמה ימים.
שלחתי מייל לתומר הסוכן שמטפל בקבוצת הרכישה ולא קיבלתי מענה, אחכה עוד כמה ימים לעידכון.
בכל מקרה במידה והם לא פותרים את זה בקרוב אני מצטרף לקבוצת העזיבה
אני לא כאן "להגן" על החברה המדוברת ואין לי כל קשר אליהם אבל נראה שהעלאה היא למצטרפים של שנה-שנתיים או יותר לפני תקופת המיזוג וזה מהלך שהוא סביר וקורה בשוק חופשי. כל אחד/קבוצה רשאי לנסות להוזיל או לנייד בהתאם. השוק פתוח ולא הייתי מערב יותר מידי רגשות של כעס שם.
אם ההטבה הופסקה לפני תום התקופה שרשומה בדוחות עם ibi זה פחות. אבל נראה שלא כך הדבר.
אני לא כאן "להגן" על החברה המדוברת ואין לי כל קשר אליהם אבל נראה שהעלאה היא למצטרפים של שנה-שנתיים או יותר לפני תקופת המיזוג וזה מהלך שהוא סביר וקורה בשוק חופשי. כל אחד/קבוצה רשאי לנסות להוזיל או לנייד בהתאם. השוק פתוח ולא הייתי מערב יותר מידי רגשות של כעס שם.
אם ההטבה הופסקה לפני תום התקופה שרשומה בדוחות עם ibi זה פחות. אבל נראה שלא כך הדבר.
הייתי לקוח עם דמי ניהול 0.5
הצטרפתי לקבוצת 8200 כדי לפתוח IRA.
כבר בנתיים עד שהמעבר יושלם ויפתחו את החשבונות בבנק לאומי עדכנו לי את דמי הניהול ל 0.3 וכשיושלם המעבר זה ירד ל 0.2
כי הם יודעים שאתה ישראל מן היישוב בלי כדור בקנה.
ברגע שהם יקבלו את המכתב ניוד מחברת שלומי-גמל בע"מ,
תתקשר אליך טינקרבל מהשימור ותציע פחות ממה שיש לך היום.