• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

הבחירות בגרמניה וחזרתו של מרץ

• פותח הנושא פותח הנושא isalidiq
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
יש פה שתי עמים
יש פה עם אחד.
העם הפלסטיני כל הגדרתו היא שלילת זכותו של העם היהודי (אתה באמת צריך לקרוא את עינת וילף)
, שכל אחד רוצה את אדמתו של השני ומוכן לגרום לכמה סבל שיהיה צורך, בשביל זה.
זאת הבעייה.
יש פה צד שמחרף את נפשו כדי שלא תקום פה מדינת טרור.
וצד שני חולמני שבטוח שמסירת שטחים תביא איכשהו שלום
לראייה: בהסכם השלום עם מצריים, בגין אפילו לא ניסה לשכנע את המצרים לקחת את עזה. חשב שאנחנו צריכים לשלוט באדמה ההיא.
אם היה מנסה אולי היה מצליח והיינו במקום אחר.
למה שנמסור למדינת אויב חלק מהארץ?
איך זה הגיוני?

יש פה עם אחד.
העם הפלסטיני כל הגדרתו היא שלילת זכותו של העם היהודי (אתה באמת צריך לקרוא את עינת וילף)

יש פה צד שמחרף את נפשו כדי שלא תקום פה מדינת טרור.
וצד שני חולמני שבטוח שמסירת שטחים תביא איכשהו שלום
ברגע שעזה שייכת למצריים, זה כבר נהיה אינטרס שלהם שלא יהיה משם טרור כלפינו. ומצרים היא דיקטטורה. בכיף היתה יכולה לטרנספר את העזתים לאיזה מקום בסיני. ולא היה חמאס אז. המצרים לא היו נותנים לו לעלות לשלטון. יש סיכוי סביר שזה היה מסתדר.
איך זה הגיוני?
זה כבר תלוי בערכים, לא שאלה של הגיון.

לפי הערכים שלי אפשר להחליף אדמה תמורת סיכוי סביר לשקט. לפי הערכים שלך האדמה היא קדושה.

כל שאר הטיעונים נובעים מזה.

ועל ערכים באמת שאין מה להתווכח.

פי הערכים שלך האדמה היא קדושה
גם אם תמשיך לומר זאת זה לא יהיה נכון.
מה שקדוש זה החיים.
אם נמסור שטחים אנחנו נסכן יותר את חיינו.
אסור למסור שטחים. ודאי לא למצרים

גם אם תמשיך לומר זאת זה לא יהיה נכון.
מה שקדוש זה החיים.
אם נמסור שטחים אנחנו נסכן יותר את חיינו.
אסור למסור שטחים. ודאי לא למצרים
אז הסכם השלום, מסירת סיני היה טעות ?

הצעדים הלא פופולריים וקיצוצים רוחביים בגלל הצורך המלחמתי,
איזה צעדים לא פופולריים, העלאת המע״מ והמס עלינו? אני לא חושב שזה אומר שהוא שר אוצר טוב בגלל שהוא מעלה מיסים
מה הוא קיצץ? אני באמת מתעניין אני לא מכיר משהו כזה.
אבל בסך הכללי אני חושב שיש כיוון טוב.
הוא כבר שנתיים בתפקיד, לא אמור להיות כיוון, היינו אמורים כבר להרגיש משהו. הוא לא עשה כלום
מלחמת החורמה שלו בארגון המורים היא נפלאה
מה יצא מזה? אין שום שינוי בפועל, הוא כבר שנתיים ומשהו בתפקיד.
ה, "מה שטוב לאירופה
יוזמה של ברקת עוד שסמוטריץ היה באופוזיציה, שוב, שום דבר לא יצא מזה, כרגע כבר מעל 3 שנים רק דיבורים.
משרדים מיותרים - צריכים להיסגר בהקדם. בסוף זה כסף קטן ובעיקר כותרת לחדשות
כמה מיליארדים כסף קטן? כל שנה אתה יודע, אפשר לחסוך כהרף עין 20 אחוז מכל תקציב הבטחון, כל שנה, זה זניח לדעתך?
זה ממש לא כותרת, זאת שחיתות פוליטית במלוא מובן המילה, במקום לגנות את זה אתה אומר ״שטויות״
כספים לחינוך חרדי - עוול. לגמרי.
אבל כמו חוק הגיוס, מי שחושב שייבוש מיידי יפתור הכל, לא מחובר למציאות.
זה לא עוול, זאת בושה!
אנחנו משלמים על זה בריבית דריבית, לא אנחנו את האמת, הילדים שלנו.
אם יש לך ביקורת נוספת, אשמח לשמוע
אתה בעצמך בכל התגובה הזאת לא נתת שום שינוי בפועל. רק ״כיוון חיובי״ וה״מלחמה שלו״ בשטח שום דבר לא השתפר, רק נהיה גרוע יותר.
מהורדת דירוג האשראי ועד התייקרות מטורפת בסופר. אני כאזרח הפשוט לא מרגיש שמשהו השתנה מאז שנבחר

אתה מודע לזה שמסרנו את סיני 3 פעמים שונות עד שהמצרים הפסיקו לתקוף, נכון?
אני לא מכיר את זה כ"כ.
אבל הפעם האחרונה שכללה את הסכם השלום נמשכת כבר הרבה זמן ובעיני בצורה טובה יחסית. ציון 8.

איך היית מדרג בין 0-אויב ל10-ידיד את מצרים? ולמה?

איזה צעדים לא פופולריים, העלאת המע״מ והמס עלינו? אני לא חושב שזה אומר שהוא שר אוצר טוב בגלל שהוא מעלה מיסים
מה הוא קיצץ? אני באמת מתעניין אני לא מכיר משהו כזה.

הוא כבר שנתיים בתפקיד, לא אמור להיות כיוון, היינו אמורים כבר להרגיש משהו. הוא לא עשה כלום

מה יצא מזה? אין שום שינוי בפועל, הוא כבר שנתיים ומשהו בתפקיד.

יוזמה של ברקת עוד שסמוטריץ היה באופוזיציה, שוב, שום דבר לא יצא מזה, כרגע כבר מעל 3 שנים רק דיבורים.

כמה מיליארדים כסף קטן? כל שנה אתה יודע, אפשר לחסוך כהרף עין 20 אחוז מכל תקציב הבטחון, כל שנה, זה זניח לדעתך?
זה ממש לא כותרת, זאת שחיתות פוליטית במלוא מובן המילה, במקום לגנות את זה אתה אומר ״שטויות״

זה לא עוול, זאת בושה!
אנחנו משלמים על זה בריבית דריבית, לא אנחנו את האמת, הילדים שלנו.

אתה בעצמך בכל התגובה הזאת לא נתת שום שינוי בפועל. רק ״כיוון חיובי״ וה״מלחמה שלו״ בשטח שום דבר לא השתפר, רק נהיה גרוע יותר.
מהורדת דירוג האשראי ועד התייקרות מטורפת בסופר. אני כאזרח הפשוט לא מרגיש שמשהו השתנה מאז שנבחר
נשמע שאתה מחפש שינויים של מהיום למחר. זה ודאי לא עובד ככה, כל שכן שיש מלחמה.

בא ננסה הפוך, אלו צעדים לדעתך הוא היה צריך לעשות ולא עשה?
אני לא מכיר את זה כ"כ.
...
אבל הפעם האחרונה שכללה את הסכם השלום נמשכת כבר הרבה זמן ובעיני בצורה טובה יחסית. ציון 8.
אני לא נגד הסכמי שלום. להיפך, כמה שיותר הסכמי שלום ובריתות זה מצוין.
צריך לדעת איך לעשות הסכמי שלום, לא למסור שטחי מולדת ולגרש מתיישבים מבתיהם בגלל הזיות משיחיות על עולם ורוד
איך היית מדרג בין 0-אויב ל10-ידיד את מצרים? ולמה?
0.
מצרים היא לגמרי מדינת אויב, ומקווה שאתה לא חושב אחרת.
זה לא אומר שצריך לצאת עליהם למלחמה מחר, כי השחמט העולמי מורכב טיפה יותר. אבל כדאי להכיר בזה שהם אויבים

טראמפ אפילו לא חודש בתפקיד, תסתכל על doge.
אני לא נכנס אם זה בסדר או לא, אבל הם עושים שם שינויים חבל על הזמן.
אלו לדוגמא צעדים שהייתי שמח לראות פה, טראמפ עשה בשבועיים, סמוטרעץ לא עשה בשנתיים.

טראמפ אפילו לא חודש בתפקיד, תסתכל על doge.
אני לא נכנס אם זה בסדר או לא, אבל הם עושים שם שינויים חבל על הזמן.
אלו לדוגמא צעדים שהייתי שמח לראות פה, טראמפ עשה בשבועיים, סמוטרעץ לא עשה בשנתיים.
באמריקה אין ייעוץ משפטי ידידי.
הג׳וקר של ״מניעה משפטית״ הוא כבר לא ג׳וקר. זה כל חפיסת הקלפים פה במדינה

במדינה מתוקנת סמוטריץ׳, אחד הפוליטקאים הכושלים בהיסטוריה של ישראל לא אמור להיות יותר בכנסת עד סוף ימי חייו - תיעדף את חמאס כנכס וחלק מהאחראים על מחדל 7 באוקטובר, אחראי ישיר להורדת דירוג האשראי של ישראל, כשל בשילוב חרדים וכו׳
לדעתי הוא לא אחראי ל-7.10. הוא לא קבע כלום במדיניות של תיעדוף החמאס. הוא רק חזר על שקרים, שנתניהו שכנע בהם אותו, וכנראה אין להם שום קשר לסיבות האמיתיות לתיעדוף החמאס.
מי שאחרי ל-7.10 הוא נתניהו, שהוא ורק הוא קבע את המדיניות, וכל מי שהצביע עבורו ועבור מפלגות שהרכיבו איתו ממשלות בעשרת השנים האחרונות, וזה כולל גם את מצביעי גנץ.

...

אני לא נגד הסכמי שלום. להיפך, כמה שיותר הסכמי שלום ובריתות זה מצוין.
צריך לדעת איך לעשות הסכמי שלום, לא למסור שטחי מולדת ולגרש מתיישבים מבתיהם בגלל הזיות משיחיות על עולם ורוד

0.
מצרים היא לגמרי מדינת אויב, ומקווה שאתה לא חושב אחרת.
זה לא אומר שצריך לצאת עליהם למלחמה מחר, כי השחמט העולמי מורכב טיפה יותר. אבל כדאי להכיר בזה שהם אויבים
אני חושב שאתה חושב על העניין בצורה של שחור ולבן. "הזיות משיחיות על עולם ורוד" מול ציון 0 שנתת למצרים, אויב מוחלט.

אני מסתכל על זה בצורה אחרת, מצריים כמדינה שיש בה דברים/אינטרסים(אין באמת ידידים בן מדינות, יש אינטרסים) שהופכים אותה לידידה ודברים שגם מקרבים אותה להיות אויבת. אז נתתי ציון כלשהו באמצע.

ואני חושב שיש לנו את אותה צורת הסתכלות גם על הסכסוך עם הפלסטינאים, ולכן אני ואתה מגיעים למסקנות שונות.

יגאל עמיר הוא ממש לא מתנחל.
יגאל עמיר הוא משיחי - מאמין לכל דברי הרב הנערץ עליו ומוכן לפעול לפיהם - כולל רצח.
הבעיה היא הפלסטינים
השלום מעולם לא נוסה.
גולדשטיין רצח, רבין נרצח, והסכמי אוסלו לא מומשו.
1. כי אנחנו מעדיפים חיים על סגידה לעצמים ואנחנו לא מוכנים להקריב את ילדינו עבור הסגידה של המשיחיים לעגל זהב בצורת אדמה.
2. כי רובינו לא רוצחים-מחבלים-פורעים-נאצים שמוכנים לרצוח-לכלא-להתעמר בכל מי שלא מסכים ״להגר מרצון״, ומצד שני אנחנו גם ממש ממש לא מעוניינים ברוב ערבי במדינת ישראל
3. כי מדובר על אדמות שכבשנו מירדן וממצריים ולא על חלק מהארץ שלנו.

באמריקה אין ייעוץ משפטי ידידי.
הג׳וקר של ״מניעה משפטית״ הוא כבר לא ג׳וקר. זה כל חפיסת הקלפים פה במדינה
חח מה הקשר משפטי בדיוק, די חאלס תפסיק להמציא תירוצים תענה ענייני כמו שאני טורח לענות לך, תכבד.
אין שום מניעה משפטית בהתייעלות וקיצוץ שומנים, זה מבורך, אף אחד לא יגיד לאוצר כלום אם הם יתייעלו תאמין לי.
* ד״א ארה״ב כידוע לי היא דמוקרטיה וגם שם יש בתי משפט, פשוט החרטא של הייעוץ המשפטי זו המצאה שבאה בשנתיים האחרונות עי הליכוד כתירוץ להאשים גורם צד ג בחוסר ההצלחה שלהם בכל התחומים.
שים לב, איפה שלא הולך הם מאשימים את היעוץ המשפטי, הכי קל.
כמה פשוט לא לענות לטענה המקורית שלי בטוענה שבתי המשפט אשמים, דיון עמוק מאוד, תודה

נערך לאחרונה ב:
חח מה הקשר משפטי בדיוק, די חאלס תפסיק להמציא תירוצים תענה ענייני כמו שאני טורח לענות לך, תכבד.
דיברתי באופן כללי על איך דברים זזים פה במדינה
אין שום מניעה משפטית בהתייעלות וקיצוץ שומנים, זה מבורך, אף אחד לא יגיד לאוצר כלום אם הם יתייעלו תאמין לי.
זה לגמרי מבורך.
אבל אתה חושב שיתנו לו לקצץ חצי מהשירות הציבורי הלא יעיל? אני רואה פה "זכויות אדם" נפגעות על ימין ושמאל
* ד״א ארה״ב כידוע לי היא דמוקרטיה וגם שם יש בתי משפט,
נכון. רק ששם נותנים לממשלה לעבוד (בגדול)
פשוט החרטא של הייעוץ המשפטי זו המצאה שבאה בשנתיים האחרונות עי הליכוד כתירוץ להאשים גורם צד ג בחוסר ההצלחה שלהם בכל התחומים.
אני לא מתיימר להצדיק את הליכוד. כי הליכוד זו מפלגה גרועה שצריכה להתפרק.
אבל מספיק לעקוב טיפה ולראות איך כל צעד שמנסים לעשות נתקל בקיתונות של "מניעה משפטית"
שים לב, איפה שלא הולך הם מאשימים את היעוץ המשפטי, הכי קל.
כמה פשוט לא לענות לטענה המקורית שלי בטוענה שבתי המשפט אשמים, דיון עמוק מאוד, תודה
לגמרי עונה לך ברצינות. יכול להיות שאנחנו נחלקים על ראיית המציאות.

אגב, סמוטריץ' סיפר כמה פעמים שהוא ניסה לקדם כל מיני הטבות מיוחדות למילואימניקים ומשרתים, כדי ליצור מעמד מיוחד. אבל הייעוץ המשפטי חוסם לו את זה בגלל "חוסר שוויון"

סמוטריץ' סיפר כמה פעמים שהוא ניסה לקדם כל מיני הטבות מיוחדות למילואימניקים ומשרתים, כדי ליצור מעמד מיוחד. אבל הייעוץ המשפטי חוסם לו את זה בגלל "חוסר שוויון"

סיפור סיפורים זה הדבר העיקרי שסמורטריץ עושה.

כמקובל בממשלת מלא מלא הוא גם עושה לביתו, מקדם הנחה משמעותית לבנו, בעל משפחה שלא שירת בצבא, ושאר סוגי שחיתויות.

ומי שעדיין לא הבין, עכשיו ישראל גם מצביעה באו"ם יחד עם איראן וצפון קוריאה.
שנספור כמה פעמים אוקראינה הצביעה נגד ישראל? אין פה שום דבר אישי הכל לגמרי business. אבל למה אתה מתרגש מגוף שכולו תיאטרון כמו UN.

ובשנה, שנתיים אחרונות גם מנסה בצורה אקטיבית מאוד להפעיל כל מיני צעדים משיחים על סיפוח וגירוש ומלחמה
לא חסיד גדול שלו וחושב שהוא כשלון מוחלט. אבל אני כן חושב שאין הבדל בין האורקים מעזה לאורקים ברמאללה ואני חושב שגירוש המוני זה אופציה הכי פרקטית בלי תלות במחיר המדיני שנשלם.
והנה ב95 רצח אותו מתנחל והצליח להחליף את השלטון, וב2023 לב הדיון הוא מעבר לדיקטטורה בתמיכת מפלגת המתנחלים. אי אפשר להגיד שרבין לא היה אדם עם חזון.
רבין היה אידיוט. גם ב-95 היו שם אורקים(פשוט פחות capable). מזכיר לי ציטוט של דן שיפטן על כשלון המדיניות האמריקאית במזרח התיכון: "מאמינים שבכל דיקטטור ערבי יש ג'פרסון קטן שרק מחכה לצאת ולקפוץ החוצה אם רק יתנו לו". הציטוט הזה הוא המהות של כל בשמאל המדיני בישראל.
ברגע שעזה שייכת למצריים, זה כבר נהיה אינטרס שלהם שלא יהיה משם טרור כלפינו. ומצרים היא דיקטטורה. בכיף היתה יכולה לטרנספר
למה הם יכולים ואנחנו לא?
לפי הערכים שלי אפשר להחליף אדמה תמורת סיכוי סביר לשקט. לפי הערכים שלך האדמה היא קדושה.
אדמה זה דבר מדיד, שלום זה דבר שברירי זו פיסת נייר זה words are wind.

נערך לאחרונה ב:
חבל שהאשכול הזה הוסט בגלל הערה אחת.

אבל אני כן חושב שאין הבדל בין האורקים מעזה לאורקים ברמאללה
יש הבדל גדול.
בעזה הם (היו?) הרבה יותר מאורגנים.
ברמאללה הם יודעים את כוחם, מתנהלים מול ישראל יום יום ורואים את העוצמה הישירה, לא שוגים באשליות משיחיות.

מזכיר לי ציטוט של דן שיפטן על כשלון המדיניות האמריקאית במזרח התיכון: "מאמינים שבכל דיקטטור ערבי יש ג'פרסון קטן שרק מחכה לצאת ולקפוץ החוצה אם רק יתנו לו".
זה בסך הכל יכול להיות נכון, אבל הרחוב הפלסטיני לעולם לא יתן. כמו שהרחוב הישראלי לא יתן להחזיר את ירושלים או לתת זכות השיבה - שני אבני הנגף הגדולות להסכם (ובצדק).

1. כי אנחנו מעדיפים חיים על סגידה לעצמים ואנחנו לא מוכנים להקריב את ילדינו עבור הסגידה של המשיחיים לעגל זהב בצורת אדמה.
עגל הזהב של ה"שלום" עדיף? מה נתנו להם לפני 20 שנה, ומה קיבלנו בתמורה?
השלום מעולם לא נוסה.
גולדשטיין רצח, רבין נרצח, והסכמי אוסלו לא מומשו.
כמה מפתיע ששכחת תוכנית קטנה שהתרחשה לפני 20 שנה.

אין משיחיות גרועה יותר מלעשות פעם אחר פעם את אותו דבר ולקוות לתוצאה אחרת.

שנספור כמה פעמים אוקראינה הצביעה נגד ישראל? אין פה שום דבר אישי הכל לגמרי business. אבל למה אתה מתרגש מגוף שכולו תיאטרון כמו UN.

לא חסיד גדול שלו וחושב שהוא כשלון מוחלט. אבל אני כן חושב שאין הבדל בין האורקים מעזה לאורקים ברמאללה ואני חושב שגירוש המוני זה אופציה הכי פרקטית בלי תלות במחיר המדיני שנשלם.

רבין היה אידיוט. גם ב-95 היו שם אורקים(פשוט פחות capable). מזכיר לי ציטוט של דן שיפטן על כשלון המדיניות האמריקאית במזרח התיכון: "מאמינים שבכל דיקטטור ערבי יש ג'פרסון קטן שרק מחכה לצאת ולקפוץ החוצה אם רק יתנו לו". הציטוט הזה הוא המהות של כל בשמאל המדיני בישראל.

למה הם יכולים ואנחנו לא?

אדמה זה דבר מדיד, שלום זה דבר שברירי זו פיסת נייר זה words are wind.
אם אני מבין נכון לפי הלייקים פה, יש שלושה אנשי ימין שמסתכלים על השלום על מצריים ואומרים שהיה עדיף להשאיר את האדמה?

האם זה משהו שהשתנה בעקבות ה7/10, או שאתם חושבים כך כבר הרבה זמן?

נערך לאחרונה ב:
נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
flower הבחירות הבאות לכנסת ישראל - כנסת העשרים ושש פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 8
algo.il קשר בין הבחירות בארה"ב לספקולציות בבחירת S&P500 או RUSSELL2000 שוק ההון 14
א עבודה ביום הבחירות אוף טופיק 2
פ האם אפשר לחשב בכמה הממשלה תעלה מיסים אחרי הבחירות? מיסים 22
S בנושא הבחירות, מה יותר סביר שיקרה? אוף טופיק 2
shirbi רוצים להרוויח קצת ביום הבחירות? אוף טופיק 8
bar1 האם הבחירות הקרובות בארה"ב עלולות להשפיע על השוק? אוף טופיק 34
עמוס תוצאות הבחירות אוף טופיק 113
U מיסי ייבוא בגרמניה מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 4
G השקעה במניות בגרמניה - מסים מיסים 26
E ETF אירלנדי שנסחר בגרמניה שוק ההון 6
ח דירה בגרמניה = חוב מס בגרמניה? מיסים 9
A האם העברת יורו מחשבון עו"ש בלוקסמבורג לחשבון IB מנוהל בגרמניה עלול להיחשב באירוע מס איכשהו ע"י איזהשהיא ראשות? פוסטים מאיכות נמוכה 4
M החלפת כתובת בגרמניה פוסטים מאיכות נמוכה 1
צ שכירות בגרמניה נדל"ן 8
צ נדלן בגרמניה נדל"ן 4
Rahash תכנית פנסיה בגרמניה צרכנות פיננסית 15
O מולטי פמילי בגרמניה נדל"ן 32
S סגירת חשבון בנק בגרמניה צרכנות פיננסית 12
מ השקעת נדלן בגרמניה נדל"ן 30
ה סולידים בגרמניה צרכנות פיננסית 23
ס נדלן בגרמניה בעד או נגד לעומת מקומות אחרים בעולם נדל"ן 24
adamshalev מס ירושה בגרמניה למשקיע נדל"ן ישראלי שוק ההון 7
ס סטודנט בגרמניה שוק ההון 2

נושאים דומים