A a beginner משתמש רשום הצטרף ב 17/4/21 הודעות 11 דירוג 1 4/11/21 #1 האם העברת יורו מחשבון עו"ש בלוקסמבורג לחשבון IB מנוהל בגרמניה עלול להיחשב באירוע מס איכשהו ע"י איזהשהיא ראשות?
האם העברת יורו מחשבון עו"ש בלוקסמבורג לחשבון IB מנוהל בגרמניה עלול להיחשב באירוע מס איכשהו ע"י איזהשהיא ראשות?
שניצלוינאי משתמש רגיל הצטרף ב 24/2/15 הודעות 286 דירוג 81 4/11/21 #2 נכתב ע"י a beginner: האם העברת יורו מחשבון עו"ש בלוקסמבורג לחשבון IB מנוהל בגרמניה עלול להיחשב באירוע מס איכשהו ע"י איזהשהיא ראשות? לחץ כדי להרחיב... אם החשבון בלוקסמבורג על שמך לא נראה לי שיהיה אירוע מס. לא הבנתי מה פירוש IB מנוהל בגרמניה - אין להם ישות גרמנית.
נכתב ע"י a beginner: האם העברת יורו מחשבון עו"ש בלוקסמבורג לחשבון IB מנוהל בגרמניה עלול להיחשב באירוע מס איכשהו ע"י איזהשהיא ראשות? לחץ כדי להרחיב... אם החשבון בלוקסמבורג על שמך לא נראה לי שיהיה אירוע מס. לא הבנתי מה פירוש IB מנוהל בגרמניה - אין להם ישות גרמנית.
אורי ג. משתמש בכיר הצטרף ב 10/8/15 הודעות 24,858 דירוג 35,253 4/11/21 #3 לא. העברת כספים מעצמך זה לא ארוע מס.
D Dimbel משתמש רגיל הצטרף ב 17/10/21 הודעות 59 דירוג 52 4/11/21 #4 נכתב ע"י שניצלוינאי: אם החשבון בלוקסמבורג על שמך לא נראה לי שיהיה אירוע מס. לא הבנתי מה פירוש IB מנוהל בגרמניה - אין להם ישות גרמנית. לחץ כדי להרחיב... הוא כנראה מתכוון שיש לIB חשבון יורו בבנק גרמני של JP Morgan
נכתב ע"י שניצלוינאי: אם החשבון בלוקסמבורג על שמך לא נראה לי שיהיה אירוע מס. לא הבנתי מה פירוש IB מנוהל בגרמניה - אין להם ישות גרמנית. לחץ כדי להרחיב... הוא כנראה מתכוון שיש לIB חשבון יורו בבנק גרמני של JP Morgan