• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

הבחירות בגרמניה וחזרתו של מרץ

• פותח הנושא פותח הנושא isalidiq
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
אם נניח בנט ייבחר, בסדר מבחינתך שבממשלה יישב איתו סמוטריץ'?
במדינה מתוקנת סמוטריץ׳, אחד הפוליטקאים הכושלים בהיסטוריה של ישראל לא אמור להיות יותר בכנסת עד סוף ימי חייו - תיעדף את חמאס כנכס וחלק מהאחראים על מחדל 7 באוקטובר, אחראי ישיר להורדת דירוג האשראי של ישראל, כשל בשילוב חרדים וכו׳
מאחל לך שהנציגים שלך בכנסת ידעו לקחת אחריות כשהם כושלים. מאחל לכל העם שידעו למחות גם כנגד המנהיגים שלהם ולדרוש בפיטורים שלהם כשהם כושלים. תמיד יש את אלו שטוענים שאין אלטרנטיבה לביבי ולחבורתו - למה שלא יגרמו להם להתפטר ושיבואו נציגים חדשים במקום?

בהנחה והוא לא ייבחר (יפרוש\יקומו בריתות אחרות וכו'), אתה חושב שיש סיכוי?
לא, כבר מאוחר מדי.
שליש מהתלמידים בישראל הם חרדים, אני לא צריך לפרט על המשמעויות של זה. יש מספיק שרשורי חרדים.
(הבעיה היא לא רק בדרישות של החרדים, אלא בברית שהם כרתו עם העבריינים של הליכוד)

במדינה מתוקנת סמוטריץ׳, אחד הפוליטקאים הכושלים בהיסטוריה של ישראל לא אמור להיות יותר בכנסת עד סוף ימי חייו - תיעדף את חמאס כנכס וחלק מהאחראים על מחדל 7 באוקטובר, אחראי ישיר להורדת דירוג האשראי של ישראל, כשל בשילוב חרדים וכו׳
אתה מצליח להבין שזה נטו דעתך? אתה מוכן לשיח עם אדם אחר שחושב אחרת?
פה קבור הכלב.
ההתבצרות הצדקנית הזו היא זו שמונעת כל דרך לשינוי

תיעדף את חמאס כנכס
לחזור על שקר לא הופך אותו לנכון

מאחל לך שהנציגים שלך בכנסת ידעו לקחת אחריות כשהם כושלים
סמוטריץ' לקח גם לקח אחריות.
ולדעתי הוא מתפקד יופי. (מלבד הבחירות לרבנות הראשית וההתנגדות לעסקה הנוכחית - פה לדעתי הוא טעה בגדול)
זה בסדר שאנחנו חושבים אחרת.
מאחל לכל העם שידעו למחות גם כנגד המנהיגים שלהם ולדרוש בפיטורים שלהם כשהם כושלים.
לגמרי.
ואני מאחל לך לא ליפול בייאוש אם כולם לא חושבים כמוך
תמיד יש את אלו שטוענים שאין אלטרנטיבה לביבי ולחבורתו
אני לא מהטוענים. הלוואי וביבי יעוף
למה שלא יגרמו להם להתפטר ושיבואו נציגים חדשים במקום?
הלוואי. הייתי שמח שחצי מהליכוד יעוף. היה עוזר לכולם.

לא, כבר מאוחר מדי.
זה כבר פרשנות
שליש מהתלמידים בישראל הם חרדים, אני לא צריך לפרט על המשמעויות של זה. יש מספיק שרשורי חרדים.
(הבעיה היא לא רק בדרישות של החרדים, אלא בברית שהם כרתו עם העבריינים של הליכוד)
זה עובדות. מצערות מאוד. איתך לגמרי בהכרה שזה רעל במדינה.

יש דרך לפתור את זה - לא להחרים מפלגה ציונית בלי טעם.
ואני חוזר שוב על הנקודה שלי:
ההתבצרות המציקה הזו לציונות הדתית, היא שורש כל רע.
זה דייסה מגעילה שהמחנה "הליברלי" מבשל לעצמו

כשר אוצר, איזה מהלכים טובים הוא ביצע שהופכים אותו לשר אוצר טוב?
שאלה לעניין. תודה.

מלחמת החורמה שלו בארגון המורים היא נפלאה, "מה שטוב לאירופה", הצעדים הלא פופולריים וקיצוצים רוחביים בגלל הצורך המלחמתי, והסרה של חסמי היצע בשוק הנדל"ן.

כמובן שלא הכל מושלם, וביקורת היא תמיד מבורכת, אבל בסך הכללי אני חושב שיש כיוון טוב.

רוב הביקורת היא סביב: משרדים מיותרים, כספים קואליציונים, כספים לחינוך חרדים וכו'.

משרדים מיותרים - צריכים להיסגר בהקדם. בסוף זה כסף קטן ובעיקר כותרת לחדשות
כספים קואליציונים - עוד כותרת לחדשות. כביש עוקף חווארה כדי שישראלים לא יהיו ברווזים במטווח זה "שרידות פוליטית".
כספים לחינוך חרדי - עוול. לגמרי.
אבל כמו חוק הגיוס, מי שחושב שייבוש מיידי יפתור הכל, לא מחובר למציאות.
צריך לחזק את הממ"ח ולייבש לאט לאט את הרשתות העצמאיות.

אם יש לך ביקורת נוספת, אשמח לשמוע

אתה מצליח להבין שזה נטו דעתך? אתה מוכן לשיח עם אדם אחר שחושב אחרת?
פה קבור הכלב.
ההתבצרות הצדקנית הזו היא זו שמונעת כל דרך לשינוי
סליחה, אבל אתה סתם אומר פילוסופיות מוזרות בלי הקשר.
סמוטריץ׳ נכשל. זו עובדה, גם הוא יודה בזה. האם הורדת דירוג האשראי היא לא אחריותו? האם לתעדף את חמאס על פני הרשות זו לא טעות?
לחזור על שקר לא הופך אותו לנכון
הוא לא תיעדף את חמאס על פני הרשות?
סמוטריץ' לקח גם לקח אחריות.
ולדעתי הוא מתפקד יופי. (מלבד הבחירות לרבנות הראשית וההתנגדות לעסקה הנוכחית - פה לדעתי הוא טעה בגדול)
זה בסדר שאנחנו חושבים אחרת.
מה עם תיפקודו כשר אוצר???
לגמרי.
ואני מאחל לך לא ליפול בייאוש אם כולם לא חושבים כמוך
אני בכלל לא כתבתי על דעות.
לדעתי מגיע למדינה אנשים טובים ומוכשרים יותר.
אם אני תופס נכון את הלך הרוח ברחוב, אני לא חושב שצריך להעיף את סמוטריץ׳ ולהביא את עבאס במקום. להיפך. אני חושב שצריך להביא אנשים ערכיים ומקצועיים יותר במפה הימנית הפוליטית.
לסמוטריץ׳ היו כוונות טובות לדעתי בניגוד לרוב הפוליטקאים, ומה לעשות - הוא נכשל. אפשר להמשיך ולתרץ ולהגיד שהוא ניסה וכו׳, אבל במבחן התוצאה - הוא נכשל.
עוד אגב - יכול להיות שהוא קיבל תנאי מגרש קשים מלכחתחילה, אבל בכל אופן אני חושב שהתרבות הכי נכונה כדי להתקדם ולהשתפר היא שכל מי שכשל - שילך הביתה.

בהנחה והוא לא ייבחר (יפרוש\יקומו בריתות אחרות וכו'), אתה חושב שיש סיכוי?
אם נניח בנט ייבחר, בסדר מבחינתך שבממשלה יישב איתו סמוטריץ'?
סמוטריץ? תלוי באיזה תפקיד.

אם זה בתפקיד שקובע מדיניות בטחונית או מדיניות בשטחים? אלוהים ישמור. לברוח מפה מהר.

סליחה, אבל אתה סתם אומר פילוסופיות מוזרות בלי הקשר.
סמוטריץ׳ נכשל. זו עובדה, גם הוא יודה בזה. האם הורדת דירוג האשראי היא לא אחריותו?
אחריותו. הוא שר אוצר.
הורדת הדירוג נבעה ממחלוקת חברתית חמורה, ובהמשך ממלחמה מתמשכת.
הורדת דירוג מייצגת החמרה בסיכונים. מה לעשות שאנחנו מוקפים אוייבים שרוצים להשמידנו.
אפשר כמובן למסור שטחים\להחזיר חטופים בתמורה לעצירת המלחמה - ואז "הכל יהיה טוב".
אבל יש מי שחשוב אחרת.
שמסירת שטחים לא תפתור את הבעיה אלא תחמיר אותה.
שלהיכנע מדינית לטרור יותר חמור למדינה מאשר לא להחזיר חטופים. והדרך להחזיר אותם הם בדרכים אחרות.
האם לתעדף את חמאס על פני הרשות זו לא טעות?
הוא לא תיעדף.
הרשות לא שונה מחמאס. בכלום. עם שניהם צריך להפסיק לדבר בכלל ולמחוק אותם.
אם אתה חושב אחרת, זה בסדר.
לא.
הוא אמר את הדבר הפשוט.
שאם הרשות תשלוט, הנזק המדיני הבינלאומי יהיה גדול יותר. וזה חמור יותר מאשר טרור שאפשר פשוט להפציץ
מה עם תיפקודו כשר אוצר???
כתבתי בתגובה הקודמת את דעתי.
אני בכלל לא כתבתי על דעות.
לדעתי מגיע למדינה אנשים טובים ומוכשרים יותר.
נכון.
בעיקר כאלה שלא מחרימים מפלגות שלא באות להם בטוב. ויודעים לנהל שיח. גם כשהוא קשה ולא מסכימים
אם אני תופס נכון את הלך הרוח ברחוב, אני לא חושב שצריך להעיף את סמוטריץ׳ ולהביא את עבאס במקום. להיפך. אני חושב שצריך להביא אנשים ערכיים ומקצועיים יותר במפה הימנית הפוליטית.
הלוואי. לדעתי לא במקום. אבל הלוואי.
לסמוטריץ׳ היו כוונות טובות לדעתי בניגוד לרוב הפוליטקאים, ומה לעשות - הוא נכשל.
דעתך.
אפשר להמשיך ולתרץ ולהגיד שהוא ניסה וכו׳, אבל במבחן התוצאה - הוא נכשל.
עוד אגב - יכול להיות שהוא קיבל תנאי מגרש קשים מלכחתחילה, אבל בכל אופן אני חושב שהתרבות הכי נכונה כדי להתקדם ולהשתפר היא שכל מי שכשל - שילך הביתה.
דעתך. ואני מבין אותה לגמרי.
אני, ואחרים, חושבים אחרת.
שהפתרון הוא לא להעיף את כל מי שלא הצליח.

אפשר לנסות לפתור את זה ביחד

הורדת הדירוג נבעה ממחלוקת חברתית חמורה, ובהמשך ממלחמה מתמשכת.
וסמורטריץ אשם בהפיכה הדיקטטורית שגררה מחלוקת חברתית חמורה,
וסמורטריץ אשם בתיעדוף ההגנה על השטחים על החשבון שמירה על הגבולות, שגררה את הצלחת מתקפת הטרור,
והוא גם אחד האשמים העיקריים בכך שהמלחמה מתמשכת.

ובנוסף לכל אילו הוא גם אשם בסילוק השידרה המקצועית ממשרד האוצר,
בתעדוף תקציבים קואליציונים על פני השקעה בצמיחה,
ובזילזול בכל המומחים לכלכלה, כולל בנגיד.

נערך לאחרונה ב:
דעתך. ואני מבין אותה לגמרי.
אני, ואחרים, חושבים אחרת.
שהפתרון הוא לא להעיף את כל מי שלא הצליח.

אפשר לנסות לפתור את זה ביחד
לא נצליח לגשר על זה. סמוטריץ׳ נכשל (לדעתי) כי הוא כן תיעדף את החמאס או לכל הפחות לא הבין את העוצמה שלה ולא פעל כדי להבין שהיא אחד האיומים הכי גדולים על המדינה. לראיה - ה7 באוקטובר.
אבל בסופו של דבר אני לא יכול להסכים לדון על מישהו שנכשל כישלון כל כך חרוץ (בעיניי), בלי שהוא לכל הפחות: יודיע שהוא חלק מהאחראים על המחדל, יודיע על התפטרותו, יהיה בחוץ לפחות כמה שנים טובות וינסה לכפר על זה בדרכים אחרות. לאחר מכן יהיה אפשר לדון אם ראוי להחזיר אותו לחיינו

לא נצליח לגשר על זה.
כדאי שננסה
סמוטריץ׳ נכשל (לדעתי) כי הוא כן תיעדף את החמאס או לכל הפחות לא הבין את העוצמה שלה ולא פעל כדי להבין שהיא אחד האיומים הכי גדולים על המדינה
טיפה שכחת את העובדה שהוא מאז ומתמיד קרא להשמיד את חמאס
. לראיה - ה7 באוקטובר.
זו לא ראיה.
הראיה היא סרבנות עיקשת להכיר בכך שאין הבדל בין חמאס והרש"פ.
גם עכשיו (!!!) יש מי שחושב בציבור שצריך לתת להם מדינה
אבל בסופו של דבר אני לא יכול להסכים לדון על מישהו שנכשל כישלון כל כך חרוץ (בעיניי)
זכותך, מכבד.
רק תבין שהחלטה כזו גוררת השלכות.
דוגמה קטנה.
אתה מסרב להכיר בסמוטריץ, ובנתיים בממשלה יושבים חרדים שלא אכפת להם מהמדינה.
תחליט מה יותר חמור.
"הכישלון" של סמוטריץ'
או חוסר גיוס חוסר אכפתיות מהכלכלה.
לא סתם קראתי לזה צדקנות
, בלי שהוא לכל הפחות: יודיע שהוא חלק מהאחראים על המחדל,
הוא הודיע מספר פעמים
יודיע על התפטרותו,
זכותך לבקש זאת.
זכותו להחליט אחרת.
אין חוק שקובע את זה.
ושוב, תחליט מה יותר חשוב.
להתעקש על פיטוריו, או לעבוד ביחד ממי שבאמת אכפת לו מהמדינה.
לעומת החרדים והעסקנים שבליכוד
יהיה בחוץ לפחות כמה שנים טובות וינסה לכפר על זה בדרכים אחרות. לאחר מכן יהיה אפשר לדון אם ראוי להחזיר אותו לחיינו
זה לא עובד ככה

טיפה שכחת את העובדה שהוא מאז ומתמיד קרא להשמיד את חמאס
זה הכי קל להגיד. גם השמאלן הכי גדול יגיד דבר כזה. מה שמשנה זה מה שקרה בפועל, ואיך המדיניות של הממשלה נתנה לזה לקרות ואף נתנה לזה רוח גבית.
זו לא ראיה.
הראיה היא סרבנות עיקשת להכיר בכך שאין הבדל בין חמאס והרש"פ.
גם עכשיו (!!!) יש מי שחושב בציבור שצריך לתת להם מדינה
אין בעיה, היה צריך להשמיד את שניהם. בתקופת הממשלה החמאס רק צמח, ושוב, לראיה - ה7 באוקטובר
זכותך, מכבד.
רק תבין שהחלטה כזו גוררת השלכות.
דוגמה קטנה.
אתה מסרב להכיר בסמוטריץ, ובנתיים בממשלה יושבים חרדים שלא אכפת להם מהמדינה.
תחליט מה יותר חמור.
"הכישלון" של סמוטריץ'
או חוסר גיוס חוסר אכפתיות מהכלכלה.
לא סתם קראתי לזה צדקנות
אני כבר לא רואה את עצמי חי במדינה הזאת בשנים הקרובות (לצערי) ואני בשלבים מתקדמים להוצאת אזרחות
אני מדבר בשבילך. בעוד 30 שנים יהיו פה בעיקר חרדים, דתיים וערבים. מקווה מאוד שיהיו כמה שיותר אנשים ערכיים שישארו בפוליטיקה
זכותך לבקש זאת.
זכותו להחליט אחרת.
אין חוק שקובע את זה.
ושוב, תחליט מה יותר חשוב.
להתעקש על פיטוריו, או לעבוד ביחד ממי שבאמת אכפת לו מהמדינה.
לעומת החרדים והעסקנים שבליכוד
בהחלט. אני מאוכזב מאוד מהעם ומהנציגים שלנו

זה הכי קל להגיד. גם השמאלן הכי גדול יגיד דבר כזה. מה שמשנה זה מה שקרה בפועל, ואיך המדיניות של הממשלה נתנה לזה לקרות ואף נתנה לזה רוח גבית.
זה סתם בריחה.
תהיה כנה עם עצמך, אם סמוטריץ' היה לוחץ לצאת למלחמה כוללת בעזה ב2017? ההי לזה תמיכה ציבורית ותקשורתית?
או שהיו ממציאים עוד פעם "משיחיות"?
אין בעיה, היה צריך להשמיד את שניהם. בתקופת הממשלה החמאס רק צמח, ושוב, לראיה - ה7 באוקטובר
ועדיין חלק גדול מהנציגים חושבים שצריך לדבר עם הרש"פ, או לתת להם מדינה.
אבל הביקורת שלך היא על סמוטריץ'
אני כבר לא רואה את עצמי חי במדינה הזאת בשנים הקרובות (לצערי) ואני בשלבים מתקדמים להוצאת אזרחות
חבל לי.
אני בהחלט מעדיף אזרח משכיל ואכפתי (וחילוני), מאשר חרדי שחושב שהוא חי בגלות
אני מדבר בשבילך. בעוד 30 שנים יהיו פה בעיקר חרדים, דתיים וערבים.
אני משוכנע שיהיה פה טוב יותר עוד 30 שנה.
אבל זה יכול לקרות גם עוד 5 שנים, אם רק לא יחרימו
בהחלט. אני מאוכזב מאוד מהעם ומהנציגים שלנו
ייאוש זה אף פעם לא דרך פעולה.
אם הייתה נכונות לעבוד ביחד ולא לדבוק בהאשמות שווא וחרמות, היה פה טוב יותר.

מקור

מסתמן שמפלגת המרכז-ימין חוזרת לשלטון בגרמניה עם תמיכה מובהקת בישראל, כמו כן הזמין את רה"מ לביקור ישיר, למרות "צו המעצר".
מפלגת הימין AFD השנייה בגודלה (למרות שמרץ טוען שלא יהיו חלק מהממשלה), אך לפחות גדל כוחה - גם תומכי ישראל מובהקים.

נראה שאירופה חוזרת לאט לאט לנורמליות
לגמרי.
3 דברים אתרום לסיפור:
א. ההזמנה היא לא כמו שאתה מתאר. אם תקשיב לדברים שהוא אמר - הוא אמר שהוא ימצא פתרון. זה יכול להיות בדמות פתרון משפיל כמו מפגשים בשדה התעופה (שטח בינלאומי?)
ב. עדיין קשה לי עם המצב בצרפת. במיוחד לראות את מקרון חולק על טראמפ במסיבת עיתונאים.
ג. מעניין אם המחלוקת בין מרץ לטראמפ בעניין האוקראיני הוא חסרון או דווקא הזדמנות של ישראל להוות 'איש מתווך' בין 2 קצוות שונים של בני ברית.

וסמורטריץ אשם בהפיכה הדיקטטורית שגררה מחלוקת חברתית חמורה,
וסמורטריץ אשם בתיעדוף ההגנה על השטחים על החשבון שמירה על הגבולות, שגררה את הצלחת מתקפת הטרור,
והוא גם אחד האשמים העיקריים בכך שהמלחמה מתמשכת.

ובנוסף לכל אילו הוא גם אשם בסילוק השידרה המקצועית ממשרד האוצר,
בתעדוף תקציבים קואליציונים על פני השקעה בצמיחה,
ובזילזול בכל המומחים לכלכלה, כולל בנגיד.
ובשנה, שנתיים אחרונות גם מנסה בצורה אקטיבית מאוד להפעיל כל מיני צעדים משיחים על סיפוח וגירוש ומלחמה כמיטב יכולתו(הרבה), ע"י סחיטה של ביבי, בלי שום דבר שמתקרב אפילו למנדט מהעם לתוכניות הללו. אותי זה מפחיד.

לרבין היתה תוכנית מושלמת איך להביא שלום, אבל היא היתה בשלבים. והוא גם היה מצליח אם לא היו רוצחים אותו בשלבים הראשונים שלה שהיו מלאי טרור כצפוי
לבתר את הארץ ואת הבירה ירושלים, לסחור באדמתם של אזרחיה בתמורה לערך ״שלום״ חלומי של ג׳ון לנון והיפסטריות עולמית.
לקום בבוקר ולגלות מדינה עוינת ישראל, עם לגיטימציה בינלאומית, בשטח ששולט על כל מרכז הארץ.
ואנחנו המשיחיים?

רבין היה ראש ממשלה בזוי, שכינה את המתנחלים עוד בשנות ה70 - סרטן בדמוקרטיה.

ההערצה העיוורת אליו גרועה עשרות מונים מההערצה העיוורת של כל הביביסטים.

וגם כל זה לא היה יוצא לפועל, שהרי הערבים רוצים את גבולות 48 (או יותר נכון מדינת פלסטין מוסלמית ביו״ש ועזה, ומדינת כל אזרחיה בגבולות 67 + זכות שיבה)

בוקר טוב!

לבתר את הארץ ואת הבירה ירושלים, לסחור באדמתם של אזרחיה בתמורה לערך ״שלום״ חלומי של ג׳ון לנון והיפסטריות עולמית.
לקום בבוקר ולגלות מדינה עוינת ישראל, עם לגיטימציה בינלאומית, בשטח ששולט על כל מרכז הארץ.
ואנחנו המשיחיים?

רבין היה ראש ממשלה בזוי, שכינה את המתנחלים עוד בשנות ה70 - סרטן בדמוקרטיה.
והנה ב95 רצח אותו מתנחל והצליח להחליף את השלטון, וב2023 לב הדיון הוא מעבר לדיקטטורה בתמיכת מפלגת המתנחלים. אי אפשר להגיד שרבין לא היה אדם עם חזון.
ההערצה העיוורת אליו גרועה עשרות מונים מההערצה העיוורת של כל הביביסטים.

וגם כל זה לא היה יוצא לפועל, שהרי הערבים רוצים את גבולות 48 (או יותר נכון מדינת פלסטין מוסלמית ביו״ש ועזה, ומדינת כל אזרחיה בגבולות 67 + זכות שיבה)

בוקר טוב!
פשוט אם אנחנו מספרים סיפורים, כמו זה שסמוטריץ לא עשה כלום נגד החמאס ולא דיבר כלום כי פשוט לא היה יכול, אז אני דבק בסיפור שלי על רבין, ואם רק לא היו רוצחים אותו , היה שלום.

והנה ב95 רצח אותו מתנחל והצליח להחליף את השלטון, וב2023 לב הדיון הוא מעבר לדיקטטורה בתמיכת מפלגת המתנחלים. אי אפשר להגיד שרבין לא היה אדם עם חזון.
יגאל עמיר הוא ממש לא מתנחל.
הוא בורגני מהשורה. מהרצליה.
פשוט אם אנחנו מספרים סיפורים, כמו זה שסמוטריץ לא עשה כלום נגד החמאס ולא דיבר כלום כי פשוט לא היה יכול, אז אני דבק בסיפור שלי על רבין, ואם רק לא היו רוצחים אותו , היה שלום.
הבעיה בסיפור שלך היא לא רבין.
הבעיה היא הפלסטינים

יגאל עמיר הוא ממש לא מתנחל.
הוא בורגני מהשורה. מהרצליה.

הבעיה בסיפור שלך היא לא רבין.
הבעיה היא הפלסטינים
יש פה שתי עמים , שכל אחד רוצה את אדמתו של השני ומוכן לגרום לכמה סבל שיהיה צורך, בשביל זה.
זאת הבעייה.

לראייה: בהסכם השלום עם מצריים, בגין אפילו לא ניסה לשכנע את המצרים לקחת את עזה. חשב שאנחנו צריכים לשלוט באדמה ההיא.
אם היה מנסה אולי היה מצליח והיינו במקום אחר.

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
flower הבחירות הבאות לכנסת ישראל - כנסת העשרים ושש פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 8
algo.il קשר בין הבחירות בארה"ב לספקולציות בבחירת S&P500 או RUSSELL2000 שוק ההון 14
א עבודה ביום הבחירות אוף טופיק 2
פ האם אפשר לחשב בכמה הממשלה תעלה מיסים אחרי הבחירות? מיסים 22
S בנושא הבחירות, מה יותר סביר שיקרה? אוף טופיק 2
shirbi רוצים להרוויח קצת ביום הבחירות? אוף טופיק 8
bar1 האם הבחירות הקרובות בארה"ב עלולות להשפיע על השוק? אוף טופיק 34
עמוס תוצאות הבחירות אוף טופיק 113
U מיסי ייבוא בגרמניה מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 4
G השקעה במניות בגרמניה - מסים מיסים 26
E ETF אירלנדי שנסחר בגרמניה שוק ההון 6
ח דירה בגרמניה = חוב מס בגרמניה? מיסים 9
A האם העברת יורו מחשבון עו"ש בלוקסמבורג לחשבון IB מנוהל בגרמניה עלול להיחשב באירוע מס איכשהו ע"י איזהשהיא ראשות? פוסטים מאיכות נמוכה 4
M החלפת כתובת בגרמניה פוסטים מאיכות נמוכה 1
צ שכירות בגרמניה נדל"ן 8
צ נדלן בגרמניה נדל"ן 4
Rahash תכנית פנסיה בגרמניה צרכנות פיננסית 15
O מולטי פמילי בגרמניה נדל"ן 32
S סגירת חשבון בנק בגרמניה צרכנות פיננסית 12
מ השקעת נדלן בגרמניה נדל"ן 30
ה סולידים בגרמניה צרכנות פיננסית 23
ס נדלן בגרמניה בעד או נגד לעומת מקומות אחרים בעולם נדל"ן 24
adamshalev מס ירושה בגרמניה למשקיע נדל"ן ישראלי שוק ההון 7
ס סטודנט בגרמניה שוק ההון 2

נושאים דומים