• התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה, ובכלל זה החובה לעמוד בהוראות כל דין, היא על מחברה בלבד ואין לייחס את האמור בה לבעלת האתר.

הבחירות בגרמניה וחזרתו של מרץ

• פותח הנושא פותח הנושא isalidiq
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

isalidiq

משתמש רגיל
דירוג
148
מקור

מסתמן שמפלגת המרכז-ימין חוזרת לשלטון בגרמניה עם תמיכה מובהקת בישראל, כמו כן הזמין את רה"מ לביקור ישיר, למרות "צו המעצר".
מפלגת הימין AFD השנייה בגודלה (למרות שמרץ טוען שלא יהיו חלק מהממשלה), אך לפחות גדל כוחה - גם תומכי ישראל מובהקים.

נראה שאירופה חוזרת לאט לאט לנורמליות

אם מסקרן אותך, אתה מוזמן לפתוח סקר בפורום פוליטיקה מי האדם הכי שנוא במדינה.
אולי יעזור לך להבין.
כי הפורום הזה ממש מדגם מייצג..

מה תעשה אם הוא ייבחר שוב (לצערי) בבחירות הבאות?

אבל באמת, תמיד חשבתי שהחשש הוא מחרם עולמי, עכשיו זה סתם נשמע אישי

באמת שחבל לי.
זו הצדקנות שמפוררת את הדרך לתיקונים.
צדקנות? השנתיים האחרונות של נתניהו בשלטון, בעיני רבים, היו קטסטרופה מוחלטת. ולא רק העניין מול עזה. גם כל הנושא של הדמוקרטיה, והסיפוח והחרדים. אולי זה לא מתאים לדעותיך, אבל צדקנות זה לא.

ואם נתניהו יבחר לעוד 4 שנים, אחרי כל הבלגן, זה סימן די טוב שהוא ומה שהוא מציע , כאן לעוד הרבה זמן, בן אם זה תחת נתניהו או מישהו אחר.

כאן לעוד הרבה זמן, בן אם זה תחת נתניהו או מישהו אחר
ולכן זו צדקנות.
כי בהתחלה תירצו את זה שהוא בורח מהמשפט, והמשיחיים רוצים להרוס את המדינה, אז הם חברו אחד לשני.
במקום לספר לעצמך סיפורים תבין שיש אנשים שחושבים אחרת ממך, שהעולם לא יקרוס אם נגרש מסתננים או נתנגד לנישואים חד מיניים (כמו המצע של מפלגות הימין שחוזרות עכשיו לעלות בעולם..)
לא קץ הדמוקרטיה ולא שום דבר.
יש פה חברה ישראלית מגוונת, צריך ללמוד לדבר ולהתפשר. לא להחרים.
זו צדקנות. במקום לשתף פעולה, נוטשים הכל כי לא מסתדר לכם.

לא הייתי אומר את זה אם לא הייתה לי הערכה לאנשים שעוזבים, שהם באמת חלק אינטגרלי מהמדינה

צריך ללמוד לדבר ולהתפשר. לא להחרים.
בהחלט לא צריך להתפשר על שילטון החוק והדמוקרטיה.
אף אחד לא רוצא לעזוב למקום אחר אבל האפשרות לעזוב הרבה יותר מושכת מחיים במדינת עולם שלישי עם שלטון דתי מושחת.

בהחלט לא צריך להתפשר על שילטון החוק והדמוקרטיה.
והרי לכם רבותיי - צדקנות.

״כל מה שאנחנו רוצים זה הבייסיק של הבייסיק.
אתם - הצד השני - אתם רוע מוחלט ומושחת ומשיחי״

כמו שיאיר גולן אמר בפודקאסט האחרון, הוא רוצה לשבת עם עבאס (עמותות תומכות טרור) ועודה (שמבחינתו כפיר ביבס הוא אסיר לגיטימי), רק כדי להפיל את נתניהו (תוך כדי חיוך ענק מלא פאתוס).

כ״כ עצוב

ולכן זו צדקנות.
כי בהתחלה תירצו את זה שהוא בורח מהמשפט, והמשיחיים רוצים להרוס את המדינה, אז הם חברו אחד לשני.
זה כמובן שקר. הבעיה המרכזית תמיד הייתה נתניהו ומה שהוא עושה למדינה. כמובן שיש עוד בעיות, שהוא מחמיר גם אותן.
במקום לספר לעצמך סיפורים תבין שיש אנשים שחושבים אחרת ממך, שהעולם לא יקרוס אם נגרש מסתננים או נתנגד לנישואים חד מיניים (כמו המצע של מפלגות הימין שחוזרות עכשיו לעלות בעולם..)
שוב שקר שמספרים לכם. אם אתה חושב שמעניין אותנו נישואים חד מיניים כן או לא, או שאנחנו רוצים מסתננים, אז אתה חי בהזיות. מה שמעניין אותנו הוא המשך קיומה של ישראל כמדינת העם היהודי. את זה אתם הורסים. בגלל שאנשים מבינים שהסיפור של המדינה גמור(וזה 100% עבודה שלכם), הם עוזבים.
לא קץ הדמוקרטיה ולא שום דבר.
לגמרי קץ הדמוקרטיה. ישראל הייתה בעבר דמוקרטיה. היום היא כבר לא. היא נמצאת במעבר לדיקטטורה מסוג רע מאוד וכבר עברנו את רוב הדרך. מה שקורה פה מזכיר את ונצואלה וגרוע יותר.
יש פה חברה ישראלית מגוונת, צריך ללמוד לדבר ולהתפשר. לא להחרים.
זו צדקנות. במקום לשתף פעולה, נוטשים הכל כי לא מסתדר לכם.

לא הייתי אומר את זה אם לא הייתה לי הערכה לאנשים שעוזבים, שהם באמת חלק אינטגרלי מהמדינה
והרי לכם רבותיי - צדקנות.

״כל מה שאנחנו רוצים זה הבייסיק של הבייסיק.
אתם - הצד השני - אתם רוע מוחלט ומושחת ומשיחי״
אני נוטה לחשוב שהצד השני הם לא רעים מיסודם, אלא פשוט אנשים שעברו שטיפת מוח, שכתוצאה ממנה גורמים יותר נזק לישראל מכל האויבים מבחוץ. ישראל היא לא המדינה הראשונה שזה קרה לה. הדוגמאות של דמוקרטיות שנפלו ידועות היטב. השיטות דומות מאוד.
כמו שיאיר גולן אמר בפודקאסט האחרון, הוא רוצה לשבת עם עבאס (עמותות תומכות טרור) ועודה (שמבחינתו כפיר ביבס הוא אסיר לגיטימי), רק כדי להפיל את נתניהו (תוך כדי חיוך ענק מלא פאתוס).
לא מנסור עבאס העביר מזוודות דולרים לחמאס. נתניהו העביר להם אותן. לא מנסור עבאס שחרר אלף מחבלים בעסקת שליט. נתניהו שחרר אותם. לא מנסור עבאס סיכל שוב ושוב חיסול צמרת חמאס, אלא נתניהו. כך שאם אתה רוצה להחרים תומכי טרור, די ברור את מי אתה צריך להחרים, וזה לא מנסור עבאס.

אכן עצוב.

ומי שעדיין לא הבין, עכשיו ישראל גם מצביעה באו"ם יחד עם איראן וצפון קוריאה.

ומי שעדיין לא הבין, עכשיו ישראל גם מצביעה באו"ם יחד עם איראן וצפון קוריאה.
הצבענו עם ארה״ב, אין קשר להפיכה של ישראל לדיקטטורה.

הצבענו עם ארה״ב, אין קשר להפיכה של ישראל לדיקטטורה.
בהחלט יש קשר. כאן אבל יש גם קשר להפיכתה הפוטנציאלית של ארצות הברית מדמוקרטיה לדיקטטורה. ארצות הברית אבל היא סיפור שונה. בניגוד לישראל היא יכולה לשרוד כדיקטטורה. עקרונית דיקטטורה היא לא בהכרח דבר רע. ברוב המצבים דמוקרטיה עובדת יותר טוב, אבל יש מקרים שבהם דיקטטורה עדיפה על דמוקרטיה פגומה. בישראל הדיקטטורה המתפתחת היא מהסוג הגרוע ביותר. לגבי מה יתפתח בארצות הברית, נחיה ונראה.

בהחלט יש קשר. כאן אבל יש גם קשר להפיכתה הפוטנציאלית של ארצות הברית מדמוקרטיה לדיקטטורה. ארצות הברית אבל היא סיפור שונה. בניגוד לישראל היא יכולה לשרוד כדיקטטורה. עקרונית דיקטטורה היא לא בהכרח דבר רע. ברוב המצבים דמוקרטיה עובדת יותר טוב, אבל יש מקרים שבהם דיקטטורה עדיפה על דמוקרטיה פגומה. בישראל הדיקטטורה המתפתחת היא מהסוג הגרוע ביותר. לגבי מה יתפתח בארצות הברית, נחיה ונראה.
לא אמרתי שאני לא מסכים איתך, יכול להיות שבעתיד הקרוב ישראל תהפוך לפחות ופחות דמוקרטית.
מה שאמרתי שהצבעה באו״ם על נושא מסויים זו מדיניות חוץ וזה לא אומר שום דבר על אופיה של המדינה.
היו הרבה מדינות סופר דמוקרטיות שהצביעו ביחד עם איראן (על המלחמה שלנו לדוגמא) זה לא אומר שהן הופכות לדיקטטורה.

לא אמרתי שאני לא מסכים איתך, יכול להיות שבעתיד הקרוב ישראל תהפוך לפחות ופחות דמוקרטית.
מה שאמרתי שהצבעה באו״ם על נושא מסויים זו מדיניות חוץ וזה לא אומר שום דבר על אופיה של המדינה.
היו הרבה מדינות סופר דמוקרטיות שהצביעו ביחד עם איראן (על המלחמה שלנו לדוגמא) זה לא אומר שהן הופכות לדיקטטורה.
אני חושב שבמקרה הספציפי הזה יש קשר.
ואגיד כמה דברים לגבי ארצות הברית שאולי יפתיעו מאוד אנשים.
1) אני ממש לא בטוח שיהיו עוד בחירות בארצות הברית.
2) אם אכן לא יהיו בחירות, זה יכול להיות דבר רע מאוד, אבל זה יכול להיות גם דבר טוב. תלוי איך זה ילך.
חכו ותראו.

ייבחר גם ייבחר.
אבל אני כבר בדרך החוצה. ואחרי הבחירות עוד רבים יצטרפו.
בהנחה והוא לא ייבחר (יפרוש\יקומו בריתות אחרות וכו'), אתה חושב שיש סיכוי?
אם נניח בנט ייבחר, בסדר מבחינתך שבממשלה יישב איתו סמוטריץ'?

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
flower הבחירות הבאות לכנסת ישראל - כנסת העשרים ושש פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 8
algo.il קשר בין הבחירות בארה"ב לספקולציות בבחירת S&P500 או RUSSELL2000 שוק ההון 14
א עבודה ביום הבחירות אוף טופיק 2
פ האם אפשר לחשב בכמה הממשלה תעלה מיסים אחרי הבחירות? מיסים 22
S בנושא הבחירות, מה יותר סביר שיקרה? אוף טופיק 2
shirbi רוצים להרוויח קצת ביום הבחירות? אוף טופיק 8
bar1 האם הבחירות הקרובות בארה"ב עלולות להשפיע על השוק? אוף טופיק 34
עמוס תוצאות הבחירות אוף טופיק 113
U מיסי ייבוא בגרמניה מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 4
G השקעה במניות בגרמניה - מסים מיסים 26
E ETF אירלנדי שנסחר בגרמניה שוק ההון 6
ח דירה בגרמניה = חוב מס בגרמניה? מיסים 9
A האם העברת יורו מחשבון עו"ש בלוקסמבורג לחשבון IB מנוהל בגרמניה עלול להיחשב באירוע מס איכשהו ע"י איזהשהיא ראשות? פוסטים מאיכות נמוכה 4
M החלפת כתובת בגרמניה פוסטים מאיכות נמוכה 1
צ שכירות בגרמניה נדל"ן 8
צ נדלן בגרמניה נדל"ן 4
Rahash תכנית פנסיה בגרמניה צרכנות פיננסית 15
O מולטי פמילי בגרמניה נדל"ן 32
S סגירת חשבון בנק בגרמניה צרכנות פיננסית 12
מ השקעת נדלן בגרמניה נדל"ן 30
ה סולידים בגרמניה צרכנות פיננסית 23
ס נדלן בגרמניה בעד או נגד לעומת מקומות אחרים בעולם נדל"ן 24
adamshalev מס ירושה בגרמניה למשקיע נדל"ן ישראלי שוק ההון 7
ס סטודנט בגרמניה שוק ההון 2

נושאים דומים