אלא על כך שזה התחום הבלעדי שלהן ואני לא צריך להתערב. ובגאווה היא אמרה את זה.
נו, ולא מעצבן אותך שבועטים אותך החוצה מתחום עניין שלם, כי לפי המגדר שלך אסור לך "להבין" בזה?
ואם אתה אוהב להלביש את הבת שלך? ואם אתה נהנה משופינג? ואם מרגיע אותך לשזור צמות?
למה מי אמר שאסור לך, או שלא תהיה טוב בזה?
מה שאתה מתאר זה בדיוק הצד השני של אותו המטבע. זה מזעזע בעייני בדיוק באותה המידה.
כי ממה שאני מכיר, נשים דווקא מפרשות את זה שהבית כולו, העיצוב, הטיפוח וכו' זה הממלכה שלהן. והן מאוד גאות בזה.
אבל מה אם האישה הספציפית המסויימת לא מעניין אותה עיצוב וטיפוח? לא מעניין אותה לעשות פנלים או שיהיה זר פרחים בבית. למה לשפוט אותה כאישה כושלת כי זה פשוט לא משהו שמתחשק לה לעשות?
כאילו, ברור לי שרוב הנשים קשורות לאסתטיקה הבייתי, אבל זה לגמרי עניין של הרגלים מגיל אפס. זאת הסללה ולא יותר. זה לא "הטבע" הנשי, אלו נסיבות היסטוריות ותרבותיות שלגמרי אפשר להשתחרר מההכתבות שלהן.
תבינו, אני פמיניסטית לא כי אני נלחמת בגברים, אני פמיניסטית כי אני נלחמת בפרטים מסויימים בחברה, נשים וגברים, שרוצים לקבוע לי, כאישה, ולכל אחד אחר כגבר, מה הוא אמור או לא אמור לעשות על בסיס המגדר והמין שלו.
מרתיחים אותי הסברים שמייחסים תכונות, כישרונות או תחומי עניין מסויימים לגברים ונשים כטבעיים.