• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

פתיחת חשבון בנק אמריקאי- איפה יש לכם חשבון?

• פותח הנושא פותח הנושא YYY
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
מה זאת אומרת לא היתה בעיה באף אחד?
לא היו בעיות מיוחדות באף בנק אמריקאי.....הכוונה שאין בנק לא מומלץ במיוחד לטעמי.....
כמו כן, במה תלויה המטרה?
מה יהיה השימוש בחשבון....רשמת שאתה מתכנן להחזיק שם גם מזומן כחלק "סולידי" למשל,אז יש בנקים שנותנים תנאים יותר טובים וכרטיסי אשראי שווים למי שמחזיק סכומים משמעותיים.
לא, יש לי מספר סושיאל סקיורטי ודרכון אמריקאי ואפתח דרך האינטרנט וארשום את הכתובת של חבר שגר שם.
אז יהיה לך יותר קשה מהארץ......כי ברוב הבנקים צריך להגיע פיזית לפתיחת החשבון.
אני מכיר את שוואב שנתנו לי בזמנו לפתוח חשבון דרך הטלפון\אינטרנט,גם קבלתי מאה דולר,פנקס צ'קים וכרטיס דביט בן לאומי ללא עמלות.

עוד משהו שאתה יכול לנסות זה להתקשר לBOFA אולי בזכות זה שהיה לך שם חשבון בעבר הם יסכימו לפתוח לך אחד דרך הטלפון.

ממליץ לך "להשיג" מספר אמריקאי חינמי של גוגל,אתה צריך חבר בארה"ב שיקבל מהם SMS למספר שלו פעם אחת ואז תוכל להתנהל מול הבנק\גופים אחרים ממספר אמריקאי.

אז תוציא מספר טלפון אמריקאי.
ברוב המקרים מספר חינמי (כמו גוגל וייס ודומיו) מספיק טוב.
אומנם נתקלתי בכמה מקומות בודדים שהתעקשו על מספר אמיתי, אבל זה די נדיר.
לדעתי כדאי שיהיה.

לי יש מספר Google Voice, ויש שירותים נוספים שמאפשרים מספר אמריקאי.
לא מכיר את Google Voice, תודה על העצה.
אני מסיבה מסוימת לא מוצא את הפלטפורמה בפליי סטור של אנדרואיד ובדפדפן כתוב שזה לא נתמך במדינה שלי (ישראל כמובן). ייתכן וזה פועל רק בארה"ב? אם כן, מה עשינו בזה חח ואיך אתם התגברתם על המכשול הזה?
מה יהיה השימוש בחשבון....רשמת שאתה מתכנן להחזיק שם גם מזומן כחלק "סולידי" למשל,אז יש בנקים שנותנים תנאים יותר טובים וכרטיסי אשראי שווים למי שמחזיק סכומים משמעותיים.
כן אבל זה מתוך הנחה שצריך סכום מסויים כדי לא לשלם עמלות. אז עדיף שישב לי שעו"ש שם מאשר פה. אני לא יודע מה הם סכומים משמעותיים אבל בספק שאני חושב על אותם סכומים.
אז יהיה לך יותר קשה מהארץ......כי ברוב הבנקים צריך להגיע פיזית לפתיחת החשבון.
אני מכיר את שוואב שנתנו לי בזמנו לפתוח חשבון דרך הטלפון\אינטרנט,גם קבלתי מאה דולר,פנקס צ'קים וכרטיס דביט בן לאומי ללא עמלות.

עוד משהו שאתה יכול לנסות זה להתקשר לBOFA אולי בזכות זה שהיה לך שם חשבון בעבר הם יסכימו לפתוח לך אחד דרך הטלפון.

ממליץ לך "להשיג" מספר אמריקאי חינמי של גוגל,אתה צריך חבר בארה"ב שיקבל מהם SMS למספר שלו פעם אחת ואז תוכל להתנהל מול הבנק\גופים אחרים ממספר אמריקאי.
מלבד שוואב, מכיר בנקים שלא דורשים הגעה פיזית?

דיברתי עם שירות הלקובות של BOFA בפייסבוק והם אמרו שלא ניתן לשחזר פרטים או להשתמש בחשבון שהיה לי שם בעבר.
כמו שכתבתי למעלה, אני לא מוצא את גוגל ווייס בפליי סטור והוא לא נתמך בישראל. יש לך פלטפורמה אחרת אולי שאתה מכיר?

אני מסיבה מסוימת לא מוצא את הפלטפורמה בפליי סטור של אנדרואיד
זה לא נמצא בחנות הישראלית.
כלומר כל עוד חשבון הגוגל שלך מוגדר כישראלי לא תוכל להוריד את האפליקציה ישירות מהפליסטור.
תוכל להוריד מחנויות חליפיות.
ובדפדפן כתוב שזה לא נתמך במדינה שלי (ישראל כמובן). ייתכן וזה פועל רק בארה"ב?
נכון.
צריך VPN בשביל להירשם.
אבל ברגע שנרשמת זה עובד בלי בעיה גם בלי VPN.
מלבד שוואב, מכיר בנקים שלא דורשים הגעה פיזית?
יש המון.
אבל בתנאי שיש לך SSN או ITIN ושיש לך הסטוריית אשראי.

זה לא נמצא בחנות הישראלית.
כלומר כל עוד חשבון הגוגל שלך מוגדר כישראלי לא תוכל להוריד את האפליקציה ישירות מהפליסטור.
תוכל להוריד מחנויות חליפיות.

נכון.
צריך VPN בשביל להירשם.
אבל ברגע שנרשמת זה עובד בלי בעיה גם בלי VPN.

יש המון.
אבל בתנאי שיש לך SSN או ITIN ושיש לך הסטוריית אשראי.
אוקיי זה רק מסתבך :O. המלצות לVPN חינמי או חנות חליפית שבה אוכל להוריד את גוגל ווייס?

אכן, יש לי SSN.

מובנה בגוגל כרום. פתח טאב חדש באינקוגניטו.
יכול לשלוח לך הודעה פרטית?
גם אם אני פותח אינקוגניטו, בסוף הוא צריך את חשבון גוגל שלי כדי להוריד מהמחשב לפלאפון.

יכול לשלוח לך הודעה פרטית?
גם אם אני פותח אינקוגניטו, בסוף הוא צריך את חשבון גוגל שלי כדי להוריד מהמחשב לפלאפון.
אתה לא יכול/צריך להוריד אפליקציה.
כנס פשוט לאתר דרך VPN ותתחבר משם.

שים לב להיזהר שלא להשתמש ב-"מספרי סמס חד-פעמיים" בשביל להירשם ל-GOOGLE VOICE
אני ניסיתי לפעול ע"פ הנחיותיו של roneng וכרגע המוצר כולו (GOOGLE VOICE) חסום אצלי בחשבון כתוצאה מ-"עבירה על תנאי ההסכם"

באופן כללי, מי שרוצה "לתחמן" את גוגל שיקח בחשבון שיכולים לחסום לו את המוצר או את החשבון כולו

ולהירשם מישראל עם טלפון שלא שייך לך זה עדיין לתחמן, פשוט הם לא בהכרח יעלו על זה שתחמנת אותם. עד שאולי מתישהו כן.

1641469516123.png

שים לב להיזהר שלא להשתמש ב-"מספרי סמס חד-פעמיים" בשביל להירשם ל-GOOGLE VOICE
אני ניסיתי לפעול ע"פ הנחיותיו של roneng וכרגע המוצר כולו (GOOGLE VOICE) חסום אצלי בחשבון כתוצאה מ-"עבירה על תנאי ההסכם"
מתי בדיוק אמרתי לך להשתמש במשהו כזה כדי להירשם לגוגל???
אמרתי לך להשתמש בגוגל או בשרות חינמי אחר כדי לקבל סמס מהבנק. לא אמרתי לך מעולם להשתמש בשרות כלשהו כדי להירשם לגוגל.
באופן כללי, מי שרוצה "לתחמן" את גוגל שיקח בחשבון שיכולים לחסום לו את המוצר או את החשבון כולו

ולהירשם מישראל עם טלפון שלא שייך לך זה עדיין לתחמן, פשוט הם לא בהכרח יעלו על זה שתחמנת אותם. עד שאולי מתישהו כן.
למה בכלל לתחמן את גוגל??
יש אפשרות להירשם שם בלי לתת מספר טלפון אמריקאי.

אם אתה עושה שטויות אל תתפלא שחוסמים אותך...

כנס פשוט לאתר דרך VPN ותתחבר משם.
הורדתי אתר VPN ועשיתי ניסיון ל-24 שעות ועכשיו המחשב שלי גולש כביכול מאזור אוהיו. אחלה. הורדתי דרך המחשב לפלאפון את האפליקציה (היא קצת תקועה ולא לגמרי עובדת חלק) ודרך המחשב מנסה להירשם. האם זה יעבוד לי בפלאפון אם אעשה הכל מהמחשב?
איך אני נרשם בלי לתת מספר אמריקאי? לפי מה שאני קורא באינטרנט, אני אמור לבחור מספר אקראי ואז נותם את המספר "האמיתי" שלי, כלומר האמריקאי בשביל הverification.
לאחר מכן, אני לא באמת רוצה שכל השיחות למספר האמריקאי הזה ינותבו אליי- יש דרך לבטל את זה?
מתי בדיוק אמרתי לך להשתמש במשהו כזה כדי להירשם לגוגל???
אמרתי לך להשתמש בגוגל או בשרות חינמי אחר כדי לקבל סמס מהבנק. לא אמרתי לך מעולם להשתמש בשרות כלשהו כדי להירשם לגוגל.
יש מצב שהתבלבלת ביני לבין @klayhamn ?

נערך לאחרונה ב:
הורדתי אתר VPN ועשיתי ניסיון ל-24 שעות ועכשיו המחשב שלי גולש כביכול מאזור אוהיו. אחלה. הורדתי דרך המחשב לפלאפון את האפליקציה (היא קצת תקועה ולא לגמרי עובדת חלק) ודרך המחשב מנסה להירשם. האם זה יעבוד לי בפלאפון אם אעשה הכל מהמחשב?
אם אתה נרשם אז תוכל להשתמש גם מהטלפון. אבל לא תוכל להתקין/לעדכן את האפליקציה מהסטור.
איך אני נרשם בלי לתת מספר אמריקאי? לפי מה שאני קורא באינטרנט, אני אמור לבחור מספר אקראי ואז נותם את המספר "האמיתי" שלי, כלומר האמריקאי בשביל הverification.
מוזר. כשאני נרשמתי סתם נתנו לי לבחור מספר אקראי וזהו.
אולי זה השתנה מאז והם דורשים וידוא מול מספר אמיתי...
אם זה המצב אז צריך לעבור לפתרון אחר.
אאל"ט text now זה פתרון אחד. בטוח יש עוד המון אחרים.

יש מצב שהתבלבלת ביני לבין @klayhamn ?
לא התבלבתי. ציטטתי אותו ועניתי לו.

• אהבתי
Reactions: YYY
לאחר מכן, אני לא באמת רוצה שכל השיחות למספר האמריקאי הזה ינותבו אליי- יש דרך לבטל את זה?
@FIYaacov יש לך תשובה לזה אולי? כיצד חיברת את המספר שלך בgoogle voice, והאם אפשר אח"כ לבטל את הקישור בין המספר האמריקאי להזדהות לבין המספר הוירטואלי שלי?

אם אתה נרשם אז תוכל להשתמש גם מהטלפון. אבל לא תוכל להתקין/לעדכן את האפליקציה מהסטור.
זה התחבר לי מהמחשב. ודרך המחשב הורדתי לפלאפון את האפליקציה. עכשיו שאלה נוספת היא אם אאלץ להשתמש רק דרך המחשב, ואם בפלאפון עצמו אני אשתמש בחשבון גוגל אחר- זה עדיין יעבוד?

תודה על הסבלנות והעזרה, אגב.

כיצד חיברת את המספר שלך בgoogle voice
הייתי צריך סמס חד פעמי, בדיוק אח שלי היה בארה"ב עם סים מקומי.

האם אפשר אח"כ לבטל את הקישור בין המספר האמריקאי להזדהות לבין המספר הוירטואלי שלי?
כן, זה לא מופיע בשום מקום (שראיתי) באפליקציה.

זה התחבר לי מהמחשב. ודרך המחשב הורדתי לפלאפון את האפליקציה. עכשיו שאלה נוספת היא אם אאלץ להשתמש רק דרך המחשב, ואם בפלאפון עצמו אני אשתמש בחשבון גוגל אחר- זה עדיין יעבוד?
אם התחברת מהמחשב לחשבון הגוגל שלך, אז מספר הגוגל וייס מקושר לחשבון הגוגל שלך וגם אם תתחבר אליו מהטלפון זה יעבוד.

אם השתמש ב2 חשבונות גוגל שונים זה קצת יותר מסובך ולא בטוח אם זה יעבוד. אולי אם תתחבר מהטלפון גם לחשבון הגוגל החדש בנוסף לישן אפשר להגיד לגוגל וייס להשתמש בחשבון השני, אבל אני לא בטוח אם זה עובד.

אאל"ט text now זה פתרון אחד. בטוח יש עוד המון אחרים.
"בטוח" - not sure it means what you think it means
הנ"ל לא עובד מול הבנק (כל בנק).
למעשה, שום פתרון חינמי - וגם פתרונות בתשלום (כולל SKYPE NUMBER, VIBER ואחרים) לא עובד מול הבנק.
יש סיכוי ש-TWILIO כן - אבל הם לא ידעו להתחייב בתמיכה שזה אכן יעבוד, רק אמרו שהם מסוגלים לתמוך ב-SHORT NUMBER CODES שדרושים כדי לקבל סמס מבנקים.

ה-LAST RESORT הוא סים אמריקאי או - אם אפשר - ESIM אמריקאי (ואז לא צריך כרטיס פיזי, אבל - זה לא נתמך בכל המכשירים).
הבעיה היחידה היא שזה פתרון מסורבל + יקר.
במחיר הזה כבר עדיף לי לעשות את המכשיר USB הדבילי שלהם.

בשביל הרישום עצמו בבנק נתתי מספר של חבר אמריקאי - אבל, המספר הזה לא משמש לשום דבר אחרי שיש לך כבר חשבון -
אפשר תמיד להזדהות גם בעזרת "קוד לאימייל" , כשהיוצא מהכלל הוא כאמור העברות גדולות החוצה (ואז דרוש טלפון אמריקאי או מכשיר USB)

למה בכלל לתחמן את גוגל??

כאמור - לא, אי אפשר,
וכאמור, עצם הרישום מבלי שאתה בארה"ב/אמריקאי הוא עבירה על תנאי ההסכם ותחמון.
רמז - העובדה שאתה צריך להשתמש ב-VPN בשביל להירשם הוא רמז לכך שאתה משתמש במוצר בצורה שלא נועד לה. זה נסיון לרמות את גוגל לגבי המיקום הגיאוגרפי האמיתי שלך.

אם אתה אומר שטויות אל תתפלא שמעמידים אותך על טעותך שוב ושוב,
או שאחרים יבואו בתלונות על נזק שהעצות שלך גרמו להם.

נערך לאחרונה ב:
מוזר. כשאני נרשמתי סתם נתנו לי לבחור מספר אקראי וזהו.
אולי זה השתנה מאז והם דורשים וידוא מול מספר אמיתי...
אם זה המצב אז צריך לעבור לפתרון אחר.
לא יודע למה,אבל גם לי זכור שרשמת איפשהו שהשתמשת בSMS למספר אמריקאי ברישום הראשוני לגוגל וויס.
בכול מקרה ככה זה עבד לי,לא מכיר דרך בלי SMS.

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
O פתיחת חשבון בנק לאזרח ישראלי בבנק זר פוסטים מאיכות נמוכה 4
D פתיחת חשבון בנק אמריקאי צרכנות פיננסית 21
U פתיחת חשבון בנק בארה"ב מיסים 1
shahar7 אמריקאים: פתיחת חשבון בנק זוגי לאמריקאי וישראלית צרכנות פיננסית 8
shahar7 פתיחת חשבון בנק לאמריקאי שגר בישראל צרכנות פיננסית 23
מ פתיחת חשבון בנק זר ברוקרים ופלטפורמות מסחר 13
ח פתיחת חשבון בנק בארה"ב - ביקור פיזי בארה"ב שוק ההון 15
D פתיחת חשבון בנק אמריקאי מרחוק עם ITIN צרכנות פיננסית 0
I פתיחת חשבון בנק וחשבון השקעות לילד? צרכנות פיננסית 2
G פתיחת חשבון בנק בארה"ב ללא נוכחות שם צרכנות פיננסית 5
ס השוואת פתיחת חשבון בנק בקפריסין מול אנגליה צרכנות פיננסית 2
א פתיחת חשבון בנק באוסטריה צרכנות פיננסית 9
amidar פתיחת חשבון בנק לוועד הבית - איפה עושים? האם אפשר דיגיטלי? צרכנות פיננסית 20
B פתיחת חשבון בנק אמריקאי - ללא נוכחות פיזית בארה"ב צרכנות פיננסית 1
D פתיחת חשבון בנק אמריקאי ע״י קרוב משפחה צרכנות פיננסית 7
E פתיחת חשבון בנק ב-"הבינלאומי" לחברי הייטקזון צרכנות פיננסית 5
ב פתיחת חשבון בנק אירופאי מישראל שוק ההון 47
L פתיחת חשבון בנק בארה"ב עבור non resident שוק ההון 8
unrealx פתיחת חשבון בנק נפרד לעסק צרכנות פיננסית 2
D פתיחת חשבון בנק באינטרנט ללא צורך הגעה לסניף צרכנות פיננסית 1
stamEhad פתיחת חשבון בנק להשקעות בארה"ב - משתמש בהכנסות מהשקעת נדל"ן שוק ההון 0
D פתיחת חשבון בנק והזמנת כרטיס אשראי צרכנות פיננסית 5
Couch Potato פתיחת חשבון בנק אמריקאי אונליין לאזרחית צרכנות פיננסית 15
N פתיחת חשבון בנק לצרכי השקעה נדל"ן 0
מרק סרפדים פתיחת חשבון בנק אירופאי ומסחר דרך ברוקר אירופאי שוק ההון 17
D פתיחת חשבון בנק עבור עוסק מורשה צרכנות פיננסית 0
ImCarryGG מספר שאלות על פתיחת חשבון בנק אמריקאי צרכנות פיננסית 7
ח פתיחת חשבון בנק ביוון צרכנות פיננסית 2
י פתיחת חשבון בנק חדש - איפה כדאי? צרכנות פיננסית 10
C פתיחת חשבון בנק בארה"ב - השוואת תנאים צרכנות פיננסית 11
Bear75 פתיחת חשבון בנק לזוג צעיר אוף טופיק 1
doc29 פתיחת חשבון בנק בארה"ב לצורך השקעה בנדל"ן צרכנות פיננסית 105
J פתיחת חשבון בנק בארה"ב שוק ההון 20
I פתיחת חשבון בנק ברוסיה מהארץ צרכנות פיננסית 4
M פתיחת חשבון השקעות ב-Schwab, האם מגיע עם חשבון בנק ? ברוקרים ופלטפורמות מסחר 163
שמוליק קיפוד פתיחת חשבון בנק אמריקאי [ללא SSN] שוק ההון 96
B פתיחת חשבון בנק עסקי אוף טופיק 1
א פתיחת חשבון בנק אירופאי צרכנות פיננסית 4
F פתיחת חשבון מסחר - נשוי לאזרחית אמריקאית שוק ההון 15
א מחשבות על פתיחת חשבון באינטראקטיב ברוקרס העולמית שוק ההון 9
מ פתיחת חשבון משפחתי/יועץ ללא רישיון ברוקרים ופלטפורמות מסחר 0
L פתיחת חשבון IRA לצרכי מסחר פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
K פתיחת חשבון מסחר בברוקר זר כדי להפחית סיכונים פוסטים מאיכות נמוכה 34
א פתיחת חשבון כפונקציה של מיקום ברוקרים ופלטפורמות מסחר 11
T פתיחת חשבון בwise, זה נכון שחסמו למשתמשים חדשים ישראלים לקבל כספים לחשבון הwise? פוסטים מאיכות נמוכה 0
ז פתיחת חשבון מסחר נוסף ברוקרים ופלטפורמות מסחר 0
T פתיחת חשבון בib עם אזרחות פורטוגלית ברוקרים ופלטפורמות מסחר 1
Y פתיחת חשבון השקעות - ib ישראל ברוקרים ופלטפורמות מסחר 12
הסולידית פתיחת חשבון ב-Wise צרכנות פיננסית 0
M פתיחת חשבון בלאומי טרייד עבור קרן כספית ברוקרים ופלטפורמות מסחר 12

נושאים דומים

Back
למעלה