• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

כרטיסי אשראי אמריקאיים [ו- credit score אמריקאי]

• פותח הנושא פותח הנושא Jane Doe
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
עדכון בנושא הנקודות של Hilton Amex
עשיתי עכשיו הזמנה בהילטון בפריס.
לא בודקים שווי נקודות לפי מימוש אחד.
השווי נקבע לפי ממוצע מימושים, על פני משך זמן ואזורים שונים וכו'
כן, אם יש לך מלון אחד שאתה שוהה בו כל שנה ומנצל רק בו את הנקודות ובמקרה הוא SWEET SPOT אז אולי עבורך הנקודות שוות יותר. אבל זה מקרה קיצון, כי רוב האנשים לא הולכים רק למלון אחד ונדיר במלונות שיש SWEET SPOT קבוע בצורה כזאת.

בכל מקרה, כמו שגם אני וגם הAI אמרו לך, שווי נקדות הילטון היא כ 0.5 סנט בממוצע. נכון, יש SWEET SPOTS שבהם תקבל שווי יותר גבוה, יש מקומות שבהם השווי יותר נמוך ואז אולי עדיף לשלם במזומן ולא להשתמש בנקודות וכו.
מעבר לזה, יש להם הרבה פעמים מבצעי רכישות (שמאפשרים לך לקנות נקודות בכסף), אם אני זוכר נכון במבצעים מגיעים גם לאזור ה0.5 סנט לנקודה, ככה שבכל מקרה לא הייתי אומר שנקודה שווה יותר מזה.

בסופו של דבר, אם אתה מקבל X3 נקודות על הוצאות "כלליות" זה אומר שתקבל החזר של כ1.5% על הוצאות כלליות
אם אתה מקבל X14 על הוצאות בהילטון, זה אומר שתקבל החזר של כ 7% על הוצאות בהילטון
אם אתה מקבל X7 על טיסות, השכרת רכב, מסעדות בארה"ב וכו, זה אומר שתקבל החזר של כ 3.5% על הוצאות כאלה בכרטיס הזה.
ואחוז הבונוס הוא 1.14%.
לא הבנתי, מה זה אחוז בונוס?
עוד פרט מעניין - באתר המלון מופיע מס קבוע (לא באחוזים) הנוסף למחיר החדר. כששילמתי בכרטיס - לא חוייבתי על המס בכלל בשום צורה.
לא הבנתי, שילמת בכרטיס או שהזמנת חדר בונוס בנקודות?
בהזמנה בנקודות הרבה פעמים אין תשלום מס. ובשאר המקרים (כשיש תשלום מס), החיוב יהיה רק במלון עצמו ולא בהזמנה מראש.

לא בודקים שווי נקודות לפי מימוש אחד.
אני מבין שמדובר רק על הרכישה הספציפית אבל אני לא מסתכל על ממוצע - זו בעיקר הצורה שבה אני ממש את הנקודות שאת רובן אני מקבל מתשלומים גדולים בכרטיס האמקס כפי שציינתי. אבל עד כה בכל התשלומים שלי בכרטיס בארץ בלי יוצא מן הכלל קיבלתי x3. עבורי הכרטיס הזה שווה רק אם אני משתמש בו לתשלום במלונות הילטון או אחרים מהרשת שלהם (ששווים קצת פחות כמו Hampton). אני אף פעם לא משלם על הילטון בכסף רק מממש נקודות (אגב אם הייתי, אפשר לקבל x7 בנקודות על רכישה של לינה בהילטון בכרטיס זה) אחוז הבונוס (הגדרה שלי) זה האחוז שמתקבל מעל ה 1% הראשון. מה שמבלבל זה המעבר דרך הנקודות - אני חושב שצריך לעשות את החישוב כפי שעשיתי וכל אחד יעשה לפי מה שמשתלם לו. צריך להחזיק כרטיסים שונים להוצאות שונות (אני מסתדר עם 3 שהם כולם ללא FTF וללא עלות שנתית: Amex + Savor + Autograph) . לגבי המס - היה דיון קודם. בדקתי בינתיים בשני מקומות בישראל ובמלון הזה בצרפת ובשניהם לא משלמים את המס. האתר של הילטון הראה לי שחיוב על המס הוא 0 ברגע ששילמתי בנקודות. אולי עוד משהו חשוב - בכרטיס הזה היה קל להגיע מהר מאוד למסגרת אשראי גדולה, כאשר רקורד האשראי שלי בארה"ב היה עוד צעיר יחסית.

נערך לאחרונה ב:
זו בעיקר הצורה שבה אני ממש את הנקודות
כלומר תמיד באותו מלון באותם תאריכים ובאותה שנה?
ברור לך הרי שזה לא המצב.
אבל עד כה בכל התשלומים שלי בכרטיס בארץ בלי יוצא מן הכלל קיבלתי x3
כי לא השתמשת בו באף קטגוריה עם מכפיל גדול יותר. 3 נק' לדולר זה הדיפולט מחוץ לקטגוריות.
עבורי הכרטיס הזה שווה רק אם אני משתמש בו לתשלום במלונות הילטון או אחרים מהרשת שלהם
אתה מניח בטעות ששווי הנקודות זהה בכל המלונות. זה לא המצב.
ברור שהשימוש היעיל בנקודות של רשת מלונות זה להשתמש בהן עבור לילות בונוס במלונות. זה לא מפתיע.
מה שאולי יפתיע אותך שאם תבדוק מלונות אחרים ברשת, תאריכים אחרים (אפילו של אותו מלון) וכו, תקבל שווי שונה פר נקודה.
בגלל זה מסתכלים על שווי ממוצע ולא על פעם אחת שהיה לך מזל ומצאת מימוש טוב.
אגב, היו לי גם מימושים של מעל 1 סנט לנקודה. זה קורה לפעמים, אבל לא מחשבים לפי זה.
כמו שיש ימים שהשוק עולה ביותר מ1%, אבל משם אתה לא יכול להגיע למסקנה שתקבל תשורה שנתית של 300%
אני אף פעם לא משלם על הילטון בכסף רק מממש נקודות
זאת טעות לדעתי. והיא יכולה להיות אחת מ2 טעויות:
1. אם לא היו לך נקודות היית הולך למלון יותר זול, ואז בעצם חישוב השווי שלך שגוי כי אתה צריך להשוות למחיר שהיית מוכן לשלם (המלון הזול יותר) ולא למחיר המחירון של המלון היקר
2. אתה לא עושה חישובי שווי לנקודות וממש בנקודות גם אם אתה מקבל שווי נמוך, כאשר היה עדיף לשלם בכסף.
אני חושב שצריך לעשות את החישוב כפי שעשיתי וכל אחד יעשה לפי מה שמשתלם לו
המשפט שלך חצי נכון.
אכן כל אחד צריך לעשות את החישוב לפי המצב שלו בפועל ולעשות מה שמשתלם לו לפי החישוב, רק שספציפית החישוב שלך שגוי.
אחוז הבונוס (הגדרה שלי) זה האחוז שמתקבל מעל ה 1% הראשון
למה?
מה כלכך מיוחד באחוז הראשון?
למה לא כל מה שמעל 0.5% או מעל 2%?

אצלי, אגב, הבסיס זה 3%, כי יש לי כרטיס שנותן 3% על הוצאות כלליות. רק מה שנותן יותר מזה שווה את הזמן/התעסקות שלי.

צריך להחזיק כרטיסים שונים להוצאות שונות (אני מסתדר עם 3 שהם כולם ללא FTF וללא עלות שנתית: Amex + Savor + Autograph) .
מסכים.
אני בגדול עם 2 עיקריים. אבל גם 3 זה סידור טוב.
רק שבמקרה שלך כנראה שהייתי מחליף את האמקס ב VX ומקבל פי 2 יותר שווי.
לגבי המס - היה דיון קודם. בדקתי בינתיים בשני מקומות בישראל ובמלון הזה בצרפת ובשניהם לא משלמים את המס. האתר של הילטון הראה לי שחיוב על המס הוא 0 ברגע ששילמתי בנקודות
כמו שאמרתי - זה שלא שילמת את המס בהזמנה לא אומר שלא תשלם אותו בצקאוט.
בכל מקרה לא משלמים את המס (על לילות בונוס) בהזמנה אלא רק במלון עצמו.
אולי עוד משהו חשוב - בכרטיס הזה היה קל להגיע מהר מאוד למסגרת אשראי גדולה, כאשר רקורד האשראי שלי בארה"ב היה עוד צעיר יחסית.
זאת נקודה נכונה וחשובה.
אכן אמקס מעולים בהגדלת מסגרת.
אבל זאת עדיין לא סיבה להשתמש בכרטיס. אפשר לשנמך אותו לגרסה החינמית שלו ופשוט להשאיר אותו במגירה (או לשדרג לאספייר, להינות מההטבות ולהשאיר במגירה).

בהילטון (ובעוד כמה רשתות) יש עוד הטבה שקצת מעלה את ערך המימוש בנקודות במקרים מסוימים. אם כל ההזמנה נרכשת בנקודות, אז הלילה החמישי הוא בחינם. זה תוספת ערך של 20% לנקודות למי שמנצל את זה.

בהילטון (ובעוד כמה רשתות) יש עוד הטבה שקצת מעלה את ערך המימוש בנקודות במקרים מסוימים. אם כל ההזמנה נרכשת בנקודות, אז הלילה החמישי הוא בחינם. זה תוספת ערך של 20% לנקודות למי שמנצל את זה.
כל זה כבר משוקלל בתוך החישוב ובתוך הערך שהצגתי קודם.
כמו שאמרתי, יש המון פרמטרים שיכולים להשפיע על שווי נקודות, והשווי במלון אחד לא זהה לשווי במלון אחר, והשווי ביום אחד לא זהה לשווי ביום אחר.
בסופו של דבר, כשלוקחים את כל הפרמטרים בחשבון ועושים ממוצע על פני המלונות, העונות וכו', מגיעים לשווי של כ 0.5 סנט.

יש בהחלט מקרים שבהם תקבל שווי של מעל 1 סנט לנקודה (ולפעמים גם מעל 2 סנט). ויש מקרים שבהם תקבל פחות מ0.5 סנט (במקרים כאלה לדעתי פשוט לא משתלם להשתמש בנקודות).
אבל אם אתה יכול לקנות נקודות ב0.5 סנט לנקודה, אתה לא יכול לטעון ששווי הנקודות הוא יותר מ0.5 סנט. גם אם אתה מקבל 2 סנט לנקודה במימוש שלך, עדיף לך למשל להשתמש בכרטיס שנותן 2% במזומן ולקנות את הנקודות (תקבל 4 נקודות לדולר ככה) מאשר להשתמש בכרטיס שנותן ישר נקודות ולקבל רק 3 נקודות לדולר. (אני לא טוען ששווה לקנות נקודות. לרוב לדעתי זה לא משתלם לקנות נקודות סתם כשיש מבצע, אלא אם יש לך שהיה מתוכננת שאתה יודע בודאות שתקבל בה שווי גבוה מספיק).

רונן- כתבת פוסט ארוך ומחכים - תודה על ההשקעה. יש כנראה הרבה מה ללמוד.
שמח שזה עוזר לך.
אני חייב להגיד שאתה בהחלט בכיוון, ונראה שאתה מבין יותר מהרבה אנשים אחרים בתחום.
למשל התובנה שלך שמה שחשוב זה כמה הנקודות שוות *לך* ולא מה מישהו רנדומלי באינטרנט אומר שהנקודות שוות, זה אחד הדברים החשובים שהרבה אנשים בתחום מפספסים.
אתה רק צריך לדייק קצת את החישוב שלך, לקחת בחשבון דברים כמו "מה המחיר שהייתי משלם על מלון ביעד הזה, ולא מה מחיר המחירון של המלון", או אם אפשר לקנות נקודות בכסף, וכמה כסף זה עולה (מה שנותן שווי גג לנקודות)

אני אנסה לסכם את הפוסט הקודם כי באמת יצא קצת ארוך.
יש כמה pitfalls שאנשים נופלים בהם הרבה בהקשר של נקודות:
א. חושבים שלכל סוגי הנקודות יש את אותו שווי (נקודה של הילטון לדעתי שווה כ 0.5 סנט, לעומת זאת נקודה של אמקס שווה כ1.5 סנט)
ב. מסתכלים על מחיר המלון/טיסה המלא (מחיר מחירון) במקום להסתכל על מה שהם היו משלמים אם לא היו להם נקודות (אולי הייתי מסתפק במלון זול יותר ולא מלון יוקרה).
ג. מסתכלים על מימוש ספציפי שיצא מאוד משתלם, כי זה במקרה מה שהם השתמשו בו בנקודה מסויימת, במקום להסתכל על שווי "ממוצע" ואז נותנים שווי גבוה מידי לנקודות כי הם חושבים שתמיד יצליחו למצוא מימוש כזה טוב.
ד. מסתכלים על מימוש ספציפי שיצא לא משתלם. פה הבעיה העיקרית זה שהם לא בודקים שווי לפני המימוש ומשתמשים בנקודות גם כשזה לא משתלם (לא תמיד משתלם להשתמש בנקודות. לפעמים יותר "כלכלי" לשלם בכסף).
ה. מסתכלים על שווי תיאורטי של נקודות, אבל בפועל לא משתמשים בהם (למשל נקודות הייאט שוות יחסית הרבה כסף, אבל בפועל לא יוצא לי להיות במלונות היאט כי אין כמעט מלונות כאלה באזורים שאני מטייל בהם. אז לצבור סוג מטבע שאני לא יכול להשתמש בו לא משתלם, גם אם המטבע שווה הרבה בתיאוריה)

השיטה שלי - יש לי שווי "ממוצע" לכל סוג נקודה, שהוא בעיקר סוג של כלל אצבע ולא באמת מחיר מדוייק.
כשאני הולך לחופשה אני בודק אם לילה בכסף (לא בהכרח באותו מלון, אלא במלון שהוא "סביר" מבחינתי באותו אזור) יעלה פחות או יותר מה"עלות המחושבת" (לפי השווי בנקודות שהגדרתי קודם) של מלון בנקודות. אם המחיר בכסף יותר זול, אני אעדיף לשלם בכסף מאשר בנקודות.
אגב, החישוב הוא לא טריויאלי, כי צריך לקחת בחשבון דברים כמו:
* האם משלמים מיסים על לילה בנקודות (זה תלוי מלון)?
* הטבת לילה 5 חינם בנקודות (אני באמת שוהה 5 לילה באותו מלון? הייתי נשאר שם 5 לילות גם אם לא הייתה לי את ההטבה?)
* הנקודות שאתה צובר על לילה בתשלום (אתה צובר גם נקודות באשראי, אבל גם נקודות באופן ישיר במועדון של המלון עצמו).
* שאר הטבות שאני מקבל/לא מקבל כתלות במלון (למשל בתור גולד ומעלה בהילטון יש ארוחת בוקר חינם במלונות. זה יכול להיות שווה כ20$ לבנאדם בהשוואה למלון אחר שאין בו ארוחת בוקר. מצד שני, אני לא תמיד אוכל ארוחות בוקר, לפעמים מסתפק סתם בקפה ומאפה, ואז ההטבה לא באמת שווה לי 20$).
* כמה נקודות צבורות יש לי (אם יש לי המון נקודות צבורות, ואני לא רואה מימוש קרוב, לפעמים עדיף לממש גם אם זה קצת פחות משתלם מאשר סתם להיתקע איתם לשנים).

אני עושה דבר דומה גם לגבי הזמנה של טיסות.

לגבי הצבירה, לצרכי נוחות אני משתמש באותו שווי שהגדרתי קודם (לפי סוגי הנקודות השונים), מכפיל אותם במקדם וככה בודק כמה "שווי החזר" באחוזים אני מקבל מכל כרטיס בכל קטגוריה.
למשל, מבחינתי שווי נקודה אחת של קאפיטל ואן שווה 1.5 סנט. יש לי את הVX שצובר 2 נק' לדולר, ולכן מבחינתי אני מקבל שם החזר בשווי 3% על כל הההוצאות.
לעומת זאת יש לי כרטיס של IHG, ומבחינתי שווי נקודה שם הוא 0.5 סנט. הכרטיס הזה צובר 5 נקודות לדולר בתחנות דלק, אבל בחישוב פשוט אני רואה שזה "רק" 2.5% לעומת ה3% על הVX, ולכן הוא פחות משתלם. אבל, אם אני אחליט להוריד את שווי הנקודות של C1 (למשל אני שיש לי המון נקודות של קאפיטל שאני לא מצליח לנצל אותם, או שיש שינוי בשותפים שהם עובדים איתם, או שהשותפים העיקריים שלהם העלו מחירים בנקודות וכו'), יכול להיות שיהיה לי עדיף כן להשתמש ב IHG.

בסוף יצא עוד פוסט ארוך :)

@roneng

זה שווה לך אבל את ההתעסקות? אנחנו משתמשים בכרטיסי 2% קש בק. אין נקודות. כשניסיתי לבדוק אם שווה לנו נקודות הגעתי לאותן מסקנות כמוך- שזה משהו לא טריביאלי לתפעול ושהחיסכון פחות משמעותי ממה שנראה. כמה זמן אתה משקיע בזה? כמה להערכתך אתה חוסך? לנו זה פשוט לא שווה את הזמן והאנרגיה המנטלית. אשמח להחכים.

זה שווה לך אבל את ההתעסקות?
כמה התעסקות כבר יש?
אנחנו משתמשים בכרטיסי 2% קש בק. אין נקודות. כשניסיתי לבדוק אם שווה לנו נקודות הגעתי לאותן מסקנות כמוך- שזה משהו לא טריביאלי לתפעול ושהחיסכון פחות משמעותי ממה שנראה
מסכים שזה לא טריויאלי, אבל אני ממש לא בטוח שהחיסכון פחות משמעותי.
מה שכן, אין ספק שזה לא מתאים לכל אחד. למשל מי שלא מטייל בחו"ל זה לא באמת רלונטי לו.
אני הייתי בענייני ה miles & points עוד הרבה לפני שהיו לי כרטיסי אשראי אמריקאים, ככה שמבחינתי הכרטיסים הם המשך ישיר של הנושא ולא ההיפך.
כמה זמן אתה משקיע בזה?
השאלה השקעה של זמן במה. ברגע שבניתי את הסטאפ, ההשקעה ביום יום היא אפסית.
כשאני מזמין טיסה/מלון אני גם ככה משקיע בזה זמן, תוספת הזמן בלחפש גם עם נקודות היא לא משמעותית.
כמה להערכתך אתה חוסך?
יחסית לכרטיס של 2% קשבשק? לפחות פי 2, כנראה שאפילו לכיוון פי 3.

בעת בקשת כרטיס ראשון, מבקשים לדעת הכנסה שנתית. האם בדר״כ נדרשים לספק הוכחות על שכר?

@roneng

אנחנו טסים כל המשפחה בערך 4 פעמים בשנה. אשתי ואני טסים בנפרד עוד 1-2 כל אחד. אני לא אכתוב כאן כמה אנחנו מוציאים על כל זה, בכל זאת הסולידית.
הבעייה שלי היא שאני לא יכול לא לאפטם. אין לי ספק שאפשר לחסוך עם כרטיסי נקודות, אבל אני לא בטוח שבשבילי זה שווה את האקסטרה זמן. פעם אחרונה שהתעמקתי בזה (קיבלתי הצעה טובה לצייס preferred או reserve) לא הייתי בטוח שזה שווה לי את הזמן/סיבוכיות הנוספת. גרמת לי לפקפק... פעם הבאה שהם ישלחו לי הצעה אתעמק שוב. יש לך הצעות לכרטיסים אחרים? מתנצל אם כבר כתבת למעלה באיזשהו מקום בשרשורפלצת הזה.

הבעייה שלי היא שאני לא יכול לא לאפטם
לא בטוח שהבנתי. מה הכוונה לא יכול לאפטם?
התאריכים/יעדים וכו' קשיחים או שפשוט אין לך זמן להתעסק עם זה, או שיש משהו אחר שמונע ממך לאפטם?
אין לי ספק שאפשר לחסוך עם כרטיסי נקודות, אבל אני לא בטוח שבשבילי זה שווה את האקסטרה זמן.
תראה, אצלי אין הבדל מבחינת הזמן בין לבחור טיסה/מלון עם נקודות או בלי נקודות. אבל זה כי אני בכל מקרה מאפטם את הטיסה אז אני כבר משקיע בזה קצת זמן.
אם יש לך אפס זמן להשקיע ואתה פשוט שולח את כל הפרטים לאיזה סוכן שיעשה עבורך הכל זה סיפור אחר (למרות שיש סוכנים ספציפיים שמתמצאים גם בנקודות. אבל זה כבר יותר נדיר).
פעם אחרונה שהתעמקתי בזה (קיבלתי הצעה טובה לצייס preferred או reserve) לא הייתי בטוח שזה שווה לי את הזמן/סיבוכיות הנוספת. גרמת לי לפקפק... פעם הבאה שהם ישלחו לי הצעה אתעמק שוב. יש לך הצעות לכרטיסים אחרים?
ספציפית אני פחות אוהב את ה CSP/CSR ככרטיס לטווח ארוך (הם נחמדים בשביל מענק ההצטרפות).
אבל נגיד סטאפ פשוט של VX להוצאות כלליות ביחד עם SAVOR למסעדות/מכולת יכול להיות שילוב נחמד.

אם אתה פחות רוצה להתעסק עם נקודות, אז אולי האופציה של ה CSP/CSR יכולה להיות סבירה כי אתה יכול להשתמש בנקודות להזמנה פשוטה דרך הפורטל שלהם בשווי סביר יחסית. אישית אני פחות אוהב את זה ומעדיף להעביר נקודות לשותפים, אבל זה אכן דורש קצת יותר ידע/התעסקות.

א. שזאת הודעה מלפני 10 שנים
ב. שהוא נותן רק 1.5% קשבק. יש לא מעט כרטיסים שנותנים יותר.
טוב, אז כרגע נודע לי על כרטיס אשראי חדש עם 3% Cash Back הניתן כחלק מחשבון X Money של אילון מאסק.

נשמע פנטסטי, אבל הקאצ':
1. צריך להיות מנוי על X (בערך 78$ לשנה)
2. צריך להיות תושב של אחת מ-41 ממדינות בארה"ב.

להשלמת התמונה למי שמתכוון להשתמש בשיטה הזו, יש כאן לינק ישיר לרשימת ה-VPN-ים הזמינים שאפשר להוריד לטלפון (צריך להיות מחוברים בלוגאין ל-Okayvpn).

עריכה (כל התהליך):
1. משלמים על VPNחד יומי כאן.
2. בטלפון: נכנסים ללינק הישיר לעיל, עושים לוגאין, ומורידים את אחד הVPN האמריקאיים לטלפון (אני הלכתי על פלורידה לפי הצעת @מתי יגיע השלג ). TCP או UDP לא היה לי כל כך מושג, chatGPT טען שTCP איטי יותר אבל אמין יותר, אז לקחתי אותו.
3. מורידים את אפליקציית OpenVPN.
4. מוסיפים VPN באמצעות לחצן הפלוס, בוחרים את הקובץ שהורדתם וממלאים יוזר וסיסמא של Okayvpn.
מישהו הצליח את זה לאחרונה?
מישהי שהפניתי אותה לשם לא כל כך הצליחה.
קודם OpenVPN לא הצליח להתחבר בכלל, אחרי זה פנתה לשירות ואמרו לה להשתמש בWireguard במקום, ואז הצליחה להתחבר ל VPN אבל לא הצליחה לקשר כרטיס לGoogle Wallet.

טוענת שגם בשירות של Cap1 אמרו לה שלא ניתן עם VPN, אבל זה היה נכון גם לפני.

קודם OpenVPN לא הצליח להתחבר בכלל, אחרי זה פנתה לשירות ואמרו לה להשתמש בWireguard במקום, ואז הצליחה להתחבר ל VPN אבל לא הצליחה לקשר כרטיס לGoogle Wallet.

הצלחתי לאחרונה. רק עם סים אמריקאי (tello esim). חלק מהשרתים של OkayVPN לא עובדים אבל אם מנסים מיקום אחר בארה"ב זה כנראה יעבוד.

באופן כללי לא אהבתי בכלל את העניין עם C1 שהם כל כך מקשים על אנשים בחו"ל אז אני בתהליך של לסגור את כל החשבונות שלי איתם. Residential vpn זה גם יקר וזה לא מצדיק את העניין לרוב האנשים כנראה.

אני הצלחתי לפני משהו כמו שנה. אכן קאפ1 מקשים ממש, אבל הכרטיסים שלהם שווים את זה.

כן, הצלחתי לפני כמה שבועות, עם Apple Wallet.
הדבר הכי חשוב אולי שלמדתי בתהליך (עשיתי דוקטורט בנושא לצערי), זה שבמידה והמספר האמריקאי "חדש" (נרשם על שמה לאחרונה) - היא תצטרך להמתין חודש שלם עד שהמספר יסתנכרן במערכת של C1 ורק אז תוכל לקבל מהם קוד אבטחה.
המספר גם לא יכול להיות Google Voice, אלא קו "אמיתי" (Non-VOIP).

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
זכור לי משהו דומה עם גוגל וואלט אבל בעיקר הייתי צריך את הכרטיס עצמו בשביל שזה יעבוד חלק.

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
א משפחה עם עשרה כרטיסי אשראי צרכנות פיננסית 4
מ כרטיסי אשראי ישראליים המזכים ב"הטבות"( נקודות/"קש בק"/ ....?) בגין תשלום לרשויות ציבוריות( מיסים/בטוח לאומי/עיריה וכו...) צרכנות פיננסית 1
G מספר כרטיסי אשראי והשפעתם על דירוג האשראי העתידי שלי פוסטים מאיכות נמוכה 12
R כרטיסי אשראי - מקס או ישראכארט צרכנות פיננסית 3
F כרטיסי אשראי קאש בק צרכנות פיננסית 2
S חשבון בנק + שני כרטיסי אשראי ללא עמלות? צרכנות פיננסית 1
A שימוש ב-3 כרטיסי אשראי בשביל להשיג הלוואה בריבית 0% שוק ההון 168
פיטר גריפין כרטיסי אשראי חוץ בנקאיים - מה מהם שווה לכם? צרכנות פיננסית 151
D כרטיסי אשראי וצבירת credit score צרכנות פיננסית 10
grimble grumble התנהלות עם שני כרטיסי אשראי בנקאיים בשני בנקים שונים צרכנות פיננסית 12
X שאלות על כרטיסי אשראי צרכנות פיננסית 13
D כרטיסי אשראי לצבירת נקודות טיסה צרכנות פיננסית 1
ז מה המודל העיסקי של כרטיסי אשראי ללא דמי כרטיס? צרכנות פיננסית 20
Y כרטיסי אשראי אמריקאים ו-credit score במהלך רילוקיישן צרכנות פיננסית 4
N כרטיסי אשראי - הסברים אוף טופיק 2
J ריבוי כרטיסי אשראי מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 45
ד כרטיסי אשראי ישראליים חינמיים צרכנות פיננסית 148
tpr ריכוז הטבות (בנקים, כרטיסי אשראי וכו') צרכנות פיננסית 60
מ כרטיסי אשראי עם הטבות צרכניות צרכנות פיננסית 41
P כרטיסי אשראי עם גם חיוב מט"ח ישיר וגם המרה? צרכנות פיננסית 7
A הזמנת מספר רב של כרטיסי אשראי צרכנות פיננסית 3
אנא-אל כרטיסי אשראי בטוחים לקנייה באינטרנט צרכנות פיננסית 29
V אפליקציות למעקב אחרי הוצאות - בעיקר כרטיסי אשראי צרכנות פיננסית 1
whybe חיבוץ (churning) של כרטיסי אשראי בארץ צרכנות פיננסית 11
Matias Katz כרטיסי אשראי אוף טופיק 10
ר מעקב אחר חיובי כרטיסי אשראי צרכנות פיננסית 9
ריש-לקיש כרטיסי קאשבאק - מאמר משווה ומתכלל של האפשרויות השונות צרכנות פיננסית 89
R הבדלים בין כרטיסי אמריקן אקספרס אוף טופיק 3
שם משתמש בעייתי כרטיסי מועדון: הונאה או שמשתלם? מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 3
מתכנת עוקץ כרטיסי האשראי 2021 - המרכז לגביית קנסות צרכנות פיננסית 145
adamshalev איך מוצאים כרטיסי טיסה בזול לחו״ל מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 14
oz1987 כרטיסי סים חו"ל מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 47
yossik רכישת כרטיסי טיסה באינטרנט. צרכנות פיננסית 13
א חברות כרטיסי האשראי מעלות עמלה על השימוש בחו"ל! עמלה ממוצעת - 3% צרכנות פיננסית 25
ח סליקת אשראי למוצר דיגיטלי לפני פתיחת עסק יזמות והגדלת הכנסות 10
P הוראת קבע בנקאית עם שיריון סכום, כתחליף לחיוב בכרטיס אשראי? צרכנות פיננסית 1
ה הטבות למיניהן בכרטיסי אשראי צרכנות פיננסית 4
ס כרטיס אשראי חוץ בנקאי- האם לפתוח? צרכנות פיננסית 1
Titush כרטיס אשראי מומלץ לסטודנטית צרכנות פיננסית 8
E חשבון מסחר בחול שמקושר לכרטיס אשראי שוק ההון 7
S זיכוי לכרטיס אשראי שבוטל (וחשבון הבנק שקושר אליו נסגר גם הוא) אוף טופיק 4
I כרטיס אשראי מומלץ ללא עמלות מטח? צרכנות פיננסית 1
M מחפש המלצה לכרטיס אשראי בלי 2FA צרכנות פיננסית 21
י קו אשראי בברוקרים (או בנקים) בארץ ברוקרים ופלטפורמות מסחר 0
J כרטיס אשראי עם עמלת המרה של אחוז? צרכנות פיננסית 8
ארי הסוחר אשראי מברוקר לצורך רכישת מניות לטווח ארוך ברוקרים ופלטפורמות מסחר 0
D תשלום לדיסני+ ללא אשראי, כיצד? אוף טופיק 0
Echelon ניהול נכון של כתובות לחשבונות וכרטיס אשראי ב-Bank of America צרכנות פיננסית 0
D המדריך השלם (שלי) לכרטיסי אשראי אמריקאיים וטיסות בחינם צרכנות פיננסית 25
Vit7 איזה כרטיס אשראי הכי מומלץ לי בתור בעל עסק צרכנות פיננסית 2

נושאים דומים

Back
למעלה