• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

טיפ בכרטיס אשראי במסעדות - איך בעצם זה עובד?

מה ההסדרה הראויה בעיניך?
הסדרה חקיקתית לכך שהטיפ יהיה שייך למקבל הטיפ והוא יהיה פטור ממיסים. אכיפה חזקה על מעבידים לתשלום שכר עבודה כחוק לעובדים, ללא קשר לטיפ.

במישור התודעתי הייתי שמח באם התפיסה -שטיפ הוא תשלום רשות, שאמור להביע הערכה על שירות אישי יוצא דופן ולהינתן בנסיבות כאלו- תהיה התפיסה השלטת.

הסדרה חקיקתית לכך שהטיפ יהיה שייך למקבל הטיפ והוא יהיה פטור ממיסים
זאת האופציה הכי גרועה.
זה רק יגרום לכך שיותר ויותר אנשים (בשלל מקצועות) יקבלו טיפ במקום משכורת (או במקום חלק מהמשכורת, מה שמעל המינימום), כי זאת אחלה דרך להתחמק מתשלום מס.

זאת האופציה הכי גרועה.
זה רק יגרום לכך שיותר ויותר אנשים (בשלל מקצועות) יקבלו טיפ במקום משכורת (או במקום חלק מהמשכורת, מה שמעל המינימום), כי זאת אחלה דרך להתחמק מתשלום מס.
במצב הקיים לאור פסיקת בי״ד לעבודה יש המון בעיות.בפועל כמעט כל המסעדות מחתימות את העובדים שהטיפ מתחלק בין כולם ושמותר להשתמש בו גם לתשלום תנאים סוציאליים. יש פה כסף שהלקוח משלם, שצבוע לשכר העבודה ותנאים סוציאליים של כל העובדים, לא שקוף במחיר המנה ועכשיו ביטוח לאומי החליט להתעקש לקחת ממנו גם מע״מ (מעבר למס הכנסה וביטוח לאומי) כמו מכל הכנסה של המסעדה - כלומר המתנה שאני רוצה לתת למלצר הספציפי שלי ממוסת ומתחלקת וזה בכלל בפועל מתנה למעביד.

הכל צריך להתחיל ולהסתיים באכיפה לתשלום שכר לעובדים. בלי ישראבלופים. מי שרוצה לתת מתנה על שירות אישי יוצא דופן, צריך לאפשר לו לתת ישירות למלצר.

אם תקרא את הבסיס להחלטה של בית הדין לעבודה, בין היתר הוא כולל את הנחה שתשלום טיפ הפך חברתית לתשלום חובה ולכן זה חלק בלתי נפרד מהגבייה של המסעדה - אם כן אז תאסור טיפים ושהכל יגבה דרך המחירון - למה צריך לאפשר לבעל עסק לפצל את הגביה בצורה כזו? זה גם פתח לכל מיני הלבנות הון. תאפשר לגבות דמי שירות בשיעור ידוע מראש וזהו.

יש פה יציר כלאיים שהוא לא עם מאפיינים של תשלום לבעל עסק (לא ידוע מראש, מופרד מתשלום עיקרי, לא שקוף למי מגיע בסופו של יום, מהווה פתח להלבנת הון) אבל הוא כן תשלום ומצד שני הוא לגמרי לא מתנה - למרות שהוא עם מאפייני מתנה. זה כל כך עקום

תכלס הפיתרון די פשוט - לחייב מסעדות להציג מחירים הכוללים שירות ולכתוב זאת הן בתפריט והן בחשבון - "הסכומים כוללים מע"מ ושירות".
לדעתי יצמצם את הטיפים משמעותית.

תכלס הפיתרון די פשוט - לחייב מסעדות להציג מחירים הכוללים שירות ולכתוב זאת הן בתפריט והן בחשבון - "הסכומים כוללים מע"מ ושירות".
לדעתי יצמצם את הטיפים משמעותית.
+100

במצב הקיים לאור פסיקת בי״ד לעבודה יש המון בעיות
אין ספק שנשארו בעיות, אבל אין גם שום ספק שהמצב טוב עשרות מונים ממה שהוא היה בעבר.
בפועל כמעט כל המסעדות מחתימות את העובדים שהטיפ מתחלק בין כולם ושמותר להשתמש בו גם לתשלום תנאים סוציאליים
לפחות עכשיו יש תנאים סוציאלים על הכסף הזה ויש גם תשלום מס על הכסף הזה.
בעבר אנשים קיבלו רק טיפים. בשחור.
זה אומר שהם גם לא שילמו מס וגם לא היו להם בכלל תנאים סוציאליים.
ועכשיו ביטוח לאומי החליט להתעקש לקחת ממנו גם מע״מ
לא הבנתי את הקשר בין המוסד לביטוח לאומי לבין מס ערך מוסף.
לגבי תשלום המעמ עצמו - ברור שהכסף חייב במעמ, כמו שהוא חייב בכל מס אחר.
כלומר המתנה שאני רוצה לתת למלצר הספציפי שלי ממוסת ומתחלקת וזה בכלל בפועל מתנה למעביד.
אבל זאת בדיוק הבעיה - זאת לא מתנה. זאת אף פעם לא הייתה מתנה.
גם לפני וגם אם הכסף הולך ישירות לעובד, זה עדיין מתנה למעביד מהסיבה הפשוטה שזה גורם לכך שהוא יצטרך לשלם פחות שכר (או בכלל לא).
הכל צריך להתחיל ולהסתיים באכיפה לתשלום שכר לעובדים.
אתה מבין שזה לא באמת אפשרי, נכון?
אתה יכול לכל היותר לדאוג לאכיפה של שכר מינימום, לא מעבר לזה.
אם השכר הממוצע של מלצרים הוא (ואני סתם זורק מספרים) פעמיים שכר מינימום, מה מונע ממעסיק לשלם רק את המינימום ושאת השאר הם ישלימו מטיפים?
מי שרוצה לתת מתנה על שירות אישי יוצא דופן, צריך לאפשר לו לתת ישירות למלצר
אבל ברור לך שזה לא המצב היום, והמצב הזה גם לא ישתנה מעצמו.
היום ברור לכולם (גם למעסיק וגם למלצרים) שכל לקוח משאיר לפחות 10% טיפ.
הסכום הזה נלקח בחשבון ע"י המעסיק, בין אם הכסף הולך ישירות לכיס של המלצר או שהוא מגיע למעביד.
אם תקרא את הבסיס להחלטה של בית הדין לעבודה, בין היתר הוא כולל את הנחה שתשלום טיפ הפך חברתית לתשלום חובה ולכן זה חלק בלתי נפרד מהגבייה של המסעדה
אכן זה המצב.
אם כן אז תאסור טיפים ושהכל יגבה דרך המחירון
זה בדיוק מה שאני גם טוען.
למה צריך לאפשר לבעל עסק לפצל את הגביה בצורה כזו? זה גם פתח לכל מיני הלבנות הון. תאפשר לגבות דמי שירות בשיעור ידוע מראש וזהו.
זה בדיוק מה שאני אומר!
אבל אתה זה שרוצה לתת פתח להלבנות הון ולתשלום בשחור. לא ברור לי למה.

אין ספק שנשארו בעיות, אבל אין גם שום ספק שהמצב טוב עשרות מונים ממה שהוא היה בעבר.

לפחות עכשיו יש תנאים סוציאלים על הכסף הזה ויש גם תשלום מס על הכסף הזה.
בעבר אנשים קיבלו רק טיפים. בשחור.
זה אומר שהם גם לא שילמו מס וגם לא היו להם בכלל תנאים סוציאליים.

לא הבנתי את הקשר בין המוסד לביטוח לאומי לבין מס ערך מוסף.
לגבי תשלום המעמ עצמו - ברור שהכסף חייב במעמ, כמו שהוא חייב בכל מס אחר.

אבל זאת בדיוק הבעיה - זאת לא מתנה. זאת אף פעם לא הייתה מתנה.
גם לפני וגם אם הכסף הולך ישירות לעובד, זה עדיין מתנה למעביד מהסיבה הפשוטה שזה גורם לכך שהוא יצטרך לשלם פחות שכר (או בכלל לא).

אתה מבין שזה לא באמת אפשרי, נכון?
אתה יכול לכל היותר לדאוג לאכיפה של שכר מינימום, לא מעבר לזה.
אם השכר הממוצע של מלצרים הוא (ואני סתם זורק מספרים) פעמיים שכר מינימום, מה מונע ממעסיק לשלם רק את המינימום ושאת השאר הם ישלימו מטיפים?

אבל ברור לך שזה לא המצב היום, והמצב הזה גם לא ישתנה מעצמו.
היום ברור לכולם (גם למעסיק וגם למלצרים) שכל לקוח משאיר לפחות 10% טיפ.
הסכום הזה נלקח בחשבון ע"י המעסיק, בין אם הכסף הולך ישירות לכיס של המלצר או שהוא מגיע למעביד.

אכן זה המצב.

זה בדיוק מה שאני גם טוען.

זה בדיוק מה שאני אומר!
אבל אתה זה שרוצה לתת פתח להלבנות הון ולתשלום בשחור. לא ברור לי למה.
משום מה יש לי באג באייפון ולא הצלחתי לצטט רק חלק מההודעה (למרות שסימנתי).

אני לא מבין למה לא ללכת לכיוון של אכיפה ונניח שזה יגרום רק לשכר מינימום - גם מורים מרוויחים פחות ויש להם חופשות רבות - ואם המהלך יביא לשינוי חברתי שטיפים הם לא חובה ובאמת רק עבור שירות יוצא דופן - אז בכלל טוב. מעבר לכך אם המלצרים יתרגלו שיש להם בכיס שכר מינימום והטיפים רק שלהם והמעביד לא יודע אפילו כמה הם קיבלו בטיפ, זה יצור כוח להגיע לנורמה שמלצרים דורשים תשלום שעתי גבוה יותר ללא קשר לטיפים.

לי כלקוח לא ברור למי הכסף מגיע, האם הכל למלצר שמולי, או מתחלק, האם רק כשכר עבודה או כתנאים סוציאליים, כמה יורד מזה וגם כמו בכל תחום מחירון צריך להיות סופי וידוע לגמרי מראש.

נותני שירות אישי הם לא עובדי ציבור ולא פקידי בנק, הם מטפלים בצרכים שהם סמי אינטימיים ולא עם ריחוק קליני של רופא, אוכל, תספורת, רחצה - לחקוק חוק שיאסור על אדם לתת מתנה לנותן שירות אישי כזה- לדעתי לא נכון.

תאפשרו לי לתת מתנה כזו ושהמעסיק לא ידע מה הוא מקבל וזה בכלל לא עניינו ושישלם לו שכר - לפחות מינימום אבל אין סיבה בפועל שלא יותר, אם הוא יפנים שהטיפ לא ענייני ולא שלו

כלומר המתנה שאני רוצה לתת למלצר הספציפי שלי ממוסת ומתחלקת וזה בכלל בפועל מתנה למעביד.
מתנה? זה לא שסתם ראית אדם אקראי ברחוב והחלטת לתת לו כסף, מדובר בנותן שירות עבורך. זה כסף שהוא מקבל כחלק מהעבודה שלו. אפשר גם לתת "מתנה" לאינסטלטור שהגיע אליי עד הבית לתת לי שירות אישי עם חיוך?

מתנה? זה לא שסתם ראית אדם אקראי ברחוב והחלטת לתת לו כסף, מדובר בנותן שירות עבורך. זה כסף שהוא מקבל כחלק מהעבודה שלו. אפשר גם לתת "מתנה" לאינסטלטור שהגיע אליי עד הבית לתת לי שירות אישי עם חיוך?

טיפ הוא מושג בעולם נותני השירותים האישיים, אלו שנותנים לך שירות שבעבר נתפס כנוגעים בפן אינטימי יותר ונוצרת סוג של מערכת יחסים כי אלו שירותים שניתנים לעיתים תכופות יחסית. אוכל, תספורת, רחצה ומלווים ביחסים בלתי פורמאליים ולא קליניים כמו רופאים. במקרים כאלו, יש הבדל בין נותן שירות שמבצע את עבודתו ותו לא ובין עובד שנותן לך יחס אישי מעודף, שהופך את החוויה שקשורה לעולם האינטימי להרבה יותר נעימה - וכאשר זו חוויה שנעשית לעיתים תכופות, היא מעודדת אותך לחזור לקבל את היחס המועדף הזה.

לכן טיפ נכון לתת למלצר במסעדה שאתה אוכל בה תכופות, לספר, למאפרת, למעסה שאתה מטופל לעיתים קרובות , ובעבר לעוד כמה מקצועות שנעלמו והוא לא שייך לעולם נותני השירותים הטכניים או כאלו שמבחינתך הם חד פעמיים או רחוקים.

בעיני נכון לשמור את האופציה לתת מתנה, סמל להערכה על שירות מועדף ומאד אישי, שניתן בצורה מיוחדת, לתחומים הללו.

אני לא מבין למה לא ללכת לכיוון של אכיפה ונניח שזה יגרום רק לשכר מינימום
כי בפועל הם מרוויחים יותר ממינימום.
זה אומר (לפי ההצעה שלך) שעד המינימום הם יקבלו שכר מהמעסעק עם תנאים סוציאליים, תשלום מיסים וכל המסביב, וכל מה שמעל המינימום הם יקבלו בשחור מטיפים. בלי לשלם על זה מס, בלי לקבל תנאים סוציאליים וכו. עם כל ההשלכות של זה.
ואם המהלך יביא לשינוי חברתי שטיפים הם לא חובה ובאמת רק עבור שירות יוצא דופן
אם לסבתא היה גלגלים אז בכלל היה מצויין.
אבל השינוי שאתה מציע לא יגרום לה להצמיח גלגלים ולא יגרום לאנשים להפסיק לשלם טיפים.
מעבר לכך אם המלצרים יתרגלו שיש להם בכיס שכר מינימום והטיפים רק שלהם והמעביד לא יודע אפילו כמה הם קיבלו בטיפ, זה יצור כוח להגיע לנורמה שמלצרים דורשים תשלום שעתי גבוה יותר ללא קשר לטיפים.
לא, זה לא.
עובדה - ככה זה היה בעבר וזה לא ממש עזר. להיפך, המצב רק היה גרוע יותר.
לי כלקוח לא ברור למי הכסף מגיע
אותי כלקוח זה לא מעניין.
כמו שלא מעניין אותי כמה מעלות המנה הולך לכיסוי חשבון החשמל או השכירות של העסק.
כמו בכל תחום מחירון צריך להיות סופי וידוע לגמרי מראש
מסכים.
אני פשוט טוען שההצעה שלך לא רק שלא מקרבת אותנו לשם אלא ממש מרחיקה אותנו משם.
נותני שירות אישי הם לא עובדי ציבור ולא פקידי בנק, הם מטפלים בצרכים שהם סמי אינטימיים ולא עם ריחוק קליני של רופא, אוכל, תספורת, רחצה - לחקוק חוק שיאסור על אדם לתת מתנה לנותן שירות אישי כזה- לדעתי לא נכון.
מה ההבדל בין מלצר לקופאי בסופר או לקצב?
מה ההבדל בין מלצר לטבח שעובד באותה מסעדה ואשכרה מכין לך את האוכל?
ההחלטה למי נותנים טיפ ולמי לא היא שרירותית לחלוטין. כל התירוצים כמו "טיפול בצרכים" זה סתם הצדקה בדיעבד.
תאפשרו לי לתת מתנה
כלומר לשלם על שירות באופן שחור, בלי מס?
למה?

כי בפועל הם מרוויחים יותר ממינימום.
זה אומר (לפי ההצעה שלך) שעד המינימום הם יקבלו שכר מהמעסעק עם תנאים סוציאליים, תשלום מיסים וכל המסביב, וכל מה שמעל המינימום הם יקבלו בשחור מטיפים. בלי לשלם על זה מס, בלי לקבל תנאים סוציאליים וכו. עם כל ההשלכות של זה.

אם לסבתא היה גלגלים אז בכלל היה מצויין.
אבל השינוי שאתה מציע לא יגרום לה להצמיח גלגלים ולא יגרום לאנשים להפסיק לשלם טיפים.

לא, זה לא.
עובדה - ככה זה היה בעבר וזה לא ממש עזר. להיפך, המצב רק היה גרוע יותר.

אותי כלקוח זה לא מעניין.
כמו שלא מעניין אותי כמה מעלות המנה הולך לכיסוי חשבון החשמל או השכירות של העסק.

מסכים.
אני פשוט טוען שההצעה שלך לא רק שלא מקרבת אותנו לשם אלא ממש מרחיקה אותנו משם.

מה ההבדל בין מלצר לקופאי בסופר או לקצב?
מה ההבדל בין מלצר לטבח שעובד באותה מסעדה ואשכרה מכין לך את האוכל?
ההחלטה למי נותנים טיפ ולמי לא היא שרירותית לחלוטין. כל התירוצים כמו "טיפול בצרכים" זה סתם הצדקה בדיעבד.

כלומר לשלם על שירות באופן שחור, בלי מס?
למה?
בעבר לא הייתה אכיפה ולכן המעביד ידע שמצד אחד הוא לא ידרש לשלם למלצרים ומצד שני הם ישתקו כי אין אכיפה ויש להם טיפים. אם תהיה אכיפה המעביד יפנים שהוא צריך לשלם שכר וטיפים זה לא עניינו.

טיפ הוא לא חלק מהשכר. הוא מתנה לנותן שירות אישי, על משהו מעבר לעבודה הרגילה שלו ונועד ליצור מערכת יחסים בין אישית במקום שהוא יותר אינטימי מבחינת מהות השירות, זה מקום שחוזרים אליו בדרכ לעיתים יחסית תכופות - מספרה, בית מרחץ, מסעדה קבועה. זו מתנה שנועדה לתחזק מערכת יחסים בין אישית, מעבר לשירות הרגיל שהמקום מציע ושניתן ביוזמת העובד והוא לא חייב לתת את היחס העודף ואני גם לא חייב לתת לו. זו המהות של טיפ - אם יחייבו מצד אחד את המעביד לשלם שכר ללא קשר לטיפים - יש סיכוי שהטיפ יחזור לאופיו הטבעי ולא איזו מתת חובה שהולכת לכיס של המעביד

. אם תהיה אכיפה המעביד יפנים שהוא צריך לשלם שכר וטיפים זה לא עניינו.
איזה אכיפה?
לא יכולים לחייב אותו לשלם מעבר לשכר מינימום.
כל ההשלמה שמעבר פשוט תגיע מטיפים.
טיפ הוא לא חלק מהשכר
בטח שכן.
זה כסף שהעובד מקבל עבור העבודה שלו.
אם הוא לא היה עובד הוא לא היה מקבל את הכסף הזה.
יש סיכוי שהטיפ יחזור לאופיו הטבעי ולא איזו מתת חובה
אין.

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
טיפ הוא מושג בעולם נותני השירותים האישיים, אלו שנותנים לך שירות שבעבר נתפס כנוגעים בפן אינטימי יותר ונוצרת סוג של מערכת יחסים כי אלו שירותים שניתנים לעיתים תכופות יחסית. אוכל, תספורת, רחצה ומלווים ביחסים בלתי פורמאליים ולא קליניים כמו רופאים. במקרים כאלו, יש הבדל בין נותן שירות שמבצע את עבודתו ותו לא ובין עובד שנותן לך יחס אישי מעודף, שהופך את החוויה שקשורה לעולם האינטימי להרבה יותר נעימה - וכאשר זו חוויה שנעשית לעיתים תכופות, היא מעודדת אותך לחזור לקבל את היחס המועדף הזה.

לכן טיפ נכון לתת למלצר במסעדה שאתה אוכל בה תכופות, לספר, למאפרת, למעסה שאתה מטופל לעיתים קרובות , ובעבר לעוד כמה מקצועות שנעלמו והוא לא שייך לעולם נותני השירותים הטכניים או כאלו שמבחינתך הם חד פעמיים או רחוקים.

בעיני נכון לשמור את האופציה לתת מתנה, סמל להערכה על שירות מועדף ומאד אישי, שניתן בצורה מיוחדת, לתחומים הללו.
נכנסתי באמצע הדיון אז אולי לא הבנת את הכוונה שלי. אם אנשים רוצים לתת טיפים זו זכותם ולא מפריע לי, אבל זו הכנסה מעבודה לכל דבר ועניין, אין שום סיבה עקרונית שימסו אותה באופן שונה מאשר שכר עבודה שסוכם מראש.

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
C טיפ למעשנים פוסטים מאיכות נמוכה 5
Tsachi01 טיפ לחיים שעוקצים/מעליבים אתכם באינטרנט (ואפילו במציאות). אוף טופיק 45
ת איך מפסיקים לתת טיפ אחרי שכבר הרגלת את השליח לקבל? אוף טופיק 56
נ טיפ לספקים בפיבר? אוף טופיק 4
4 אתם מביאים טיפ לשליח פיצה? מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 271
light007 טיפ חשוב לשליחת מסמכים אונליין אוף טופיק 49
amit קרן השתלמות - טיפ שרובכם לא מכירים למשיכה מוקדמת שוק ההון 8
P הוראת קבע בנקאית עם שיריון סכום, כתחליף לחיוב בכרטיס אשראי? צרכנות פיננסית 1
א האם בחרתי בכרטיס הנכון? צרכנות פיננסית 24
T שימוש בכרטיס אשראי עבור תשלומי ביטוח לאומי ומס הכנסה כעצמאי לצבירת נקודות והטבות? מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 21
M שינוי מועד חיוב בכרטיס אשראי צרכנות פיננסית 6
S הפקדה ומשיכה מבלינק או אפליקציה דומה לשם שימוש בכרטיס האשראי מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 1
ש הוצאת מזומן בכרטיס אשראי חוץ בנקאי צרכנות פיננסית 24
ריש-לקיש תשלום שכר דירה בכרטיס Cashback צרכנות פיננסית 1
H שיעור ריבית שנתית על יתרת חוב בכרטיס אשראי צרכנות פיננסית 1
ש העברת כספים מבנק לבנק תוך שימוש בכרטיס אשראי צרכנות פיננסית 2
Y מסגרת אשראי בכרטיס אשראי צרכנות פיננסית 23
Y שאלה על שימוש בכרטיס אשראי צרכנות פיננסית 6
C בת זוג נוסעת לחו"ל ותשתמש בכרטיס אשראי שעל שמי, זה בעייתי? צרכנות פיננסית 25
G ביצוע עסקה בכרטיס אשראי בסכום גדול צרכנות פיננסית 19
E שימוש בכרטיס דביט מהעבודה להשקעה? צרכנות פיננסית 5
Y מסגרת אשראי בבנק במסגרת אשראי בכרטיס אשראי צרכנות פיננסית 15
S עסקה בכרטיס אשראי לצורך קבלת הטבת פרימיום צרכנות פיננסית 32
ח סליקת אשראי למוצר דיגיטלי לפני פתיחת עסק יזמות והגדלת הכנסות 6
ה הטבות למיניהן בכרטיסי אשראי צרכנות פיננסית 4
ס כרטיס אשראי חוץ בנקאי- האם לפתוח? צרכנות פיננסית 1
Titush כרטיס אשראי מומלץ לסטודנטית צרכנות פיננסית 8
E חשבון מסחר בחול שמקושר לכרטיס אשראי שוק ההון 7
S זיכוי לכרטיס אשראי שבוטל (וחשבון הבנק שקושר אליו נסגר גם הוא) אוף טופיק 4
I כרטיס אשראי מומלץ ללא עמלות מטח? צרכנות פיננסית 1
M מחפש המלצה לכרטיס אשראי בלי 2FA צרכנות פיננסית 21
י קו אשראי בברוקרים (או בנקים) בארץ ברוקרים ופלטפורמות מסחר 0
J כרטיס אשראי עם עמלת המרה של אחוז? צרכנות פיננסית 8
ארי הסוחר אשראי מברוקר לצורך רכישת מניות לטווח ארוך ברוקרים ופלטפורמות מסחר 0
D תשלום לדיסני+ ללא אשראי, כיצד? אוף טופיק 0
Echelon ניהול נכון של כתובות לחשבונות וכרטיס אשראי ב-Bank of America צרכנות פיננסית 0
D המדריך השלם (שלי) לכרטיסי אשראי אמריקאיים וטיסות בחינם צרכנות פיננסית 25
Vit7 איזה כרטיס אשראי הכי מומלץ לי בתור בעל עסק צרכנות פיננסית 2
W כרטיס אשראי בארנק של טלפון לא של בעל הכרטיס צרכנות פיננסית 7
ה כרטיס אשראי ללא עמלות המרת מטח צרכנות פיננסית 2
Echelon אבטחת מידע בכרטיסי אשראי - איך אתם מחליטים אם לשמור פרטי כרטיס אשראי או להימנע? צרכנות פיננסית 9
א משפחה עם עשרה כרטיסי אשראי צרכנות פיננסית 4
א כרטיס אשראי סודי של ישראכרט – ללא עמלת מט"ח צרכנות פיננסית 65
Williamsburg 100$ מתנה מוואן זירו בפתיחת כרטיס אשראי בנקאי צרכנות פיננסית 9
א מסגרת אשראי צרכנות פיננסית 12
א איזה כרטיס אשראי כדאי לי לבחור? צרכנות פיננסית 22
ה כרטיס אשראי - I NEED IT צרכנות פיננסית 11
I התנהלות עם כרטיס אשראי מול מזומן - מה היתרונות והחסרונות? מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 49
ת סכנת פרטי אשראי בקבלה צרכנות פיננסית 20
I יש טעם להחזיק כרטיס אשראי בנקאי ? מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 46

נושאים דומים

Back
למעלה