אחד שלא יודע
משתמש רגיל
- הצטרף ב
- 25/4/19
- הודעות
- 975
- דירוג
- 1,242
שלום,
יש לי 2 סכיני מטבח ולצערי בזמן האחרון אני מתחיל להרגיש את איכות החיתוך יורדת.
רציתי להשחיז אותן, קניתי משחיז זול באלי אקספרס (הוא לא עושה את העובדה) אז התחלתי להסתכל ברשת וראיתי שאנשים משתמשים באבנים להשחזה.
הבעיה היא שהמחיר שלהו ממש יקר ואני לא יודע איזו אבן לבחור.
האם למישוה יש כאן ניסיון בעניין?
אני חותך ירקות, פירות, דגים ולפעמים עוף.
תודה
יש לי 2 סכיני מטבח ולצערי בזמן האחרון אני מתחיל להרגיש את איכות החיתוך יורדת.
רציתי להשחיז אותן, קניתי משחיז זול באלי אקספרס (הוא לא עושה את העובדה) אז התחלתי להסתכל ברשת וראיתי שאנשים משתמשים באבנים להשחזה.
הבעיה היא שהמחיר שלהו ממש יקר ואני לא יודע איזו אבן לבחור.
האם למישוה יש כאן ניסיון בעניין?
אני חותך ירקות, פירות, דגים ולפעמים עוף.
תודה