ברגע שאתה פותח חשבון בשוואב הם נותנים לך פרטי חשבון להפקדה על שמך: Transfers & Payments -> Routing Numbers -> Direct Deposit.
יצא לי כבר להעביר לשם הפקדות צד ג' אבל לא ניסיתי עדיין WIRE מ-IBKR אז אני לא יכול להגיד לך בוודאות שזה עובד, אבל נוטה להאמין שכן.
אם כן זו הדרך הכי פשוטה ומהירה, אם לא אז יש גם עוד דרכים.
ברגע שאתה פותח חשבון בשוואב הם נותנים לך פרטי חשבון להפקדה על שמך: Transfers & Payments -> Routing Numbers -> Direct Deposit.
יצא לי כבר להעביר לשם הפקדות צד ג' אבל לא ניסיתי עדיין WIRE מ-IBKR אז אני לא יכול להגיד לך בוודאות שזה עובד, אבל נוטה להאמין שכן.
אם כן זו הדרך הכי פשוטה ומהירה, אם לא אז יש גם עוד דרכים.
הבעיה עם ACH היא ש-IBKR בפעם האחרונה שבדקתי לא מוכנים להסתפק בשתי הפקדות קטנות כדי לוודא שהחשבון באמת שלך אלא דורשים שתמסור להם פרטי התחברות לחשבון הבנק.
בכל מקרה אם אפשר למשוך למוסד פיננסי אז אין שום בעיה, משום מה האופציה הזו לא הייתה זכורה לי.
הבעיה עם ACH היא ש-IBKR בפעם האחרונה שבדקתי לא מוכנים להסתפק בשתי הפקדות קטנות כדי לוודא שהחשבון באמת שלך אלא דורשים שתמסור להם פרטי התחברות לחשבון הבנק.
זה עובד לצורך הפקדת כספית משוואב ל-IBKR, למרות שנראה שהחשבון טכנית לא על שמך (אלא חשבון כללי של שוואב).
במשיכת כספית לשוואב מ-IBKR הקישור הזה לא עבד לי, נדחה מהסיבה שיש חוסר התאמה בשם:
מעדכן ש-IBKR דחו לי חיוב ישיר (Direct Debit) מתוך החשבון בשוואב. הסיבה:
We received a debit request from an account titled N/A at . The request was rejected due to mismatch with your account name at IB.
כנראה כי החיוב מתבצע מחשבון מרכזי של שוואב ולא על שמי. יכול להיות שבפעם הראשונה שניסיתי זה עבד רק כי חייבתי סכום מאוד קטן אז הם התייחסו לזה בתור משיכת ניסיון (ההפקדות ומשיכות הקטנות שעושים כדי לוודא שהחשבון שלך).
עבד, אני כבר רואה את הכסף בשוואב. משום מה לקח ל-IBKR זמן לעבד את הבקשה, רק לפני חצי שעה קיבלתי מייל שהכסף נשלח, ונראה שברגע שזה קרה הגיע לשוואב די מיידית.
פשוט כשנכנסים למשיכת USD בוחרים באופציה של מוסד פיננסי במקום בנק, ומזינים את הפרטים ששוואב נותנים ל-WIRE נכנס.
איך העברת מניות מIB ל Scwab ? יש לי חשבון עם אותו שם בשניהם ואני קצת מסתבך. עד היום העברתי רק מזומן. ב Schwab נותנים רשימה של מוסדות פיננסיים וIB לא ביניהם. שולח אותי למלות טפסים. זאת הדרך שהעברת (טופס בschwab ואז בקשת העברה בIB)? או שמצאת אולי דרך יותר נוחה מזאת?
איך העברת מניות מIB ל Scwab ? יש לי חשבון עם אותו שם בשניהם ואני קצת מסתבך. עד היום העברתי רק מזומן. ב Schwab נותנים רשימה של מוסדות פיננסיים וIB לא ביניהם. שולח אותי למלות טפסים. זאת הדרך שהעברת (טופס בschwab ואז בקשת העברה בIB)? או שמצאת אולי דרך יותר נוחה מזאת?
מעדכן לגבי העברות כספים (דולרים).
ניתן לחבר גם את שוואב וגם את אינטראקטיב לחשבון של WISE להעברות ACH (בשני הכיוונים). החיבור מתבצע מהצד של הברוקר ע"י שתי העברות של כמה עשרות סנטים (האפשרות הזו חדשה באינטראקטיב, היא לא הייתה קיימת אצלי לפני מס' שבועות).
העברות משוואב ב-ACH הן בחינם, מ-IBKR העברה ראשונה בחודש חינם, לאחר מכן דולר בודד להעברה.
מהברוקר אפשר למשוך מ-WISE ב-ACH, אבל גם העברות WIRE מ-WISE הן נורא זולות.