ש שואלת משתמש סולידי הצטרף ב 12/3/17 הודעות 51 דירוג 9 2/4/24 #1 היי, אני צריכה להמיר ליורו 700,000 ש״ח שיש לי בבנק דיסקונט ולהעביר אותם לחשבון שלי בבנק בפורטוגל. עצה על הדרך הכי חכמה (כלומר זולה) לעשות את זה? תודה נערך לאחרונה ב: 2/4/24
היי, אני צריכה להמיר ליורו 700,000 ש״ח שיש לי בבנק דיסקונט ולהעביר אותם לחשבון שלי בבנק בפורטוגל. עצה על הדרך הכי חכמה (כלומר זולה) לעשות את זה? תודה
F FIYaacov מודרטור הצטרף ב 22/3/15 הודעות 21,629 דירוג 20,444 2/4/24 #2 נכתב ע"י שואלת: לבנק בפורטוגל. לחץ כדי להרחיב... הבנק שלך?
ש שואלת משתמש סולידי הצטרף ב 12/3/17 הודעות 51 דירוג 9 2/4/24 #3 נכתב ע"י FIYaacov: הבנק שלך? לחץ כדי להרחיב... כן, חשבון שלי בפורטוגל. ערכתי את השאלה. תודה
F FIYaacov מודרטור הצטרף ב 22/3/15 הודעות 21,629 דירוג 20,444 2/4/24 #5 נכתב ע"י Roi: Ib הכי זולה לחץ כדי להרחיב... אך מצריכה קיום של תיק השקעות בגודל משמעותי ביחס להעברות שמצבעים דרכה (הם לא חושפים את הנוסחא מה נחשב משמעותי).
נכתב ע"י Roi: Ib הכי זולה לחץ כדי להרחיב... אך מצריכה קיום של תיק השקעות בגודל משמעותי ביחס להעברות שמצבעים דרכה (הם לא חושפים את הנוסחא מה נחשב משמעותי).
B bonbon משתמש סולידי הצטרף ב 22/2/23 הודעות 141 דירוג 20 3/4/24 #6 נכתב ע"י FIYaacov: אך מצריכה קיום של תיק השקעות בגודל משמעותי ביחס להעברות שמצבעים דרכה (הם לא חושפים את הנוסחא מה נחשב משמעותי). לחץ כדי להרחיב... להעברה חד פעמית? מהניסיון של חכמי הפורום היה נשמע שזה ניתן (רק שמקבלים איום לסגירת החשבון). האם אתה טוען שהם מאפשרים זאת בחופשיות?
נכתב ע"י FIYaacov: אך מצריכה קיום של תיק השקעות בגודל משמעותי ביחס להעברות שמצבעים דרכה (הם לא חושפים את הנוסחא מה נחשב משמעותי). לחץ כדי להרחיב... להעברה חד פעמית? מהניסיון של חכמי הפורום היה נשמע שזה ניתן (רק שמקבלים איום לסגירת החשבון). האם אתה טוען שהם מאפשרים זאת בחופשיות?
F FIYaacov מודרטור הצטרף ב 22/3/15 הודעות 21,629 דירוג 20,444 3/4/24 #7 נכתב ע"י bonbon: להעברה חד פעמית? מהניסיון של חכמי הפורום היה נשמע שזה ניתן (רק שמקבלים איום לסגירת החשבון). האם אתה טוען שהם מאפשרים זאת בחופשיות? לחץ כדי להרחיב... כשיש לך גשר כזה טוב, קשה לעשות דברים שיסכנו אותו. אם זה פעם אחת מסכים שכנראה תתקבל אזהרה.
נכתב ע"י bonbon: להעברה חד פעמית? מהניסיון של חכמי הפורום היה נשמע שזה ניתן (רק שמקבלים איום לסגירת החשבון). האם אתה טוען שהם מאפשרים זאת בחופשיות? לחץ כדי להרחיב... כשיש לך גשר כזה טוב, קשה לעשות דברים שיסכנו אותו. אם זה פעם אחת מסכים שכנראה תתקבל אזהרה.