החברה שלי היא
LLC - multi member
שאלה נוספת בבקשה @אורי ג.@FIYaacov
אם אזרח ישראלי תושב ישראל בשביל קניית דירה בארה"ב הוא פתח חברה על שמו ורכש את הדירה ע"ש החברה וכעת הוא מכר את הנכס והתשלום התקבל לחשבון החברה
האם במשיכת הכסף מחשבון החברה לחשבון הפרטי . האם יש חובת דיווח ? האם אמורה להיות חבות מס? וא"כ כמה אחוזים ? מדובר בחברה
LLC - multi member
מודה מראש ומביע הערכה עמוקה לכל האנשים המדהימים שתורמים מזמנם ומגיבים ומכוונים את גולשי הפורום
שאלה נוספת מקווה שאחרונה. להבנתי מצויין כאן שאפשר להעביר כסף לחשבון פרטי ב IB מחשבון בנק של חברה במידה ששם בעל החשבון ושם החברה הם תואמים בדיוק . האם הבנתי נכון את הפסקה שיש בקישור ?! @אורי ג.
שאלה נוספת מקווה שאחרונה. להבנתי מצויין כאן שאפשר להעביר כסף לחשבון פרטי ב IB מחשבון בנק של חברה במידה ששם בעל החשבון ושם החברה הם תואמים בדיוק . האם הבנתי נכון את הפסקה שיש בקישור ?!
זה בדיוק הענין הכסף אמור להתקבל בחשבון WISE. על שם החברה ורציתי להעביר אותו לחשבון פרטי בIB וזה בדיוק אני מנסה להבין האם אני צריך לפתוח בנוסף גם חשבון פרטי ב WISE. ולשם להעביר את הכסף ומשם להעביר לחשבון שלי ב IB או שאני יכול לחסוך את הסיבוב הזה ולהפקיד ישירות מהחשבון שע"ש החברה ב WISE. ל חשבון שלי ב IB
אבל מתשובתך אני מבין שבדרך הקצרה אני יכול להסתבך אז אני מבין שעדיף לפתוח חשבון פרטי ב WISE. ולהעביר לשם ומשם ל IB נכון ?!
ושוב אני ממש ממש מעריך ומודה לך על הקדשת הזמן לקריאה ולמענה של השאלות זה לא מובן מאליו! תודה רבה !