שלום,
פוסט ראשון שלי בפורום.
למי שלא יודע, b:hip זאת חברה שמוכרת מוצרים כמו משקאות אנרגיה ואיפור טבעיים.
הדרך שבה הארגון עובד קצת פישי. הייתי ב-4 מפגשים שלהם (מודה ששילמתי על חלק מהם).
מצד אחד אני רואה היגיון בדרך העבודה. אתה קונה את המוצרים מהחברה שאתה הולך למכור דרך אתר אישי שאתה בונה ודרך רשתות חברתיות. בנוסף יש אפשרות כביכול ״להעסיק״ חברים שיעבדו מתחתיך וכל פעם שהם מרוויחים אחוז קטן מזה הולך אליך.
מצד שני, אני סקפטי בדרך שהם משכנעים אנשים. זוכר משפט שאחד מהם אמר: ״מתי הרווחתם בכל הפעמים שהייתם סקפטיים?״. בתחקיר שראיתי (שלילי כמובן) הייתה הרגשה של כת (יכול להיות כתוצאה של עריכת וידאו מי יודע).
בכל מקרה, לא הצטרפתי אליהם. אבל אני עדיין חושב ״מה היה יכול להיות?״
אני מניח שיש פה ים אנשים שמבינים איך עסק פועל באמת. אשמח לשמוע את חוות הדעת (או חוות העובדות) שלכם.
האם מדובר בעסק לגיטי (הוא בינ״ל אגב)?
פוסט ראשון שלי בפורום.
למי שלא יודע, b:hip זאת חברה שמוכרת מוצרים כמו משקאות אנרגיה ואיפור טבעיים.
הדרך שבה הארגון עובד קצת פישי. הייתי ב-4 מפגשים שלהם (מודה ששילמתי על חלק מהם).
מצד אחד אני רואה היגיון בדרך העבודה. אתה קונה את המוצרים מהחברה שאתה הולך למכור דרך אתר אישי שאתה בונה ודרך רשתות חברתיות. בנוסף יש אפשרות כביכול ״להעסיק״ חברים שיעבדו מתחתיך וכל פעם שהם מרוויחים אחוז קטן מזה הולך אליך.
מצד שני, אני סקפטי בדרך שהם משכנעים אנשים. זוכר משפט שאחד מהם אמר: ״מתי הרווחתם בכל הפעמים שהייתם סקפטיים?״. בתחקיר שראיתי (שלילי כמובן) הייתה הרגשה של כת (יכול להיות כתוצאה של עריכת וידאו מי יודע).
בכל מקרה, לא הצטרפתי אליהם. אבל אני עדיין חושב ״מה היה יכול להיות?״
אני מניח שיש פה ים אנשים שמבינים איך עסק פועל באמת. אשמח לשמוע את חוות הדעת (או חוות העובדות) שלכם.
האם מדובר בעסק לגיטי (הוא בינ״ל אגב)?