אבל מאפליקציה כמו mysms תוכל גם לקבל , לשלוח ולענות לטלפונים
לקח לי קצת זמן להבין מה הם עושים, ואני עדיין לא בטוח שאני מבין, אבל זה מסנכרן את ה-sms שאתה מקבל לטלפון שלך עם ה-cloud שלהם. אז זה לא עוזר כי אני עדיין צריך טלפון דלוק (מודם) שיכול לקבל sms. בשביל מה שהם עושים אפשר באנדרואיד בחינם עם
Messages של גוגל (עובד מצויין)
@yossik אם אני מבין נכון, זה גם מה שאתה מחפש.
אפשר לקנות מספר ישראלי בחברות כמו Twilio ו-Nexmo ואז להשתמש ב-API שלהם לשלוח את ה-sms למייל למשל. אבל יש עם זה 2 בעיות
1. זה לא זול, מספר ישראלי קבוע שם עולה בסביבות $10 לחודש, פי 4 מהתוכנית הכי זולה של הוט של דיברת שילמת.
2. אין אפשרות לנייד את המספר הקיים שלי - אידיאלית הייתי רוצה לעבור לספק שהוא ישראלי שאפשר לנייד אליו מספר ושאפשר לקרוא את הודעות ה-sms בממשק ניהול החשבון שלו. אז זה היה מייתר לחלוטין את הצורך להחזיק טלפון פתוח בשביל לקבל sms. מעניין כמה עולה לקבל רישיון של ספק סלולר וירטואלי
הייתי מציע לך לחפש אצל החרדים. אולי יש מסלול כזה עם טלפון כשר.
חיפשתי באמת אצל החרדים, אבל הבעיה היא שאף אחד לא מפרסם אם פונקציה כזאת קיימת אצלו בממשק ניהול, צריך להרשם ולבדוק בעצמי, או לשאול את שרות הלקוחות של כל אחת מהחברות. לכן שאלתי אם מישהו מכיר. ב-012 mobile אין את זה לדוגמה
וכהערת שוליים - שימוש ב-sms כאימות דו שלבי בכל אחת מחברות המוסדיים בארץ כבר יצא מכל חור. חוץ מזה גם שזאת אבטחה פרימיטיבית.
אציין לטובה את היחידים שראיתי שמאפשרים גם קבלת קוד לאימייל במקום לטלפון: אלטשולר שחם